Onko mitään järjenhäivää

RahatOmilleKöyhille

Suomessa on omia köyhiä ja asunnottomia ja jotka olisivat valmiita ottamaan vastaan vaikka lämpimän ruuan päivässä tai saisivat jonkunlaisen asunnon siinä olisi monelle vähäosaiselle jonkunlainen pohja elämiselle.
Nyt kaikki avustus huolenpito on suunnattu maahantunkeutuville joista ei tiedetä yhtään mitään he voivat olla jopa rikollisia ja osallisituneet vaikka minkälaisiin hirmutekoihin lähtömaissaan? Milloin täällä maassamme aletaan hoitamaan omia kansalaisia ja osallistutaan heidän auttamiseensa olisihan se omien asunnottomien ja köyhien suomalaisten tukemista elää normaalia elämää täällä Suomessa?
Nykyisin en avusta semmoisia rahankeräyksiä mistä rahoitus suuntautuu ulkomaisiin kohteisiin joista ei meille koidu muuta kuin harmia ja ne rahoitukset menevät pääosin Isissotilaitten aseistamisiin ja terroristien hyväksi.

9

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PahaltaNäyttääTilanne

      Rajamme ovat auki kaiken maailman siipiväelle ja vankikarkureille.
      Kantaako hallituksen pönttöpäät mitään huolta vanhustenhoidosta, lasten koulutuksesta, psykiatrisesta hoidosta vaan niistä leikataan.
      Maahan rynniville rosvoille tarjotaan hoitoa yksityisillä lääkäriasemilla ja me maksamme tuon kaiken verovaroillamme.
      Kaikenhuipuksi nämä elintasoaetsivät luikerot pääsevät jopa hotelli majoitukseen ja sekään ei heille kelpaa.
      Suomalaiset ne jotka eivät ole enää työelämässä jonottavat pahimmassa tapauksessa viikkoja lääkärille pääsyä ja kunnalliset hammashoitopalvelut ovat vielkin huonommassa jamassa. Eläkeläiset ja huonossakunnossa olevat joutuvat odottamaan palveluita ja hoitajia ulosteissaan kun nekin hoitajat on liian työntaakan murtamia ja sairastavat usein ylirasittuneina. Suomi on paratiisi tänne rynniville varkaille ja joutilaille joita ei koskaan saada tekemään mitään elantonsa eteen vaan he kuljeksivat tuolla joukoittain ja kyttäävät missä on kohde jonka voisivat ryöstää.

      Epäilen ettei tämä suuntaus voi jatkua loputtomasti eikä sitä loppupäätä koskaan näykkään, eikä pieni kansamme pysty elättämään kaikkia tulijoita eli jokin stoppi tuolle järjettömyydelle tulee pakostakin. Pakolaisvirrat eivät lopu maailmasta koskaan ja vastaanottajat joutuvat aseistamaan rajansa ja estämään tulijat muuten seuraa yleinensekasorto ja se on sitten siinä.

    • fhljggghhh

      Kiitos pääministerille tästä hienosta asiasta.aivan pelle

    • gjkkfgghh

      Lisää vaan irakilaisia apinoita.pitäis ensin huolehti suomalaisista.mutta otetaan noita kuranaamoja

    • Elintasopakolaisetkotiin

      Nuorukaiset jättää sinne hengenvaarallisiin oloihin vanhukset, lapset ja naiset. Onko siellä siis todella hengenvaara ????

      Elintasopakolaisia suuri osa. Tullaan tänne valmiiseen pöytään, kun omassa maassa ei saada aikaan minkäänlaista kehitystä - heimosotia ja uskonkiistoja vain jatketaan sukupolvesta toiseen. Eurooppa oli vastaavassa kehitysvaiheessa jo vuosisatoja sitten.

      Suomalaiset lähtivät aikoinaan Amerikkaan ja Ruotsiin työn ja paremman elintason perään. Hankkivat siellä omalla työllään ja ponnistelullaan itselleen toimeentulon ja aseman - ei ollut hyysärikaartia vastassa tarjoilemassa palveluitaan. Ja jos joku ruokaa ja suojaa tarjosi, niin otettiin kiitollisina vastaan eikä osoitettu mieltä, arvosteltu kehnoksi tai tökitty halveksien sormella saatua ruoka-annosta. Toinen meininki on näillä iPad-miehillä.

    • RasismiLeima

      Turismipakolaiset olisiko siinä parempi nimitys näistä maahamme marssivista miehittäjistä sillä eivät nämä näytä että he ovat oikeasti sotaapaossa vaan tulevat hakemaan ilmaista ylläpitoa, kun on oikein kutsuttu. Tuntuu pahalta kun katsoo omia leipäjonoissa seisovia köyhiä joilla ei ole varaa ostaa ruokaa ja samalla aikaa näitä muotivaatteisiin pukeutuneita hiippareita täällä syötetään ja kestitään, sitten he kehtaavat vielä moittia huonosta ylläpidosta. Aatelkaapa miltä tuntuu mennä töihin kun katujenvarsilla maleksii satoja toimettomia nuoriamiehiä kyttäämässä mistä saisi jotain vohkituksi tai joku tyttölapsi raiskattavaksi?
      Jos me kansalaisina sitten sanomme jotain näistä holhottavista miehittäjistä ja heidän tekemisistään niin me olemmekin suvaitsemattomia rasisteja.

      • EduskunnanHölmöiläiset

        On typerää että suuri osa suomalaisista leimataan rasistiseksi ihan hallituksen tuella ja sensuurilla tukitaan kansalaisten sananvalta.
        Eduskunta jauhoi taas turhanpäiväistä muka rasismista ja luulisi siellä olevan tärkeämpääkin asioitten hoitamista mitä haukkua kansalaisia rasisteiksi.


    • HallituksenPönttöpäät

      Kysyisin itse pääministeri Sipilältä ja hänen alaisiltaan miksi ei ole hoitettu omia suomalaisia asunnottomia ja niitä köyhiä joilla ei ole varaa ostaa ruokaa?
      Huomatkaa miten nämä hallituksen pönttöpäät alkoivat toimia kun kyseessä on maahamme marssivat turistipakolaiset niin heti alkoi löytyä asuntoja, ruokaa ja päivärahaa näille miehittäjille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe