fretit&kanit

frettiorminipossu

Hei, vaan karvapallojen ystävät!! Olen naisystäväni kera ottamassa askeleen karvaisen asuinkumppanin maailmaa. Lutunen saisi tietty olla. Huomion kerääjä, vaatimassa rapsuttelua ja silittelyjä! Ei olla vaan lajista vielä varmoja. Mutta kerrostalo ihmisinä olemme siihen uskoon tulleet. ette jonkin sortin piensisä eläin olisi eläimen ja meidän kannalta sopivin. esim. eri kaniini rodut, minipossut ja uusin idea fretit olisi lyömässä läpi. Olemme ihmisiä jotka eläimen hankittua pysyvät sen elossa mukana alusta loppuun, niin myötä kuin vastamäissä. Siksi ensikäden tieto suoraan omistajalta olisi ensisijaisen tärkeää!! Nyt kysynkin sinulta fretin tai frettien omistaja. Onko kyseinen laji ehdoton lauma eläin. Eli onko toinen fretti pakollinen kumppani vai riittääkö kaksi frettimäistä ihmistä luomaan tarvittavan lauman? Myöskin mietimme käykö fretti hiekkalaatikolla kuin kissat vai ulkoiletetaanko kuin koirat. Olen nimittäin nähnyt monesti fretin valjaissa kävelyllä. Ja jos tietosi skaala ulottuu myös kanien tai jopa minipossujen mailmaan..olemme todella kiitollisia kaikesta tiedon murusta!! voit myös soittaa..ps.0465601296 T:Make&krisse

4

160

  Vastaukset

  • Freteistä voi sanoa joku jolla on enemmän kokemusta.

   Kani on usein jaloissa pyörivä ihmisistä tykkäävä otus, mutta ne ei välttämättä silti tykkää silityksistä tai ainakaan ei yleensä anna nostaa syliin, vaan tulee sinne itse jos tulee. Onnellisimmillaan asuessaan vapaasti asunnossa, kuten frettikin.

   Siasta voin sanoa sen verran, että eivät yleensä ole kerrostaloeläimiä, etenkään rappuja niiden ei pitäisi kiipeillä. Pienikin sika on onnellisimmillaan kun sillä on piha jossa tonkia ja hengailla.

   Entä vaikka rotat? Hirveän huomionkipeitä pikkuotuksia.

  • http://tassujentahdissa.blogspot.fi/2012/01/sopisiko-fretti-sinun-lemmikiksesi.html
   Täällä on hyvää tietoa freteistä joka teidän kannattaa ehdottomasti lukea. Fretti ei ole ehdoton laumaeläin, mutta itse ottaisin aina kaksi. Fretit harvemmin oppivat täysin sisäsiisteiksi, eli jätöksiä voi löytyä useinkin matoilta. Ja monet ulkoiluttavat frettejään valjaissa, joten oppivat siihenkin hyvin.

   Teille ehkä sopisi paremmin kaksi kania. Esim. hermeliinit ovat oikein mukavan näköisiä ja sosiaalinen kanirotu. Mutta sosiaalisuuskin riippuu ihan yksilöstä ja pentuajan käsittelystä, joten hyvältä kasvattajalta ottaminen on tärkeää.

  • Ei possua! !!!!!!!

  • Moi

   Vieläkö tarvitsette apua kysymyksenne tiimoilta? Vai jo keksineet lemmikin perheeseenne? Minulla olisi antaa ajatuksia fretin suhteen, joten ole käytettävissänne tarpeen tullen =)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   277
   7014
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   178
   6912