Kehoittaako koraani raiskaamaan naisia

menkääpoistäältä

Tälläiseen päätelmään tulee koska Islamin edustajat raiskaa niin paljon

51

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttkkl

      "Joka ei tunnusta Jeesusta Kristusta lihaan tulleeksi Jumalan Pojaksi on Antikristus!" Uuden Testamentin mukaan

      • Siispä minäkin olen antikristus! Jee, saanko palkinnon?


      • ex-kirkonjäsen

        Juu ei muuta, ku evlut kirkon piispoihin yhteys! hehän nykyään näyttävät palkitsevan kaikki antikristukset! :-D


    • tietoasinulle2

      Profeetta Muhammed on täydellinen ja ylivertainen esikuva, jonka esimerkkiä tulee seurata. Muhammed mestasi omin käsin 600-900 Quraiza-heimon miestä. Tämä antaa oikeutuksen Muhammedin seuraajille noudattaa hänen esimerkkiään. ”Ongelmana on, että kun tämä käyttäytyminen siirretään 2000-luvun ympäristöön, niin tuloksena ovat terroristit.

      https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/suura/

      Lisätietoa
      http://www.islamopas.net/

    • mustahevonen

      Joo saa raiskata pakanan , milloin ja missä vain .

      Jos on raiskattu neitsyt niin pitää ottaa vaimoksi , ja hänen tulee palvella Allahia koko loppu elämänsä koska Allah on suonut ja johdattanut tuohon raiskatuksi joutumiseen.
      Nuo Suomalaistytöt jotka on raiskattu kantavat huntua sen merkiksi jotta ovat alistetu miehelle ja Allahille.

      Mutta jos ei ole neitsyt hän on portto ja portolle kuuluu porton palkka.
      Ja jos on jonkun vaimo raiskaaja ei saa rangaistusta koska hänet on vietelty eikä ole tiennyt että onko viettelijä neitsy,vaimo tai portto.
      Mutta tuo vaimo kivitettäköön kuolijaaksi se on Allahin muuttumaton Muhammedin keksimä laki jota myöhemmät Islamin uskoiset ovat soveltaneet käytäntöön JUUTALAISEN USKONNOSTA SAAMANSA PERIMÄN MUKAAN.

      • he-ma

        Raamattu muuten antaa ohjeita orjien pitämiseen ja käsittelyyn. Uskovaiset vain tapansa mukaan joko eivät ole raamattuaan lukeneet tai sitten valikoivat rusinat pullasta.


    • eisitäluetaollaanvaan

      Islamin uskoiset lukevat Koraania yhtä ahkerasti kuin suomalaiset ateistit Raamattua.

      Siitä voi sitten tehdä itsekukin johtopäätöksiä.

    • KoraaninLukenut

      Olen lukenut koraanin läpi tosni vähän hatarasti. Ei tullut kohdalle raiskauskehoitusta. Pitää lukea toisen kerran... Helppolukuinen kirja. Äärimmäisen mustavalkoinen, ei kannata ottaa tosissaan.

      • Ex.luterilainen

        Raamattu käskee kivittämään tottelemattomat lapset ja parantamaan sairaudet pirskottelemalla kyyhkysen verta ovenpieliin. Kannattaako ottaa tosissaan?


    • Insider

      Jokainen ilman rättiä päässä kadulla kulkeva nainen on islamin mukaan aina "nainen kadulta". Enempään keskimääräisen Lähi-Idästä, Turkista ym. Eurooppaan tulleen muslimi-mamun kielitaito ei riitä vielä kolmannessakaan sukupolvessa. Tällaisille naisille voi tehdä mitä tahansa. Katunaisilla käydään muutenkin ahkerasti, jopa ilman väkivaltaa ja rehellisesti palvelusta maksaen. Keski-Euroopassa on useita muslimien omistamia porttoloita. Huorilla tienaa hyvin. Tulevalta omalta vaimolta vaaditaan tietenkin neitsyyttä. Tähän tosin osaa usein auttaa moni kirurgi neulomalla morsiamelle uuden "immenkalvon". Tämä on melkoinen tulolähde, kuten tiedän eräältä arabimaassa työskenneeltä tuttavalta, mutta kiinnijoutuessa tapetaan niin kirurgi kuin morsiankin. Ehkä kivittämällä, ehkä nopeamminkin. Vajaassa viidessä vuodessa tämäkin kaveri sanoi ansainneensa helposti enemmän kuin 10 vuodessa kirurgina Euroopassa.
      Joka tapauksessa raiskatuksi joutunut valkolainen saa EU:n nykyisen politiikan mukaan syyttää vain itseään. Pitäisi ottaa huomioon näiden meille veronmaksajille niin rakkaiden sosiaaliparasiittien ainutlaatuinen ja korkea kulttuuri ja kansantavat. Ainakin sen ottaa huomioon tuomari, sillä islamilaisen raiskaajan tuomiot ovat puolta pienempiä kuin aitoeurooppalaisen. Tuomarin kun pitää noudattaa maan poliitikkojen toiveita ja sitäpaitsi hänellä on nimi, helposti löytyvä asuinosoite ja usein perhekin...

    • nääs

      Täällä voi koraanin tunkea ahteeriinsa niin syvälle kuin vain voi.
      Suomessa eletään Suomen lakien ja tapojen mukaan.
      Jos ymmärtäminen on niin vaikeaa menköön kotiinsa niitä öhlömöhlö tapojansa nuolemaan.

    • alfa123om2222

      Koraani ei kehota ketään raiskaamaan, mutta Hadith eli Sunna vakuuttaa, että sellainen joka suorittaa Jihadin tulee löytämään vaimon.

      Sunna itse on henkisen tien harjoittajille ja sen alussa varoitetaan, että kukaan joka tahtoo vaimon itselleen ei saisi edes lukea Haditheja.

      Eivät kaikki islam uskoiset ole suinkaan raiskaajia heidän omien kirjoitustensa perusteella, vaan vain sellaiset ehkä jotka tulkitsevat tuon lupauksen vaimosta vapaamielisesti ja väljästi. Yleisesti ottaen sanotaan: Että jolla on varallisuutta voi varallisuutensa avulla tavoitella puolisoa itselleen.

      Se, että on olemassa terrorijärjestö isis, joka on myös muodostanut kalifikaatin huonolla esimerkillään vaikuttaa tänä aikana erittäin negatiivisesti. Ja muutenkin tämä aika on täynnä kaikenlaista sortoa ja rikollisuutta. Toivotaan, että kun Imaami Mahdi tulee, joka on luvannut sorron lopettaa, saisivat väärin kohdellut naiset ainakin korvauksen siitä, että heitä on sorrettu.

    • Koraaniaopittava

      Ei kehoita, mutta sallii sen kohdistamisen vääräuskoisille .

    • alfa123om2222

      Koraani ei kehoita raiskamaan ketään. Erään hadithin mukaan sotaretkellä ollut mies tunnusti Profeetalle (SAAS) neljästi tehneensä aviorikoksen. Koska hän oli naimisssa hänet kivitettiin. Profeetta (SAAS) on myös sanonut, että ei suosisi edes omaa sukulaistaan jos varkaus olisi kyseessä, vaan käsi katkaistaisiin niin ylhäisiltä kuin alhaisiltakin.

      Tämä nykyinen tilanne on poliittista valtakamppailua Etelän Kuninkaan ja Pohjoisen Kuninkaan välillä, jossa naisia käytetään pelinappulana. Jos naiset suuttuvat seuraa siitä vaade puhdistaa kaupungit uskottomista ja se olisi islamin etu.

      Toisaalta länsivallat saattavat provosoida raiskauksia saadakseen euroopan islamisoitumisessa aikaan taantuman. Näyttää siltä, että molemmat osapuolet laskevat raiskauksien olevan etu itselleen poliittisessa valtakamppailussa ja sen vuoksi naiset ovat pahassa asemassa.

      • Asiat-ja-käsitteet

      • Asiat-ja-käsitteet

        Yhdellä lauseella kuvattuna: "Consent is not a factor."


      • Mikä-suostumuksellisuus

        "So in the Quran, sex is classified into only two categories: (i) lawful sex (with wives and slave-girls); and (ii) unlawful sex (fornication or adultery). That is the only distinction, and those are the only classifications. "

        Eli seksin ei tarvitse olla suostumuksellista. Sallittua seksiä harjoitetaan avioliitossa ja orjatyttöjen kanssa.

        The Quran in Sura 4:24 says:

        And forbidden to you are wedded wives of other people except those who have fallen in your hands [as prisoners of war] . . . (Maududi, vol. 1, p. 319).

        Keitä ovat ne, jotka ovat joutuneet käsiinne? Ovatko tytöt Senaatintorilla oikeutettua sotasaalista? Moni mulimihan on mielessään jatkuvassa pyhässä sodassa (jihad); he ovat siis sotatilassa ja voivat näin laskea oikeutetuksi tehdä käsiinsä (kouriinsa) saamilleen naisille mitä tahansa.

        Tietenkin sanktioiva suhtautuminen seksiin orjatyttöjen on käytännössä rohkaissut seksiorjien ottamiseen. ISIS on siitä hyvä esimerkki. ISIS ottaa orjikseen naisia ja jopa alle 10-vuotiaita tyttöjä, ja raiskattuaan heitä kyllästymiseensä saakka ja tarvitessaan kiihokkeekseen uusia naisia ja tyttöjä myyvät käytetyt eteenpäin. Joitakin harvoja he jättävät neitsyiksi, koska he voivat myydä neitsyeet kalliimmalla. ISIS on myös teloittanut naisia näiden kieltäydyttyä lainmukaisesta seksistä. "Poliittinen korrektius" pakottaa kuitenkin sanomaan, että ISIS ei edusta islamia.

        Suostumuksellisuuden mitäänmerkityksettömyyttä avioliitossa (ja tietysti sitä suuremmassa määrin myös orjien kanssa) kuvaa hyvin seuraava:

        The Quran in Sura (Chapter) 2:223 says:

        Your women are your fields, so go into your fields whichever way you like . . . . (MAS Abdel Haleem, The Qur'an, Oxford UP, 2004)

        Koraani kehottaa siis auroja menemään peltoihinsa millä tavoin vain haluavat.

        Yhteiskunnallisena normina tämä on Suomenkin tulevaisuus muutaman vuosikymmenen päästä, koska "poliittisesti korrektit" päättäjät eivät tahdo tehdä asialle mitään muiden maailman"parantajien" heitä kaikesta todellisesta järjen käytöstä syyllistäessä.


      • Edellinen

        "Tietenkin sanktioiva suhtautuminen seksiin orjatyttöjen on käytännössä rohkaissut seksiorjien ottamiseen."

        Ohhoh, jäipäs editoidessa varsinainen kukkanen tähän. Tarkoitus oli sanoa:

        Tietenkin hyväksyvä suhtautuminen seksiin orjatyttöjen kanssa on käytännössä rohkaissut seksiorjien ottamiseen.


      • Seksiorjuus
        Edellinen kirjoitti:

        "Tietenkin sanktioiva suhtautuminen seksiin orjatyttöjen on käytännössä rohkaissut seksiorjien ottamiseen."

        Ohhoh, jäipäs editoidessa varsinainen kukkanen tähän. Tarkoitus oli sanoa:

        Tietenkin hyväksyvä suhtautuminen seksiin orjatyttöjen kanssa on käytännössä rohkaissut seksiorjien ottamiseen.

        Ja se tarkoittaa sitä, että laillistettu seksiorjuus, joka on ollut osa islamilaista maailmaa läpi islamin historian, tekee tuloaan myös tänne.

        Islam neither ignores nor condemns slavery. In fact, a large part of the Sharia is dedicated to the practice.

        Muslims are encouraged to live in the way of Muhammad, who was a slave owner and trader. He captured slaves in battle; he had sex with his slaves; and he instructed his men to do the same.

        http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/slavery.aspx


    • Avioliiton ulkopuolinen seksi, kuten raiskaus, on ehdottoman kiellettyä.

      • rauhaton_uskonto

        Ei koske oman vaimon, orjattarien ja sotasaaliiksi otettujen naisten raiskaamista. Islamin mukaan vaimon suostumusta ei tarvita, vaan mies voi 'kyntää peltoaan milloin haluaa'. Orjat taas ovat omaisuutta, karjaa, jonka saa vaikka tappaa vapaasti, jos niin huvittaa. Orjilla ei ole oikeuksia.

        Muhammed itse raiskasi vaimojaan, orjattariaan ja sotavankejaan ja kehoitti seuraajiaan toimimaan samoin. Islamin mukaan Muhammed oli synnitön ihminen, joten hän ei siis tehnyt mitään väärin raiskaillessaan.


      • rauhaton_uskonto kirjoitti:

        Ei koske oman vaimon, orjattarien ja sotasaaliiksi otettujen naisten raiskaamista. Islamin mukaan vaimon suostumusta ei tarvita, vaan mies voi 'kyntää peltoaan milloin haluaa'. Orjat taas ovat omaisuutta, karjaa, jonka saa vaikka tappaa vapaasti, jos niin huvittaa. Orjilla ei ole oikeuksia.

        Muhammed itse raiskasi vaimojaan, orjattariaan ja sotavankejaan ja kehoitti seuraajiaan toimimaan samoin. Islamin mukaan Muhammed oli synnitön ihminen, joten hän ei siis tehnyt mitään väärin raiskaillessaan.

        Voisitko osoittaa autenttisista lähteistä viitteen, joka sallii raiskaamisen?


      • linkki_vinkki

      • Tuo ei ole mikään autenttinen lähde. Sinnehän on oslamvastaiset länsimaalaiset keränneet negatiivisiä jakeita Koraanista näyttääkseen kuinka "paha" Islam mukamas on.


      • Kommentoin tuon linkin erästä antamaa jaetta Koraanista.

        [4:24] Samoin (ovat kielletyt teiltä) kaikki naidut naiset lukuunottamatta niitä orjattaria, jotka ovat joutuneet haltuunne (oston tai sodan kautta). Nämä rajat on Jumala teille määrännyt. Mutta kaikki, mitä tämä ei rajoita, on teille sallittua, joten voitte omaisuudellanne tavoitella muita naisia, elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa. Siitä ei teille syntiä koidu, mitä ehkä yli velvollisuuden (s.o. aviolahjan) sovitte keskenänne; Jumala on kaikissa asioissa tietävä, viisas.

        Islamia vihaavat väittää että kaikki vapaat naiset on sallituja muslimeille raiskattaviksi. Ei pidä paikkaansa. Ja sitäpaitsi melkein kaikkialla maailmassa on nykyään naisten osto kiellettyä ja raiskaus on myös kielletty.
        Tuossa jakeessa sanotaan että on mentävä avioon, ei ole kysymys raiskauksesta.
        Nykyaikana ei noin voi tehdä, koska se on jokaisessa valtiossa kiellettyä. etenkin jos nainen ei suostu.

        Miksi kuvittelette että vain muslimien tulee elää kaikkien valtioitten lakien vastaisesti vain sen takia että ovat muslimeja?
        Miksi ette vaadi samaa kristinuskoon kuuluvilta ja uskovaisilta kristityiltä? Ainakin 70-80% suomalaisistakin kuuluu kirkkoon ja silti monet heistä tekee rikoksia, taiskaa ja tappaa. Raamatussa on kaikenlaisia käskyjä? Vaatikaa niitä länsimaisille myös noudatettavaksi?


      • 1-10
        seijaah kirjoitti:

        Kommentoin tuon linkin erästä antamaa jaetta Koraanista.

        [4:24] Samoin (ovat kielletyt teiltä) kaikki naidut naiset lukuunottamatta niitä orjattaria, jotka ovat joutuneet haltuunne (oston tai sodan kautta). Nämä rajat on Jumala teille määrännyt. Mutta kaikki, mitä tämä ei rajoita, on teille sallittua, joten voitte omaisuudellanne tavoitella muita naisia, elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa. Siitä ei teille syntiä koidu, mitä ehkä yli velvollisuuden (s.o. aviolahjan) sovitte keskenänne; Jumala on kaikissa asioissa tietävä, viisas.

        Islamia vihaavat väittää että kaikki vapaat naiset on sallituja muslimeille raiskattaviksi. Ei pidä paikkaansa. Ja sitäpaitsi melkein kaikkialla maailmassa on nykyään naisten osto kiellettyä ja raiskaus on myös kielletty.
        Tuossa jakeessa sanotaan että on mentävä avioon, ei ole kysymys raiskauksesta.
        Nykyaikana ei noin voi tehdä, koska se on jokaisessa valtiossa kiellettyä. etenkin jos nainen ei suostu.

        Miksi kuvittelette että vain muslimien tulee elää kaikkien valtioitten lakien vastaisesti vain sen takia että ovat muslimeja?
        Miksi ette vaadi samaa kristinuskoon kuuluvilta ja uskovaisilta kristityiltä? Ainakin 70-80% suomalaisistakin kuuluu kirkkoon ja silti monet heistä tekee rikoksia, taiskaa ja tappaa. Raamatussa on kaikenlaisia käskyjä? Vaatikaa niitä länsimaisille myös noudatettavaksi?

        Koraanin mukaan muslimit voivat vapaasti kaapata ei-musliminaisia orjuuteen ja harrastaa sitten seksiä heidän kanssaan. Mitä muuta tämä on kuin raiskaamista?


      • [4:24] Samoin (ovat kielletyt teiltä) kaikki naidut naiset lukuunottamatta niitä orjattaria, jotka ovat joutuneet haltuunne (oston tai sodan kautta). Nämä rajat on Jumala teille määrännyt. Mutta kaikki, mitä tämä ei rajoita, on teille sallittua, joten voitte omaisuudellanne tavoitella muita naisia, elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa. Siitä ei teille syntiä koidu, mitä ehkä yli velvollisuuden (s.o. aviolahjan) sovitte keskenänne; Jumala on kaikissa asioissa tietävä, viisas.


        Vaikea ymmätääkö????

        "elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa."


      • 1-10
        seijaah kirjoitti:

        [4:24] Samoin (ovat kielletyt teiltä) kaikki naidut naiset lukuunottamatta niitä orjattaria, jotka ovat joutuneet haltuunne (oston tai sodan kautta). Nämä rajat on Jumala teille määrännyt. Mutta kaikki, mitä tämä ei rajoita, on teille sallittua, joten voitte omaisuudellanne tavoitella muita naisia, elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa. Siitä ei teille syntiä koidu, mitä ehkä yli velvollisuuden (s.o. aviolahjan) sovitte keskenänne; Jumala on kaikissa asioissa tietävä, viisas.


        Vaikea ymmätääkö????

        "elääksenne heidän kanssaan aviossa, harjoittamatta haureutta. Mutta teidän on annettava aviolahja niille, joilta etsitte yhdyselämän nautintoa."

        Vaikea ymmärtää, miksi yrität selitellä islamin hyväksymää raiskausta parhain päin.


      • seijaah

        Et siis ymmärrä sitä mitä luet? Ok. ymmärrän.


      • Asderdsds

        Arvostetut muslimioppineet eivät ole kanssasi samaa mieltä:

        "Islam sallii miehen olla sukupuoliyhteydessä orjanaisen kanssa, olipa miehellä vaimo tai vaimoja tai olipa hän naimaton. (…) Vaimolla ei ole oikeutta paheksua aviomiestään tämän naispuolisista orjista tai sitä, että hän on sukupuoliyhteydessä näiden kanssa."

        https://islamqa.info/en/20085


      • Nykyaikana ei ole missään muslimimaassa laillista pitää orjia.

        Totteletkos sinä kaikkia Raamatun ohjeita? Et varmasti tee, koska moni asia on vastoin Suomen lakia tänäpäivänä.
        Se on samalla tavalla muslimimaitten kanssa. Ja missään muslimimaassa, eikä Suomessakaan, ole laillista raiskata naisia.
        Mutta jos mennään sotaan, niin paljon on lukenut medioissa jo monien vuosien ajan, kuinka amerikkalaiset sotilaat raiskaa naisia aa alaikäisiä tyttöjä ja poikia sotimisretkillään ulkomailla.


      • Joh.14_6

        Orjakauppa kiellettiin muslimimaissa ainoastaan kristittyjen Länsimaiden painostuksesta. Muslimit eivät ole milloinkaan historiassa itse pyrkimään kieltämään orjakauppaa, koska ihmisten orjuuttaminen on islamin mukaan täysin sallittua ja Muhammed itse oli orjanomistaja ja orjakauppias.

        Jeesus Kristus ei omistanut orjia, eikä käynyt kauppaa ihmisillä, kuten eivät hänen opetuslapsensakaan ja ensimmäiset kristityt. Samaa ei voida sanoa epäjumalanpalvoja Muhammedista ja hänen seuraajistaan.

        Jälleen yksi todiste islamin uskonnon saatanallisuudesta.


      • 4-1
        seijaah kirjoitti:

        Nykyaikana ei ole missään muslimimaassa laillista pitää orjia.

        Totteletkos sinä kaikkia Raamatun ohjeita? Et varmasti tee, koska moni asia on vastoin Suomen lakia tänäpäivänä.
        Se on samalla tavalla muslimimaitten kanssa. Ja missään muslimimaassa, eikä Suomessakaan, ole laillista raiskata naisia.
        Mutta jos mennään sotaan, niin paljon on lukenut medioissa jo monien vuosien ajan, kuinka amerikkalaiset sotilaat raiskaa naisia aa alaikäisiä tyttöjä ja poikia sotimisretkillään ulkomailla.

        Oletkos seijaah koskaan kuullut sellaista sanontaa, että kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa?


      • Joh.14_6 kirjoitti:

        Orjakauppa kiellettiin muslimimaissa ainoastaan kristittyjen Länsimaiden painostuksesta. Muslimit eivät ole milloinkaan historiassa itse pyrkimään kieltämään orjakauppaa, koska ihmisten orjuuttaminen on islamin mukaan täysin sallittua ja Muhammed itse oli orjanomistaja ja orjakauppias.

        Jeesus Kristus ei omistanut orjia, eikä käynyt kauppaa ihmisillä, kuten eivät hänen opetuslapsensakaan ja ensimmäiset kristityt. Samaa ei voida sanoa epäjumalanpalvoja Muhammedista ja hänen seuraajistaan.

        Jälleen yksi todiste islamin uskonnon saatanallisuudesta.

        Turhaa orjittelua sillä orjien pito on laitonta koko maailmassa.


      • 4-1 kirjoitti:

        Oletkos seijaah koskaan kuullut sellaista sanontaa, että kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa?

        Muslimien ja Islamin vastustajat ei ole sama asia kuin se olisi oikeaa ja hyvää. Opettele erottamaan uskonto Islam eroon rikollisista. Sen kun ymmärrät niin oletkin jo pitkällä osaamisessa.


    • Naiset ole ei miehiensä orjia...Miehen ja naisen välillä täytyy olla rakkaus ja hellyys.

      [30:21] Eräs Hänen merkeistään on myÖs se, että Hän on teistä itsestänne luonut teille puolisot, jotta lÖytäisitte heistä tyydytyksen, ja Hän on antanut teille keskinäistä rakkautta ja laupeutta. Totisesti, tässä on merkkejä niille, jotka ajattelevat.

      -------------------------------------------
      2:223 Kohtele vaimoja hyvin

      "Vaimonne ovat teidän peltonne. Käykää pelloillanne, milloin tahdotte." [Koraani 2:223]

      Koraanin selitysteoksen kirjoittanut Mawlana Abul-Ala Mawdudi on kommentoinut tätä jaetta näin:
      "Maanviljelijä kylvää siemenen saadakseen satoa, mutta hän ei kylvä sitä huonoon aikaan, eikä viljele sitä tavalla, joka vahingoittaa tai uuvuttaa maaperän. Hän on viisas ja harkitseva, eikä kiirehdi mellastamaan."
      (Afzalur Rahman, Quranic Sciences, London 1981, s.285)

      Näin puolisoiden on meneteltävä sängyssä.

      Abul-Ala Mawdudi kuvailee vielä tarkemmin vaimon raiskauksen vakavia seurauksia ja vaati miehiä ottamaan vaimojensa tunteet huomioon eli aviomies ei saa "ottaa vaimosta kiinni ja hangata siementä (siemennestettä) ja lopettaa lisääntymispuuhia [seksiä]. Tässä tapauksessa vahinko ei joskus ole enää korjattavissa, koska nainen, toisin kuin maatila, on hyvin herkkä ja hänellä on emootioita, tunteita ja vahvoja intohimoja, jotka tulee täyttää täysin ja huomioida oikealla ja sopivalla tavalla."

      Hän sanoo vielä:
      "Allah ei ole luonut naisia vain miesten nautinnoksi ja viihdykkeeksi. Näiden kahden välinen suhde on vakava suhde, kuten maanviljelijän ja hänen peltonsa."

      ----------------------------------------------------
      Raiskaus on kielletty

      Kun nainen Profeetan (rauha hänelle) aikana meni tukoilemaan, mies hyökkäsi hänen päällensä ja raiskasi hänet. Nainen huusi ja mies meni pois, ja kun mies oli mennyt, nainen sanoi: "Tämä mies teki niin ja niin minulle." Ja kun joukko siirtolaisia tulivat sinne, nainen sanoi "Tämä mies teki niin ja niin minulle." He menivät ja ottivat kiinni miehen, jonka arvelivat olleen sukupuoliyhteydessä naisen kanssa ja toivat hänet naisen luo.
      Nainen sanoi: "Kyllä, hän se on."
      Kun Profeetta (rauha hänelle) oli antamassa tuomiota, mies, joka todella oli pahoinpidellyt naisen, nousi seisomaan ja sanoi: "Allahin apostoli, minä olen mies, joka teki sen hänelle".
      Allahin apostoli sanoi naiselle: "Lähde, sillä Allah on antanut sinulle anteeksi." Ja miehestä, joka oli ollut sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan, Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kivittäkää hänet kuoliaaksi."
      (Sunan Abu Dawud, kirja 38, hadith 4366)

      ------------------------------------------------

      • ettäjoo

        "Vaimonne ovat teidän peltonne. Käykää pelloillanne, milloin tahdotte"

        Mitäs siitä seuraa, jos nainen kieltäytyy? Koraani kuitenkin sanoo, että mies saa pesää silloin kun hän sitä tahtoo.

        "Maanviljelijä kylvää siemenen saadakseen satoa, mutta hän ei kylvä sitä huonoon aikaan, eikä viljele sitä tavalla, joka vahingoittaa tai uuvuttaa maaperän"

        Pelto toimii ruuan tuottamona, lannoitetta käytetään tehostamaan viljelysten kasvua. Eli samaa voisi sanoa, miten koraanissa opetetaan naisen asema.

        Nainen toimii lapsien tuottamona, Naisen sisällä pitäminen, jottei hän karkaa tehostaa syntyvyyttä.


    • "Tosi" muslimit Koraanissa

      Allah määrittelee "tosi" muslimit Koraanissa:

      [25: 63-64] Laupeimman armahtajan palvelijoita ovat ne, jotka nÖyrinä vaeltavat maan päällä ja tietämättÖmien heitä puhutellessa lausuvat: »Rauha!»
      Sekä ne, jotka viettävät yÖn Herransa edessä, rukoillen maahan vaipuneina tai seisaaltaan.

      [2: 177] Hurskautta ei ole se, että käännätte kasvonne Itään tai Länteen, vaan hurskaita ovat ne, jotka uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään, enkeleihin, Pyhään kirjaan ja profeettoihin ja rakkaudesta Häneen antavat omaisuudestaan omaisilleen, orvoille, kÖyhille, vaeltajille, kerjäläisille ja orjien vapauttamiseksi sekä harrastavat oikeata rukouselämää, antavat almuja, tehtyään jonkun sopimuksen täyttävät sen, jotka ovat kärsivällisiä ahdistuksessa, vastoinkäymisessä ja puutteen aikana; nämä ovat niitä, jotka ovat vanhurskaita, niin, nämä ovat jumalaapelkääväisiä.

      Näin ollen esim. terroristit, raiskaajat ja muut rikolliset, ei noudata uskontonsa sääntöjä, eivät elä uskontonsa sääntöjen mukaisesti, jolloin pahimmassa tapauksessa heistä voi sanoa että eivät ole uskovaisia muslimeja.

    • stadin_friidu

      En tiedä. Kehoittaako Raamattu raiskaamaan lapsia, kun katoliset papit sitä niin innolla tekevät? Sanotaanko Kalevalassa, että raiskaa humalassa, vaikka tunnetusti suomalaiset tähänkin syyllistyvät?
      Muslimit ovat ihmisiä siinä missä mekin, ja tällaiset rasistiset vihjailut kumpuavat vain peloista ja muukalaisvihasta. Kasvakaa aikuisiksi.

    • perverssi_islam

      Arvostetun Kairon yliopiston naisprofessorin mukaan Allah sallii muslimimiehien raiskata ei-musliminaisia nöyryyttääkseen heitä. Naisprofessori antaa myös siunauksensa seksiorjien pitämiselle.

      http://www.express.co.uk/news/world/635942/Islam-Scholar-Saud-Saleh-Cairo-Slavery-Muslim-Women-Pagan-ISIS-Al-Azhar-University-Egypt

      Islamin mukaanhan kaikki maailmassa tapahtuu, koska Allah on niin määrännyt tapahtuvaksi ja samoin Allah on etukäteen määrännyt kaikille ihmisille kohtalon. Allahin tahto siis toteutuu silloin, kun muslimimiehet raiskaavat ei-musliminaisia ja Allah on etukäteen määrännyt näiden ei-musliminaisten kohtaloksi joutua muslimimiesten raiskaamiksi. Insallah!

      • Tuohan on yhden fanaattisen miehen mielipide. Se ei ole Koraanin sanaa.


      • asjjjgvggff

        Luitko edes artikkelia? Kysessä on naisprofessorin opetus, joka perustuu Koraaniin ja sunnaan.. Siis jopa musliminaiset pitävät ei-musliminaisten raiskaamista ja seksiorjien pitämistä oikeutettuna. Niin pitkälle he ovat edenneet epäjumalanpalvonnassa.


      • Vilkaisin, mutta yleensä tuollaisia lausuntoja ja mielipiteitä antaa miehet, mutta myös eräät naiset, kaikki heistä tulkitsee kovan ja fanaattisen mielipiteittensä mukaan. Eivät siis edusta suurinta osaa maailman muslimeista. Edustavat vain sitä fanaattista puolta ja siksi se ei ole suurinmman osan muslimien näkemys asiasta.

        Vain tyhmät ja kirjaimellisesti uskovat fanaatikot vääntää ja kääntää Koraania mielensä mukaan ja tyhmät tietenkin uskoo heihin ja kuvittelee että noin on kaikkien muslimien oltava :)


      • kylässäporukkaa
        seijaah kirjoitti:

        Vilkaisin, mutta yleensä tuollaisia lausuntoja ja mielipiteitä antaa miehet, mutta myös eräät naiset, kaikki heistä tulkitsee kovan ja fanaattisen mielipiteittensä mukaan. Eivät siis edusta suurinta osaa maailman muslimeista. Edustavat vain sitä fanaattista puolta ja siksi se ei ole suurinmman osan muslimien näkemys asiasta.

        Vain tyhmät ja kirjaimellisesti uskovat fanaatikot vääntää ja kääntää Koraania mielensä mukaan ja tyhmät tietenkin uskoo heihin ja kuvittelee että noin on kaikkien muslimien oltava :)

        "Vain tyhmät ja kirjaimellisesti uskovat fanaatikot vääntää ja kääntää Koraania mielensä mukaan"

        Tehdäämpä tämmöinen ajatusleikki:

        On syrjässä oleva kylä, ei uskontoja. Paikalle tulee islamin imaami, joka opettaa, että vääruskoiset tulee tappaa ja koska kylällä ei ole tietoa muusta maailmasta ja sanotaan vaikka, että imaamilla on porukkaa mukana, jolla on ase, eikä kyläläiset ole semmoisia nähneet, eivätkä käsitä, miten tuhoisaa jälkeä se aiheuttaa, jolloin he alkavat palvoa tätä, joka opettaa, miten vääräuskoisia tulisi kohdella. Joten olisivatko nämä kyläläiset tyhmiä?

        Ja miten sitä Korrania pitäisi tulkita, jos sitä ei saa ottaa kirjaimellisesti, eikä sitä saa tulkita oman mielensä mukaisesti. En usko, että monikaan ei tulkitse Koraania omia mieltymyksiä vastaan, ellei ole pakko, joten sinunkin mielestä kaikkien olisi parempi olla avaamatta koko koraania.


    • islamshittiä

      Koraani onkin alusta loppuun saakka paskaa, johon ei kannatakaan hukata yhtään sekuntiakaan. Parasta mitä koraanilla voi tehdä, on käyttää sitä saunan pesän sytykkeenä tai ulkohuussissa.

      Ja muhammedia pitäisi seurata, pedofiilia, mielisairasta idioottia, murhanhimoista roistoa.

      Seuraavassa verrataan Muhammedin ja Jeesuksen elämänvaiheita.

      Muhammedin syntymään ei liity ihmeitä. Jeesuksen syntymä oli ihme, Hän syntyi neitseestä, Suura 3:41 - 46; 66:12.

      Ensimmäisten ilmestysten jälkeen Muhammed oli niin ahdistunut, että harkitsi itsemurhaa. Jeesus oli varma asemastaan jo lapsena, Luuk. 2:49.

      Jeesus ei langennut sielunvihollisen kiusauksiin erämaassa. Muhammed sanoo Koraanissa langenneensa paholaisen kiusaukseen kirjoittamalla ns. ”saatanalliset säkeet”, joissa Muhammed hyväksyy kaksi epäjumalaa, Suura 53:19 – 22; 22:52 - 53.

      Jeesus ei ollut avioliitossa. Muhammedilla oli kuusi yhtäaikaista vaimoa, joista nuorin, Aisha, oli vain 9-vuotias. Muhammed avioitui myös oman adoptiopoikansa vaimon, Zainabin, kanssa vielä adoptiopojan eläessä. Kaiken kaikkiaan Muhammedilla oli 12 vaimoa elämänsä aikana.

      Jeesus ei tehnyt syntiä, Suura 3:35. Muhammed joutui pyytämään syntejään anteeksi kuten muutkin ihmiset, Suura 40:55.

      Jeesus vei sanomaansa eteenpäin parantamalla sairaita, herättämällä kuolleita ja saarnaamalla sanaa. Muhammed keskittyi myös toimintansa alkupuolella julistamiseen, mutta hänen toiminnassaan tapahtui jyrkkä muutos hänen muutettuaan 622 jKr Mekasta Medinnaan, hidzra. Muuton jälkeen Muhammed alkoi joukkoineen käyttää miekkaa ja väkivaltaa sanomansa levittämiseen. Muhammed ei parantanut yhtään sairasta eikä herättänyt ketään kuolleista.

      Jeesuksen ja Muhammedin suhde väkivaltaan oli hyvin erilainen. Jeesus käski rakastamaan lähimmäisiään ja jopa vihollisiaan. Muhammed käski tuhoamaan viholliset ja antoi seuraajilleen vallan käydä sotia tehdäkseen kansakuntia islamille alamaiseksi. Jeesus antoi seuraajilleen vallan julistaa evankeliumia ja parantaa sairaita. Jeesus kielsi seuraajiltaan väkivallan käytön sanoman julistuksessa.

      Jeesuksen ensimmäiset seuraajat julistivat Jeesuksen sanomaa ja elivät usein vainottuina. Muutos kristinuskossa tapahtui kun kristillisyys muuttui valtion uskonnoksi 400 jKr. Tämän jälkeen vallanpitäjät alkoivat käyttää enemmän tai vähemmän kristinuskoa valtansa välineenä. Ensimmäisen 400 vuoden aikana (600 - 1000 jKr.) Muhammedin seuraajat olivat valloittaneet islamille sodalla Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja osan Etelä-Eurooppaa.

      Muhammed ei ole luvannut seuraajilleen pelastusvarmuutta. Muhammed oli hadithien mukaan epävarma myös omasta paikastaan paratiisissa. Islamin mukaan ainoastaan kuolema jihadissa eli ”pyhässä sodassa” tuo muslimille pelastusvarmuuden. Jeesus lupasi iankaikkisen elämän jokaiselle joka uskoo Häneen.

      Kumpi näistä henkilöistä mielestäsi kykenee varmemmin näyttämään tien iankaikkiseen elämään?

    • adadadadada

      Koraani hyväksyy väääruskoisten naisten seksiorjuuttamisen.

    • alfa123om22

      Koraani hyväksyy jos on pakko ja kehoitus harkita asiaa tarkoin on velvoittava SIINÄ TAPAUKSESSA, ETTÄ ON EDESSÄ NÄLKÄKUOLEMA MUUTEN, oman vaimonsa mutta eritoten jalkavaimon asettaminen prostitoidun asemaan.

      Kyse ei ole kenenkään vieraan vaimosta, vaan omasta vaimosta. Myöskään syynä ei saa olla rahanahneus, vaan todellinen vaara nälkäkuolemasta. Tätä asiaa kehotetaan harkitsemaan Koraanissa erittäin tarkoin. Se ei siis ole velvoittava kehoitus, vaan voi jonkin muun tien tai keinon ennemmin valita.

      Jo pitkään ovat olleet synnin tekijät rankaisematta kaikkialla maailmassa. Ei islam ole kyennyt omia rikollisiaan kuolemalla rankaisemaan niin kuin eivät länsimaatkaan sitten Ranskan vallankumouksen. Sen vuoksi rehoittavat väärät käsitykset ja rikokset.

      Ja jos nyt palautettaisiin kuolemanrangaistus voimaan tapahtuisi se liian myöhään. Arabikeväästä 2011 ja jo Ihmisen Pojan inkarnaatiosta 1998 alkaen ovat rikolliset tehneet rötöksiään sielunsa kyllyydestä. Tilanne on siinä mielessä menettetty hallinnasta ja Ranskan vallankumouksen saavutukset on tarkoitettu ikuisiksi. Se, että rikoksia tapahtuu niin paljon ei johdu vallankumouksen lain höllennyksistä, vaan siitä, että Saatana sai vuonna 1998 Jumalan koko voiman käyttöönsä ihmeitä ja taikuuksia ja velhouksia käyttäen alistaakseen maapallon asukkaat valtaansa.

      Jumala tosiaa antoi Saatanan valtaan 1998 lähes koko maailman. Siksi nyt on vaikeaa. Vaikeudet eivät johdu lain puutteista tai höllennyksistä.

    • Miriam137

      Lue koraani niin saat itse tietää

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe