Vuoksenmaan kimpat

AaronDeVolvo

Jorma Vuoksenmaa mainostaa itseään raviammattilaiseksi, vaikka kun katselee hänen tekemiään kimppa kuitteja on kysymys enemmänkin rahasta, siis kimpat maksaa 1000 euroa, jopa yli (T76, V75). Ja niitä voi olla sitten kymmeniä. Koko kenttä haravoidaan tiettyjä varmoja käyttäen, niin, että jokainen hevonen tulee todennäköisesti lapulle. Kun kimppa jaetaan kahteenkymmeneen osaan, niin osuudenkin arvoksi tulee aika paljon ja tällä periaatteella pitäisi ostaa joka systeemin ainakin yksi osuus, että voitto olisi todennäköinen. Voitto onkin aika todennäköinen tällaisella haravoimisella, mutta monesti tulee helpohko rivi, jolloin voitot jää pienemmäksi kuin panostukset. Ja vaikella kierroksella voitto voi mennä silti ohi, jos varmat ei pidä.

Taitopelaaja sen sijaan voi saada viidenkympin rivillä useita tonneja, kun käyttää alipelattuja hevosia ideavarmoina. Ongelma vaan on, mistä saa arvokasta tietoa hevosista, siis ei suosikeista, vaan vähänpelatuista voittajista. Monesti arvokas tieto jää omistajien, valmentajien ja ohjastajien haltuun.

9

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harrastajana

      Taitopelaaja voi saada siinäpä se onkin koko rahapelien petollisuus. Ei ole monta rahapeleillä itsensä elättäjää Suomessa Vuoksenmaa on yksi kuitenkin.

    • testinkiä

      Vuoksenmaan pelit kiinnostais, mutta juurikin tuo valtava rahallinen panostu on minut pitänyt erillään niistä.
      Pitäis joskus kokeilla ilman rahaa vuosi panostamalla vaikka kuvitteellisen summan 100€ viikossa (mikä on jo iso summa normi duunarille uhkapeleihin) pajonko olisi voitolla/tappiolla.
      Lottoon naapurit peliin olen ko homman kokeillt ja tappiolla olisin ollut.

    • moenster

      Enpä tiedä mitä sanoisin Vuoksenmaan asiantuntemuksesta ravipelien ja ennenkaikkea ravihevosten analysoinnista. Kuopion V75-kierros 25.02.2012 tuotti Vuoksenmaan 3-henkiselle porukalle vähän yli miljoona euroa.

      http://tototv.icareus.com/web/guest/archive?video=20160223_26_106

      Ko. kierroksen voi katsoa em. linkistä, kannattaa katsoa eritoten lähtö 7 jonka voitti Mönster-niminen Harri Åkerlundin valmentama hevonen. Hevosesta otettiin doping-testi ja huonostihan siinä kävi, käry tuli. Mönster starttasi ennen Kuopion lähtöä Seinäjoella viikkoa aikaisemmin 18.02.2012 lähdössä 11 ykkösradalta ollen tasapaksu 5. Sitä ennen hevonen oli jätetty pois 11.04 Tampereelta ja myös 04.02 Kouvolasta.

      http://www.hippos.fi/hippos/muut/uutisarkisto/ajankohtaista_-_arkisto/monsterin_valmentaja_sai_rangaistuksen_laakeainerikkomuksesta.3532.news

      Jos katsotte haastattelun, huomioikaa miten Harri kertoo saaneensa puhelun jossa kysytään hevosen mahdollisuuksia voiton suhteen. Harri kertoo sanoneensa että Mönster on huippukunnossa ja suositellut laittamista varmaksi ainakin yhdelle lapulle. Aika huikea tipsi 1% äänestetystä tasaisen eleettömästi kilpailleesta hevosesta. Hieman tulee epäilyksen siemeniä mieleen,...onko näissä ravikilpailuissakin oma mafiansa joka rahastaa pienpelaajien kustannuksella ja vielä näin arveluttavin keinoin.

    • JarkkoMAR

      Nuo ravivihjeet ovat kuulemani perusteella olleet pitkään tappiollisia, vaikka niitä suurilla voittokupongeilla mainostetaankin. Totuus on kuitenkin se, että panostukset ovat suuremmat kuin palautukset. Olkaa varovaisia näiden kanssa.

    • Ai tappioliisia? Noinhan se sai miljoonan muutama vuosi sitten tai kolmen kimpassa. Varanassi on näissä 76 yms peleissä valtava joka tarkoittaa sitä, että tulee pitkiä tappiojaksoja, mutta joskus sitten osuu suuri voitto. Ite pelaan kaikki jossa jackpotit mukana. Vuoksenmaakin tuntuu iskevän lähinnä vain niihin.

    • Denderi

      Moenster tuossa miljoonalapussa oli tämä Monster 8 merkissä joten voiko puhua tipsistä, kyllä niitä 0-2% pelattuja muutenkin joskus tulee ja niitä löytyy myös systeemeistä

    • fsd9f8sdafas

      Eikö tämä henkilö kopioinut omat vihjeensä joltain paremmalta palvelulta aikaisemmin?

    • PelionneaTäältä

      Tämä on pitkäjänteistä työtä ja vaatii lehmän hermot, että tässä pärjää. Jorma ei tarvitse todistella enää mitään, hän on ammattilainen. Ravipelaaminen ei ole ehkä se kaikkein paras pelimuoto jos haluaa voittaa jotakin silloin tällöin, mutta jos haluaa pelata niin keskimäärin suosikit ovat edullisempia pelikohteita kuin yllättäjät.

    • miikumat

      Moi itse etsin kuumeisesti noita samoja, mutta toto puolella on sellainen kun TotoClub.
      Heillä on käytössä jäsenille ohjelma, joka tekee valmiit rivit jäsenille ja ohjelman avulla voi itsekin tehdä niitä. Ottaa huomioon hevosen kunnon, ohjastajan 2 vuoden historialla. Itse tehdyt rivit linkitetty suoraan veikkauksen sivuille ei tartte kynällä ruksailla. Siirryin Totoon kun ei jaksanut enää pelata ja arvailla miten päättyy Jäps vastaan käpa jne....suomen potkupallo on kun lottoa pelaisi. Jos kiinnostaa voin kaivaa tiedot ja säännöt.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe