Yksinäisyys ja seksuaalisuus

getyhgf

Seksuaalisuus on tärkeää lähes kaikille. Se on huomattu mitä tapahtuu jos mies (lähes ainahan se o mies) elää puutteessa. Siitä massamurhat johtuvat. Itsekin koen olevani puutteessa. Kyllä oikea paneminen on kivempaa ku runkkaaminen. Miten siis minä ja muut puutteessa olevat saisivat enemmän seksiä? En odota täältä vapaaehtoisia, mutta ei se haittaiskaa...

22

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ftyuhlkjköjlhkjg

      Sillä ei ole mitään tekemistä massamurhaajan kanssa!

      Toisekseen tulet oikeasti onnelliseksi jos ryhdyt oikeaan selibaattiin (se tarkoittaa sitä ettei myöskään tee itselleen vaan on kokonaan ilman). Aluksi se on vaikeaa, mutta alun jälkeen se helpottuu, ajatukset alkaa muuttumaan, halut häviää pikkuhiljaa ja elämä muuttuu onnellisemmaksi, paljon onnellisemmaksi.

    • jjkl

      Olen itse eronnut yli vuosi sitten ja sen jälkeen maannut monen miehen kanssa. Nyt kun masis pahimmillaan niin en todellakaan kaipaa irtosuhteita. Naisena suosittelen sellaista taktiikkaa että osoita tahtosi hienovaraisesti. Kukaan nainen ei suostu jos heti kättelyssä sanot haluavasi vain seksiä. Ole ystävällinen, huomaavainen mutta älä mielistele ketään. Tinder, suomi24 treffit... mitä näitä nyt on....

    • 2Q3R

      Jos on koko elämä mennyt puuttessa niin käy ihmeessä kerran huorissa. Jos siis kaipaat sellaista kokemusta. Vakituiseen panemiseenhan pitäisi hommata sitten tyttöystävä.

    • Olisiko se sitten maailman loppu jos tästä hautaan saakka pitäisi elää ilman? Päättäisittekö päivänne heti mikäli saisitte nyt tietää, ettette tule loppuelämänne aikana koskaan seksiä saamaan? Ihan näin mielenkiinnosta..

      • kokematonmies36

        pillu on viimeinen asia tässä maailmassa mitä minä tarvitsen. miehen ja naisen välinen rakkaus on kärkisijoilla. olisin hyvin surullinen jos en saisi kokea edes orastavaa rakkaussuhdetta naisen kanssa.

        mutta en tappaisi ketään. en edes vihaisi ketään. hullujen puhetta että pillun puute aiheuttaa murhia.

        ylivoimaisesti enemmän murhaavat ne jotka saavat pillua liiankin paljon, mutta eivät rakasta ketään. he ovat narsistisia psykopaatteja. jännämiehiä ja ytmejä.


      • Seksuaalinen turhautuminen ei varmaankaan eristyneenä tekijänä saa ketään toisia tappamaan, mutta miksi se ei voisi toimia osasyynä? Ihminen vertaa itseään muihin ja seksi on esillä kaikkialla nykypäivänä. Kun lopulta ihmiselle valkeaa, ettei sitä sitten omalle kohdalle osunutkaan, tulee siinä väkisinkin sellainen olo kuin olisi tullut kusetetuksi ulos jostain mikä oli alunperin käytännössä taattu.

        Se on kasvun paikka itse kullekin, mutta jotkut eivät siihen kykene. Jämähtävät paikoilleen, syyttävät olosuhteita, muita ihmisiä, kovaa kohtaloaan. Käytännössä etsivät vikaa kaikesta muusta paitsi itsestään ja katkeroituvat. Kateudesta jos mistä se viha muita kohtaan versoaa. Kateus on yksi maailman johtavista kuolemansyistä.


    • Ffittu

      Itse olen 31v koulukiusattu mies... Kyllä se naisen kaipuu on joskus todella suuri. En ole ikinä seurustellut saatika harrastanut seksiä naisen kanssa. Tilanteessa missä olen nyt niin oikein vituttaa ku nuoremmilla työkavereilla on tyttöystäviä ja lapsia. Tietysti se vituttaa kun jäi ilman.

    • 29.5

      Niinpä, sama juttu. Olen 29,5 vuotias mies ja ei seurusteltua eikä seksiä ollut koskaan koko elämän aikana ja pahasti alkaa vaikuttamaan ettei myöskään koskaan tule. No minkäs mahdat, täytyy kai yrittää nauttia vielä ainakin siitä vähästä mitä nyt vielä on?

    • kokematonmies36

      olen 36 v mies joka ei ole pillua nähnytkään, mutta eipä ole agressioita tai vihaa muita ihmisiä kohtaan.. päinvastoin itseasiassa.

      pillun puute oman käytöksen ja ajattelun syynä on narsististen psykopaattien juttuja.

      sitä paitsi normaalille miehelle pillu ei ole naisissa ensisijainen tarve.

      jos pillun puute aiheuttaa teissä vaarallisia ajatuksia, tunteita tai asenteita niin hakeutukaa pikaisesti terapiaan.

      pillua saamattomia miehiä on maailmassa varmasti monta sataa miljoonaa. kovin harva meistä on teidän kaltaisenne.

    • ölkjööhjkhj

      No itse olen nainen, ja poikaystävän kaipuu on kova. En kuitenkaan harrasta seksiä, koska 1. nään yhden illan jutut ja friends with benefits -asetelmat ajanhukkana ja 2. en mene parisuhteeseen vain saadakseni seksiä. Joten pakko olla ilman, ja ihan hyvin näin pärjää kun itse hoitelee itsensä.. Näin ollut jo monta vuotta. Eikä ole aggressiivisia ajatuksia.

      • just.saying

        Löytäisit miehen helposti kun tähänkin viestiin olisit liittänyt perustietoja itsestäsi ja s-postiosoitteen..


      • N27-
        just.saying kirjoitti:

        Löytäisit miehen helposti kun tähänkin viestiin olisit liittänyt perustietoja itsestäsi ja s-postiosoitteen..

        Tottahan toki, en sanonut etten löytäisi miestä. Seurusteluun vain tarvitaan vähän enemmänkin kuin se että on mies jolla on pippeli.


      • 4kontin

        Löysin yhden hyvän kirjoituksen suomalaisuudesta.


      • more.to.be.had
        N27- kirjoitti:

        Tottahan toki, en sanonut etten löytäisi miestä. Seurusteluun vain tarvitaan vähän enemmänkin kuin se että on mies jolla on pippeli.

        Miksi luulet että täällä ei olisi kiinnostaviakin miehiä?


    • mitäihmettähemuli

      On se kyllä kumma juttu, että jotkut pitää naintia jonain tärkeänä, elämän kannalta ehdottomana asiana, jota on "niinQ pakko saada tehä!!!" Milloin ihmiset oikein oppivat, että elämässä ja ihmissuhteissa on kyse ihan muista asioista ja että ihmissuhteen, saati parisuhteen, merkittävät asiat ovat ihan muita kuin hässintä. Sitten vielä luullaan, että kaikilla olis joku pillu mielessä kaiken aikaa. Ei hyvää päivää... hakeutukaa hoitoon, jos noin pahasti ahdistaa joku helvetin kusemiselin.

    • EI_KIITOS_

      KUKA HALUAA OLLA LIKAISEN HUORAN KANSSA, JOTA KUPPATAUTISET MULKUT OVAT PANNEET? HYI! EN MINÄ AINAKAAN. LIKAISEN HUORAN TAUTINEN VITTU EI KIINNOSTA VÄHÄÄKÄÄN. ILMAN TAUTEJA ON PAREMPI.

      • Nautielämästäsi

        Taitaapa olla niin, että moni huoraksi laskettava nainen, joka tekee hommaansa ammatikseen, on paljon siistimpi ja terveempi kuin useimmat baarituttavuudet.
        Näin olen asiat kokenut ja havainnut pitkän elämäni aikana.
        Että siihen nähden on ihan turha ruveta huutamaan isoilla kirjaimilla, kun ei asiasta tiedä muuta kuin uskovaisten akkojen saarnat.


    • kurk

      Kylläpä tuntui hyvältä kuulla miehet teidän aatoksia. Olen jo viidenkymmenen ja tavannut ja ollut tekemisissä niiden miesten kanssa jolla pillu on olut lopulta ainut vaikutin parisuhteessa ja siitähän ongelmat aina sitten alkavat jos sitä ei tarpeeksi sitten saakaan pillua.
      Vai häviääkö parisuhteessa tuo ajattelutapanne tärkeistä ajatuksista ja muuttuu vaaatimuksiksi.

    • korppi72

      Yksinäisyy on sitä että ihmiset pysyvät kaukana etkä saa heihin kontaktia vaikkaa olisivat alle metrin päässä. Seksuaalisuus on läheisyyden luonnollisen tarpeeen toteuttamista. niin kuin syöminen tai nukkuminen. Ja olen miettinyt että kukaan tai mikään ei saa muuttaa ketään olemattomaksi näkymättömäksi epäihmiseksi . On vain taisteltava ja löydettävä keinot ja mielikuvitus on tässä hyvä väline

    • doctorov

      Keinoreipasteella lähibaariin tai kauemmas. Jossain tapauksessa tyydy vähempään tai tsemppaa ja muokkaa itseäsi. 10 vuotta vanhempia oikein jees naisia löytys varmaan mullekin. Pussailua jutustelua mm.-, mutta itse etsin sitä oikeaa. Jos oikein tuossa yrittäisin ..voisi joku heistä lähteä kämpillekin. Lisää keinoreipastetta.

    • eaglevisions

      Mielenkiinto loppui koko hommaan.seurustelua ja lyhyitä suhteita.Parempi olla yksin, pientä chättii netissä tottakai.

      Seurustelu johtaa aina samaan tilanteeseen, ei minun alaani.Vapaus mennä ja tulla parasta.

    • Pekka_P-

      Tässä kun ei ole säännöllistä seksielämää niin alkaa jo eturauhanen vaivaamaan.
      Säännöllinen seksielämä parasta lääkettä näihin vaivoihin.
      Ikää alkaa jo olla.PSA-arvo otettiin ja lääkäri soittaa tulokset.
      Ihan vähällä en kyllä vastaanotolle mene.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3023
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2878
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      93
      2164
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1848
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      338
      1794
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1672
    Aihe