Mädättäjille mietittävää...

PlainTruth

Lainaus:

Sisäasianministeriö on laskenut, että jokainen henkilö maksaa 16 367 euroa per vuosi. Keskimääräinen hakemuksen käsittelyaika on kuusi kuukautta, mutta hakijoiden paljoudesta johtuen se pitenee todennäköisesti kahdeksaan kuukauteen. Eli kustannus olisi noin 11 000 euroa per henkilö, se kertaa 50 000 on 550 miljoonaa euroa. Jos puolet saa jäädä Suomeen, jokainen heistä kustantaa kotoutuksineen noin tuhat euroa kuussa. Se kestää keskimäärin kaksi vuotta, joten kustannukset tästä ovat yhteensä 600 miljoonaa euroa. Koko paketti maksaa meille 1,15 miljardia euroa. Eikä tuo summa sisällä vielä yksityisiltä vuokrattuja tiloja, terveydenhuoltoa, tulkkien käyttöä ja niin edespäin. Eli puhumme monen miljardin kustannuksista. Siinä rinnalla hallituksen suunnittelemat säästöt ovat lillukanvarsia, hän toteaa.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PlainTruth

      Nimimerkki ”res.korpr” kommentoi Napakoissa, että SPR:n mukaan valtio maksaa vastaanottokeskusten kulut, mutta kuka maksaa valtiolle?

      Tämä on erittäin hyvä kysymys, ja kuntalaisten sekä veronmaksajien onkin syytä tietää valtion todellisia kustannuksia maahanmuuton osalta vuodelta 2014. Luvut ovat julkisia ja löytyvät maahanmuuttoviraston kirjanpitoyksikön tilinpäätöksestä 2014 (www.migri.fi/tietoa_virastosta/tilastot).

      Maahanmuuttoviraston päätösten hinta, mukaanlukien poistot (käsittäen sekä viraston että vastaanottokeskukset) oli 1456 euroa päätöstä kohden. Eri statuksella olevat oleskeluluvat ovat erihintaisia. Esimerkiksi kansainvälisen opiskelijan sähköisesti tehtävä oleskelulupapäätös maksoi 88 euroa. Turvapaikkapäätöksen omakustannushinta oli 1593 euroa ja kansalaisuusaseman määrittelyt ja tiedustelut 243 euroa suoritteelta.

      Vastaanottotoiminnan kokonaismenot vuonna 2014 olivat 61 941 316,09 euroa. Tämä luku käsittää Joutsenon ja Oulun vastaanottokeskusten toimintamenot, vastaanottopalvelut, muut maahantuloon liittyvät menot, pakolaisten maahantuloon liittyvät kustannukset sekä vastaanottotoiminnan asiakkaille maksettavat tuet.

      Vuonna 2014 uusia turvapaikanhakijoita tuli maahan yhteensä 3651. Alaikäisiä oli 196. Vuoden 2014 lopulla vastaanottokeskusten kokonaispaikkamäärä oli lähes 2700.

      Vuonna 2014 keskimääräinen vastaanoton kustannus/henkilö/vuosi oli 20368 euroa.

      Maahanmuuttovirasto arvioi pakolaismäärien kasvavan. Jos uusia pakolaisia tulee vuoden 2015 aikana arviolta 15000 ja keskimääräinen vastaanoton kustannus henkilöä kohden pysyy samana, niin keskimääräisen vastaanoton kustannukset tulisivat olemaan yhteensä noin 305 520 000 euroa vuodessa.

    • Juurinoin

      Totuus taitaa tehdä kipeää kun mamuhyysärit eivät pysty kommentoimaan...

    • Plain.Truth

      Lähes puolet suomalaisista on rasisteja. He ovat valmiita sulkemaan rajat maahanmuuttajilta ja karkottamaan heidät maasta.

      Harva muistaa, että lähes 100 000 suomalaislasta sai turvapaikan sodan aikana Ruotsista, Tanskasta ja Sveitsistä. Ruotsi otti hoitoonsa myös Lapin asukkaat syksyllä 1944, kun Suomi kävi sotaa saksalaisia vastaan.

      Kymmeniä tuhansia suomalaisia pakeni Venäjälle 1918, kun Saksasta palanneet jääkärit tulivat tänne panemaan toimeen kansanmurhaa kansalaissodan päätteeksi.

      Suomalaisia elintasopakolaisia ja heidän jälkeläisiään on Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Australiassa pitkälti toista miljoonaa. Neuvostoliittoon paenneet punikit Stalin tapatti vielä perusteellisemmin kuin mihin lahtarit pystyivät Suomessa.

      Suomalaisesta rasismista löytyy esimerkkejä kaukaa. Koululapset opetetaan laulamaan, että ”leipä vieraan karvast ois ja sana karheaa”. Ryssät ja laukkuryssät saavat kuulla kunniansa jo koulukirjoissa.

      Kun Kronstadtin laivastotukikohdassa puhkesi matruusien kapina 1921, 6 400 sotilasta pakeni Suomeen. Valtaosa heistä palasi armahduksen turvin Neuvostoliittoon, mutta 1 600 jäi pysyvästi Suomeen.

      Kapinan kukistumisen jälkeen Suomessa alkoi mielenkiintoinen keskustelu. Rodullisesta puhtaudesta kiinnostuneet pelottelivat, että Suomi on vaarassa, kun niin paljon venäläisiä jää tänne. Väitettä tuki Uppsalan yliopiston rotuhygienian professori. Ruotsissa ja Suomessa oltiin kiinnostuneita rotuhygieniasta jo kauan ennen kuin Hitleristä oli kuultukaan.

      Kronstadtin kapinan kukistamiseen liittyy mielenkiintoinen yksityiskohta. Kun puna-armeijan ensimmäinen hyökkäys torjuttiin, venäläiset laittoivat toisen hyökkäyksen yhteyteen Leningradin suomalaisen punaupseerikoulun oppilaat valvomaan, ettei kukaan hyökkääjistä peräänny. Tästä menetelmästä tuli myöhemmissä sodissa venäläisten pysyvä taktiikka.

      Jos vihollinen ei ampunut hyökkääjää, omat tekivät sen.

      Suomenruotsalaisia on totuttu pitämään suvaitsevampina kuin suomalaisia. Mitähän ajattelee sekin Inkoossa asunut afrikkalaistyttö, joka piti 8-vuotispäivät naapureilleen ja luokkatovereilleen. Hän istui yksin kakkujen, limonadien ja karamellin keskellä kyynelehtien, kun kukaan ei tullut synttäreille.

      Suomalaiseen rotuajatteluun kuului sekin, kun aloimme osallistua maailmalla kauneuskilpailuihin. Suomen kauneimmiksi valittiin pitkiä vaaleita kaunottaria. Yksi heistä, Ester Toivonen, valittiin 1934 Miss Euroopaksi, ja hänet opetettiin sanomaan kansainväliselle lehdistölle, että emme ole slaaveja. Lausunnossa oli oma komiikkansa, sillä Esterin isä oli Haminan venäläisen soittokunnan kornetisti.

      Esterin veli olisi menestynyt rumuuskilpailussa, sillä hän oli Valdemar Liljeström, Metalliliiton perunanenäinen puheenjohtaja, jolla oli viinan syömä ääni ja kasvot.

      • Suomalaiset lähtivät aikoinaan esim. Ruosiin ja Amerikkaan töihin, eivät loisimaan veronmaksajien rahoilla. Sotalapsistakin palasi Suomeen 80%, varmasti myös kaikki lappilaiset.

        Tuo muu historialöpinä ei liity tämän päivän tilanteeseen millään lailla, joten, arvon mädättäjä, voit tunkea sen hanuriisi.

        Kerro mieluummin mistä leikataan se miljardi, jonka tämä loisinvaasio vähintään kustantaa lähimmän vuoden aikana.

        P.S. Tuo nickin apinointi oli todellinen luuserimädättäjän huippusuoritus.



      • Vallusta

        Ei Vallu-vaari sen Esterin veli ollut, nyt on hieman väärää tietoa. Syntyi Pietarissa ja näin ollen venäläinen mutta oli ko. perheen ns. ottolapsi (ei mitään sukua). Muilta osin pitää varmaan kuvaus Vallusta paikkansa eli viina maistui ja hauskaa oli.


      • musutmuualle

        Suomalaiset naiset ja lapset lähtivät evakkoon Ruotsiin ja MIEHET olivat puolustamassa maatamme. Siinä on vissi ero, kun Matumiehet tulevat tänne eläteiksi ja naiset ja lapset jätätetään oman onnensa nojaan.
        Nämä matut eivät miehiä olekaan, vaan lusmuja elintasopakoloisia.
        Jos Sinun mielestä maatamme ja arvojamme ei saa puolustaa, niin painu sinne ihannemaahasi.
        Olet selvästi musun patja ja käpykaartilaisen jälkeläinen.


    • ei-mulla-muuta

      Oletko oikeasti noin toope vai ihan vaan tavallista ahkerampi suomi24-trolli?

      • Osui ja upposi.


      • Rajatkiinni

        Siis faktatiedon kertominen on mielestäsi trollaamista? Alkaa teillä hyysäreillä olla argumentit tosi vähissä.


    • 17.10.2015

      Tavataan siis Pernon futiskentällä lauantaina, huom! - jo klo 14:30!

      Saapukaa ajoissa, niin saadaan rytmikkäät ja äänekkäät bileet pystyyn ennen nationalistisen ja rasistisen kokoontumisajon starttia! Näytetään, että meitä on enemmän, ja meillä on paremmat bileet! ;)

      • http://simplest-image-hosting.net/jpg-0-sotalapset20194020-202015

        Tuleeko paljon näitä lapsia myös?


    • Evlut

      Ompahan lapset muuttuneet aikojen saatossa.mahtaako noi geelipäät valehdella

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      561
      4140
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3474
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3110
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2397
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2250
    6. 231
      1719
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1427
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe