Halonen yritti estää Ahtisaaren Nobel-palkinnon?

myyrä-halosen.tyyliä

"Erittäin korkea-arvoinen suomalainen" lähetti palkintokomitealle kirjeen, jossa yksityiskohtaisesti perusteli, miksi Ahtisaarelle ei saisi myöntää Nobel-rauhanpalkintoa. Rauhanpalkintokomiteasta ei kuitenkaan kerrottu selkään puukottajan nimeä.henkilön nimeä. On arveltu, että kyseessä olisi Halonen.

15

62

  Vastaukset

   • Halonen munaa itsensä siellä-täällä. Lisänä Stasi-KGB-Koiviston konklaavi -salaukset. Kaiken tämän jälkeen Halonen, kansakunnan variksenpelätin, kuvittelee saavansa merkittäviä YK-tehtäviä. Kyllä todellisuudentaju heittää. -Mutta valitettavasti kansa maksaa edelleen, rahallisesti ja muutenkin.


  • Keijo Korhonen oli se henkilö, joka yritti vaikuttaa siihen, että Martti Ahtisaarelle ei myönnettäisi Nobelin rauhanpalkintoa.

   • Onko Keijo Korhonen "erittäin korkea-arvoinen suomalainen" ?


  • Korhonen ei kirjoittanut kirjettä vaikka arvostelikin tyypillisen rahan ahnetta punikkia
   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443139760497.html

   Haloska on syyllinen kirjeeseen, siksi ei päässyt juhliinkaan haukkumaan
   vihaamaansa puoluetoveriaan.
   Tämä haukkumakirjeen kirjoittaja salattiin 60vuodeksi, ja nyt joku haloskan kätyri on päättänyt syyttää korhosta ettei haloskaa epäiltäisi.

  • Ministeri Per Stenbäck kertoi lokakuussa 2009 ilmestyneessä muistelmateoksessaan "Kriisejä ja katastrofeja", että hän oli saanut Nobel-komitean sihteeriltä Geir Lundestadilta huhtikuussa 2007 tiedon, jonka mukaan "tunnettu henkilö" Suomesta oli lähestynyt komiteaa kirjeellä, jossa perusteltiin, miksi Ahtisaarelle ei pitäisi myöntää palkintoa. Kirjeen kirjoittajan henkilöllisyydestä ei ole annettu tietoa, sillä Nobel-komitealla on salassapitovelvollisuus. Kotimaisia arvailuja on esitetty.[30][31]

   • Alpo Rusia vihjailtiin Stasi-agentiksi, mistä nousi valtava kohu julkisuudessa. Siinä kohussa Halonen pääsi livahtamaan presidenttiehdokkaaksi ilman taustaselvityksiä . Myöhemmin selvisi, ilman että Stasi-listaa avattiin, että epäily oli väärä, kun oleva henkilö toinen Rusi ilmoittautui itse. Stasi-listat on salattu 70 vuodeksi.
    Aivan samalla tavalla kävi Nobel-skandaalin kanssa. Korhosta osoitettiin sormella, jotta epäilyt Halosta kohtaan vaimenisivat. Haukkumakirje salattiin 60 vuodeksi.
    Molemmissa tapauksissa Suomeen tieto on tullut maan ulkopuolelta. Tiedot ovat alkulähteillä edelleen. HUOM! Niitä Halonen, kansainvälinen puolihylkiö, ei pysty hävittämään.


   • Tyypillistä Koivistolle ja Haloselle iskeä puukkoa selkään ja tehdä salauspäätös.
    Stasi-listat ja 1990-luvun laman tapahtumat pakkomyynteineen nauttivat Koiviston ja Halosen päätöksin salaussuojaa 60-70 vuotta. Muutakin on.


  • On ne punikkipressat häpeällisiä tekoja tehneet kun pitää kansalta salailla vuosikymmeniksi, kaikki teot on ällöttävää suhmurointia,salailua
   mitä ei keneltäkään muilta sallittaisi, miksi punikkipaskat ovat lakien yläpuolella?

  • Halonen piilotti Ahtisaarelle lähettämänsä kirjeenkin 60-70v.

   Kade-Halonen, Suomen häpeäpilkku ja vihollinen numero 1.

  • Onko sulla Tarja helpottunut olo kun sait myös salattua stasimyyräyksen ja eikä sitä saa auki kun olet salannut sen 70vuodeksi?? Siksikö on sulla hätä kolmannelle kaudelle vahtimaan ettei kukaan vaan paljastaisi myyräyksiäsi?

   • Halosen tyyppiset valtiojohtajat yrittävät pysyä vallan kahvassa niin kauan kuin mahdollista. Näitähän tiedetään - idässä, kaakossa, Syyriassa, Afrikassa.
    Ja rahaa pitää olla ulkomailla jemmassa siltä varalta, että tuli kiirelähtö. Jokunen on ottanut pakomatkalle valtion kassan ja kultavarannotkin.


  • Kuka viitsii avata noita iänikuisia valelikkejäsi, Tarja,
   luulin että olisit tuollaisen valehtelun yläpuolella.
   Oletkin taantunut vihassasi teini-ikäisen facebookki kiusaajan tasolle.!!
   Tuollainenko lapsellinen mummeli meillä oli presidenttinä!!

  • Ei ne mitään valelinkkejä ole vaan totisinta totta. Jos sinua totuus koskee noin kovasti niin et ainakaan korostaisi heikkoa itsetuntoasi sillä että morkkaat muita tiltuiksi tai valelinkeiksi.

  • Tarja valitaan seuraavalle eli III kaudelleen lujalla äänivyöryllä

   Niinistö on samanlainen yhden kauden oppipoika kuin Ahtisaari. Ei Salolaisen B-luokan väljähtäneillä kyläjuristin tiedoilla ja taidoilla olla uskottava presidentti. Ei missään olosuhteissa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   584
   9252
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1139