säästösopimus

Liisa_Ihme

Onko kenelläkään kokemusta vanhuksille myydyistä säästösopimuksista, joissa takaisinmaksu tapahtuu kun henkilö on yli 100 vuotias?

6

194

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alex_andia

      Ihan hyvä ratkaisu, jos ne on vakuutuksen kautta.

    • röyhkeäätoimintaa

      Mitä hel_vettiä? Miten kukaan kehtaa?

    • jklkg

      Miksi vanhuksen pitäisi säästää? Kyllä se säästäminen pitää tapahtua aiemmin, ja vanhana sitten tuloutetaan pikkuhiljaa niitä säästöjä, ettei tarvitse pelkällä eläkkeellä elää.

      Perintöveron kiertosysteemit on sitten asia erikseen, ja siihenhän nuo sijoitusvakuutukset ovat vähän apuja tuoneet, mutta sitäkin puolta on taidettu kiristää viime aikoina - ja toki tässäkin pitäisi ensin laskea, että katoaako säästetyt perintöveroeurot sijoitusvakuutuksen palkkioihin.

    • Osuuspankin.saastat

      https://www.op.fi/op?cid=151778656&_pageLabel=page_sisaltoalue_levea

      Tuotto-osuuksilla mainiota tuottoa!
      Tuotto-osuus on osuuspankin asiakasomistajalle suunnattu mahdollisuus sijoittaa omaan osuuspankkiinsa ja hyötyä sijoituksesta tuntuvan koron muodossa. Tuotto-osuus on pitkäaikainen ja oman pääomanehtoinen sijoitus, joka vahvistaa pankkisi vakavaraisuutta. Osuuspankkisi menestyessä hyödyt itsekin, sillä Tuotto-osuuden tuottotavoite vuodelle 2015 on 3,25 prosenttia.
      Mukaan pääset jo 100 eurolla. Tuottotavoite voi muuttua vuosittain ja Tuotto-osuuden takaisinmaksamiseen sisältyy tiettyjä ehtoja.
      Tutustu konttoreista saatavaan Tuotto-osuuden merkintäesitteeseen tai lue lisää alla olevasta linkistä.

      Tutustu Tuotto-osuuteen tarkemmin
      Toimi näin
      Kun olet osuuspankin asiakasomistaja, voit merkitä Tuotto-osuuksia osuuspankkisi konttorissa aina kun Tuotto-osuus-anti on voimassa.
      Pankkisi päättää erikseen Tuotto-osuus-annista ja sen kestosta. Anti voidaan keskeyttää myös ennen aiottua päättymispäivää, sillä osuuksia tarjotaan rajallisesti. Toimi siis heti.
      Voit varata ajan konttorille alla olevan linkin kautta tai voit myös soittaa OP 0100 0500 puhelinpalveluun (ma-pe 8-18, pvm/mpm).

      Varaa aika konttoriin

      Asiakasomistajaksi helposti
      Voit liittyä osuuspankkisi asiakasomistajaksi maksamalla jäsenmaksun. Se on kertasijoitus eikä erillistä vuosimaksua ole. Jos joskus päätät luopua asiakasomistajuudestasi, saat osuusmaksun takaisin irtisanomisehtojen mukaisesti. Tiesithän, että asiakasomistajiksi voivat liittyä myös alaikäiset asiakkaamme?
      Liity asiakasomistajaksi täyttämällä jäsenhakemus verkossa, lähimmässä osuuspankkisi konttorissa tai soittamalla OP 0100 0500 puhelinpalveluun. Voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevasta linkistä.

      Tee asiakasomistajahakemus
      Jätä yhteydenottopyyntö
      Oletko Helsingin OP Pankin asiakas?
      Pääkaupunkiseudulla toimiva Helsingin OP Pankki Oyj on osa osuustoiminnallista OP Ryhmää. Helsingin OP Pankki on osakeyhtiö, mutta vuoden 2016 aikana pankki on tarkoitus muuttaa osuuspankiksi. Tuotto-osuus-annin aloittamisesta päätettäneen myös vuoden 2016 aikana, jolloin uuden osuuspankin asiakasomistajat voivat merkitä oman osuuspankkinsa Tuotto-osuuksia.
      Voit kuitenkin nauttia jo nyt Tuotto-osuuden tuotto-odotuksen veroista korkoa avaamalla uuden Asiakasomistajatalletuksen. Määräaikainen talletus erääntyy 30.9.2016 ja talletukselle saat 3,25 prosentin koron, kun olet eräpäivänä uuden osuuspankin jäsen ja merkitset talletusvaroilla uuden osuuspankin Tuotto-osuuksia. Kysy Asiakasomistajatalletusta omasta konttoristasi tai OP 0100 0500 puhelinpalvelusta.

    • Ei_pankkiin

      Pankki vie eläkesäästöt, ei kannata oikeita rahoja säästellä pankkeihin. Eläkesäästöjä ei saa pois vaikka jää työttömäski, eikä ole tuloja. Niitä ei siis voi itseään varten käyttää, en usko, että mitään on jäljellä, kun jää eläkkeelle.

      Pankin rahastoissa säästöt voivat vähentyä, kun rahastojen arvot muuttuvat. Suosittelen, että osta asunto, vuokraa sitä. Jos et voi ostaa asuntoa, katso, voitko sijoittaa johonkin liiketoimintaa, mm. S-kaupan osakkeisiin tms. Yksi vaihtoehto on ostaa kone, joka pannaan tuottamaan, mutta kone kuluu ja vaatii huoltoa. Esim. rekka-auto, taksi, traktori, mutta niilläkin voi olla huonot ajat. Jonkun pitäisi neuvoa sijoittamaan, lue kauppalehden palstoja.

      http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=250605

      • gsfgd

        Älä sotke eläkesäästöjä ja tuotteita nimeltä eläkevakuutus toisiinsa. Eläkesäästöjä voi sijoittaa mihin vain.

        Asuntojenkin arvot voi laskea, ja niiden hallinnointi vaatii paljon enemmän työtä kuin esim. hyvin hajautetun indeksirahasto- tai etf-salkun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2326
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      175
      1974
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      46
      1451
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1200
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe