Islamin missio

silmät.auki

Islam on rauhan ja rakkauden uskonto... EI TASAN OLE!

MITÄ ISLAM ON KÄYTÄNNÖSSÄ?

Islam on hurmoksellinen, fanaattinen ja agressiivinen poliittisuskonnollinen elämäntapa, joka on kehittynyt sen olemassaolon aikana (n. 1400 vuotta) hyvin vähän. Muslimit ovat sivistysmaihin verrattuna edelleen henkisesti, sosiaalisesti, tiedollisesti ja taidollisesti kohtuullisen alkukantaisella tasolla. Islamin johtajisto on toki poliittisesti jonkin verran valveutuneita, eli tunnetaan "vääräuskoisten" harjoittamaa politiikkaa sekä kulttuureille ominaisia tapoja.

Islam, tuhon ja sorron ideologia

Islamin historia ja nykytila puhuu puolestaan. Jihadia on harjoitettu samaan tyyliin jo 1400 vuotta, eikä loppua näy. Islamin nimissä vainotaan paitsi muita muslimeja, myös vieraita kulttuureja... sorretaan, alistetaan, orjuutetaan, tapetaan, kidutetaan, pakotetaan kääntymään... käytös on aina ollut barbaarimaista ja brutaalia. Esimerkkejä... Espanja, Saksa, Ranska, Belgia, Ruotsi... Seuraavaksi Viro ja Suomi. Kun jihadin kulkua seuraa koko sen historian ajan, vain puusilmäsuvakilta jää näkemättä, että islamin tarkoitus on vain levitä ja alistaa muita kulttuureja sharia-lain alaisuuteen.

Mitä islam ja muslimit voi tarjota muille kulttuureille?

EI YHTÄÄN MITÄÄN, paitsi em. negatiivisia toimintatapoja. Muslimit haluaa vain valloittaa ja alistaa.

Poliittisuskonnollinen ääri-ilmiö, islam, on globaali uhka, joka on pysäytettävä ennen kuin on myöhäistä. Nyt ei ole kyseessä valkoisen ihmisen harjoittama rotusyrjintä, ei fasismi, eikä natsismi, vaan jo 1400 vuotta kestäneen globaalin uhan, sorron ja vainon pysäyttäminen. Lopullisesti.

Jokainen voi omalla kohdallaan miettiä, mitä tapahtuu, kun islam ja muslimit pääsee valtaan esimerkiksi Suomessa; tuloksena on nopea rappeutuminen infrastruktuurin jokaisella alueella. Väistämättä!

Miksi suvaitsisit tällaisten asioiden tapahtuvan Suomessa? Koska monikulttuurisuus on sivistystä, vaikka pommit räjähtelee ja kaduilla raikaa "allahu akbar"? Miten näitä ongelmia voisi sitten välttää? Kivoilla ja positiivisilla kultturelleilla ajatuksilla? Voiko kukaan olla niin tyhmä???

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pian.suomaassakin

      "14-vuotias koulutyttö Hena Akhter tuomittiin islamilaisella fatwalla, eli imaamin antamalla uskonnollisella määräyksellä, julkisesti ruoskittavaksi. 101 ruoskaniskua käsittänyttä rangaistusta ei ehditty suorittaa loppuun asti, sillä Akter menetti tajuntansa jo 70 iskun jälkeen. Verissäpäin sairaalaan toimitettu Akter todettiin kuolleeksi ja virallinen ruumiinavaus löysi kuolinsyyksi itsemurhan. Mitään merkkejä raipaniskuista ei löytynyt kirjattavaksi sen jälkeen, kun veri oli pyyhitty pois ruumiin iholta.

      Imaamin mukaan Hena Akter oli ruoskittu osallisuudesta aviorikokseen. Hän oli serkkunsa Mahbub Khanin pojan luokkatoveri ja siten usein tekemisissä kolme kertaa itseään vanhemman serkkunsa Mahbubin kanssa. Lasten naiminen on islamilaisissa maissa melkoisen normaalia touhua, joten aikansa Henaa koulumatkoilla koeteltuaan Mahbub onnistui pysäyttämään kotinsa ulkovessaan matkalla olleen tytön ja kantamaan tämän pensaikkoon. Sitten Mahbub hakkasi Henasta turhat estot pois ja teki hänestä naisen. Mahbubin vaimo kuuli Henan huudot ja arvasi tapahtuneen. Hän kävi pieksämässä kevytkenkäiseksi arvaamansa Henan. Ja seuraavana päivänä paikallinen islamilainen pappi julisti tuomionsa. Tytölle 101 ruoskaniskua ja miehelle 201 iskua. Miehen onnistui tietysti paeta tuomiota.

      Näin "maltillisessa" ja "demokraattisessa" islamilaisessa Bangladeshin valtiossa. Tätäkään uutista ei luultavasti noteerata Suomen korporaatiomediassa, jonka toimenkuvaan kuuluu islamin valkopeseminen ja "aitoon monikulttuuriin" liittyvän barbaarisuuden parhain päin selittely. Myös islamilaiselle sharia-laille löytyy suomen mediaeliitin ja älymystön keskuudesta ymmärtäjiä ja puolustajia, mutta se on toinen juttu."

    • alfa123om2222

      Islamista kirjoitetaan muun muassa Profeetta Jeremian kirjassa paljon nimellä Siionin tytär tai minun kansani tytär. Muistaakseni siinä nuhdellaan islamia juuri tuon takia, että julistetaan rauhaa, mutta rauhaa ei kuitenkaan ole.

      Ismael ja Mekkan rukouspaikka tunnetaan raamatussa siis nimellä:
      - Siionin tytär, Minun kansani tytär yms.

      Assyria ja etenkin Ninive tunnetaan puolestaan nimellä
      - Jerusalemin tytär yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe