Epätyypilliset autistit

ylijäämäkappale

Hei kaikki te, joilla on diagnoosina epätyypillinen autismi! Voisitteko kertoa jotain itsestänne ja ominaisuuksistanne? Olen saanut tällaisen diagnoosin (lapsena), mutta se on yksityiskohdiltaan jäänyt minulle aika epäselväksi. Haluaisin tietää, minkälaisia muut epätyypilliset autistit ovat. Millä tavalla olemme erilaisia kuin aspergerit - vai olemmeko?

12

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fhkjhljökj

      Unohda koko diagnoosisi. Muinoin sinun lääkärisi ovat tehneet täysi vääriä johtopäätöksiä diagnosointiasi koskien. Asperger ei kuulu edelliseen. Aspergerin oireyhtymän voi diagnosoida aikuisenakin henkilölle, mitkään "epätyypilliset autismidiagnoosit" eivät kuulu asiaan eli ovat pelkkää roskaa. Kuka sinulle diagnoosin antoi? Et uskalla kertoa, koska koko aloituksesi oli provo puskista.

      • Aspergerin_oire-

        yhtymä F84.5, lapsuusiän autismi F84.0 ja epätyypillinen autismi F84.1 ovat kaikki laaja-alaisia kehityshäiriöitä. Provonimimerkki puskista "fhkjhljökj" (6.10.2015 23:08) tuossa yllä vain kirjoitti roskaa.


    • Epätyypillisen_autismin

      diagnoosi annetaan silloin, kun kaikki (lapsuusiän) autismin kriteerit eivät "täysin" toteudu. Esimerkiksi voi olla niin, että kaikki autismin oireet ilmaantuvat vasta kolmannen ikävuoden jälkeen, tai niin, että autismin oireita esiintyy jo ennen kolmatta ikävuotta, mutta ei kuitenkaan autismidiagnoosin edellyttämässä määrin. Tällöin diagnoosiksi tulee F84.1, mikä voidaan vielä tarkentaa johonkin muotoon F84.1i sen mukaan, miten oireet poikkeavat autismidiagnoosiin vaadittavista.

      • ylijäämäkappale

        Kiitos hyvästä vastauksesta. :)


      • psykopaattien_karsinta

        Ylimääräkappale=nimimerkki "alarik", jolle naisen "perusmuodot" antoivat taannoin "epävirallisesti" kirjoittamiskiellon aspalstalle hämäystarkoituksessa. Nimittäin määritelmä "perusmuoto" on muuttunut jo aikaa sitten eikä siten sellaista ole enää edes olemassa. Eli väärinjohdatus jatkuu. Asperger ei ole sama kuin psykopatia. Aspergerin oireyhtymällä ja psykopatialla ei ole mitään tekemistä keskenään. Ne, joille on joskus nuoruudessa ammattitaidottoman lääkärin toimesta annettu diagnoosi Asperger, vaikka he kärsivät psykopatiasta, eivät ole tienneet mitä ovat tehneet. Nyt kuitenkin julkisesti on annettu senkaltainen kuva, että Asperger olisi sama asia kuin psykopatia tai persoonallisuushäiriö, mikä on täyttä puppua.


    • valitse_nimimerkki_

      Sanoo Aspalstalta Astonishedin eli asyn varapuheenjohtajan toimesta muinoin porttikiellon saanut "Alarik". Nyt hän yrittää kaikin tavoin poisselittämisen (=puolustusmekanismi) kautta väistää hänelle kipeän asian eli sen, että on saanut aikoinaan väärän diagnoosin; Aspergerin sijasta sen tulisi olla ollut vaikea-asteinen psykopatia, hieman samaan malliin kuin Aatun tapauksessakin.

      • Edelleen

        "aspergerinfo" alias "kuollut elava" tällä kertaa tunnuksen "valitse_nimimerkki_" kautta (7.10.2015 14:15) jatkaa harhaluuloihinsa perustuvaa asiatonta trollausta. Viestin (7.10.2015 14:01) lähettäjä ei ole koskaan missään kirjoittanut mitään nimimerkin "Alarik" takaa.


    • AS_ARVOT

      Korjattakoon edellistä viestiä sen verran, että siinä yksikään "faktana" esitetty asia, ei pidä paikkaansa. Jatkuvan herjaamisensa sijaan, nimimerkki "Alarik" voisi ottaa yhteyttä asyyn ja sieltä kysyä miksi hänellä on aihetta moiseen julkiseen provokaatioon. Eli Alarik Lundin ja Fredriksson ovat yhteydessä puhelimitse. (toivomus; suositus )

    • ylijäämäkappale

      Ja vielä yksi kysymys... Minkä ikäisenä saitte diagnoosin?

    • vastaukseni

      Ystäväni sai 3-vuotiaana, hänen serkkunsa 30-vuotiaana. He ovat kuin kaksoset, täysin samanlaisia luoteeltaan, persoonallisuudeltaan, käytökseltään, samojen ympäristötekijöiden vallitessa kummankin perheyhteisöissä.

    • Tässä_ketjussa

      viestit "fhkjhljökj" (6.10.2015 23:08), "psykopaattien_karsinta" (7.10.2015 16:57), "valitse_nimimerkki_" (7.10.2015 14:15) ja "AS_ARVOT" (7.10.2015 16:45 ) ovat nimimerkin "aspergerinfo" eli "kuollut elava" (oikeasti Christina J. Leino) tuottamaa valheellista trollausta.

    • siunattuautisti

      jokainen meistä on epätyypillinen autisti kahta samanlaista autistia ei ole vielä maailmaan siunautunut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe