"Harakka räksyttää"

eilentelevisiossa

Kuten aiemmin jo näyttää todetun, Timo Harakka on kepulaisille Sipilän kumartajille hankala henkilö. Jopa kepulaisen Timo Kauniston sanatkin muuttuvat räksytykseksi, kun Timo Harakka sanatarkasti lainaa niitä:)))

Mutta mistä löytyy tuo Kauniston kirjoitus "navettahankkeista"?

9

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/vieraskolumnit/mielikuvitusta-makeraan-1.129559

      Timo Kauniston – kepulaiseksi yllättävän – tolkullinen kirjoitus löytyy tuon linkittämäni osoitteen alta. Ja sen on siis julkaissut objektiivinen tiedonvälittäjä, mediamestari MaaseudunTulevaisuus –niminen MTK:n järjestölehti.

      Keskustalaiset kansanedustajat ovat eduskunnassakin niin oman maatalousahneutensa vankeja, että voimakkaasti heikentyneen kuulon lisäksi myös kuullun ymmärtämisen taito on huolestuttavasti hapertumassa.

    • vdvbdbdbkd

      Valtiontulo ja menoarvio kehys 2016 kertoo karua kieltä miljonäärien ja hyväosaisten ja puoluesäätiö herrojen miehittämän hallituksen arvopohjasta. Siinä on navettahankkeet ja miljardien kasvurahasto jolla kepulit ratsastaa. Paitsi eihän siellä ole mitään pelkkää tyhjää. Sehän tarkoitta että rahaa ryöstetään yhteiskunnasta molokin kitaan.

    • punikilletietoa

      Kaunisto onkjin keskustaan soluttautunut demari niin kuin JArmop Korhonen.

      • vihervasurikepulainen

        Eikö se vihertävä? Sillähän on vihreä vaimo?


    • bfhfbdbdkdk

      Suoli kuntoon suoli kuntoon, laitetaan osakkeiden halintarekisterit uuteen uskoon...se tarjoo veroparatiiseja kaikille ja rahaa amerikkalaisille eläkesäätiöilleee.

    • NäinoN--

      Mikä tuossa kirjoituksessa on niin akuniosta ettäö harakkakin on sitä raakkunut?

      Ainoa raakkumisen aihen minuta on se että kainiston ketodilla maatloaustuoannon uudistaminen pysähtyisi. Onko Suomaliset valmiita maksamaan maataloustuotteista sellaisen hinnan että sitä vanhalla systeemillä voi harjoittaa. Antaako Eu- lainsäädäntö ja Kettutytöt mahdollisuuden siihen että maataloutta ei uudisteta?

      Investointien tarvehan juuri rulee kuluttajien Duunareiden vaatimuksista. halpaa ruokaa pitä'ä saada. Toinen...Lehmillä pitää olla hotellitason majoitus ja lepoaika pehmeillä sängyillä ja lakanoiden välissä. Lisäksi lehmilläpitää on virikkeinen ympäristö jossa voi "toteutta itseään".

      Paineethan tulee Viherpiiperöiden ja Duunareiden puolelta. Navetat voidaan jättä rakentamatta JOS olette valmiita maksamaan ruoastanne! Hotellimajoitus eläimille voidaan jättää rakentamatta JOS vihepiiperöt eivät vaadi mahdottomia.

      Tuo Harakan raakkuminen sattui lähinnä Itsensä nilkkaan.

    • Ei Timo Harakka ole sen hankalampi kuin muutkaan, jolla puolueensa sisällä on räksyttäjän rooli. Kun kepu on ollut oppositiossa, aivan vastaava rooli oli aluksi Mauri Pekkarisella, viime hallituskaudella Kimmo Tiilikaisella.

      Kieltämättä hieman yllätti, että nimenomaan Timo Harakka oli valmis ottamaan räksyttäjän roolin vastaan. Olihan hän sentään toimittajana varsin maltillinen ja mielettiin ajatusmaailmaltaan ehkä enemmän vihreäksi kuin demariksi. Ehkäpä taustalla on vahva esiintymisvietti. Onhan kysymyksessä peräti teatteritaiteen maisteri, Telvis-palkinnon saanut keskusteluohjelman vetäjä ja taannoinen Venla-ehdokaskin.

      • sitähänminäkin

        jotkut kepulaiset vaan ylireagoineet ja menneet sen verran tolaltaan, etteivät saa ulosannikseen muuta kuin henkilöön käyvää herjaa.
        pääasia, että prosessikaavion mukaan edetään, sanoo jämympi kepulainen:)


    • vehjddvvdbdbbf

      Hallituksen prosessikaavion voi donkata jo roskakoriin. Helppo se on Maurin lukea yhteiskuntatieteitä tai Kimmon metsäalaa, kun sinne otetaan sisään opiskelemaan kunhan osaa tavata auttavasti tahi kirjailla tekstiä väliviivoin. Teatteritaiteet onkin sellainen asia, että pitää olla lahjakkuutta, laajaa yhteiskuntatietämystä ja ihmisyyttä. On hyvä,,että eduskuntaan nousee älykkäitäkin ihmisiä, koulutus järjestelmän on hyvä olla tasa-arvoinen ettei rahalla osteta koulupaikkaa. Muutenhan eduskunta olisi Juhia,Kimmoja sekä Maureja täynnä vuodesta toiseen. Parhaansa hallitus kyllä meinaa, lyödä koulutuksen linttaan. Ei näin vähäväkinen maa Ugandan ja Kongon tasoisella koulutuksella pärjää, jos uudistetaan koulua lisäämällä vain yksi liikunta eli hyppytunti lukujärjestykseen ja opettajille kaffipaussi, ei sellaasella hallituksen touhulla pitkään pötkitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1638
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      102
      1208
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1192
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      85
      1083
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      902
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      819
    7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      82
      812
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      798
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      724
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      682
    Aihe