Naisen nopea orgasmi

uteliastuomas

Luin artikkelin naisista, joiden ongelma on liian nopea laukeaminen.
Nyt haluan kysyä, onko täällä yhtään naista, jolla olisi tää ongelma?
Ja jos on, niin mten koette seksin, miksi laukeatte liian herkästi?
Onkohan sama asia kuin minulla nuorena miehenä, ajatus siitä, en saa laueta, minun tulee kestää ja tyydyttää naiseni?
Vai olisikohan se vaan fysiologinen ominaisuus tietyissä naistyypeissä?

17

2612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koksaa-71

      Minulla on tällainen ongelma ajoittain. Se alkoi oikeastaan vasta vanhemmalla iällä, lapset synnytettyäni ja imetyksen lopetettuani nelikymppisenä. Aiemminkin olen saattanut olla nopea, jos olen ollut äärimmilleni kiihottunut, mutta nyt ongelma on pahentunut. Saatan laueta nollasta sataan tosi nopeasti, siis että en ole erityisemmin kiihottunut, mutta mies tai itse hyväilee ja sitten saa jo pitää taukoa jos ei ihan heti halua laueta.

      Yritän ajatella niin ettei se nopea laukeaminen olisi ongelma. Se kun naisilla ei tietysti niin pahasti hommaa haittaa kuin miehillä. Usein pystyn jatkamaan ja kiihottumaan uudestaan ja laukeankin hieman eri tavalla toisen kerran. Väsymys ja miehen into ja laukeaminen tekee sen useimmiten, että tietoisestikin rauhoitan mieleni uudelta kiihoittumiselta. Vaikkei niin kovin haittaakaan se että jään hieman kiihottuneeksi enkä laukea toista kertaa, niin on kuitenkin levollisempi olo kun ei ole kovin pitkälle itseään fiilistellyt. Vaikea selittää. :)

      Ehkei se ainakaan minulla ole ihan niin että kun ajattelen että en saa laueta, laukeaminen tapahtuu varmemmin. Jos joskus ajattelen että en saa laueta, se saattaa hidastaa, jos saa ajatukset oikein ja sitten myös kosketukset hidastettua. Kun on tietyssä pisteessä niin että orkku on jo alkanut, mieluummin sen runnoo kunnolla loppuun kuin supistelee vaimeasti ja laimeasti ohi.

      Jonkin verran siis uskoisin että on fysiologinenkin ominaisuus, naiset kokee orkun niin eri tavalla. Ja sama nainenkin eri kerroilla ja eri iässä eri tavalla. Raskaudet ihan selkeästi muuttaa tuntemuksia, tätä olen kuullut muiltakin naisilta. Osin myös ikä, mutta toisaalta en ole kuullut samanikäisten ei-koskaan-raskaana-olleiden kokemuksia, onko heillä tullut muutosta. Se olisikin mielenkiintoista tietää. Joillakin raskaus voi vahingoittaa paikkoja ja tehdä tuntemuksista huonompia, mutta väittäisin että suuremmalla osalla parantaa. Toki iän tuoma kokemus ja varmuus on osatekijä aivan varmasti. Huomasin itsellänikin muutosta teini-iästä noin kolmekymppiseksi, olematta raskaana siinä välissä. Kun teininä sai orkun, pimpsa olli hellänä eikä sietänyt kosketusta sen jälkeen jopa vuorokauteen, yli kaksikymppisenä oli paljon kestävämpi, 25-vuotiaana koin ekan g-pisteorkun, joka oli totaalisesti erilainen kuin klittaorkku, ja siitä se onni aukesi. Silloin aloin pystyä siihen että seksi ja omakiva onnistui ihan eri kaliiberilla, pystyi siis jatkamaan vaikka oli just lauennut. Tai ei tarvinnut niin pitkää taukoa, 30 pystyi vasta jatkamaan klittaorkun jälkeen niin ettei ollut hetkeäkään arka eikä kuiva.

      • ogff

        Jaa... Itse en ole huomannut mitään muutoksia yli 30 vuoden aikana. Aina ollut ihan samanlaista. Lapsia ei ole


      • Anonyymi
        ogff kirjoitti:

        Jaa... Itse en ole huomannut mitään muutoksia yli 30 vuoden aikana. Aina ollut ihan samanlaista. Lapsia ei ole

        Spedellä taas sekottaa


    • KivaaOli

      Edellinen naisystäväni oli sellainen, joka sai todella nopeasti, mutta pystyi myös moneen kertaan. Parasta mitä mies voi kokea! Todella kuuma ja kiemurteleva nainen koko aktin ajan. Mies ei tähän pysty. Kun se on loppu niin se on loppu. Usein jatkoin hänelle vielä kädellä ainakin yhden. Sai 6-8 kertaa normaalisti. Joskus ollessamme samaan aikaan kylpyhuoneessa tein sen hänelle ikään kuin ohi mennen, seisten, pikku helpotuksena. Siinä meni vaan minuutti jos sitäkään ja välillä siinä itsekin lämpeni niin, että homma siirtyi makuuhuoneeseen.

      Ei tuo ongelma ole, vaan mahdollisuus!

    • mirjamarjatta

      Minäkin saan vaginaorgasmin tosi nopeasti. Ja niitä voi tulla montakin peräkkäin ihan tavallisessa yhdynnässä. Klitorisorgasmi vaatiikin sitten jo enemmän hommia.

      • Anonyymi

        Sadan kilon siika silliviivalla riehaantui hyh hyh


    • Kepeli20

      Mulla emäntä saa ihan 3min pikaseksinkin aikana yleensä vähintään 2 orkkua vaikka ei olis harrastettu esileikkejä. Sit pitemmissä sessioissa helposti yli 10.

      • Anonyymi

        Älä naurata hupiukko


    • Nopeatyttö

      Itsetyydytyksessä saan alle 30 sek. klitorista hieromalla. Sen jälkeen seuraava alle minuutin, tosin on vaimeampi. Kolmas tulee jo pidemmällä ajalla ja edellistä vaimeampi mutta kuitenkin. jne. Yksikään mies ei ole pystynyt vielä samaan omassa seksielämässäni vaikka kuinka näpertäisi klitorista jne.

    • Nopeatyttö

      Niin ja vaginaormasmia en ole saanut vielä tähän päivään saakka. Epäilyttää koko emätinorgasmi, ettei vaan olisi siinä kuitenkin kosketusta klitorikseen ja onhan yhdyntä tietty plussaa :-)

    • Nopeamies

      Kun lukee näitä niin taitaa naisilla olla sama juttu kun miehillä. Jos laukeaa nopeasti niin saa helposti uueden orgasmin. Nuorena pystyin saamaan kolmekin orkkua ennenkun erektio laski. Nykyään sen nopean laukeamisen jälkeen pitää tauko että saa uuden erektion jos saa ollenkaan. Riippuen tietysti kuinka kauvan on ollut ilman. Onkoha täällä muita miehiä joilla tulee nopeasti ja monesti.

    • Saanut

      Saan,orgasmeja,aina,5-6,kun,mua,naidaan,ja,jopa,3min

    • Rouva-69

      Joskus saan kiusallisen helposti, esimerkiksi lähekkäin tanssiessa, tai suudellessa jos mies koskettaa rintojani tai häpykumpuani, näin yleensä silloin kun olen ollut pidempään ilman seksiä. Onneksi se ei ole este seuraaville orkuille, sillä pienen tauon jälkeen olen taas valmis, mutta heti orgasmin jälkeen en halua klitoriksen koskettelua.

    • Anonyymi

      Ongelma ei ole ollut ainakaan aiemmin, kun mies laukesi nopeasti myös. Saatan yksinään laueta 30 sek. Ollaan erottu enkä ole seurustellut sen jälkeen.

    • Anonyymi

      Edellinen naisystäväni oli todella herkkä tulemaan, mutta se ei kumpaakaan haitannut. Hän sai parhaimmillaan yhden seksisession aikana yli 30 orkkua ja suurin osa todella voimakkaita. Suhteen alussa, kun ekaa kertaa koskettelimme toisiamme, niin hän sai laitoin käden pikkareiden päälle jalkoväliin. Myöhemmin alkoi myös roiskimaan. Ite tykkäsin :)

      • Anonyymi

        Spedellä jutut vaan käy sikailuksi buaahaa


    • Anonyymi

      Kun häpyalueen paisuvaiset ovat kiihoittuneessa tilassa kunnolla turvonneet, ei orgasmin saamisessa kestä kuin hetki. Mutta en pidä sitä minään ongelmana, päinvastoin.
      Kikka

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe