Halonen yritti estää Ahtisaaren Nobel-palkinnon?

"Erittäin korkea-arvoinen suomalainen" lähetti palkintokomitealle kirjeen, jossa yksityiskohtaisesti perusteli, miksi Ahtisaarelle ei saisi myöntää Nobel-rauhanpalkintoa. Rauhanpalkintokomiteasta ei kuitenkaan kerrottu selkään puukottajan nimeä.henkilön nimeä. On arveltu, että kyseessä olisi Halonen.
Ilmoita


15 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Kauna-haloselta kuulostaa kirjeen lähettäminen, vaikka sitä on myöhemmin yritetty laittaa jonkun muun syyksi, ja tiedot on salattu
60-vuodeksi kuten haloskaa koskevat muutkin rikokset.

Ahtisaari kyllä tiesi lähettäjän, siksi ei kutsunut juhliinsa haloskaa,
mikä oli skandaali.

http://media-cache-ak0.pinimg.com/1200x/f6/28/6c/f6286c4e3a80610382c9ee70c3c4f7ec.jpg
...
1 VASTAUS:
Halonen munaa itsensä siellä-täällä. Lisänä Stasi-KGB-Koiviston konklaavi -salaukset. Kaiken tämän jälkeen Halonen, kansakunnan variksenpelätin, kuvittelee saavansa merkittäviä YK-tehtäviä. Kyllä todellisuudentaju heittää. -Mutta valitettavasti kansa maksaa edelleen, rahallisesti ja muutenkin.
+Lisää kommentti
Keijo Korhonen oli se henkilö, joka yritti vaikuttaa siihen, että Martti Ahtisaarelle ei myönnettäisi Nobelin rauhanpalkintoa.
1 VASTAUS:
Onko Keijo Korhonen "erittäin korkea-arvoinen suomalainen" ?
+Lisää kommentti
Korhonen ei kirjoittanut kirjettä vaikka arvostelikin tyypillisen rahan ahnetta punikkia
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443139760497.html

Haloska on syyllinen kirjeeseen, siksi ei päässyt juhliinkaan haukkumaan
vihaamaansa puoluetoveriaan.
Tämä haukkumakirjeen kirjoittaja salattiin 60vuodeksi, ja nyt joku haloskan kätyri on päättänyt syyttää korhosta ettei haloskaa epäiltäisi.
Ilmoita
Ministeri Per Stenbäck kertoi lokakuussa 2009 ilmestyneessä muistelmateoksessaan "Kriisejä ja katastrofeja", että hän oli saanut Nobel-komitean sihteeriltä Geir Lundestadilta huhtikuussa 2007 tiedon, jonka mukaan "tunnettu henkilö" Suomesta oli lähestynyt komiteaa kirjeellä, jossa perusteltiin, miksi Ahtisaarelle ei pitäisi myöntää palkintoa. Kirjeen kirjoittajan henkilöllisyydestä ei ole annettu tietoa, sillä Nobel-komitealla on salassapitovelvollisuus. Kotimaisia arvailuja on esitetty.[30][31]
2 VASTAUSTA:
Alpo Rusia vihjailtiin Stasi-agentiksi, mistä nousi valtava kohu julkisuudessa. Siinä kohussa Halonen pääsi livahtamaan presidenttiehdokkaaksi ilman taustaselvityksiä . Myöhemmin selvisi, ilman että Stasi-listaa avattiin, että epäily oli väärä, kun oleva henkilö toinen Rusi ilmoittautui itse. Stasi-listat on salattu 70 vuodeksi.
Aivan samalla tavalla kävi Nobel-skandaalin kanssa. Korhosta osoitettiin sormella, jotta epäilyt Halosta kohtaan vaimenisivat. Haukkumakirje salattiin 60 vuodeksi.
Molemmissa tapauksissa Suomeen tieto on tullut maan ulkopuolelta. Tiedot ovat alkulähteillä edelleen. HUOM! Niitä Halonen, kansainvälinen puolihylkiö, ei pysty hävittämään.
Tyypillistä Koivistolle ja Haloselle iskeä puukkoa selkään ja tehdä salauspäätös.
Stasi-listat ja 1990-luvun laman tapahtumat pakkomyynteineen nauttivat Koiviston ja Halosen päätöksin salaussuojaa 60-70 vuotta. Muutakin on.
+Lisää kommentti
On ne punikkipressat häpeällisiä tekoja tehneet kun pitää kansalta salailla vuosikymmeniksi, kaikki teot on ällöttävää suhmurointia,salailua
mitä ei keneltäkään muilta sallittaisi, miksi punikkipaskat ovat lakien yläpuolella?
Ilmoita
Halonen piilotti Ahtisaarelle lähettämänsä kirjeenkin 60-70v.

Kade-Halonen, Suomen häpeäpilkku ja vihollinen numero 1.
Ilmoita
Onko sulla Tarja helpottunut olo kun sait myös salattua stasimyyräyksen ja eikä sitä saa auki kun olet salannut sen 70vuodeksi?? Siksikö on sulla hätä kolmannelle kaudelle vahtimaan ettei kukaan vaan paljastaisi myyräyksiäsi?
1 VASTAUS:
Halosen tyyppiset valtiojohtajat yrittävät pysyä vallan kahvassa niin kauan kuin mahdollista. Näitähän tiedetään - idässä, kaakossa, Syyriassa, Afrikassa.
Ja rahaa pitää olla ulkomailla jemmassa siltä varalta, että tuli kiirelähtö. Jokunen on ottanut pakomatkalle valtion kassan ja kultavarannotkin.
+Lisää kommentti
Kuka viitsii avata noita iänikuisia valelikkejäsi, Tarja,
luulin että olisit tuollaisen valehtelun yläpuolella.
Oletkin taantunut vihassasi teini-ikäisen facebookki kiusaajan tasolle.!!
Tuollainenko lapsellinen mummeli meillä oli presidenttinä!!
Ilmoita
Ei ne mitään valelinkkejä ole vaan totisinta totta. Jos sinua totuus koskee noin kovasti niin et ainakaan korostaisi heikkoa itsetuntoasi sillä että morkkaat muita tiltuiksi tai valelinkeiksi.
Ilmoita
Tarja valitaan seuraavalle eli III kaudelleen lujalla äänivyöryllä

Niinistö on samanlainen yhden kauden oppipoika kuin Ahtisaari. Ei Salolaisen B-luokan väljähtäneillä kyläjuristin tiedoilla ja taidoilla olla uskottava presidentti. Ei missään olosuhteissa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Halonen yritti estää Ahtisaaren Nobel-palkinnon?

"Erittäin korkea-arvoinen suomalainen" lähetti palkintokomitealle kirjeen, jossa yksityiskohtaisesti perusteli, miksi Ahtisaarelle ei saisi myöntää Nobel-rauhanpalkintoa. Rauhanpalkintokomiteasta ei kuitenkaan kerrottu selkään puukottajan nimeä.henkilön nimeä. On arveltu, että kyseessä olisi Halonen.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta