Autotehtaallekko

japaaaaaaaaa

Mitä siellä kokoonpanolinjassa tehdään? Onko millainen palkka? Kuinka paljon ihmisiä töissä samassa vuorossa? Onko millaisia ihmisiä tulevatko juttuun? Onko kauheasti jotain nuoria ja saamattomia? Millaiset tauot? Kannattaako koittaa reksrykoulutuksen tai opteamin välityksellä? Lopettaako ihmisiä paljon siellä? Millaiset pomot? Risui ja ruusui saa laittaa tulemaan kannattaako sinne hakea töihin?

15

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jööran

      Palkka on vähän päälle 10€/tunti,satoja ihmisiä samassa vuorossa,tauot 2x12min ja ruokatauko 30min.Saamaton ei pärjää työtahti on kova.

      • cockoonpano

        Kaffetauot on 10min ei 12.


      • sssddd

        Yritä päästä ahtaajaksi. Niillä kahvitauko on 40 minuuttia ja ruokatunti 1,5 tuntia.


    • apina.ite.com

      Eiköhän tuolla työnteko samalta maistu ku muuallakin, eli paskalta, herrathan sen muuten tekis . Oo teamin kauttahan sinne on päässyt melkein ketä vaan, apinasta alkaen. Mikä mahtaa olla op teamin juju et se rekryy eniten sinne apinoita.

      • narri

        Kamala miten kateelliista teksitiä! Jos sinä itse olisit halunnut "herraksi" joita noin sorrat ja kadehdit, mikä laki esti sinua opiskelemasta ja ahertamasta joutuaksesi itse "herraksi"? Sinulla, kuten kaikilla muillakin on ollut maailman paras mahdollisuus lukea ja oppia, jopa "herraksi"-tasolle. Varsinkin Suomessa jossa opiskelu on lähes ilmaista, siitä jopa maksetaan sinulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        (muualla maailmassa ihmiset raatavat niska limassa hamutessaan opintorhat ja tekevät täysipäiväistä työtä opiskelunsa ohella. siis päivät toissä, illat koulussa päästäkseen "herraksi" )


    • ANieminen

      Meillä on hyvä yhteishenki ja selkeät tavoitteet, joihin päästyämme saamme bonusta normipalkkaan. Leppoisaa ja lupsakkaa väkeä töissä, niinkuin me Uudessakaupungissa luonteeltamme ollaan. Vuorotellen tuodaan nisua kahvipöytään ja perjantaina välillä työjohtaja tuo jopa täytekaakun kahvin kanssa. Kuusi vuotta olen ollut talossa, enkä pois lähtisi mistään hinnasta. Autotehtaan yhteenkuuluvuuden fiilis on ainutlaatuinen ja olen ylpeä ollessani osa tehokkaasti toimivaa koneistoa.

      • osvanosku

        Sarkasmia parhaimmillaan.


    • levyseppoturuust

      Vai että oikein työnjohto tuo kakut pöytään. Hyvin on niämisen akan poika aivopesty. Ite olin aikoinaan saabin aikaan siä töissä ja yrittivät aivopesua aivan turhaan,ei onnaa mun kohdalla.

    • tulinähtyä

      No ei se vättämättä sarkasmia ollut, kyllähän siellä katon rajassa varmaan näin toimitaankin, siellä linjalla se sitten vähän eri juttu.

      Kyllä työkaverit ihan mukavia on, se kiire jo osaltaan pitää huolen, että ei ole aikaa edes vittuilla, urheilutaustasta olis hyötyä lajeina esim. parkour, kori ja lentopallot varmasti hyviä, sellanen apinan notkeus ja ulottuvuus kyllä edesauttaa että pysyy vauhdissa, perusjäykälle suomalaiselle kyllä tekemätön paikka.

      Poissaolomäärät järkyttäviä, mikä taas lisää paikalla olijoiden taakkaa entisestään,
      mutta kaipa se sitten näin on laskettu toimivammaksi, että korjataan sitten loppupäässä ne hosumalla tehdyt virheet.

      Muute ihan ok. työpaikkana sikäli että palkat oikein ja ajallaan, työterveyshuolto toimiva, mikä ei tänä päivänä ollenkaan itsestääselvyys monessakaan paikassa.

    • AnteroKuusman69

      Japaaa, ei tarvitse enää paikkaa miettiä. Opteamilla ja staffpointilla YT-neuvottelut käynnissä. Tehdas vähentää reippaasti yli 200 henkilöä alkaen vuokratyöntekijöistä. Niitä täällä on about 300 kpl.

      • ylioppilas

        mite nyt niin? työtahtia tehostettu entisestään, vai mistä kysymys?


      • ValtraVeijo

        Ymmärtääkseni valmistautuvat tuotantomäärien palauttamiseen normaalille tasolle. Tämän vuodenhan Mersuja tehtiin alkuperäistä enemmän, koska kysyntä oli yllättävän kovaa.

        Valmetilla ei yksilö paljoa paina - toisin oli vielä 1980-luvulla. Sama meno on toki kaikissa muissakin tehtaissa. Etenkin vuokratyöntekijät ovat helposti irrotettavaa materiaalia.


      • MarxiMarket

        Tarkoittanet sanoa että kapitalistille duunari on läjä uhrattavaa jauhelihaa?


      • ValtraVeijo

        Juurikin sitä tarkoitin! Ilmaisin asian vain turhan häveliäästi. Meno muuttuu kvartaali kvartaalilta kylmemmäksi.


      • kysynpävaan
        ValtraVeijo kirjoitti:

        Ymmärtääkseni valmistautuvat tuotantomäärien palauttamiseen normaalille tasolle. Tämän vuodenhan Mersuja tehtiin alkuperäistä enemmän, koska kysyntä oli yllättävän kovaa.

        Valmetilla ei yksilö paljoa paina - toisin oli vielä 1980-luvulla. Sama meno on toki kaikissa muissakin tehtaissa. Etenkin vuokratyöntekijät ovat helposti irrotettavaa materiaalia.

        Miten Valmet autotehtaaseen liittyy?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe