Puoli seitsemän tekopirteet

superhyper

Voi että sitten ällöttää katsoa tuota juontajien tekoreippautta ja -pirteyttä. Aina täytyy elehtiä ja riehua kuin olisi SUPERHYPER hauskaa! Olen kyllä iloinen ja nauravainen luonteeltani, mutta tuo on niin yliampuvaa ettei oikein viitsi katsoa koko ohjelmaa.

32

1499

  Vastaukset

  • Miksi ihmeessä katsot ohjelmaa, jos se sinua ärsyttää niin paljo, että pitää tulla haukkumaan juontajia suomi24:lle. Ei ohjelma ole tehty sinulle eikä sinun mielipiteitäsi ajatellen - sillä on satojatuhansia katsojia, jotka pitävät. Älä katso jos ei miellytä ja tee jotain muuta. Uskomatonta tulla tänne valittamana jostain ohjelmasta.

   • Ihmettelen samaa, että kanavia on, mistä valita, niin tyypin on pakko katsoa ohjelma ja haukkua se. Onneksi kanavaa voi vaihtaa.


  • Tyhmä ohjelma!

   • YLE käyttää veromarkkoja aivan surkeisiin ohjelmiin.
    Puoli seitsämän,Yle leaks, Uutisvuoto ja Hintikan ohjelma.jne.


   • pääministeri kirjoitti:

    YLE käyttää veromarkkoja aivan surkeisiin ohjelmiin.
    Puoli seitsämän,Yle leaks, Uutisvuoto ja Hintikan ohjelma.jne.

    Vai pelkästään surkeita?
    Mikä olikaan Marja Hintintikka show?
    Nuori mies kyrpä koukussa, keskustelun tehostetaan lavalla jne.
    Toinen jakso: Nuoripari kuivanaintia vaatteet päälle siinä juontajien lähellä.

    Vaikka olen härski mies, en niin härski että toisin vakavan YLE:n ohjelmaan tuollaista paskaa. Ennen tuosta olisi saanut vastaava päätoimittaja kenkää, ohjelmantekijät vähintään sakkoa jne. Kyllä on YLEkin vajonnut alas.


  • Yle on unohtanut, että suurin osa ykköskanavan katsojista on ihan aikuisia, jopa ikäihmisiä 50 , joita harvoin kiinnostaa kuluttaa aikaansa tällaisten ohjelmien parissa. Puoli seiskan toimitustiimin anti on liian kakaramaista ja kaupunkilaista.
   Ylellä tuntuu olevan käsitys, että joko luonto-ohjelmia tai sitten näitä (media)seksikkäitä ja kansa kiittää. Höpönlöpön.

  • Menee samaan kastiin uutisvuodon kanssa...suomalaiset eivät siis kertakaikkiaan osaa tehdä ohjelmia...viihdettä....nämä ovat sitä karmeita lajia. Tähän kuuluu myös kaikki ns. Kädettömät kokit, miljonäärinaiset ja ties mitkä pösilöohjelmat, en muista kaikkia, mutta onhan niitä...

   • Ei tule stressiä noiden ohjelmien kohdalla kun en niitä katso. Ylen rahoitusta pohdittaessa voisi säästökohteina olla juuri tuollaiset tyhjänpäiväiset "ohjelmat".


  • Eipä ole ennen 21.00 mitään muuta katsomisen arvoista ohjelmaa kun uutiset. Eikä niitäkään kaikkia viitsi katsoa kun ovat samoja. Kaikenlaista hömppäohjelmaa jota ei iäkkäämmät ihmiset viitsi katsoa.

  • Mikko on musta ihan jees, mutta aina tekopirteät naikkoset vierellä! Tämä nykyinen tihrustaa silmiään niin pahasti, että sais hommata silmälasit. Alussa ohjelmassa oli mielenkiintoisiakin kohtia, nykyisin pelkkää huu-haata! Uutisvuoto on mennyt täysin pilalle! Vanhat ihmiset virnottaa alapääjutuille, Tervo ainut fiksu - aina välillä.Aku Hirviniemi eukkoineen, sais poistua pariksi kymmeneksi vuodeksi julkisuudesta!

   • Uutisvuodon olis saanut haudata Tabermannin ja Nymanin lähdön jälkeen mutta ylen on näköjään pakko ruoskia kuollutta hevosta.


  • Uutisvuotokirja on tullut ajat sitten matkansa päähän, sen sijaan Puoli seitsemän on ihan hyvä ohjelma. Koska siinä ehditään käsitellä monta aihetta ja aika menee nopeasti. Mikko on hyvä juontaja ja Susanna Laineella fantastiset sääret. Hyvä juontopari joka piristää alkuillan.

   • Niin minustakin katson jos on vieras josta tykkään,Suomessa tv on erittäin vähän kunnollista katsottava,Mtv tanssia tähtien kanssa,Emmerdale,selviytyjät,Yle hiljainen todistaja,katson netistä Espanjan tv ja Ylen espanjajutut.


  • Ohjelmia ei tehdä älykkäille.

  • Hei, pidetty ohjelma kaipaa piristystä. Joko se pitää lopettaa tai vaihtaa juontajat. Susanna Laine on lahjaton juontaja. Hänellä on ollut 1,5 vuotta aikaa näyttää kykynsä, mutta ei. Hän on ärsyttävää katsottavaa korviarepivine nauruineen, tekopirteine juttuineen, ylivalkaistuine tekohampaineen ja barokkimaisine tekotukkineen. Ikävöin Hintikkaa ja Ellaa. Ellassa oli raikasta, luonnonkaunista tyylikkyyttä. Tuollaisia Laineen tapaisia muovi-ihmisiä on tv-kanavat ja reality-show:t täynnään, joten vaihtakaa hänet pois ennen kuin hieno ohjelmakonsepti lopahtaa. Oletan katsomamäärien pudonneen, mistähän sen voisi tarkistaa? Kekäläinenkin on jotenkin hiipunut. Puoli seiskan freelance-toimittajissa on potentiaalia. Kiitokset heille! Ja samalla suruvalittelut, koska tavoittaakohan heidän hienot juttunsa enää moniakaan ihmisiä ohjelman lopahtamisen myötä? Hukkaan heitettyä lahjakkuutta!

  • Todella rasittava ohjelma, että hahahahaaaa kun meillä on taas niin saakutin hauskaa, ettei meinaa tuolilla pysyä- tyyliin...toinen ääripää on taas tuo sunnuntain ohjelma aamusydämellä...niin alakuloista ohjelmaa on vaikea hakea ja löytää toista...hohhoijaa...ei ihme, että aamulla väsyttää, vaihdan kanavan joka kerta kun tuo tulee...

  • Ylen ajankohtaisohjelmat ja dokumenttiohjelmat ovat todella hyviä
   ehkä puoli seitsemän ja uutisvuoto on jatkunut jo liian pitkään niiden
   tilalle jotain muuta vaikka ajankohtainen kakkonen sitä kaipailen.

  • Puoli seitsemän on kyllä turhista turhin ohjelma. Ihan retardia meininkiä. Siinä se toimittaja Inkeri Alatalo on joku itserakas feministi jolla on instagram täynnä kuvia siitä itsestään. Puhuu koko ajan päälle eikä osaa kuunnella haastateltavia. Muutenkin itsekkään oloinen ihminen ja koko ohjelma täynnä teennäistä söpöilyä ja leikillisyyttä. Ihminen joka on juuri huomannut kasvaneensa aikuiseksi yrittää väkisin palata takaisin lapsuuteen ja käyttäytyy typerästi.

  • Tuolla joku totesi ettei tarvi katsoa ohjelmia joista ei pidä. Asia nyt vaan on niin että YLEisradio on kustannettu meidän verorahoilla joten siitä on oikeus nostaa meteli jos kanavilla näytetään huonoja ohjelmia. YLEn poliittinen linja on muutenkin se että kaikkea sellaista jonka he itse ovat määritelleet heikommaksi aineksiksi kuten naiset, jalankulkijat, lemmikkieläimet, opiskelijat, luonnonsuojelijat, luomuviljelijät, taiteilijat, saamelaiset, maahanmuuttajat seksuaalivähemmistöt ja vegaanit tulee vaikka väkisin nostaa jollekin jalustalle muiden kustannuksella. Ovatko nämä ihmiset todella niin huonossa asemassa että koko Suomen pitäisi ruveta taistelemaan näiden oikeuksien puolesta. Sitä paisi noilla kaikilla mainitsemillani ryhmillä on jo ihan samat ihmisoikeudet kuin muillakin. Eikö maailmasta löydy enää median turruttamalle ja tympääntyneelle ihmiselle mielekkäämpää vapaa-ajan tekemistä kuin vaahtoaminen täysin turhasta? 80-luvulla yritettiin tuoda ihmisille biodynaamista viljelya tutuksi, nyt se on luomu. Rasittavia ihmiset jotka yrittää saada muut käyttäytymään samalla tavalla kuin he itse ja tyrkyttää mielipiteitä joista eivät edes tiedä mitään.

  • Puoli seiska ja uutisvuoto ovat aikansa eläneitä ei enää jaksa katsoa, liian kauan pyörineet ohjelmat. Varsinkin uutisvuodossa nauretaan ja ilkutaan kuin pikku lapset, ei mitään asiaa vaan toisten ihmisten mollaamista ja usein hävyttömään tyyliin.

   • Katson uutta uutisvuotoa Ilen ja Peterin takia,Stania en ihan dikkaa,ja riippuu ketä on partnerina,idea ohjelmassa on ok.


  • Kyllä taas vanhoja elähteneitä akkoja vituttaa, kun nuoret naiset pääsevat telkkuun. Mieskin katselee himoiten nuorten naisten perseitä, voi voi.

   • Harvoin kyllä "perseet"on tyrkyllä kun ohjelmaa katsoo,vanhat äijät on katkeria kun me upeat naiset katsotaan nuorehkoja komistuksia.Vanha Suomi mies on aika kulahtanut,sorry vaan.


  • Tämä Ylen puoli seiska on aika halvaantunut. Haastateltavia ei näköjään löydy vaan samoja naamoja, jotka olleet kertomassa "Arto Nybergissä", MTV:ssa, Alfassa ym. Ja yleensä akkoja. Lisäksi ohjelman keskellä täysin irtonaisia inserttejä, jossa tärkeintä on juontajan oman naaman näyttäminen.
   Tilapäisjuontajamiehellä on joka sormessa sormus, ihmeellistä koruesittelyä.

  • Vaikuttaa tosiaankin hyvin teennäiseltä useimmiten. Ei kukaan voi olla noin intensiivisen kiinnostunut jokaisesta uudesta pellestä viisi kertaa viikossa. Varsinkin kun usein vanhoja elähtäneitä staroja muka haastatellaan. Ja samat naamat heti seuraavana päivänä jossain Nyberg-showssa ja milloin missäkin.

   Maksaakohan ne esiintyjät päästäkseen esille?

  • Paska ohjelma ja huonot juontajat. Tekopirteää vääntöä jaksosta toiseen.

  • Puoli seitsemän on jo tarpeeksi kauan pyörinyt, väkisin koittavat keksiä jutun juurta ja haastateltavat ovat jo moneen kertaan olleet ohjelmassa. Aika aikaansa kutakin ymmärtäisivät lopettaa. Jos vielä jatkossa pyörii, juontajapari vaihtoon , kiitos.

  • Aikoinaan oli hyväkin ohjelma, nykyään kekäläisen pullisteluohjelma. Esiteltävä "lihaksiaan" joka käänteessä. Pelottaa kun tulee kesä niin joka ilta paljussa? Ihmetyttää kun on niin hienoa istua paskavedessä?

  • Voisiko olla edes yksi ohjelma ilman voimistelua? Ennen oli keskusteluohjelmana hyvä, nyt loppuu yleensä painiin, nyrkkelyyn, hyppimiseen. Anne Sällylä takaisin.

  • Saihan ylen sohvaperunat ohjelma parhaat palkinnot venlagaalassa.
   Kyll ylen kelpaa.

  • Toden totta, Puoliseiska on alkanut polkea paikoillaan, kun samat vieraat istuvat jo viidettä kertaa sohvalla. Mutta aika usein tulee tätä ja luonto-ohjelmia katsottua. Kaikki rikos- ja poliisisarjat kuvottavat. Ja pahimmillaan niitä tulee samaan kellonaikaan liki kaikilta kanavilta. Ja onhan noissa Puoliseiskoissa ja luonto-ohjelmissa sekin hyvä puoli, että niissä ei ole ilma sakeanaan vittuja ynää muita kirosanoja.

   • Eihän niitä vittuja ynää muita kirosanoja tarvi ulkolaisissa sarjoissa lukea vaan hyppää yli. Kotimaisissa sarjoissa taas niitä ei edes kuule ollenkaan kun äänityksissä kaikki on yhtä muminaa niin että mistään muustakaan ei saa mitään selvää.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   142
   6524
  2. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   40
   514