Kokemuksia Greenheat Oy Pirkkala

PekiTre

Maalämpötoimittajan valinta on nyt loppusuoralla ja olen päätymässä Greenheat Urakointiin joka edustaa Jämä maalämpöpumppuja Pirkkalassa. Heillä on oma porauskalusto ja asennuksessa käyttävät vain omia asentajia. Onko teillä kokemuksia Greenheat Urakoinnista? Plus ja miinus kokemukset ovat erittäin tervetulleita!

36

7872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeHein

      Kiitos ei

      Tilasin 2013 greenheatistä jämä lämpöpumpun ja olen pettynyt koko firmaan sekä siitä jäi vahva kusetuksenmaku.

      Tilasin koko lämpöpumppujärjestelmän kiinteällähinnalla ja ainoastaan porakaivoon kuluva teräsputken hinta oli sopimuksessa metri perusteinen. Porakaivon porasivat sentään silloin kuin se alunperin sovittiin. Yllätykseni oli suuri, kun porauksesta tuli lasku. Lasku oli nimittäen päivätty 2 päivää ennen koko porausta ja siinä laskutettiin 18m teräspurkea, siis kaksi päivää ennen koko porausta! Kaupantekohetkellä myyjä ei tiennyt paljonko teräsputkea kuluu, mutta 2 päivää ennen porausta kuitenkin sen tiesivät. Vertailun vuoksi saman kadun varressa muutaman sadan metrin päässä sitä oli porattu 6m.... En ollut paikalla kun meillä porattiin, joten voivat helposti laskuttaa määrän mielivaltaisesti. Reklamoin määrästä, mutta tuloksetta. Jos tästä firmasta tilaat porakaivon, niin ole itse paikalla laskemassa montako metriä oikeasti sitä poraavat!

      Lämpöpumppu oli matkani aikana ilmestynyt autotallin eteen 2 vkoa ennen sovittua asennusta ja siellä se oli suojaamattomana pahvikotelossa saateessa kun tulin kotiin sekä postilastikossa odotti lasku lämpöpumpusta.

      Sovittu asennusajankohta peruttiin 2 kertaa. Ensimmäinen kertapäivää ennen asennusta ja toisen kerran asennuspäivän aamusta. Sinne paloi 2 lomapäivääni!! Itse jouduin soittelemaan uudesta asennusajasta kun greenheat pysyi vaiti.

      Asennus kesti 2 päivää, mutta greenheatin sähkömies ennätti tulla vasta 3. päivänä tekemään tilapäiskytkennän lämpöpumppuun. 3 päivää oltiin siis ilman lämpöä ja lämmintä vettä!

      Edelleen sähköjohto roikkuu keskuksen ja lämpöpumpun välillä koska greenheat ei ole useista soitoista huolimatta tullut sitä kiinnittämään seinälle.

      Greenheat on erittäin epäluotettava maalämpötoimittaja!

      Ehkä kannattaa valita jokin muu toimittaja.... Koko toihusta jäi mieleen huijaus ja amatöörimaisuus.

      Jämä on toiminut tähän saakka moitteetta ja toivottavasti kestää vielä pitkään.

    • fdhgdfhgdf

      Greenheat on sama kuin Pirkanmaan Porakaivo Oy.

      Suomen Asiakastieto Oy:n raportin perusteella firma on täysin konkurssikypsä, joten sieltä ei ole turvallista hankkia yhtään mitään! Yrityksen riskiluokka on 5 (erittäin suuri riski) ja riskipisteet 98 (100).

      Konkurssin tullessa kaikki takuut ja vastuut siirtyvät asiakkaan itsensä maksettavaksi, joten suositeltavaa on hankkia lämpöpumppu joltain muulta vastuulliselta toimittajalta. Maalämpöpumppu tulee tarvitsemaan huoltotoimenpiteitä ennemmin tai myöhemmin. Greenheatin kilpailijat eivät varmaankaan mielellään huolla muiden myymiä lämpöpumppuja, joten konkurssin seuraamuksena ostaja joutuu todelliseen kuseen lämpöpumppunsa kanssa. Yrityksen konkurssiuhka on ilmeinen. Minulla on kokemuksia siitä kun suorittava yritys on tehnyt konkurssin, jolloin urakan loppuun saattaminen jäi täysin minun kontolleni ja menetin myös merkittävän summan rahaa.

      Greenheatin tulos vuonna 2012 oli 566 000 € tappiollinen ja vuodelta 2014 yritys ei ole toimittanut edes tilinpäätöstietojaan. Yrityksen taloudellinen tilanne on erittäin heikko ja yritys on myös merkittävästi ylivelkaantunut liikevaihtoon suhteutettuna. Pelkästään yrityskiinnityksiä Greenheatilla on 634.550,34 €

      Yrityksen perinnässä olleet tratat: (tratan asettamispäivä / summa)
      02.01.2015 3 266,06 €
      04.05.2015 2 720,23 €
      08.05.2015 9 741,72 €
      08.05.2015 7 389,40 €
      29.05.2015 245,73 €
      23.06.2015 540 €
      10.07.2015 9.742 €
      01.07.2015 2.720 €
      14.08.2015 547 €

      Yrityksen pisteet reaaliaikaisesti tilinpäätöstiedoin, ilman henkilötietoja:
      04.10.2015 98 RL5 Erittäin suuri riski
      Eniten vaikuttaneet tekijät: Maksutapa (neg.) Vakavaraisuus (neg.),Maksuvalmius (neg.)

      Tiedot on kopioitu Suomen Asiakastieto Oy:n raportista joka on julkinen.

      Kokemuksen perusteella totean, että ostajan täytyy olla erittäin typerä ja rikas mikäli ostaa kotiinsa maalämpöpumpun tästä firmasta!

      • Arvita

        Taitaa olla kaikki muut tässä ketjussa mainitut firmat konkurssissa paitsi Greenheat (Pirkanmaan Porakaivo Oy). Tehneet plussaa jo muutamana vuonna. Ainakin nettisivujen mukaan porailevat porakaivoja lämpöpumpuille ja talousvesille mutta lämpöpumppuje siellä ei näy.


    • kompurapena
    • Sniiffi

      Onko kellään kokemuksia Honkoliinista joka edustaa saksalaisia Vaillant-maalämpöpumppuja? Nettisivujen perusteella vaikuttaa laadukkaalta yritykseltä.

      Kaikki vihjeet ja kokemukset eri maalämpöpumppuja myyvistä firmoista olisi erittäin tervetulleita!

      • Tyytyväinenasiakas

        Honkoliini on todella hyvä ja luotettava firma! Heidän palvelunsa on todella asiakaskohtaista ja se tietävät mitä tekevät.


      • onkonkursissa

        Honkoliini haettu konkurssiin ei enään kannata luottaa.


    • PekiTre

      Hei

      Kiitos kaikille kommenteista ja taustatiedoista.

      Keneltä sitten uskaltaa Pirkanmaalla hankkia lämpöpumpun? Talo on Pirkkalassa ja pinta-ala on 132m2. Öljyä kuluu noin 3000 litraa vähän vuodesta riippuen. Asukkaita on 4 henkilöä.

      • maalämpöäkannattaa

        Ylöjärvellä yksi vanha Firma hoitaa hommat ja on luotettava.


      • Anonyymi
        maalämpöäkannattaa kirjoitti:

        Ylöjärvellä yksi vanha Firma hoitaa hommat ja on luotettava.

        konkurssissa


    • Eki699

      Honkoliini on luotettava firma!

      • taavitsainen12

        konkurssissa


    • Mr.Wolf

      Tukes sivuilta ei löydy kylmäasennuspätevyyksiä Y3 asennukseen saati vastuuhenkilön
      pätevyyttä joten pelataanko venäläistä rulettia et meillehän ei voi mitään sattua eihän.
      Maalämpö on kylmälaitos joissa kylmäainemäärät saattavat olla suuria ja asennus vaatii pätevyydet myös yritykseltä.

      • Jukka67Tre

        Minkä yrityksen pätevyyksiä ei löydy?


    • Pulju

      Vastuuhenkilön pätevyyksistä lienee kysymys ja yritys löytyy keskustelun otsikosta.
      Toisaalta tekihän se Laiho aika kauan niitä valelääkärihommia eikä montaakaan ole julistettu kuolleeksi.
      Huoltosopimuksia vaan tekemään lakipykälät ovat sivuseikkoja.
      Jyväskylässä tosin on kanne vireillä yritystä vastaan ja siitä voi lukea paikallisesta lehdestä/netistä jossa kaupunki tulee pyytämään epäonnisesta maalämpöprojektista muutamia satojatuhansia ekuja kun kolmen koulun maalämpöprojektia epäonnistui.
      Jospa lupa-asiat olisivat edes kunnossa niin viis niistä korvausvaatimuksista.?

    • Mr.Jome

      Mikä firma on haastettu oikeuteen ja löytyykö lehtiartikkeliin linkkiä?

    • r_2

      Näkyypä tuolla Tukesin sivuilta vastuuhenkilö löytyvän tosin e3 pätevyksin.

    • Lempäälässäomakotitalo

      Meillä joulun jälkeen 2003 asennettu Thermia Classic alkoi pitää kuplivaa ääntä. Tilasin huollon. Osaava huoltomies sai laitteen kuntoon. Ongelma johtui siitä, että kolme rengasmutteria oli haljennut. Korjaamisen hinta oli kohtuullinen ja talon sydän toimi jälleen. Mielestäni Green heat toimi asiassa ripeästi ja kustannutkset olivat kohtuulliset. (Kaksi käyntiä ja muutama tunti työtä sekä varaosat - n. 400€).

    • Särkionkala

      En uskaltaisi ostaa konkurssikypsästä Green Heatista mitään mikä liittyy talon sydämeen eli lämpöpumppuun! Kuka vastaa takuista yms. kun yritys menee konkkaan?!?!

      • Anonyymi

        Kaikki muut tässä ketjussa mainitut toimijat ovat kuppi nurin paitsi Green heat. Kyseinen firma porailee kaivokenttiä ainakin ja niitä vesiporakaivoja. Onhantää vanha ketju.


    • Hannuu

      Lämpövinkki hankin Niben ja olen ollut tyytyväinen valintaani. Likasuodattimen jatkuva tukkeutuminen oli alussa ongelmana.

      Kilpailutin tarjoukset suurimpien Pirkanmaan toimijoiden kesken. Greebheatin hylkäsin koska myyjä kertoi lämpöpumpun olevan invertteriohjattu. Ainoastaan kiertovesipumput ovat taajuusohjauttuja eikä kompresori.

      Yrityksen taloudellinen tilanne on surkea! Lämpöpumpun valmistaja ei varmasti korvaa asennus- ja poraustöissä ilmeneviä takuu vikoja jos yrityksen kuppi kääntyy nurin.

      Lämpövinkkillä ei ole velkoomustuomioita ja kaikki toimi kuten sovittiin.

    • Economy

      Greenheat tehnyt viimeisen 5 vuoden aikana tappiota yhteensä 700000€

      http://www.finder.fi/Maalämpökaivoja, maalämpöpumppuja/Pirkanmaan Porakaivo Oy GreenHeat Urakointi/PIRKKALA/taloustiedot/105398

    • Economy

      Toimiva linkki greenheatin taloustietoihin:

      http://www.finder.fi/Maalämpökaivoja, maalämpöpumppuja/Pirkanmaan Porakaivo Oy GreenHeat Urakointi/PIRKKALA/taloustiedot/105398

      • Vettälöyty

        Toiseenkin ketjuun laitoin että Greenheat porasi minulle vesikaivon nyt suvella kun 30 vuotta vanha rengaskaivo kuivui. Vettä löytyi ja pumppu pelaa. Toimitusaika oli turhan pitkä. Silmäsin noita numeroita, tulos ollut pari vuotta plussaa. En kyllä kysellyt lämpöfirmoista että tekevätkö kaivoja vettä varten kun mietin että miten se pienikokoinen reikä toimii siinä.


    • Jonesintalo

      Konkurssikypsä firma josta itse en tilaa mitään. Ei paljon takuut auta kun kuppi nurin.

      • konkurssikypsä

        Näin on näreet Honkoliininkin kohdalla


    • R-410

      Ammattitaito ei olisi ollut pahitteeksi Jyväskylän koulujen kohteissa joista kaupnki on erityisen kiinnostunut kun T.reen poikain yritystä ei näy Tukesin sivuilla.

      • mikäfirma

        Mikä firma teki Jyväskylän koulun homman?


    • Ilppiävailla

      Onko honkoliini edelleen luotettava? Tilaajavastuun raportti näytti ainakin juuri kun katsoin, että oisi yli 10k€ verovelkaa?

      • Unde

        Konkassa on vissiin


    • R-410

      Kaikki kylmäalan töitä tekemään ammattitaitohan on sivuseikka jota ei oikeesti taideta kovinkaan paljon enää arvostaa.
      Pirkanmaalla riittää luettavaa näistä konkurssiyrityksistä jotka mm.Sarankulmassakin
      puuhastelivat ihan ammattimiesten elkein.?
      Totuus on se että kun bisnestä tehdään ammattitaidosta ei ainakaan haittaa ole.

    • nirso222

      Honkoliinista on siirtynyt parhaat tekijät Helmilämpöön / maalampo.net
      Saivat Vaillantin tehtaan vakuutumaan osaamisestaan ja saivatpa suomen yhden suurimmista määlämpöprojekteista Valkeakoskelle miltei puolentoista millin homman..
      Itse olen kuullut yksittäisistä projekteista pelkkää hyvää.. Tilasin toukokuusa ja kaikki toimi ajoitusten mukaan asentajat tosi ystävällisiä!
      Suosittelen www.maalampo.net

    • huoltoon_pettynyt

      Huoltoa ei ainakaan kannata tilata. Jos erehdytte tilaamaan, tarkistakaa tarkkaan mitä on tehty, mitä jätetty tekemättä ja mitä rikottu. Täyttä kusetusta koko yrityksen toiminta ja ala-arvoista asiakaspalvelua !

    • Pentti32

      En suosittele Greenheattia kenellekkään. Sutta ja sekundaa ko. firman tekemät asennukset.
      Ennemmin kysyisin esim. Pro-Talotekniikasta tai muusta asiansa osaavasta firmasta.

      • kangasala

        Pentillä taitaa olla vähän vanhaa tietoa? Greenheat poraa lämpökaivoja ja vesiporakaivoja. Eivät tee lämpöpumppujen huoltoja tai asennuksia. Tämän linjauksen tekivät kuulemma jo pari vuotta sitten. Että tehkää kuten Pentti neuvoo.


    • Lalli1970

      Kysy nyt ihmessä helmilämmöltä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe