SUOMEN MEDIA VAIKENEE..MITÄ TAPAHTUU POHJOLASSA

LIVINORDEN2015

Nuori nainen raiskattiin hampurilaisravintolan vessassa sunnuntain vastaisena yönä Oslossa. Poliisi epäilee sattumuksesta 27-vuotiasta henkilöä, joka väittää, ettei muista sattumuksesta mitään.
27-vuotias on ollut Norjan kansalainen vuodesta 2010 lähtien ja hän on ehtinyt tulla poliisille tutuksi muun muassa vastaavanlaisen sattumusten yhteydestä, vaikkei tapaus oikeuteen asti päätynytkään tuolla kertaa.
--------------
Noin 25-vuotias nuorukainen ahdisteli kahta lasta seksuaalisesti alikulkukäytävässä lähellä Sandnesin keskustaa. Poliisi pelkää, että sattumuksia voi paljastua vielä lisää.
”Pelkäämme, että muutkin lapset ovat saattaneet joutua kokemaan jotain vastaavaa tämän nuorukaisen toimesta”, Bjørn Hermansen Sandnesin poliisiasemalta kertoo.
Hänen mukaansa poliisilla on hyvät tuntomerkit nuorukaisesta, joka oli puhunut Bergenin murteella.
”Hän on noin 25-vuotias, noin 180 senttiä pitkä, tummaihoinen, hoikka. Nuorukaisella on kikkara musta tukka, missä oli raitoja. Lisäksi nuorukaisen molemmat käsivarret oli tatuoitu”.
-----------------------------

Poliisia puukotettiin tiistain vastaisena yönä seitsemän kertaa mahaan Sandholmin vastaanottokeskuksessa Allerød Birkerødissä. Sattumuksesta on otettu kiinni 25-vuotias nuorukainen. Puukotetun poliisin tilaa kuvaillaan vakaaksi.
Nuorukainen oli paennut Sandholmista sen jälkeen, kun hän oli puukottanut 56-vuotiasta poliisia useita kertoja mahaan. Epäilty on 25-vuotias palestiinalainen, joka napattiin kiinni massiivisen ihmisjahdin jälkeen.
Puukotettu 56-vuotias työskentelee ulkomaalaispoliisissa. Tulleessaan työvuoroonsa illalla, poliisi huomasi, että eräissä tiloissa oli valot päällä.
---------------------------------
Kolmen lapsukaisen epäillään raiskanneen pojan Trelleborgissa keskviikon vastaisena yönä viime viikolla. Syyttäjä on esittänyt lapsosten vangitsemista.
”Epäilyt koskevat törkeää lapsen raiskausta ja törkeää todistusaineiston vääristelyä”, syyttäjä Emma Sonesson kertoo.
Epäillyistä kaksi on 16-vuotiaita ja kolmas 17-vuotias. Sensuroimattoman median tietojen mukaan kaksi lapsukaisista on Afganistanista ja yksi Iranista. Heillä ei ole ruotsalaista henkilötunnusta ja kolmikko on notkunut Attendon pyörittämässä aivan yksin saapuneiden lapsukaisten asuntolassa Maglarpissa.
-------------------------------------
Pohjois-Jyllannin poliisilla on hakusessa afrikkalaiselta näyttänyt mies, kun parikymppinen neitokainen tuli raiskatuksi Aalborgissa sunnuntain vastaisena yönä.
Poliisin mukaan nainen on kertonut olleensa kaupungilla ystävättäriensä kanssa, kun hän oli päättänyt siirtyä kapakkaan. Tämän jälkeen muisti pätkii pahasti, minkä vuoksi nainen epäillee jonkun laittaneen jotain hänen drinkkiinsä.
Ravintolassa hän ei huomannut mitään erikoista, mutta kellarisyvennyksessä tapahtuneesta raiskauksesta hän muistaa vain osan....
------------------------------------------------------
Lenkillä ollut nainen riuhtaistiin kesken urheilusuorituksen pusikkoon ja raiskattiin Sundsvallissa Selångersånin varrella lauantai-iltana. Poliisi peräänkuuluttaa havaintoja ja vinkkejä yleisöltä.
Epäilty tekijä oli tummaihoinen, noin nelikymppinen, 170-senttinen ja voimakasrakenteinen. Miehen hiukset olivat lyhyet ja hänellä oli myös lyhyt parta. Jalassaan raiskaajalla vaaleansiniset farmarit ja musta takki.
--------------------------------------------
Nainen joukkoraiskattiin keskiviikon vastaisena yönä Tukholmassa Södermalmin Stadsgårdenin lähistöllä. Neljä nuorukaista on pidätetty törkeästä rikoksesta epäiltynä.
Ohikulkija oli auttanut törkeän joukkoraiskauksen kohteeksi joutunutta naista Stadsgårdenin lähistöllä Södermalmissa. Poliisille soitettiin sattumuksen jälkeen kolmelta yöllä ja nainen vietiin sairaalaan.
”Minulla ei ole mitään tietoa hänen vammoistaan”, Carl Lauffs Södermalmin poliisista sanoo.
Puoli tuntia sattumuksen jälkeen neljä lapsosta otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja heidät on nyt pidätetty.
Vi gillar olika -lehden tietojen mukaan epäillyt ovat noin 15-vuotiaita.
------------------------------------------------
Poliisi etsi lauantaiaamuna Härnosandissa miestä, jonka epäillään yrittäneen naisen raiskausta. Toistaiseksi tekijää, jonka oli nähty poistuvan rikospaikalta jalkaisin, ei ole onnistuttu tavoittamaan.
Poliisi etsi miestä Härnösandin Gådeåstadenissa lauantaiaamuna, kun nainen oli soittanut hätänumeroon kello 07.33. Poliisin mukaan kyseessä oli todennäköisesti raiskauksen yritys.
”Kuusikymppinen nainen soitti hätänumeroon puoli kahdeksan aikoihin ja kertoi, että mies oli hyökännyt hänen kimppuunsa naisen puutarhassa. Nainen oli onnistunut rimpuilemaan itsensä irti ja tekijä oli poistunut paikalta jalkaisin”, Robert Öhman Västernorrlandin poliisista kertoo.
”Alueella oli tehty yksi havainto juoksevasta miehestä ja meillä on useampi partio paikalla selvittelemässä sattumusta”, Robert Öhman sanoo.
Verkkosivuillaan poliisi kuvailee etsittyä miestä hoikaksi tai normaalivartaloiseksi, 25 – 30-vuotiaaksi ja tummaihoiseksi. Hänellä oli päällään valkoinen t

9

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LIVETINORDEN2

      ”Kuusikymppinen nainen soitti hätänumeroon puoli kahdeksan aikoihin ja kertoi, että mies oli hyökännyt hänen kimppuunsa naisen puutarhassa. Nainen oli onnistunut rimpuilemaan itsensä irti ja tekijä oli poistunut paikalta jalkaisin”, Robert Öhman Västernorrlandin poliisista kertoo.
      ”Alueella oli tehty yksi havainto juoksevasta miehestä ja meillä on useampi partio paikalla selvittelemässä sattumusta”, Robert Öhman sanoo.
      Verkkosivuillaan poliisi kuvailee etsittyä miestä hoikaksi tai normaalivartaloiseksi, 25 – 30-vuotiaaksi ja tummaihoiseksi. Hänellä oli päällään valkoinen t-paita tai pusero ja mustat housut.
      Lauantaiaamupäivään mennessä ketään ei oltu saatu kiinni ja poliisi kuulee mielellään lisää mahdollisista havainnoista...
      ---------------------------------------
      Törkeä joukkoraiskaus tapahtui ludvikalaisessa asunnossa. Poliisi sai hälytyksen lauantain vastaisena yönä kello 01.21.
      ”En tiedä, onko joukkoraiskaukselle olemassa mitään määritelmää, mutta voin kertoa sen verran, että kyseessä on uhri ja viisi epäiltyä tekijää”, apulaispääsyyttäjä Gun-Britt Ström Falunin syyttäjäkamarilta sanoi.
      19- ja 26-vuotiaat Ludvikan nuorukaista otettiin kiinni pari tuntia rikoksen ilmoittamisesta ja heidät pidätettiin lauantai-aamuna. Loput kolme nuorukaista otettiin kiinni yksitellen maanantain aikana. Myös heitä epäillään törkeään raiskaukseen osallistumisesta. Ruotsalaisystävällisen verkkomedian oikeuslaitokselta saaman tiedon mukaan molemmat vangitut sekä yksi pidätetyistä ovat ulkomaalaistaustaisia.
      ------------------------
      Viisikymppinen uumajalaismies tuomittiin viikolla hänen alivuokralaisenaan asuneen opiskelijatytön raiskauksesta. Nyt on selvinnyt, että aikaisemmin poliitikkona toimiessaan mies oli vaatinut kiristyksiä seksuaalirikoslakiin.
      Opiskelijatyttö asui alivuokralaisena miehen ja tämän ulkomaalaistaustaisen puolison asunnossa Uumajassa, kun mies huumasi hänet unilääkkeellä ja raiskasi.
      Uumajan käräjäoikeus tuomitsi torstaina miehen kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen. Mies on aikaisemmin toiminut lautamiehenä ja on ollut ympäristöaktiivi. Mies on poliitiikan parissa toimiessaan kritisoinut seksuaalirikoslakia ja vaatinut sen kiristämistä. Tiedon paljasti paikallislehti Västerbottens-Kuriren, joka on saanut käsiinsä mielipidekirjoituksen aiheesta, missä mies oli yksi allekirjoittajista.
      ------------------------
      Tanskan poliisi otti Kastrupin lentokentällä rutiinitarkastuksen yhteydessä kiinni muun muassa raiskauksen vuoksi kansainvälisesti etsintäkuulutetun ruotsalaismiehen. Mies oli saapunut Tanskaan Kairon lennolla.
      Mogadishussa syntynyt mies on ollut etsintäkuulutettu viime marraskuusta lähtien. Raiskauksen ja viranomaisen väkivaltaisen vastustamisen lisäksi miestä epäillään myös poliisin pampun varastamisesta. Mies ei vastustanut luovuttamistaan Ruotsiin.
      ------------------------
      Nuorempi nainen raiskattiin eskilstunalaispuistossa lauantain vastaisena yönä. Raiskaajaa – muukalaista – kuvaillaan viisikymppiseksi, jolla oli päällään huppari ja tummat pöksyt. Nainen vietiin sairaalaan ja tekijä on edelleen karussa.
      Lauantaina poliisi eristi alueen Hamnparkenista Eskilstunan keskustassa, missä naiselle tuntematon mies oli käynyt kimppuun ja raiskannut. Poliisin mukaan sattumus tapahtui noin kello 02.30.
      ”Se oli ihan perinteinen raiskaus”, Pontus Sköld Söermanlandin poliisista kertoo.
      Nainen on antanut raiskaajasta tuntomerkit, joiden mukaan tämä oli viisikymppinen ja noin 170 senttiä pitkä. Mies oli tummatukkainen, isonenäinen ja pienisilmäinen. Hän oli pukeutunut mustiin housuihin ja tummaan huppariin. Mies oli puhunut ruotsia murtaen,
      -----------------------------------------

    • LIVETINORDEN2015

      Yöbussista poistunut teinityttö raiskattiin viime lauantaina puoli kolmen aikoihin Oslon Furusetissä, mutta poliisin korviin sattumus kantautui vasta maanantai-iltapäivällä. Poliisi pitää tekoa törkeänä.
      Nainen oli matkustanut yöbussilla Professor Aschehoughs plassilta Furusetin keskustaan. Sieltä hän oli kulkenut kävellen ohi Furusetin hoivakodin ohi kohti Kurlandsstieniä, missä hänet raiskattiin.
      Raiskaaja oli 20 – 30-vuotias ja hieman tumma iholtaan. Hänellä oli tummat hiukset ja iso tumma parta. Nuorukainen oli laiha ja hänellä oli päällään tumma nahkatakki ja tummat farkut.
      -------------------------
      Tunnelbanalta kotiinsa matkalla ollut nuori nainen raiskattiin Botkyrkassa lauantain vastaisena yönä. Poliisin mukaan raiskaaja oli uhkaillut uhriaan suurella veitsellä.
      Nainen oli kotimatkalla Albyn metroasemalta Tukholman eteläpuolella yöllä kahden aikoihin, kun hän kohtasi miehen.
      Naisen antamien tuntomerkkien mukaan raiskaaja oli ruumiinrakenteltaan normaali ja tällä oli tumma ja kikkara tukka. Pääsään miehellä oli ollut myssy tai lippalakki ja päällään pusakka, missä oli valkeita raitoja hihoissa
      --------------------------
      Kaksi nuorukaista on joutunut syytteeseen lapsen raiskauksesta. 13-vuotias tyttö raiskattiin södertäljeläisessä koulussa. Toista nuorukaista syytetään myös pahoinpitelystä ja lapsipornorikoksesta.
      Kaksi 16-vuotiasta nuorukaista on joutunut syytteeseen lapsen raiskauksesta. Toista nuorukaista syytetään pahoinpitelystä ja lapsipornorikoksesta.
      Syytehakemuksen mukaan 13-vuotias tyttö pakotettiin suuseksiin södertäljeläisesä koulussa. Toinen nuorukaisista oli yllyttänyt toista nuorukaista tekoon.
      -------------------------
      Pitkään jatkuneiden tutkimusten jälkeen poliisi on pidättänyt 16-vuotiaan nuorukaisen, jota epäillään 13-vuotiaan tytön raiskauksesta. Sattumus tapahtui nuorten juhlissa Roskilden Folkeparkenissa.
      16-vuotias nuorukainen pidätettiin myöhään keskiviikkoiltana epäiltynä 13-vuotiaan tytön raiskauksesta, mikä tapahtui perjantaina 24. päivä huhtikuuta.
      Raiskaus tapahtui Facebookin välityksellä kokoon kutsutuilla ”Folkeparken nu igen” -juhlilla. 13-vuotias ystävineen ilmoitti raiskauksesta poliisille tuoreeltaan kello 23.30. Intensiivisen tutkinnan ja monien paikalla notkuneitten kuulustelujen jälkeen Keski- ja Länsi-Sjellannin poliisin ja Kööpenhaminan poliisin yhteistyö kantoi hedelmää, kun 16-vuotias somalitaustainen nuorukainen napattiin kiinni kotinsa lähistöltä Tåstrupissa.
      Ensi alkuun raiskausta ei pystytty selvittämään, kunnes poliisi sai osuman DNA-rekisteristään, minne nuorukainen oli joutunut ryöstöepäilyn jälkeen.
      Oikeudessa nuorukainen tunnusti, että hän oli varastanut 13-vuotiaan tytön 4.500 kruunun arvoisen iPhonen.
      ----------------
      Nainen raiskattiin Sundsvallin sairaalassa kolmena päivänä perätysten. Miespotilas painoi naispotilaan sänkyyn ja pakotti tämän sekä yhdyntään että suuseksiin. Nyt nuorukainen on ollut tuomiolla.
      Sattumukset tapahtuivat Sundsvallin sairaalassa yhtenä marraskuun viikonloppuna viime vuonna.
      22-vuotias nuorukainen oli samalla osastolla naispotilaan kanssa, missä hän myös raiskasi tämän kolmena päivänä peräkkäin.
      Nuorukainen vangittiin hieman myöhemmin ja nyt hänet on tuomittu psykiatriseen hoitoon.
      Jostain syystä nuorukaisen karkotuksesta Eritreaan ei ole mitään puhetta.
      --------------------------
      Nuorukainen tuomittiin Bodøssä sattuneesta puskaraiskauksesta kolme vuotta sitten. Nyt nuorukaista epäillään uudesta raiskauksen yrityksestä – vain kaksi kuukautta hänen vankilasta vapautumisensa jälkeen.
      25-vuotias nuorukainen laskettiin tammikuun 8. päivä ehdolliseen vapauteen raiskaustuomiosta. Nyt hänet on vangittu uudelleen – epäiltynä uuden raiskauksen yrityksestä.
      Nuorukainen vapautui tasan kolme vuotta sen jälkeen, kun hän oli raiskannut 20-vuotiaan naisen entisen postitalon edustalla Bodøn keskustassa vuonna 2012.
      Kun nuorukainen valitti raiskaustuomiostaan Hålogalandin hovioikeuteen, oikeus käytti ainoastaan 30 minuuttia tapauksen ratkaisemiseen. Tuo sai afrikkalaisen turvapaikanhakijan manaamaan norjalaista oikeuslaitosta, samalla kun hän osoitti sormellaan kohti taivasta, harras ortodoksikristitty kun on.
      Aikaisemmin Norjan Saltenin poliisipiiristä on kuljetettu rötöstelleitä, kuten raiskanneita ulkomaan kansalaisia kotimaihinsa. He eivät voi palata Norjaan tai Schengen-alueelle, koska siitä napsahtaisi kymmenen kuukauden ehdoton vankeustuomio.
      ----------------------------
      Nuorukainen seurasi juhlissa vessaan mennyttä 20-vuotiasta naista Roskilden Universitetsparkenissa. Toiletissa nuorukainen raiskasi naisen julmasti.
      Raiskauksesta ilmoitettiin poliisille lauantain vastaisena yönä kello 03.09.
      Nainen on kertonut Keski- ja Länsi-Sjellannin poliisille, että noin 25-vuotias nuorukainen oli seurannut häntä vessaan, missä tämä oli pakottanut naisen seksiin. Mies on tuntomerkkien mukaan tumma iholtaan, noin 25-vuotias, 175 – 180-senttinen, normaalivartaloinen tai hoikka. Raiskaajan silmien väristä ei ole tietoa, mutta hänen tukkansa o

      • LIVETINORDEN3

        Raiskauksesta ilmoitettiin poliisille lauantain vastaisena yönä kello 03.09.
        Nainen on kertonut Keski- ja Länsi-Sjellannin poliisille, että noin 25-vuotias nuorukainen oli seurannut häntä vessaan, missä tämä oli pakottanut naisen seksiin. Mies on tuntomerkkien mukaan tumma iholtaan, noin 25-vuotias, 175 – 180-senttinen, normaalivartaloinen tai hoikka. Raiskaajan silmien väristä ei ole tietoa, mutta hänen tukkansa oli sivuilta lyhyt ja päältä hiukan pidempi. Musta parransänki. Nuorukainen oli ulkomaalaistaustainen (ei puhunut tanskaa) ja hänellä oli valkoinen t-paita, missä oli harmaata tekstiä rintamuksessa, siniset farmarihousut ja kirkkaanväriset kengät.
        ---------------------------

        Øvre Romeriken käräjäoikeus tuomitsi Isän ja pojan kymmeneksi vuodeksi vankilaan. Perheen tytär oli joutunut elämään lapsuutensa uhkailun ja väkivallan keskellä, mikä oikeuspsykiatrin mukaan on aiheuttanut 20-vuotiaalle tyttärelle elinikäiset vammat.
        Käräjäoikeuden mielestä tyttö sai vartuessaan kärsiä niiden miesten väkivallasta, joihin hänen olisi pitänyt pystyä luottamaan kaikkein eniten.
        Melkein kymmenen vuotta jatkuneet pahoinpitelyt paljastuivat, kun 20-vuotias tyttö ei enää jaksanut salata sattumuksia terveydenhoitajalta ja hän päätti karata kotoaan.
        Ensin tuolloin 17-vuotias tyttö kertoi isän ja veljen pahoinpitelyistä, uhkailuista ja kotiin eristämisestä. Väkivallassa oli kyse pakistanilaistaustaisen perheen kunniasta. Pahoinpitelyt toteutettiin nyrkillä, remmillä ja pesäpallomailalla hakaten.
        Kun tyttö sai uuden henkilöllisyyden ja hän muutti salaiseen osoitteeseen, hän kertoi kammottavia tarinoita raiskauksista, insestistä ja hyväksikäytöstä.
        Isä ja poika ovat koko ajan kiistäneet syyllisyytensä, mutta kun tapaus eteni käräjille, oikeus uskoi mukisematta 20-vuotiaan kertomukset ja tuomitsi isän ja veljen kymmeneksi vuodeksi vankilaan.
        -------------------------------
        20-vuotiaan nuorukaisen epäillään raiskanneen lapsen Jönköpingissä viime elokuussa. Nyt nuorukainen on saanut syytteen sattumuksesta.
        Raiskaus tapahtui Rekrytvägenillä Jönköpingin Rocksjönissä, missä 20-vuotias oli ollut sukupuoliyhteydessä alle 15-vuotiaan lapsen kanssa.
        Syyttäjän mukaan 20-vuotiaan, joka asuu aivan yksin saapuneiden pakolaislapsukaisten asuntolassa Kronobergin läänissä, oli tiennyt raiskaamansa lapsen olleen alle 15-vuotias.
        Uhri ei tule todistamaan oikeudenkäynnissä. Syyttäjän mukaan lapsi on liian nuori siihen, minkä vuoksi oikeudenkäynnissä tullaan kuulemaan videonauhoite tytön kuulemisesta. Aivan yksin saapuneiden lapsosten asuntolan henkilökuntaa on paikalla todistajan ominaisuudessa ja myös Ruotsin maahanmuuttovirastonkin näkemyksiä 20-vuotiaasta tullaan kuulemaan ennen tuomion julistamista.
        -------------------
        Kuusi ruotsalaismiestä on otettu kiinni epäiltynä joukkoraiskauksesta, mikä tapahtui lauantain vastaisena yönä Tukholmasta Turkuun seilanneella Viking Amorellalla. Epäillyt ovat iältään noin 25-vuotiaita.
        Suomen poliisi otti kiinni epäillyistä viisi ja yksi jäi nalkkiin Ahvenanmaalla. Kaikkien miesten kerrotaan olevan ruotsalaisia ja heitä epäillään naisen raiskauksesta.
        Sattumus tapahtui Suomen aluevesillä ja sille kerrotaan olemassa todistajia.
        Päivitys 16.02.2015
        Aiemmin kerrotusta poiketen Suomessa pidätetyt ruotsalaismiehet eivät olleetkaan ruotsalaisia, vaan ainoastaan yksi heistä oli hankkinut itselleen Ruotsin kansalaisuuden ja kaksi muuta olivat Somalian kansalaisia, joista toisella oli Ruotsin myöntämä muukalaispassi.
        Kohtalokkaalla risteilyllä mukana ollut matkustaja kuvaili epäillyn ryhmän käpälöineen useita tyttöjä matkan aikana.
        ”He pyörivät ympäriinsä ja etsivä tyttöjä – niin hyttien luota kuin diskostakin. Yksi tyttö kertoi, että häntä yritettiin houkutella hyttiin. Yhdessä vaiheessa meidän porukkamme piti mennä väliin, jotta somalit saatiin perääntymään”, risteilyllä mukana ollut miesmatkustaja kertoo.
        -----------------------
        Poliisi pyytää yleisön apua selvittäessään puskaraiskauksta, mikä sattui pysäköintipaikalla Bergenin Nygårdsparkenissa torstain vastaisena yönä.
        30-vuotias nainen on kertonut, että kaksi miestä oli hyökännyt kimppuun ja raiskannut hänet kahden aikoihin torstain vastaisena yönä tammikuun 22. päivä. Se on ruma ja vakava juttu”, sanoo tutkinnanjohtaja Jannike Bremar Johannessen Bergenin poliisin väkivaltayksiköstä.
        Miehistä on annettu seuraavanlaiset tuntomerkit:
        – Molemmat raiskaajat puhuivat norjaa huonosti
        – Miehet olivat ihonväriltään tummahkoja ja heillä oli tummat vaatteet
        – Toisen miehen kengät olivat mustat
        – Toisen miehen housut olivat jotain hiphop-lökäpöksyjen ja verryttelyhousujen väliltä
        – Molemmat raiskaajat olivat noin 30-vuotiaita.

        Poliisin mukaan nainen oli ilmeisestikin joutunut uhriksi sattumalta. Hän ei oman kertomansa mukaan ollut nähnyt miehiä koskaan aikaisemmin. Nainen kertoi, että hänet oli kaadettu maahan ja pidetty aloillaan väkipakolla.


    • LIVETINORDEN4

      Tuntemattoman naisen kimppuun hyökännyt ja tämän törkeästi Linnéstadenissa puskaraiskannut 28-vuotias nuorukainen on tuomittu kuudeksi vuodeksi vankilaan.
      Julma rikos tapahtui syyskuun 12. päivä Tredje Långgatanilla erään talon takapihalla. Nainen oli valikoitunut uhriksi täysin sattumanvaraisesti.
      Kaikki alkoi siitä, kun nuorukainen oli ottanut naisen pyörän. Nainen oli lähtenyt seuraamaan nuorukaista saadakseen omaisuutensa takaisin. 28-vuotias oli mennyt talon sisäpihalle tuleva uhri perässään.
      ”Paikka on huonosti valaistu ja siellä on lisäksi varjostavia puskia ja puita. Minusta on outoa, että Göteborgin keskustassa rakennetaan tällä tavoin, syyttäjä Mehrdad Sanaei totesi syytettä nostaessaan.
      28-vuotias nuorukainen ei kyennyt sattumuksen tutkinnan eikä myöskään oikeudenkäynnin aikana kiistämään tai myöntämään tekoa. Nuorukainen väitti, ettei hänellä ole mitään muistikuvaa sattumuksesta.
      Nuorukainen on tuomittu myös joulukuussa 2011 kahdeksi vuodeksi vankilaan muun muassa raiskauksen yrityksestä.
      Nyt nuorukaisen saama kuuden vuoden tuomio kattaa törkeän raiskauksen lisäksi myös Sticky Fingers -ravintolassa tapahtuneesta ryöstön yrityksestä ja tukusta pienempiä kolttosia.

    • jaSuomesta

      Helsingin käräjäoikeus vangitsi viikonvaihteessa miehen, jota epäillään Tapanilan

      IL tänään

      Tapanilan raiskauksesta epäilty jäi heti kiinni - mukana hyvää tuuria

      Jälleen raiskausepäily Tapanilan asemalla - poliisi kaipaa havaintoja

      Viime keskiviikkoiltana Tapanilan aseman liepeillä tapahtuneelle raiskaukselle ei toistaiseksi ole ilmaantunut ulkopuolista silminnäkijää.

      Raiskaus tapahtui, kun keski-ikäinen nainen ja raiskaaja poistuivat N-junasta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan. Läheisen metsikön kohdalla mies raahasi naisen sivuun ja raiskasi tämän. Kello oli tuolloin 21:30-22:00.

      26-vuotias vangittu

      Iltalehden tietojen mukaan uhri oli sekä kuulo- että näkövammainen. Vammaisuudestaan huolimatta nainen pystyi ilmoittamaan raiskaajasta niin tarkat tuntomerkit, että lähistöllä ollut poliisipartio sai epäillyn nopeasti kiinni.

      Tutkintaa johtava rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju ei suostu kommentoimaan tietoja sen enempää uhrin vammaisuudesta kuin epäillyn taustoista. Helsingin käräjäoikeus vangitsi lauantaina 26-vuotiaan ulkomaalaisen miehen raiskauksesta epäiltynä.

      - Tutkinta jatkuu normaalein tavoin. En voi kertoa asiasta enempää. Koskenmäki-Karaharju toteaa.

      Hänen mukaansa poliisilla on suurin piirtein selkeä näkemys tapahtumien kulusta. Silminnäkijöitä kuitenkin kaivataan edelleen.

    • Tolkkua

      "yksittäistapauksia"

    • Avosylin_vastaanottamaan

      täysin vääristynyttä rakenteeltaan turvapaikanhakijoiden suhteen, ja jos pohjoiseenkin tulee tuhansia miehiä ja taustat voivat olla moninaisia, on aivan selvää mitä tapahtuu eikä tietenkään nämä pakolaisia avosylin vastaanottavat tahdo kantaa vastuutaan mistään tällaisista asioista, päin vastoin syyttävät rasistisia suomalaisia.

    • Nykyajassa.myös

      voidaan yhteiskunnan pahoinvointia lisääviä tukea hyvillä asioissa yhteiskunnallisesti ja niitä, jotka esittää aiheellista kritiikkiä sitten voidaan syyttää valheellisesti ja moninaisesti, ja muutenkin pyrkiä heidän asemaansa heikentää kun pystytään.

      Tietysti aina yhteiskunnissa ihmiset toimii ihmisten tavalla, ja hedelmät kertovat puiden laadusta.

    • AiEttäKuTuomittais

      Näin on, ei haluta kansalaisia ajattelemaan näistä "hädänalaisista" mitään poikittaista sanaa. Näille syyllisille vaan "silmä silmästä" tuomio julkisesti ja tuomiot suoritettavan Venäjällä Siperian vankilassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe