Kaksi lasta kuoli rekkakolarissa....!

Tragedia-Risteyksessä

Lopella eilen sattuneen rekan ja henkilöauton törmäyksen seurauksena kuoli kaksi lasta. Järkyttävä onnettomuus, joka surettaa varmasti kaikkia mutta herää kysymys olisiko tuo kolmen ajoneuvon kolari ja sen seuraukset voitu jotenkin välttää?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100220454740_uu.shtml

35

3211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näsäinen

      Ehkä se vanha juttu että renkaita ei saa kääntää valmiiksi vaikka on kääntymässä. Tiedä sitten vaikuttiko tähän onnettomuuteen. Ikävä tapahtuma. Osanotot.

      • vag-teidensiat

        Ehkä se vanha juttu ettei räplätä älypuhelinta/ ajeta perseessä kiinni.olikohan peräänajanut vag-konserniauto?


    • Näsäinen

      Ja tienkin se että perään ei ajettaisi. Seurataan liikennettä, ei pelata kännykän kanssa (tekstiviestejä, puheluita) jne.

    • KovaSuru

      Voimia poikien läheisille!

      • Surua

        Kiitos!


    • Myötätuntoinen

      On tämä kohtalon ironiaa miten rekka voikin sattua siihen risteykseen juuri sillä kellon lyömällä? Kumma miten joku saattoi selvitä hengissä moisesta kolarista, kun päälle ajetaan edestä ja takaa, olisiko turvavyö tai turvatyyny pelastanut kuskin luoja sen tietää. Ei ole elämä helppoa kolarista hengissä selvinneillä voimme vain tuntea mitä suurinta myötätuntoa heitä kohtaan.

      • woimia

        kohtalon toisessa päädyssä> paremmassa joku voittaa eurolotossa ja sitten siellä huonommassa päädyssä voi valitettavasti käydä näin.
        99.999% menee siinä keskellä vaihtelevasti
        elämä on


    • jmännistö

      Ottamatta kantaa eiliseen Lopen onnettomuuteen, emme jatkossakaan voi välttyä tällaisilta onnettomuuksilta koska liikenteessä seuranamme kulkee kuitenkin aina inhimilliset tekijät. Lopen tapaus kuitenkin saa taas miettimään että minkä takia lapsi, ja vielä kaksi on tässäkin tapauksessa uhreina. Olisi kuitenkin helpompi hyväksyä jos henkensä menettäneet olisi aina väestömme vanhimpia, oli sitten kysymyksessä mikä tahansa onnettomuus. Voimia kaikille osallisille.

      • Keskittyminen

        Emme jatkossakaan voi välttyä tällaisilta onnettomuuksilta ?
        Kyllä voimme!Kun keskitytään siihen ajamiseen eli jokasen asenteest kiinni!


    • hirvittävää

      Outoa, että molemmat kaksosista menehtyivät ja äiti säilyi lievillä vammoilla. Sekunneista kiinni, ettei rekka olisi ollut juuri törmäyskurssilla. Jos elämällä on jokin tarkoitus, niin vähän ihmettelen mikä tarkoitus tällä olisi ollut. Kamalaa. Voiko vanhemmat ja peräänajaja selvitä tästä ikinä henkisesti. Toivotan todella paljon voimia.

      • älä-syyllistä-viatonta

        on tuo näsä viisas paska ei varmaan osaa kääntää pyöriä kumpaankaan suuntaan kun pelkkiä renkaita kääntelee. mutta ihme ettei kukaan ole syyttänyt rekka kuskia heitä kun yleensä syytetään itse murhistakin. tästä onnettomuudesta ei kuitenkaan kukaan selviä vammoitta. voimia heille


    • 2710121

      Niinhän se on, että valitettavan usein näissä tapauksissa sen peräänajettavan auton pyörät ovat valmiiksi käännettynä. Ei ole peräänajettavan syy ei, lämmittää varmasti ihan yhtä paljon kuin sitä jalankulkijaa joka jää suojatiellä auton alle ja on oikeassa loppuun asti.

    • ilmkännyäautossa

      Laki ja poliisit liian lepsuja kännykkään puhumiseta ajaessa.Välittömästi kortti pois ja
      auto valtiolle.Meni pikkasen sivuun aiheesta mutta kuitenki.
      Syvä osanotto uhrien omaisille.

      • Taas.näitä

        Räpläsikö peräänajaja kuski kännykkää tai navikaattoria?


      • tervakukka

        Tabletti tietokonetta oli räplännyt.


    • spekulaatioita

      Onko aurinko voinut häikäistä peräänajajaa? Muistaakseni ei kyllä paljon paistellut sinä päivänä. Oliko vilkku ajoissa laitettu, oliko turvaväli riittävä? Näitähän voi loputtomiin spekuloida, mutta ei tästä lopputulos mihinkään muutu, valitettavasti.

    • Lotteeee

      Tunne sattumalta kuolon uhrit. Ovat serkkujeni kavereita! Nimiä en tiedä saanko kertoa! Kyllä taitaa päin ajajat saada tuomion, tuomiota on jo sikseen paljon perään ajajalle, ja rekkakuskille. Kauheaa koko juttu kavereiden ja muummoassa mun serkkujen kannalta, myös vanhempien kannalta. Ties mitä näostä pojista olisi tullut isona. Tuomiota on perään ajajalle ja rekkakuskille mielestäni paljon kun joutuu kantaa tämän taakan ja tietää tappaneensa LAPSIA!!!!!! Eihän rekkakuski tätä tahallaan tehnyt! Saattaa tulla tuomioksi rekkakuskille ja peräänajajalle kuolemantuottamus! Ei sitä tiedä jos sitten kumpaakin syytetään liikenteen vaarantamisesta!

      • NIINPÄSIIS

        Ja miksiköhän rekkakusi pitäisi tuomita? Hän on täysin syytön ko tapahtumaan. Hän teki työtään ja ajoi kunnolla. Hänkin on luultavasti isä. Mieti sitä. Syyllinen on peräänajaja, ja huhujen mukaan tunnetun henkilön muija. Tainut olla tekstiviestiä räplämässä. Siksi ei asiasta julkisuudessa edes puhuta. Syyllinen on se ämmä!!


    • spekulaatioita

      Nyt en oikein kyllä ymmärtänyt Lotteeee:n kommenttia, että kuinka rekkakuski saisi syytteen? Ei siinä paljon tehtävissä ole, jos yht´äkkiä auto paukkaisee keulaan. Peräänajaja ilman muuta saa syytteen.

      • monta-viisasta

        no tulihan se sieltä 2 p,v viiveellä rekka kuskiakin syytetään mitähän hän mahtoi tässä tilanteessa tehdä väärin . mistä noita viisaita oikein sikiää kyllä nämä ovat kamalia asioita muutenkin ja sitten vielä syyllistetään syyttömiäkin


      • tiedähäntä
        monta-viisasta kirjoitti:

        no tulihan se sieltä 2 p,v viiveellä rekka kuskiakin syytetään mitähän hän mahtoi tässä tilanteessa tehdä väärin . mistä noita viisaita oikein sikiää kyllä nämä ovat kamalia asioita muutenkin ja sitten vielä syyllistetään syyttömiäkin

        On jopa puhuttu, että peräänajaja olisi ollut sama terveydenhoitaja, jolta lapset juuri olivat tulossa.


      • Vakiotapase
        monta-viisasta kirjoitti:

        no tulihan se sieltä 2 p,v viiveellä rekka kuskiakin syytetään mitähän hän mahtoi tässä tilanteessa tehdä väärin . mistä noita viisaita oikein sikiää kyllä nämä ovat kamalia asioita muutenkin ja sitten vielä syyllistetään syyttömiäkin

        Aina kun joku "jää alle" tuppaa rapsuja tulla, vaikkei sille olisi mahtanut mitään ja olisi ajanut itse oikein, muttaku pitäisi olla ennustaja mikä köröttää aina hiljaa.


    • Brumböle

      Paikkakunnallani kaikki puhuvat risteyksessä puhelimeen ajaessa jos seuraa kuskeja, varsinkin ammattiautoilijat.

      • einomp

        Miten puhelimeen ajaessa kaikki voi muka puhua risteyksessä? minä en oo ainaka puhunu ikinä enkä ajanu kertaaka puhelimeen.


    • unto366

      ketä menehtyi nimiä tiskiin.

    • stereo

      Tuska kova perään ajaneella lääkärillä, rekkakuskilla ja ENNENKAIKKEA perheellä jotka menetti nämä kaksospojat. Voimia heille kaikille! Meidän jokaisen päivät on etukäteen luettu.

    • Surusilmänen

      Kyllä ahdisti tänään kävellessä kaksosten haudan ohi. Sitä surun määrää ei voi kuin vain kuvitella, mitä läheiset joutuvat kokemaan tällä hetkellä. Paljon oli kynttilöitä ja harmitti kun itsellä ei ollut ylimääräisiä kynttilöitä poikien muistoksi sytyttää. Kyllä itsekin alan epäilemään, että jo syntymän hetkellä on määrätty päivämme. ei tätä voi muuten käsittää mitenkään.

    • Sitten

      Voimia ja jaksamista kaikille osapuolille. Elämän on jatkuttava surusta ja suunnattomasta tuskasta huolimatta.

    • zsc

      Olisi mukavaa jo ette kävisi tällaisia asioita Täällä läpi. Tunnen pojat todella hyvin. Tilanne oli surullinen mutta ei täällä tarvitse ketään alkaa syyttelemään! !

      • ziczakkii

        Sinunkin vatipään piti sitten nostaa tämä keskustelu framille, että oikein päästään taas mässäilemään, kuka teki minkäkin ajovirheen ja millaista mössöä siitä sitten syntyi.


    • Surujuttu

      Kun kävin autokoulun vuonna 1968. Niin silloin painostettiin, kun käännyt vasemmalle. Varmista, että renkaasi ovat suorassa. Sekä vilkun käyttöä. Olen jo vuosia huomannut, että näitä ei vissiinkään enään opeteta autokoulussa!!!!!!!!#

    • oooooooooooooooo

      Perjantaina tulee käräjöoikeuden tuomio. Onnettomuuden aiheuttanutta 50-vuotiasta koululääkäriä syytetään törkeästä kuolemantuottamuksesta.


      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005184611.html
      "Kaksospojat olivat juuri ennen kolaria käyneet vanhempiensa kanssa viidennen luokan terveystarkastuksessa, jonka teki kolarin aiheuttanut lääkäri.

      Tämä lähti koulun pihalta ajamaan perheen auton perässä. Nopeutta oli sallitut 80 kilometriä tunnissa, tie kuiva ja näkyvyys hyvä, mutta jotakin tapahtui eikä koululääkäri tajunnut ajoissa, että edellä ajanut oli pistänyt vilkun päälle ja pysähtynyt kääntymään risteyksestä vasemmalle."

      • LimettiMehu

        Kyllä lääkäri jää aina vastaanoton jälkeen sanelemaan/ kirjaamaan. Ei ole millään voinut ehtiä normaalinopeudella ihan poikien perheen auton perään!!


      • LimettiMehu

        No joo.. Oli miten oli. Surullista kuitenkin kaikille osapuolille. Annetaan nyt hiljaisuuden laskea tämän asian ylle...


    • ajojyrä

      Tapaus jota eii olisi pitänyt sattua koskaan.
      Otettiinko huumetesti? Lääkäreillä on huumeiden käyttö yleistä. Käyttäjät puollustavat milloin milläkin. Esim reaktioaika nopeutuu yms. Mielestäni liikenteessä on yhtä vaarallista kuin viina.

      Oikeuden päätöksen jäädessä voimaan on tapaus Sasi toistunut. Siinä on ratkaissut lompakko ja yhteiskunnallinen asema. Duunarin ollessa samassa tilanteessa olisi tullut pyttyä. Pikkaisen silmää liikenteeseen niin tilanne olisi toinen.

      Lohduttavia sanoja ei ole, mutta voimia tulevaisuuteen. Otan osaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe