Aihe

Kokemuksia Seroquel Prolong lääkkeestä ?

hypomania2

Kyseistä lääkettä iltaisin 100mg viikko ja nosto 200mg sen jälkeen, rinnalla Cymbalta30mg /2 tabl. Kauhean väsynyt tuosta uudesta Seroguel lääkkeestä ei tästä tuu mitään en voi tuollaista syödä :( ei pääse sängystä ylös ..olen vasta aloittanut Seroquelin ja ei ilmeisesti lääke minulle. Deprakine 600mg söin 5 vuotta kunnes lopetin en halunnut enää olla tunteeton zombi .
Millaisia kokemuksia /vaikuttaa teihin tuo Seroquel-lääke?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • neitikesaheina_

   Älä syö tuota lääkettä. Koeta etsiä joku pätevä terapeutti, joka ymmärtää kaksisuuntaisen oireilun todellisen pohjan ja joka pystyy auttamaan oikean ongelman ratkaisussa. Taustalla kun on todennäköisesti lapsuuden traumaattiset kokemukset jasiitä johtuva tunnesäätelyn häiriö. Uskon vakaasti, että tunneyhteyden puuttuminen itseen aiheuttaa oireilua. Ja hoidon kuuluisi olla sitten auttamista tunneyhteyden muodostamisessa, ei tästä ongelmasta johtuvan oireen poistaminen.

   Itse söin ketipinoria hoitovirheen seurauksena 9 vuotta (epävakaus dissosiaatiohäiriöllä diagnoisoitiin psykoottisuudeksi) ja se lääke toi minulle pysyviä muutoksia tunnemaailmaani ja älyllisiin toimintoihin. En suosittele kenellekään noita lääkkeitä missään tilanteessa. Rauhoittavat on vaikka parempi vaihtoehto, jos meinaa lähteä käsistä, mutta tunneyhteyden katkaisu itseen ja ulkomaailmaan ei ole vastaus mihinkään. Mun elämä alkoi tuon lääkkeen lopettamisen jälkeen. Ja ennenkaikkea ihmissuhteet muuttuivat todellisiksi ihmisten välisiksi suhteiksi, joissa pystyin huomioimaan myös toisen ihmisen.

   Etsi hyvä terapeutti ja pyri mielenvakauttamiseen luontaisin keinoin. Voimaa! <3

   • 787454356765

    Riippuu jokaisesta tapauksesta, jotka ovat kaikki erilaisia. Todelinen maanis- depressiivinen sairaus ei noin vaan ilman lääkkeitä j terapialla ja ihmissuhteilla parane, kaipa sen ymmärrät.

    Maanis- depressiivinen sairaus on perinnöllinen ja se tosiaan on ihan geeneissä oleva juttu, ei mikään lapsuuden trauma tai mu vastaava. Katos kun se menee niin, että lapsuudessa kaikilla on niin positiivisia kuin on negatiivisiakin kokemuksia. Terveelle ihmiselle ne kokemukset eivät aiheuta mitään tuollaista vakavaa sairautta ei.

    Eipä niitä lääkkeitä turhaan sairaalle määrätä. Mitäs sanot sitten kun jos nyt tuo henkilö lopettaa lääkkeen ja menee entistä sekaisemmaksi. Kyllä lääkärit varsinkin erikoispuolella osaavat lääkkeitä määrätä, psykiarian erikoislääkärillä on kokemusta, koulutusta ja hommat hanskassa.

    Ja kun niitä lääkkeitä vaan on hyvä käytää vakavan mielialan sairaudessa.


  • Bipopää

   Minulla on takana nyt noin 8 kk Seroquel Prolongin käyttöä, tämänhetkinen annos on 350 mg iltaisin. Kokemukset ovat pääosin hyviä. Tuo lääke tuntuu minulla pitävän pään kasassa. Tarkoitan sillä sitä, että saan tehtyä paljon enemmän kuin ennen lääkitystä. Olen taiteilija ja ennen Seroquel Prolongia minulla oli valtavasti ideoita, mutta olin jotenkin koko ajan niin hermostunut ja keskittymiskyvytön, etten saanut mitään niistä toteutettua. Nyt pystyn suhtautumaan ideoihini järjellä ja toteuttamaan niitä. Suoraan sanoen olen toivonut, että tuo lääke olisi ollut saatavilla ja 20 vuotta sitten kun kamppailin samanlaisten ongelmien kanssa opiskelijana. En ole havainnut mitään tunne-elämän köyhtymistä, ja huomaisin kyllä tuon ongelman jo työnkin puolesta. Lääkityksen lisäksi käyn terapiassa.

   Alussa väsymys oli kovaa, mutta alkoi hellittää parissa viikossa. Parin kuukauden päästä en enää huomannu Seroquel Prolongilla mitään nukuttavaa vaikutusta. Muuten sivuvakutuksia ovat minulla olleet lievä ummetus ja nenän kuivuminen. Mielestäni sinunkin kannattaa vielä jonkin aikaa odotella, josko tuo väsymys häviäisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   18326
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   359
   6733
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1947