Raiskarien Tapanila

MamuTapanila

Ilta Sanomien uutinen, tänään.

Tuo Tapanila vaikuttaa olevan oikein mamuraiskaajien pesäpaikka. Siellähän oli se somalipoikien tekemä joukkoraiskaus kesällä. Tunnistin samana päivänä, oikeussalikuvan perusteella erään heidän äideistään kaupassa, pienen poikansa, myös tulevan raiskaajan kanssa, jos kotikasvatus onnistuu. Olisin voinut mennä sanomaan ämmälle ajatukseni, mutten mennyt. En olisi löytänyt sanoja.

En muutoinkaan puhuttele tuollaista joukkiota. Ota kontaktia mokomiin, joita ei voi edes elukoiksi kuvata, sillä kissallakin on korkeampi moraali.

Tässä tämänpäiväinen IS:

***** *****
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444702685941.html

" Tapanilan raiskausepäily: Uhri oli näkövammainen

Tapanilan juna-asema. (KUVA: Jaakko Martikainen)
Julkaistu: 13.10. 12:57

RIKOSEPÄILY Helsingin poliisi on edistynyt Tapanilassa viime viikon keskiviikkona tapahtuneen raiskausasian selvittelyssä. IS:n tietojen mukaan uhri oli kuulo- ja näkövammainen nainen.

Naisen vammaisuudesta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan uhri pystyi kuitenkin ilmoittamaan raiskaajasta niin tarkat tuntomerkit, että lähistöllä ollut poliisipartio sai epäillyn tekijän nopeasti kiinni.

Asian tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju ei suostu kommentoimaan IS:n tietoja uhrin vammaisuudesta.

Epäilty raiskaus tapahtui Helsingin Tapanilan juna-aseman läheisyydessä viime viikon keskiviikkona.

Uhri ja rikoksesta epäilty mies poistuivat Tapanilan asemalla N-junasta, joka oli lähtenyt Helsingin keskustasta klo 21.09. Epäilty ja noin 40-vuotias uhri poistuivat asemalta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan. Epäilty raiskaus tapahtui Falkullantien viereisessä puistikossa 21.30–22.00 välisenä aikana.

Poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä heti teon jälkeen. Helsingin käräjäoikeus vangitsi 26-vuotiaan miehen raiskauksesta epäiltynä viime viikon lauantaina.

Poliisi ei ole saanut tapauksesta silminnäkijähavaintoja, joita poliisi kovasti toivoo asian selvittämiseksi. Tapahtumankuvat ovat kuitenkin pääpiirteissään poliisin tiedossa.

– Tutkinta menee normaalisti eteenpäin. Kuulusteluita jatketaan ja teknistä todistusaineistoa kerätään sekä analysoidaan, Koskenmäki-Karaharju kertoo Ilta-Sanomille.

Silminnäkijähavainnoista voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla kello 08.00-15.00 puhelinnumeroon 0295 471 612.

Niko Ranta"

***** *****

2

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MamuTapanila
  • Bussissa

   Edelleen, miten sormen laittaminen toisen eräaukkoon voi olla muka raiskaus???

   Onko sitten perseeseen läpsäisy raiskauksen yritys

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1926
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   443
   1855
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1063
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1059
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   899
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   840
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   837
  8. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   716
  9. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   157
   694
  Aihe