Puoli seitsemän tekopirteet

superhyper

Voi että sitten ällöttää katsoa tuota juontajien tekoreippautta ja -pirteyttä. Aina täytyy elehtiä ja riehua kuin olisi SUPERHYPER hauskaa! Olen kyllä iloinen ja nauravainen luonteeltani, mutta tuo on niin yliampuvaa ettei oikein viitsi katsoa koko ohjelmaa.

102

6133

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • älkääkokoajanruikuttako

   Miksi ihmeessä katsot ohjelmaa, jos se sinua ärsyttää niin paljo, että pitää tulla haukkumaan juontajia suomi24:lle. Ei ohjelma ole tehty sinulle eikä sinun mielipiteitäsi ajatellen - sillä on satojatuhansia katsojia, jotka pitävät. Älä katso jos ei miellytä ja tee jotain muuta. Uskomatonta tulla tänne valittamana jostain ohjelmasta.

   • Anonyymi

    Ihmettelen samaa, että kanavia on, mistä valita, niin tyypin on pakko katsoa ohjelma ja haukkua se. Onneksi kanavaa voi vaihtaa.


   • Anonyymi

    Aloittaja ei haukkunut pelkästään juontajia, vaan myös käsistä, ohjausta ja varsinkin koko ruotsalaisilta kopsattua ilopilleri-formaattia. Suomi ei ole mentaaliselta ilmastoltaan kuin Ruotsi, eikä meistä samankaltaisia ilo-sirkuttajia tekemmälläkään saa. Ko. ohjelma voi olla joillekkin kaivattu aivot narikkaan- hetki, kun taas toiset toivoisivat enemmän lihaa. Uskon, että jos kuulut ensin mainittuun päätä pensaaseen- ryhmään, elämäsi (ja sitä kautta muiden) voisi parantua, jos vaatisit itseltäsi ja elämältäsi muutakin kuin kevyttä yläpilveä.


  • dereer

   Tyhmä ohjelma!

   • pääministeri

    YLE käyttää veromarkkoja aivan surkeisiin ohjelmiin.
    Puoli seitsämän,Yle leaks, Uutisvuoto ja Hintikan ohjelma.jne.


   • Anonyymi
    pääministeri kirjoitti:

    YLE käyttää veromarkkoja aivan surkeisiin ohjelmiin.
    Puoli seitsämän,Yle leaks, Uutisvuoto ja Hintikan ohjelma.jne.

    Vai pelkästään surkeita?
    Mikä olikaan Marja Hintintikka show?
    Nuori mies kyrpä koukussa, keskustelun tehostetaan lavalla jne.
    Toinen jakso: Nuoripari kuivanaintia vaatteet päälle siinä juontajien lähellä.

    Vaikka olen härski mies, en niin härski että toisin vakavan YLE:n ohjelmaan tuollaista paskaa. Ennen tuosta olisi saanut vastaava päätoimittaja kenkää, ohjelmantekijät vähintään sakkoa jne. Kyllä on YLEkin vajonnut alas.


   • Anonyymi
    pääministeri kirjoitti:

    YLE käyttää veromarkkoja aivan surkeisiin ohjelmiin.
    Puoli seitsämän,Yle leaks, Uutisvuoto ja Hintikan ohjelma.jne.

    Puoli seitsämän ohjelma ,en ole katsonut ja vain juontajien näkeminen jossain alkukohdassa riittää.
    Vaihtakaa juontajia.


  • kitarisat

   Yle on unohtanut, että suurin osa ykköskanavan katsojista on ihan aikuisia, jopa ikäihmisiä 50 , joita harvoin kiinnostaa kuluttaa aikaansa tällaisten ohjelmien parissa. Puoli seiskan toimitustiimin anti on liian kakaramaista ja kaupunkilaista.
   Ylellä tuntuu olevan käsitys, että joko luonto-ohjelmia tai sitten näitä (media)seksikkäitä ja kansa kiittää. Höpönlöpön.

  • dfererer

   Menee samaan kastiin uutisvuodon kanssa...suomalaiset eivät siis kertakaikkiaan osaa tehdä ohjelmia...viihdettä....nämä ovat sitä karmeita lajia. Tähän kuuluu myös kaikki ns. Kädettömät kokit, miljonäärinaiset ja ties mitkä pösilöohjelmat, en muista kaikkia, mutta onhan niitä...

   • Tässä.ratkaisu

    Ei tule stressiä noiden ohjelmien kohdalla kun en niitä katso. Ylen rahoitusta pohdittaessa voisi säästökohteina olla juuri tuollaiset tyhjänpäiväiset "ohjelmat".


  • mistähänmaksetaan

   Eipä ole ennen 21.00 mitään muuta katsomisen arvoista ohjelmaa kun uutiset. Eikä niitäkään kaikkia viitsi katsoa kun ovat samoja. Kaikenlaista hömppäohjelmaa jota ei iäkkäämmät ihmiset viitsi katsoa.

  • vähänkatsomista

   Mikko on musta ihan jees, mutta aina tekopirteät naikkoset vierellä! Tämä nykyinen tihrustaa silmiään niin pahasti, että sais hommata silmälasit. Alussa ohjelmassa oli mielenkiintoisiakin kohtia, nykyisin pelkkää huu-haata! Uutisvuoto on mennyt täysin pilalle! Vanhat ihmiset virnottaa alapääjutuille, Tervo ainut fiksu - aina välillä.Aku Hirviniemi eukkoineen, sais poistua pariksi kymmeneksi vuodeksi julkisuudesta!

   • tekokivaa

    Uutisvuodon olis saanut haudata Tabermannin ja Nymanin lähdön jälkeen mutta ylen on näköjään pakko ruoskia kuollutta hevosta.


   • Anonyymi

    Hyvä


  • Freudi

   Uutisvuotokirja on tullut ajat sitten matkansa päähän, sen sijaan Puoli seitsemän on ihan hyvä ohjelma. Koska siinä ehditään käsitellä monta aihetta ja aika menee nopeasti. Mikko on hyvä juontaja ja Susanna Laineella fantastiset sääret. Hyvä juontopari joka piristää alkuillan.

   • Niin minustakin katson jos on vieras josta tykkään,Suomessa tv on erittäin vähän kunnollista katsottava,Mtv tanssia tähtien kanssa,Emmerdale,selviytyjät,Yle hiljainen todistaja,katson netistä Espanjan tv ja Ylen espanjajutut.


   • Anonyymi

    Susanna oli ihana siinä.
    Asiallinen ohjelma ilman suurta mainoshömppää fiksua ja mukavaa rentoa ja vähän muutakin kuin mainosrahotteisilla kanavilla.
    Kaikki luotto Ylelle.


  • 136

   Ohjelmia ei tehdä älykkäille.

  • Jam1966

   Hei, pidetty ohjelma kaipaa piristystä. Joko se pitää lopettaa tai vaihtaa juontajat. Susanna Laine on lahjaton juontaja. Hänellä on ollut 1,5 vuotta aikaa näyttää kykynsä, mutta ei. Hän on ärsyttävää katsottavaa korviarepivine nauruineen, tekopirteine juttuineen, ylivalkaistuine tekohampaineen ja barokkimaisine tekotukkineen. Ikävöin Hintikkaa ja Ellaa. Ellassa oli raikasta, luonnonkaunista tyylikkyyttä. Tuollaisia Laineen tapaisia muovi-ihmisiä on tv-kanavat ja reality-show:t täynnään, joten vaihtakaa hänet pois ennen kuin hieno ohjelmakonsepti lopahtaa. Oletan katsomamäärien pudonneen, mistähän sen voisi tarkistaa? Kekäläinenkin on jotenkin hiipunut. Puoli seiskan freelance-toimittajissa on potentiaalia. Kiitokset heille! Ja samalla suruvalittelut, koska tavoittaakohan heidän hienot juttunsa enää moniakaan ihmisiä ohjelman lopahtamisen myötä? Hukkaan heitettyä lahjakkuutta!

   • Anonyymi

    No nythän Kekäläinen on heittäytynyt neidiksi mustine kynsineen . Tosi huvittavaa . He he .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No nythän Kekäläinen on heittäytynyt neidiksi mustine kynsineen . Tosi huvittavaa . He he .

    Oliko pukeutunut myös hameeseen tai leninkiin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No nythän Kekäläinen on heittäytynyt neidiksi mustine kynsineen . Tosi huvittavaa . He he .

    Kekäläinen. Onko kukaan sanonut, että sinun hiuksesi on naurettavat?


  • ljsflsfjlfsjslfjslfjfsl

   Todella rasittava ohjelma, että hahahahaaaa kun meillä on taas niin saakutin hauskaa, ettei meinaa tuolilla pysyä- tyyliin...toinen ääripää on taas tuo sunnuntain ohjelma aamusydämellä...niin alakuloista ohjelmaa on vaikea hakea ja löytää toista...hohhoijaa...ei ihme, että aamulla väsyttää, vaihdan kanavan joka kerta kun tuo tulee...

  • yleonykkönen

   Ylen ajankohtaisohjelmat ja dokumenttiohjelmat ovat todella hyviä
   ehkä puoli seitsemän ja uutisvuoto on jatkunut jo liian pitkään niiden
   tilalle jotain muuta vaikka ajankohtainen kakkonen sitä kaipailen.

   • Anonyymi

    Juu niin on,dokumentit ja luonto-ohjelmat aivan hyviä. Parhaita brittisarjoja Yle lähettää myös,historiaan perustuvia laadukkaasti tehtyjä. Maikkarilla pelkkää sontaa, typeriä tosi tv pyllistely ohjelmia, sairasta. Teemalta tulee myös hyviä sarjoja,viimeksi tämä Norjalainen ,kertoi öljynporaus tragediasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu niin on,dokumentit ja luonto-ohjelmat aivan hyviä. Parhaita brittisarjoja Yle lähettää myös,historiaan perustuvia laadukkaasti tehtyjä. Maikkarilla pelkkää sontaa, typeriä tosi tv pyllistely ohjelmia, sairasta. Teemalta tulee myös hyviä sarjoja,viimeksi tämä Norjalainen ,kertoi öljynporaus tragediasta.

    Norjalainen sarja oli todella hyvä. Avasi silmiä ja toi tietoa paljon.
    Ajankohtaisia ohjelmia olen kaivannut radionkin puolelle. Ainoa maailman asioita käsittelevä, joka on toimitettu asiantuntevasti, siirrettiin sunnuntain päiväohjelmista iltamyöhään. Ja jää kuuntelematta.
    Ylen tapa nykyisin on helppoheikkimaista. Uusintoja ja uusintoja. Enää ei edes kuuluttajat kehtaa kertoa, että uusintana esitetään. Tai sitten ne yleläiset luulevat, että vain dementikot katselee sarjoja. Itselleni "pään tyhjennys"-aika on 17.10 sarja. Gentlysta olen tykännyt! Mutta ei enää jaksa vastanähtyjä, kuten alkaa taas se viidakkosarja.


  • Argose

   Puoli seitsemän on kyllä turhista turhin ohjelma. Ihan retardia meininkiä. Siinä se toimittaja Inkeri Alatalo on joku itserakas feministi jolla on instagram täynnä kuvia siitä itsestään. Puhuu koko ajan päälle eikä osaa kuunnella haastateltavia. Muutenkin itsekkään oloinen ihminen ja koko ohjelma täynnä teennäistä söpöilyä ja leikillisyyttä. Ihminen joka on juuri huomannut kasvaneensa aikuiseksi yrittää väkisin palata takaisin lapsuuteen ja käyttäytyy typerästi.

  • ACWC

   Tuolla joku totesi ettei tarvi katsoa ohjelmia joista ei pidä. Asia nyt vaan on niin että YLEisradio on kustannettu meidän verorahoilla joten siitä on oikeus nostaa meteli jos kanavilla näytetään huonoja ohjelmia. YLEn poliittinen linja on muutenkin se että kaikkea sellaista jonka he itse ovat määritelleet heikommaksi aineksiksi kuten naiset, jalankulkijat, lemmikkieläimet, opiskelijat, luonnonsuojelijat, luomuviljelijät, taiteilijat, saamelaiset, maahanmuuttajat seksuaalivähemmistöt ja vegaanit tulee vaikka väkisin nostaa jollekin jalustalle muiden kustannuksella. Ovatko nämä ihmiset todella niin huonossa asemassa että koko Suomen pitäisi ruveta taistelemaan näiden oikeuksien puolesta. Sitä paisi noilla kaikilla mainitsemillani ryhmillä on jo ihan samat ihmisoikeudet kuin muillakin. Eikö maailmasta löydy enää median turruttamalle ja tympääntyneelle ihmiselle mielekkäämpää vapaa-ajan tekemistä kuin vaahtoaminen täysin turhasta? 80-luvulla yritettiin tuoda ihmisille biodynaamista viljelya tutuksi, nyt se on luomu. Rasittavia ihmiset jotka yrittää saada muut käyttäytymään samalla tavalla kuin he itse ja tyrkyttää mielipiteitä joista eivät edes tiedä mitään.

  • eikiinnostavaa

   Puoli seiska ja uutisvuoto ovat aikansa eläneitä ei enää jaksa katsoa, liian kauan pyörineet ohjelmat. Varsinkin uutisvuodossa nauretaan ja ilkutaan kuin pikku lapset, ei mitään asiaa vaan toisten ihmisten mollaamista ja usein hävyttömään tyyliin.

   • Katson uutta uutisvuotoa Ilen ja Peterin takia,Stania en ihan dikkaa,ja riippuu ketä on partnerina,idea ohjelmassa on ok.


   • Anonyymi

    Uutisvuoto oli todella hyvä aikanaan sittehän se me mtv 3 selle ja pilalle.
    Samaa kuten ruotsalainen Stieg Larssonin kirjan mukainen elokuva trilogia ei amerikkalaisille kelvannut vaan heidän piti tehdä omaversio ja paljon huonompi.


  • Anonyymi

   Kyllä taas vanhoja elähteneitä akkoja vituttaa, kun nuoret naiset pääsevat telkkuun. Mieskin katselee himoiten nuorten naisten perseitä, voi voi.

   • Harvoin kyllä "perseet"on tyrkyllä kun ohjelmaa katsoo,vanhat äijät on katkeria kun me upeat naiset katsotaan nuorehkoja komistuksia.Vanha Suomi mies on aika kulahtanut,sorry vaan.


  • Anonyymi

   Tämä Ylen puoli seiska on aika halvaantunut. Haastateltavia ei näköjään löydy vaan samoja naamoja, jotka olleet kertomassa "Arto Nybergissä", MTV:ssa, Alfassa ym. Ja yleensä akkoja. Lisäksi ohjelman keskellä täysin irtonaisia inserttejä, jossa tärkeintä on juontajan oman naaman näyttäminen.
   Tilapäisjuontajamiehellä on joka sormessa sormus, ihmeellistä koruesittelyä.

  • Anonyymi

   Vaikuttaa tosiaankin hyvin teennäiseltä useimmiten. Ei kukaan voi olla noin intensiivisen kiinnostunut jokaisesta uudesta pellestä viisi kertaa viikossa. Varsinkin kun usein vanhoja elähtäneitä staroja muka haastatellaan. Ja samat naamat heti seuraavana päivänä jossain Nyberg-showssa ja milloin missäkin.

   Maksaakohan ne esiintyjät päästäkseen esille?

  • Anonyymi

   Paska ohjelma ja huonot juontajat. Tekopirteää vääntöä jaksosta toiseen.

  • Anonyymi

   Puoli seitsemän on jo tarpeeksi kauan pyörinyt, väkisin koittavat keksiä jutun juurta ja haastateltavat ovat jo moneen kertaan olleet ohjelmassa. Aika aikaansa kutakin ymmärtäisivät lopettaa. Jos vielä jatkossa pyörii, juontajapari vaihtoon , kiitos.

  • Anonyymi

   Aikoinaan oli hyväkin ohjelma, nykyään kekäläisen pullisteluohjelma. Esiteltävä "lihaksiaan" joka käänteessä. Pelottaa kun tulee kesä niin joka ilta paljussa? Ihmetyttää kun on niin hienoa istua paskavedessä?

  • Anonyymi

   Voisiko olla edes yksi ohjelma ilman voimistelua? Ennen oli keskusteluohjelmana hyvä, nyt loppuu yleensä painiin, nyrkkelyyn, hyppimiseen. Anne Sällylä takaisin.

  • Anonyymi

   Saihan ylen sohvaperunat ohjelma parhaat palkinnot venlagaalassa.
   Kyll ylen kelpaa.

   • Anonyymi

    Sohvaperunat ohjelma on ulkomainen formaatti.
    Alunperin Englantilainen.
    Pyöri enkkujen teeveessä nimellä Gogglebox.
    Siitä yle väänti väkisin sohvaperunat,kun eivät muuta osanneet.


  • Anonyymi

   Toden totta, Puoliseiska on alkanut polkea paikoillaan, kun samat vieraat istuvat jo viidettä kertaa sohvalla. Mutta aika usein tulee tätä ja luonto-ohjelmia katsottua. Kaikki rikos- ja poliisisarjat kuvottavat. Ja pahimmillaan niitä tulee samaan kellonaikaan liki kaikilta kanavilta. Ja onhan noissa Puoliseiskoissa ja luonto-ohjelmissa sekin hyvä puoli, että niissä ei ole ilma sakeanaan vittuja ynää muita kirosanoja.

   • Anonyymi

    Eihän niitä vittuja ynää muita kirosanoja tarvi ulkolaisissa sarjoissa lukea vaan hyppää yli. Kotimaisissa sarjoissa taas niitä ei edes kuule ollenkaan kun äänityksissä kaikki on yhtä muminaa niin että mistään muustakaan ei saa mitään selvää.


  • Anonyymi

   Kyllä meni pilalle puoli7 ohjelma aivan idioottimainen alkumusiikki😎

   • Anonyymi

    Ei ole pilalle menemistä, kun ollut pilalla aina. Käsittämätöntä teeskentelyä. Joka sitä ei näe, ei mitään kyllä näe. Oksettavaa katseltavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole pilalle menemistä, kun ollut pilalla aina. Käsittämätöntä teeskentelyä. Joka sitä ei näe, ei mitään kyllä näe. Oksettavaa katseltavaa.

    Ella tuli takaisin. Kiva. Nyt voi taas katsoa ärsyyntymättä ja tuntematta myötähäpeää.


  • Anonyymi

   ½ 7 syvältä perseestä vedettyä,vaikka toinen juontaja nyt vaihtuikin.
   Hymy pyllyyn.Kummeli retroa,uusintoina.Uusipivä uusinnat.ym,ym.
   Samoja ohjelmia,yle.1,yle.2 ja yle/teema kanavilta.
   Asunnonstailaamisia.Saippuasarjoja.
   Yle aamuteevee,samat uutiset ja haastattelut puolentunnin välein.
   Kaikki 75 norjan tv,n tuottamaa ohjelmaa.Onko yle ostanut norjan teeveen tuotannot.
   Ikivanhat mustavalkoelokuvat,joita uusitaan vuodesta toiseen.
   Aamuteevessä uutistenlukijat haastattelee sääennustajia.
   Yle kopioi ja apinoi täysin mainoskanavien ohjelmistoja.

   • Anonyymi

    Ella on kiva, oli ohjelmassa iloa ja piristi iltaa, kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ella on kiva, oli ohjelmassa iloa ja piristi iltaa, kiitos.

    Susanna oli kiva,mutta Ella on aivan ykkönen!!!!


  • Anonyymi

   Ella kun tuli, niin ohjelma ei muuttunut ollenkaan parempaan suuntaan. Niin tekopirteetä koko touhu, saisi loppua.

  • Anonyymi

   Ohjelma on aikansa elänyt, ei jaksa enää kiinnostaa. Samoja ihmisiä haastatellaan jo toista tai kolmatta kertaa.

   • Anonyymi

    Ihanaa kun Ella tuli,pystyy taas katsomaan ohjelmaa.
    On rauhallinen ja fiksu haastattelija,kävi ilmi hyvin kun haastatteli tanssijaa kirsikkapuistossa!!!


   • Anonyymi

    Ja samoja henkilöitä haastatellaan joka kanavalla vuorotellen eri ohjelmissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja samoja henkilöitä haastatellaan joka kanavalla vuorotellen eri ohjelmissa.

    Artistit, joilla on levy tulossa tai kirjailijat, joilla teos tulossa ramppaavat eri kanavilla, myös Ylellä mainostamassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Artistit, joilla on levy tulossa tai kirjailijat, joilla teos tulossa ramppaavat eri kanavilla, myös Ylellä mainostamassa.

    Onko se sopivaa syödä kuormasta
    "Mikko Kekäläinen viettää yhä aikaa entisen juontajaparinsa Susanna Laineen kanssa: ”Nyt keskitytään ystävyyteen"
    iltalehti.fi/viihdeuutiset/


  • Anonyymi

   Olis kiva jos ohjelmasta jätettäisiin kaikki julkkikset pois ja tilalle tavalliset tallaajat
   jotka eivät koskaan ole telkkarissa olleet. Näitä arjen sankareita ja raskaan työn raatajia löytyy. Tulis mielenkiintoa ohjelmaan.

  • Anonyymi

   Samat julkkikset jo vieraana viidettä kertaa. Olisiko mahdollista joskus ohjelma jossa olisi ihan tavallisia ihmisiä ja tavallisia juttuja. Voisivat vaikka nyt koronan aikaan nostaa esille ammattiryhmiä joista kukaan ei kerro koskaan mitään, esim. hoitohenkilöstö, terveydenhoitajat, lähihoitajat, koulunkäyntiavustajat jotka tekevät välillä tärkeämpää työtä kuin opettajat mutta heistä ei koskaan puhuta vaikka ovat hyvin tärkeä tukipilari kouissa. Sekä nuo taiteilijat jotka eivät koskaan pääse esille ja joiden töitä ei kukaan näe tai osta. On esimerkiksi paljon hienoja taiteilijoita joiden työt peittoaa heittämällä jonkun Palmun kyhäelmät. Tällainen formaatti voisi edes auttaa joitain taiteilijoita pääsemään esille.

   Asioita positiivisella asenteella, ei mitään nyyhkytarinoita tai tragedioita.

   Myös tuohon ohjelmaan voisi ottaa esille enmmän kulttuuria ja tiedettä. Ne ovat hävinneet totaalisesti Suomen tv:stä. Elokuvista ja sarjoista tietoa ja kirjallisuudesta ja kuvataiteesta. Nuo julkkisvieraat jotka muutenkin kiertävät joka ohjelmassa toiseen voisi unohtaa täysin.

  • Anonyymi

   TV.1 Puoli seitsemän. TV.2 Puoli kuusi. Yle/Fem Puoli viisi.

  • Anonyymi

   Vähänkö nolottaa, kun suomen huonoin ohjelma sai ns viimeisenä mahdollisena ohjelmana venlan...

  • Anonyymi

   Otetaan Amerikan malliin juonnot.

  • Anonyymi

   olen aivan samaa mieltä , ällöttävää juontajien tekoreippautta ja pirteyttä. Aivan tarpeeksi Televisiossa uskomatonta vöyhötystä. Kyllä hauskaa voi olla ilman tekoreippautta.

   • Anonyymi

    Tekopirteitä ovat. Ellakin samanlainen ja se tunnari ei muuttunut paljonkaan, samanlaista naaman vääntelyä, ainakin just Ellalta. Perjantain uudet juontajat ovat ihan suht "normaaleja".


  • Anonyymi

   Nyt Mikko,en tykkää että olet antanut lakata kyntesi.
   Älä anna naisten tallata kaikkea miehen olemuksesta.
   Kaikkea hyvää itsellesi ja perheellesi.

  • Anonyymi

   Susanna Laine Suomi Lowen uusi juontaja.
   Susanna Laine Yle Olohuone uusi juontaja.
   Ei päästy eroon tostakaan tekopirteestä mölisijästä.
   No ei onneksi ole pakko katsoa kumpaakaan ohjelmaa.

   • Anonyymi

    Samaa ihmettelen....oli niin väsynyt, että ei sanotuksi saa, kertoi puoli seiskan lopettaessaan. Eikö Suomessa todella ole muita kuin tuo tekopirteä ärsyttävä Susanna Laine joka ohjelmaan. Uskomatonta. Poistu takavasemmalle ja pysy siellä. Leikkauta edes se järkky lettisi..
    Valinnanvapaus on, en todella katso yhtään ohjelmaa, missä tuo bimbo esiintyy.


  • Anonyymi

   Nyt tuo Mikon nakkehius ja vielä pinkki menee yli ymmärtyksen ja samoin mustat kynnet, tykkäsin ennen, nyt Ella on pelastus, voi Mikko, Mikko👎

  • Anonyymi

   Miksi Susanna joutui pois ohjelmasta kaipaamme häntä takaisin mikä on totuus hänen poistumiseen sen takia emme viitsi katsoa puoli seitsemää

  • Anonyymi

   Mikkohan on alkanut oikein "riehumaan" ja Ella siinä mukana. Niin tekopirteitä, että ei kyllä jaksa katsoa.

  • Anonyymi

   Pjuoli 7on aikansa jo elänyt mutta viikonloppuna parhaaseen katseluaikaan näytetään ylen 2 huonointa ohjelmaa Suomi Love ja sohvaperunat voisiko ne lähettää alkuillasta koska aikuisella ihmisellä ei ole muuta kanavaa kuin teema ja jos siellä sattuu olemaan jo katsottu ohjelma niin eipä ole mitään katsomista koska mainoskanavia ei selvinpäin viitsi katsoa.

  • Anonyymi

   Kyllä jaksetaan räksyttää!!! Ei oo pakko kattoo!!.

   • Anonyymi

    Sohvaperunat on viellä ärsyttävämpi kuin puoli seitsemän.


  • Anonyymi

   Samaa mieltä! Liikaa teeskentelyä pirteyttä! TV kiinni tai toinen kanava.

  • Anonyymi

   Oulun kesäkiertue telkassa tänään. Oulussa olisi ollut paljon kaunista katseltavaa ja näytettävää mm sillat, Tuiraa, Nallikaria ym... mutta plörinäksi meni.

  • Anonyymi

   Joo, nyt on joku aivotutkija selittämässä enemmän tai vähemmän fysikaallisia ilmiöitä ... mut yksinkertainen testi tietenkin tukee sen väitteitä ... joo .. ennen ei ymmärretty sähköäkään ... mut nykyajan asiantuntijat tietää kaiken ... varsinkin humanistit ... 🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   En ole koskaan katsonut ohjelmaa,mutta kun ovat omaa ohjelmaansa mainostaneet se kertoo ettei ohjelma ole katsomisen arvoinen.

   • Anonyymi

    Hienot on perusteet, voihan pässi!


  • Anonyymi

   Todella tekohörhöilyä!! Miksi kaikki ohjelmat pilataan hörröilyllä!!! Lapsellista . Vielä ärsyttävämpi on Kymppitonni!

  • Anonyymi

   Täysin samaa mieltä !
   Mikko ylirasittunut..lomalle ja uusi tilalle.
   Ärsyttää tekopirteys ..ei hyvä .
   Tuuraaja tilalle..leppeä mies..luonnollinen.

  • Anonyymi

   Mikko oli nuorena parempi..joku moitti kampausta..olen samaa mieltä, pehmeämpi tyyli..esiin.
   Vaihda parturia..jolla on silmää..

   • Anonyymi

    Kyllä tuon Kekäläisen kannattais jättää tuo ärsyttävä ketkuilu pois, musiikkikaan ei välttämättä edes soi.


  • Anonyymi

   En katso ko ohjelmaa, käännän kanavaa, tai suljen television. Ohjelma on tyypillistä YLEn ihmisten aliarvioimista. Afganistan on nyt Ylelle tärkein asia, jota esitetään uutisissa päivästä toiseen! Ministeri Haavisto ilmestyy Afganistan uutisten jälkeen kertomaan, kuinka Suomen pitää hakea sieltä ihmisiä Suomeen. En ole kuullut Haaviston tai muiden vihreiden ministereiden olleen huolestunut suomalaisista huonosti voivista ihmisistä. Eipä se heitä kiinnosta.

  • Anonyymi

   Tuli jakso jossa oli kokki merituuli markkinoimassa uutta patakirjaansa, oikeastaan kirjaa toi esille kehusanoin se Savolainen Mikko ja veronsa italiaan maksava luihu blondi.

   Ohjelman lopuksi Savolainen Mikko ja blondi kerjäävät ihmisiä äänestämään heidän ohjelmaa venlassa

   Tätä markkinointia tapahtuu viitenä päivänä viikossa suorana ja toisto seuraavana aamuna. Siis julkkikset ja toimittajien tutut saavat ilmaista tv Mainonta kaksi toistoa, toiston kesto puoli tuntia. Mene ostamaan tuollainen mainos

   Ja kaiken maksaa mökin mumo omalta osaltaan pienestä eläkkeestään..
   Ei nämä ylen henkilöt mitään toimittajia, turhanpäiväisiä ohjelmia juontavat, muiden rahoilla.

   • Anonyymi

    naamoillaSama huomio noista kirjojaan mainostavista tyypeistä. Maikkariin pääsevät myös samat julkkikset ja asiantuntijat jopa saman vuorokauden aikana, Ei jaksaisi katsoa yhtään enempää.
    Myöskin nämä jatkuvat keräykset, kuten nenäpäiväkeräys, pyörivät vuodesta toiseen ohjelmissa.
    Esimerkiksi Kirkon ulkomaan lähetys keräys on pyörinyt vuositolkulla samoilla mustilla lapsen
    kasvoilla, luultavasti nämä lapset ovat jo aikuisia, mutta heitä yhä mainostetaan Suomen televisio-ohjelmissa.


  • Anonyymi

   Säälittävää Venla-palkinnon anelua. Miksi annetaan käyttää ohjelma-aikaa tähän?

  • Anonyymi

   Tekopirteät hampaannäyttäjät asialla. Haastateltavat jää ihan toiseksi, kun toimitusväki on tyrkyllä jokaiseen asiaan ja tuovat itseään esille kuin jotkut riikinkukot (joilta pyydän vertausta syvästi anteeksi).
   Ai että otta silmään tuo itse-itse-minä-minä-porukka. Ja sitten vielä kehtaavat mainostaa jotain telkkupalkintoa itselleen. Paras ohjelma.... buhahaa.

  • Anonyymi

   Ella Kanninen Ella Känninen jolla pullo piilossa ja kun ei kamera kohdistu häneen niin silloin otetaan reipas naukku ja taas on Mikon kanssa hauskaa.Hän on yksi saatanan huora sekä vitun raivostuttava bimbo,varmaan vapaa-ajallakin samanlainen jota ei yksinkertaisesti siedä ei yhtään mitenkään.Tekisi mieli nähdä tuo Ella nolona.katuvana ja ei ollenkaan hymyilevänä eli fyysisesti ja psyykkisesti kuritettuna naama mustelmia täynnä jossakin puliukkojen seurassa puistonpenkillä.

  • Anonyymi

   Kannattaa katsoa nyt ti, 29.03.2022.

  • Anonyymi

   Lopettiko jo telkun katrihelenaksikin sanottu säätyttö Anniina?

   • Anonyymi

    tää Anniina on ainoastaan perjantaisin, ja on suosittu.
    onhan ne vakkarit suoraa sanoen , tekopirteitä, siis ihan ällöö suoraan sanoen.
    Mut, niitä haastateltavia on kiva kuunnella.


  • Anonyymi

   Tätähän se on näytteleminen ja vielä kun stubb ja katainen olisi yhtaikaa studiksessa.

  • Anonyymi

   Tykkään ps-ohjelmasta... kivoja juontajia + vieraita

  • Anonyymi

   Kuka uskoo tätä Ahti- Ahlbergia että noilla kynsillä laittaa kätensä multaan niinkuin väittää. Minä pidän tämän tv veikkinä

  • Anonyymi

   Miki Liukkonen vieraana, anna mun kaikki kestää. Aivan älytön.

   • Anonyymi

    Miki on viisas nuori mies. Omalaatuinen ja melkoisen arrogantti tosin.
    Onko Mikillä joku sairaus kun on niin luiseva nykyään? Addiktio-ongelma?


  • Anonyymi

   Kumpi on ällöttävämpi, hevosen puolikas vai irvistelevä mytologi?

  • Anonyymi

   Molemmat luonnottoman teennäisiä

  • Anonyymi

   Tää Anniina Valtonen on kyllä historian huonoin juontaja, niin väkinäistä touhua että oikein pahaa tekee.

   • Anonyymi

    linssilude


  • Anonyymi

   Puolseiska jää historiaan lapsellisten nuorten tekijöiden pläjäyksenä. Kikatusta ja strömsö-matkimista, vaikka mitään osaamista ei ole senkään vertaa. Juontajat väsyttävät, laskeskelen hampaitaan aina kun suunsa avaavat ammolleen. Kohta ei enää nautu riitä, alkavat varmaan alston suomi-tyypeiksi. Tyrkky Valtonen ensin ja tekonaama Olli seuraa hintahdellen. Omg, sanoo teinityttöni.

  • Anonyymi

   Toi Anniina nyt vasta surkee o. Susanna vaan takas ohjelmaan kun se o nii kauniski.

  • Anonyymi

   Valtsun Väkihymy on kyllä kamalaa katsottavaa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   7896
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   3424
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   57
   1617
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   278
   1433
  5. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   83
   1377
  6. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1365
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1319
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   100
   1181
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   1055
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   956
  Aihe