Kiihotutko rintojen hyväilystä?

foc90

Kiihottuuko muutkin naiset siitä kun rintoja hyväillään ja nakerrellaan niin että meinaa
tulla orgasmi ja mikä on parasta rintojen hyväilyssä?

Itse pidän kun mies imee kunnolla rintaa ja nakertaa nännejäni.

39

4385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiihkeärouva

      No siis onhan se aivan jäätävän ihanaa, kun mies hellästi ensin hyväilee kielellä ja suulla nännejä... lopuksi hieraisee parransängellä nipukoita, melkein voisin jo laueta siihen...aaah! Myös pieni kipu ja nipistys tekee olon aivan hervottoman kiimaiseksi...mmm! Lisää nam... no miehet, keksikää uusia hyväilytapoja ja testatkaa niitä!

    • ensin

      Sormet pilluun.

    • eieieieieiei

      Mä en oo oikein ikinä pitänyt siitä, että rintoihin kauheasti kosketaan, en vaan koe sitä mitenkään kiihottavana :o Annan kyllä niitä hyväillä, kun useimmat miehet niistä kuitenkin hyvinkin kiinnostuneita on, ja jos jonain päivänä vaikka fiilikset muuttuu :D Mutta se ei jostain syystä oo vaan mun juttu! Ehkä oon sit vähän outo, tai jotain...

    • Merjamarjatta

      Minä nautin suuresti, kun rintojani imetään. Ei siis nuoleskella, vaan imetään voimallisesti niin, että rinta reippaasti miehen suussa. Aaaah.... Märkä haaveeni on, että kaksi miestä olisi imemässä yhtäaikaa!

      • TuuliTiina

        Komppaan tätä!


      • 61v

        Mistä mahtais 61v mies löytää naisen jonka rintoja sais syödä oikein kunnolla ja pitkään?


      • Marika.....82
        61v kirjoitti:

        Mistä mahtais 61v mies löytää naisen jonka rintoja sais syödä oikein kunnolla ja pitkään?

        Minä!


      • 61v
        Marika.....82 kirjoitti:

        Minä!

        Edelleen haluaisin syödä rintoja...


      • Anonyymi
        61v kirjoitti:

        Mistä mahtais 61v mies löytää naisen jonka rintoja sais syödä oikein kunnolla ja pitkään?

        Minä


    • kovin_orgasmi

      Itse saan usein orgasmin pelkällä nännien hyväilyllä.

      • 0902

        Exä sai kanssa. Ristojen hyväily sai sen aivan kiihkon valtaan. Usein tuli kiusattua vaikka kauppareissulla niin että vähän hyväili rintoja. Siitäkös hän usein suutahti kun piti äkkiä päästä kaupasta ulos että sai liivit päältä. Rinnat kun kasvoivat heti ja tulivat kosketuherkiksi niin jo liivien puristus saattoi johtaa hetken päästä orgasmiin.


      • Nainenjonelikyt

        Orgasmi pelkällä nännien suukottelulla/hyvänä pitäen….? Ei voi pitää paikkaansa….en usko, anteeksi vain.


    • toiset-joo-toiset-ei

      Olin lukenut oppaista neuvoja, että tytöt tykkäävät erityisesti rintojen hiplaamisesta. Niinpä tein oppaitten mukaan tyttöystävälleni. Tämä sanoi ettei voi ymmärtää, miksi miehet ovat niin kiinnostuneita tytön rinnoista. En minäkään ollut. Minua kiinnostaa paljon enemmän tytön suloinen vittu ja kiva luonne.

    • kertoo_laadusta

      Jos nainen ei saa orgasmia rintojen hyväilystä hän on kylmä kotletti.

      • Nainennelikyt

        Kertoo laadusta- ota selvää, miten nainen oikeasti laukeaa.


      • Mustang51

        Vai niin laatu takaa hyvän loppu tuloksen.
        Sitäkö miletä olet? Kerrohan lisää? Haluu tietää?
        Mulla näitä lukiessa on pillu märkä. Nännit piukkana. Ulos päin ei vain näy.
        Lukeminen himottaa. Kunteidän juttuja luen.


      • jokunenees
        Mustang51 kirjoitti:

        Vai niin laatu takaa hyvän loppu tuloksen.
        Sitäkö miletä olet? Kerrohan lisää? Haluu tietää?
        Mulla näitä lukiessa on pillu märkä. Nännit piukkana. Ulos päin ei vain näy.
        Lukeminen himottaa. Kunteidän juttuja luen.

        Yhdyn Mustangiin


      • Naatia

        Oletko koskaan saanut naista laukeamaan, niin ettet koske pilluun???


    • Nainenjonelikyt

      Onhan se ihanaa kun mies hyväilee rintoja mutta ei liian kovakouraisesti. Miehet näyttävät luulevan, että kun omaa isot rinnat niin niitä voi kouria voimalla, väärin. Sattuu. Omasta kokemuksesta voi sanoa, että miehet antavat rinnoille liian vähän huomiota. Jännä juttu sinänsä, koska puheet ovat toista maata. Naisten pitää kertoa mikä tuntuu hyvältä, itse tykkään hellistä otteista, nuolee nännejä mutta sitten kun orgasmi on tulossa, tykkään HIEMAN pienestä näykkäyksistä ei kuitenkaan satuttaen että todella sattuu. Muistakaa miehet, että nännit tuntevat kivun vs hellyyden..

    • hävetkääAkATnYT

      Tisseissä on eroja, nuoria rintoja on kiva leipoa, mutta kun päästään siihen noin 30 vuoteen niin alkaa olla se oksennusrefleksi pinnassa. Toki jopa 40-vuotiailla on kauniita rintoja, mutta kuitenkin ... viilarukkasia ovat enimmäkseen ne yli nelikymppisten tissit. Ei niitä voi katsoa kuin koffilaatikon voimin ja se on taas se määrä, jonka jälkeen ei haluta kuin paskalle ja okselle.

    • ei_kokemattimilta

      Parasta esileikkiä on aiheuttaa aluksi naiselle nänniorgasmi. Vain taitavat rakastajat, kuten minä pystyy sellaiseen.

    • Mustang51

      Huono yritys ei mieheni ainakaan onnistu pelkillä rinnoilla leikkimisestä.
      Mieheni joutuu työntämään sormet pilluuni. Nuolemaan nännejä. Minä kähmin hänen palleja. Voihan olla että sekään ei aina riitä. Tulee halu antaa ottaa munaa sisään. Sitten ainakin tulee niin hyvä olo että se kestää aika pitkään kun taas pyydän panna munalla sisääni.

      • jokunenees

        Voin vakuuttaa että Mustang51 kiihottuu ihanasti jo rintojen hyväilystä mutta kullia saatuaan muuttuu kiimaiseksi jumalattareksi jolle mikään ei tahdo riittää.


    • olisi_rasittavaa

      Olet vain kylmä, siksi et kiihotu.

    • tekee_hulluksi

      Nänniorgasmi on orgasmien eliittiä.

    • SFKukkanen

      Minäkin luulin aikoinaan, ettei nännejä hyväilemällä voi saada orgasmia, silloin kun en ollut vielä kokenut. Viime talvena sain ensimmäistä kertaa rintoja hyväilemällä orgasmin, sen jälkeen on ollut helppoa. Mies osaa antaa mulle orkun hyvin eri tavoin. Toki omakin mielentila vaikuttaa; pitää olla vapautunut ja kiihottunut, ja silti vaihtelee hieman joka kerta, mikä kohta kehosta tuntuu kaikkein parhaimmalle.
      Nänniorkku tuntuu hyvältä. Toki, niinkuin kaikki orgasmit. Mut mulla kohdunkaulaorgasmi on ehkä se voimakkain, tai hyvänä kakkosena g-pisteorgasmi. Vaan riippuu aivan mielentilasta; joskus oikein kiihottuneena klitorisorgasmikin voi olla tosi voimakas ja pitkä :) Nänneissä ja rinnoissa tykkään hyvin hellästä kosketuksesta. Paras on sellainen, mitä ei kunnolla melkein edes tunne, höyhenenkevyt. Mut joskus, kun sille päälle satun, innostun kivustakin, ja sillon saa imeä ja näykkiä aika kovaakin ja kiihottaa vain lisää. Jotta nauttisin kivusta, tarviin oikeanlaisen mielentilan ja korkean kiihotuksen, muutoin kipu on vain ikävää.

      • jokunenees

        Sun pitäs antaa mulle oppitunti livenä


      • Anonyymi

        Tarkoitatko kohdunkaula orgasmilla sitä että mies painaa munalla niin syvälle että ottaa pohjaan. Meillä. Ainakin vaimo saa silleen että laitetaan jalat olkapäille ja sitten paukutan pohjaan asti. Rouva saa joskus niin naama punaisena huutaen että ei ole oikein tiedoissaan. Mutta kuulemma tarvii kunnon kiiman. Noin pari kertaa kuussa näin käy.


    • eialoittelijat

      Nänniorgasmin saa vain seksin eliitti.

    • eialoittelijat: en sanois noinkaan, naisia on monenlaisia ja mieltymyksiä erilaisia :)
      Vaik sais vaan yhdellä ainoalla tavalla, niin väliäkös sillä, jos nauttii :) Ite oon kyllä iloinen siitä, että olen vapautunut ja oppinut saamaan tosi monin tavoin, jopa ajatuksen voimalla mihin en edes uskonut ennen kuin itse koin :D Se on aika tyypillistä, että monet epäilee muiden voivan saada tavalla x, jos itse ei ole sitä kokenut. Nykyään en epäile enää, tiedän kokemuksesta, että tapoja ja monia ja aivot on merkittävin seksuaalielin, ihmiset voi kiihottua äärimmillen muiden mielestä tosi erikoisistakin jutuista.

    • tiedä_sitten

      Ehkäpä jopa löylykauhasta?

    • MiehenNännit

      Tiedättehän Naiset että miehen rinnat voivat olla hyvin herkät. Itselläni on juuri sellaiset. Pieniä nännejä imemällä löytää tulokset alempaa vartalolta!!!
      Tämäkin on yksilöllinen juttu varmaan!

    • MiehenNännit; tuo on totta, monet miehet tykkää kun nännejä hyväillään, mut ei kaikki. Herkkyyserojakin on, jotkut tykkää et purraankin, toisia pitää vain hellästi nuolla nänneistä. Varmaan joku mies saattais lauetakin vaan nännejä hyväilemällä, mut ite en oo sellaista kyl saanu aikaan, peniksen stimulointia vaatinut. Mut eihän kaikki naisetkaan saa orgasmia nännien hyväilystä. Kaikenlaisia löytyy :) Itelleni nänniorkku on yks ihanimmista ja kestää pitkään :)

      • MiehenNännit

        Meillähön voisi olla yhdessä kivää :-). Molemmat tiedämme mistä toinen nauttii ja mitä tehdä :-)


    • Niinpä niin ;D En hae seuraa kylläkään erityisesti tällä hetkellä, mut jos ite on sitä mieltä et voitas tulla hyvin toimeen, niin aina voi mailia laittaa [email protected] :D

    • itse tykkään hirveesti kun tissejä imetään ja kyllä tuli kimpassa ihana orgasmi kun kaks miestä kiimasena oli tissien kimpussa nam <3 <3

      • Anonyymi

        Ahh, kuvan rinnat in kyllä hyvät, nam!!


      • Inarilla kauniit rinnat ja seksikäs vartalo


    • Anonyymi

      Vaimo käy aivan kuumana kun sen rintoja koskettelee tai imaisee pitää silmiä kiinni ja nauttii ei tarvi välttämättä koskea pilluun, kerran sanoi jos samalla olisi iso pillussa sai älyttömän orgasmin. Tilasin mustan ranteen vahvuisen dildon laitoin sen tyynyn alle.
      Oltiin pikku sievässä ja aloin hyväilemään rintoja nostin ylä vartaloa ja laitoin tyynyn seljän alle oli siinä pääalaspäin.
      Näykin rintoja oli tosi kuumana yritti tatttua kaluun, laitoin lakanan silmille kuiskin miehet katsoo pystyjä nännejä ja hyväilin ja näykin otin salaa dildon menin jalkojen väliin vaimo levitti ja sanoi nai että näkevät.
      Työnsin paksun kalun pilluun huusi kuin eläin lantio vapisi ja tärisi kuiskin iso musta miestyöntyy sinuun kiljui ja sai orgasmin vedin pois kuiski lisää työnnin uudestaan sisään veti pääni lakanan sisään suuteli ja kuiskas on ko monya sanoin kolme kiöljui ja nosteli pillua pissaa lensi kun sai orgasmin vedin pois ja työnnyin sisään pillu melkein heti pieneni ja antoi kalulle tyydytyksen sai kolmannen kerran kun laukesin sisään. Vaimo tuli kainaloon ja nukahti.
      Kun heräsi kuiskas mikä se oli, näytin huokasi luoja tuoko oli minussa jamakasi vatsallaan. Tulin vessasta katsoin seksikästä vaimoa pakarat juoksun kiinteyttämät menin viereen kuiskasin noin huolettomana ajattele jos juokset ulkomailla ja eksyt koskettelin sormilla nosteli pyllyä huokaili tulisko joku metsäläinen ja panis työnsin kalua pilluun pylly nousi huudon säestämänä paksu kalu painui pilluun laitoin tyynyt vatsan alle kuiskasin se raiskaa ei pane ja liikutin nopeaan vaimo ulisi ja kasteli tyynyä pissalla ja limoillaan kuiski sillä on valtavat kivekset apuaaa se raiskaa vaimo oli orgasmissaan painoin nappia kiljui ja kiljui se oikeasti raiskaa teko kulli ruutasi sisään paljon vaimo vapisi tyynyllä ja kyynelehti kuiskas anna olla anna olla näin kuinka pillu supisteli pitkään. Annoin vaimon nukkua aamuun.
      aamulla toin kahvit ja sanoin eilen oli ensimmäinen uusi päivä juotiin kahvit vaimo oli kainalossa kuiskas mikälainen on toinen päivä.

    Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe