Aihe

Ystävää joskus tarvitaan! Ei aina!

Keljuuntunutystävä

Mikä kumma alkoholistia vaivaa tai mikä se oikein luulee olevansa.

Voi voi että ollaan kipeitä ja kamalassa tuskassa. Pitäis kuunnella ruikutusta, kähinää, ähinää ja voivotusta ilman että he himpunkaan vertaa kiinnostuvat kuulijan asioista. Sitten kun vähän jaloilleen pääsevät luikkivat tiehensä kuin mikään valtakunnan asia ei kennellekään muulle kuuluisi. Viikko pari menee ja taas sama peli. Kuuntele, myötäile, sääli ja tue. Milloin närästää, sydämeen sattuu, rintaa puristaa, väsyttää, yskä ja nuhakin on... ruikuti ruikuti ruikuti.

Kun kysyn puhelimessa "mitä sulle noin niinku muuten kuuluu" saa hän kauhean raivarin kun AINA OLLAAN KYSELEMÄSSÄ että MITÄ MITÄ MITÄ. Nyt taas poistui maisemista vähääkään vinkkaamatta. Katsokaas hänen asiansahan eivät tietenkään kuulu minulle paitsi vaivat ja ongelmat. Ystävä pitäis olla ja semmoisena pysyä ja sitä sitten kännissä yösoittoinaan vannoo ja kiittelee kautta kiven ja kannon.
Pitääkö se mua varalla. Huonompien päivien pelastuksena?

8

<50

  Vastaukset

  • Jäi vielä kertomatta! Kun en yöllä en ole vastannut puhelimeen häneltä tulee viestejä kuinka hän on kamalan huolissaan ja soittaa poliisin ja ambulanssin!!!! Haloo, minähän nukun yöllä! Tai kun en kuule päivällä puhelimen soittoa tai en "sekunnissa" ehdi vastaamaan, hän haluaa seikkaperäisen selostuksen miksi en vastannut. Kiroiluttaa!

  • Sinä olet varalla varaventtiili ja ehkä hänen alkkiselämänsä hyväksyjä samalla. Ymmärrät ja tuet paapot ja pelastat. Kyllä semmoset osaa. Et sä oo paskankaa väärtti silloin kun hyvin menee. Ei alkkikses edes halua että sulla muuta elämää olisis. Päivystä puhelinta vaan ja murehi. Et kai vaan oo sen siippa? Mee pois!

  • Eihän tuollainen mikään ystävä ole. Pistä poikki.

  • Säälikshän mun käy! Tarkoitan hänen alkoholismiaan. Mut eipä itseään hoidakaan.

   Kieltämättä mua on ruvennut rassaamaan tämä perin yksipuolinen ystävyys. En minä mikään hänen äitinsä ole! Ja jos mä jotain pientäkin apua tai neuvoa tarvitsisin, eihän tuommoisesta surkimuksesta ole mihinkään. Kämpässään vaan makaa ja kähisee vaivoissaan ja kankkusessaan.

   Nyt ei taas ole köyhä eikä kipeä kun tilipäiväkin just oli. Jonnekin se taas katosi olemaan kovasti reipas ja terve. Ihme kun sieltä niistä sakeista ei kukaan hyysää häntä sitten kun taas huonot ajat koittavat. On hänellä joku nainenkin jossain, mutta sinne ei tiettävästi ole asiaa köyhänä ja kipeänä. Noinj olen ollut huomaavinani. Tiedäpä häntä ja heidän touhujaan.

  • Noh...pää,asia että et ole puoliso! Alkkikset on röyhkeitä ja kamalia..pelottavia ! Elin liitossa 6 vuotta alkkismiehen kanssa...annoin ammatin hämätä...oli puukkoo pöydässä..lapset( isot kylläkin) jätetty kännireisun takii,kun mä olin yhen kaa sairaalassa..elukat hoitamatta..häpesin ku raahasin jätesäkillä tölkkei pois...ite ei vieny ikinä! Se jännitys kun alko juua että mitä käy...häviämiset muutamiks päiviks..sitten soittoa että tuu vittu hakee! Ja mä pönttö otin kerran takaskin kun sano eron jälkee olevansa ihmisiks! Nyt jo uusis naimisissa ja uus naisparka jo saanu hepulit kännijuoposta! Sääli naista kun yhteisen talon ovat ostaneet jne....

  • alkkis ottaa yhteyttä vielä pitkänkin ajan jälkeen, vaikka tietää, ettei ex ole enää kiinnostunut edes ystävänä, ei koskaan ota osaa jos sille kertoo murheistaan, mutta sitä pitää kuunnella..

   • Hei! Miksi alkkis yrittää takertua exään? Eikö muualla enää käy flaksi ja entisen kodin lämpö houkuttelee?


  • Ja alkoholi on täysin laillista..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   15930
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   549
   8548
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   56
   4952
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2089