Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miesten välisissä

urosalffa

Miesten välisissä ainakin koolla on iso merkitys. Ison omaavalla on kova kysyntä ja ottajia on.

28

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haluiskokeilla

      Toi on kyllä totta et kaikki haluu isoo. Itekki huamannu ku ettiny miesten välisee touhuun seuraa. Mut onks koolla oikeesti välii. Musta ei vaikka olisha se kiva saada käsitellä isoo. Ite ku etin seuraa ni ei olis ollu koolla välii ku olis seissy hyvin ja tullu spermaa;) koska haluisin ineä loppuu asti mut ei haittais vaik olis iso siinäki. Ku itel ei oo isoo.

      • Häsky

        Tuo ison ihailu on tietenkin totta. Ja satunnaisissa suhteissa ehkä yleistä. Mutta pitemmässä suhteessa koolla ei enää niinkään ole väliä. Jos kaverilla aina pitää olla isompi, minäkään en seurustelisi nykyisen miehen kanssa.


    • Ylpeä-Terosta

      Homoilla on yleensä ongelmia isä-poikasihteissa ja siksikin heille miehisyys kumuloituu kyrpään. Esimerkiksi Tom Of Finlandilla on hirveä kyrpä piirretty kuviin. Utopistisen iso. Heteroseksissä taas naiselle koolla ei ole väliä, mutta miehille on.

    • piilohetero

      Olen siviilielämässä hetero, mutta sisimmässä homomies ja kyllä jos on kerran saanut imeä isoa, niin ei tahdo enää pienempi kiinnostaa. Tulee käytyä kulleja läpi löytääkseen ison (20>) mutta ovat kyllä harvassa, muutaman olen löytänyt parinkymmenen vuoden aikana, siis homo piireissä, toki niissäkin pyörii uk miehiä uskomattoman paljon.

      • Häsky

        Kysypä, jos joskus satut naisen tapaamaan, että ottaisiko hän mieluummin pientä kuin isoa. Ihan kysyt, pientä VAI isoa mieluummin. Älä kysy keskikokoisesta mitään.

        Kerro sitten, kuinka moni nainen olisi halunnut ison sijasta sitä pientä.


      • transtäti

        Minusta on kivempi ottaa suuhun pienempää,ihanne olisi sellainen 12 cm,ohuehko varsi kuin grillimakkara,ylöspäin kaartuva ja selvästi isompi terska. Tuntuisi kivalta suussa,ai mistä tiedän,niinkö. No olen sellaista saanut,ja olisin mielelläni ottanut vakituisestikin.


      • dasdasgdfg

        Mistä lie olet niitä etsinyt, kyllä oman kokemukseni mukaan tuollainen 20cm lerssi on ihan vakiokamaa homppelimarkkinoilla!


      • Jackke
        Häsky kirjoitti:

        Kysypä, jos joskus satut naisen tapaamaan, että ottaisiko hän mieluummin pientä kuin isoa. Ihan kysyt, pientä VAI isoa mieluummin. Älä kysy keskikokoisesta mitään.

        Kerro sitten, kuinka moni nainen olisi halunnut ison sijasta sitä pientä.

        Kyllä naiset sanoo ettei koolla ole väliä. Iltalehdessä oli juttu/ tutkimus, jonka mukaan naiset valitsevat 16cm p. Mutta muistakaa, että 16cm tekokullista on käyttövaraa ehkä 13cm! Jos joku homo Nakkilasta tykkäisi ottaa suurta kyrpää persesilmäänsä, ei kannata hänen alkaa naisten puolesta puhumaan.


    • melskari

      Kyllä se iso meisseli uppoaa naisenkin pyllyyn kahvaa myöten, joten leiki sinä vaan sen naperos kanssa lopun ikääs, äläkä täällä alkaa naisten puolesta vaahtoamaan.

      • Homooohohhohhooojjoi

        Älä sinä homo-häxy mesoa. Työnnä tuorekurkku perseesees ja nuku!


    • Itse tykkään miesten välisestä. Omalla salapartnerillani on sellainen 14 cm, paksuhko. Parasta todellakin on se, että se seisoo kunnolla ja palkintoa tulee (=spermaa). Itselläni ei ole isosta kokemusta, luulisi, että sitä on vaikea ottaa suuhun kunnolla.

    • Onhan se tosi että isolla on kiva leikkiä. Komea katseltava mutta hankala saada sisään. Eikä luista niin herkästi kun ottaa reunoihin kiinni.

      Mutta jos lämmittää hyvin niin kyllä se sinne sujahtaa.

      • Arto51Vantaa

        Max 16cm mela on just hyvä kun ensin avataan reikä kunnolla ja liukkaria ei säästetä. Nyt pitää hommata teinipeppu illaksi.


      • Arto51Vantaa kirjoitti:

        Max 16cm mela on just hyvä kun ensin avataan reikä kunnolla ja liukkaria ei säästetä. Nyt pitää hommata teinipeppu illaksi.

        Missäpäin vaikutat?


      • Arto51vVantaa

        Vantaalla. Nussin juuri hiljattain yhden 17v teinipepun ja hyvää teki. Poikakin tykkää kun lykin kunnolla pohjaan, käy mun luona pantavana jos vain ilmoitan.. mitäs sinä?


      • Arto51vVantaa kirjoitti:

        Vantaalla. Nussin juuri hiljattain yhden 17v teinipepun ja hyvää teki. Poikakin tykkää kun lykin kunnolla pohjaan, käy mun luona pantavana jos vain ilmoitan.. mitäs sinä?

        Vantaa ei ole kaukana. Jos tulisin, olisitteko molemmat sielä.


      • Häsky
        virtasenposti kirjoitti:

        Vantaa ei ole kaukana. Jos tulisin, olisitteko molemmat sielä.

        Ottakaa mut mukaan suklaajunaan. Voin olla keskimmäinen vaunu, jos saan mulkkuni pystyyn.


    • Arto51vVantaa

      :D huh huh..

      • Joku jo minuna vastailikin :D

        Ota tuo virtasenposti pantavaksi. Vaikuttaa kiimaiselta nuorukaiselta. Ja kunnon orgiat pidät, kun sen teinipepunkin otat mukaan.

        Virtasenpostille terveiset. Olen lukenut postejasi jonkin verran ;)


    • runkkailija

      Levareilla näkee toisinaan komeita kookkaita kulleja, saattaa olla, että se koko vaikuttaa jotenkin osaksi näihin miesten välisiin juttuihin, katsotaan ja vertaillaan kiimassa kokoja.

      • Mies-kontallaan

        Nö önhän se ihono imaista suonikasts mulggua levarilla..


      • Häsky
        Mies-kontallaan kirjoitti:

        Nö önhän se ihono imaista suonikasts mulggua levarilla..

        Tuo, Asko-kulta, me jo tiedettiinkin. Olet sentään uskaltanut rohkaista itsesi ja tulla kaapista leväreillä ainakin?


    • TurhaVäittääMuuta

      Tottahan se on, megalerssillä siunattujen ei tarvi puutteessa riutua!

    • Muahahajhohhoooo

      Niin kädethän on heilläkin ja tekovitulla pääsee kokeilemaan miltä naisen kanssa voisi tuntua. Suomessa 20cm on fragile-x ihmisillä eli vammaisilla. Harmi vain kun heillä ei seiso, niin ei hono nimeltä häxy saa 20cn anaaliinsa.

      • Häsky

        Askon mielestä kolmeatoista isompaa ei saa, eikä voi olla kellään. Hän on epeli.


    • Isoasemieshki

      Kyllä se homma loppuu aina ennen laukeamista kun alkaa sattua siksi kun jyystän 19cm kalulla jotain tiukkaa peppua. Ensi ollaan niin miestä että haluan isoa melaa..

    • Topmies

      Rehellisedti ottaen harva isoa kalua haluava kestää panoa loppuun. Itselläni 19cm suht paksu kalu ja lähes aina saan lopettaa panot kesken kun kaveria sattuu.

    • KalervoKankea

      Niin se menee. T. Toinen isokalu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe