Aihe

Lopettakaa kahvin ym. kofeiinin ottaminen!

experimentalismi

Jos on vakaa aikomus taistella alkoholinhimoa vastaan, niin asettakaa oma kofeiinin käyttö minimiin. Kofeiini on keskushermostoa kiihdyttävä stimulantti, joka liikaa käytettynä aiheuttaa levottomuuden tunteen. Elimistö reagoi kofeiinin aiheuttamaan stressitilaan vaatimalla jotain rauhoittavaa, ja me kaikki kyllä tiedämme, että mikä rauhoittava aine tulee ensin alitajuntaisesti mieleen - alkoholi.

Kokeilkaa itse: ottakaa vain se yksi kupillinen, tai mieluiten ei yhtään, aamulla ja olkaa loppupäivä ilman, niin kaljanhimo ei ole yhtä vaikea.

Itse pystyin lopettamaan jatkuvan kaljan kittaamisen lopettamalla ensin kahvin ja teen käytön. Sitä ennen kärsin vuosia hankalasta kaljanhimosta (alkoholismista?) ja vaikka kuinka koitin välillä lopettaa, niin aina vain repsahdin uudestaan. Nyt olen jo kaksi vuotta ollut kuivilla niin, että vain ja ainoastaan juhlapäivinä nautin alkoholia, eikä se juominen enää jatku seuraavana päivänä. Painoa on lähtenyt yli 10 kiloa ja mieli on paljon virkeämpi.

6

<50

  Vastaukset

  • No ilmankos aa kerholaiset kärvistelee jatkuvasti viinan tuskissaan.

  • Vetäisen joka ilta vähintään mäyrän ja aamulla 1.5-2 litraa kahvia. Tupakkia kuluu ainakin perhepakkaus per päivä. Hamppua satunnaisesti, kun on hyvää sosiaalista tarjolla.

   Tietty viikonlopuksi viiniä ja jäykkää makuviinaa, mutta aamuisin en edes ajattele huikan ottamista.

   Lieneekö mulla ongelma?

   • On, vähennä kahvin juontia, luovu kokonaan tupakasta ja kaljasta, hamppu on jopa suositeltavaa satunnaisesti käytettynä.


  • Kahvinjuonnin lopettaminen on olennaisen tärkeää alkoholismista paranemisessa. Auttaa myös paljon, jos ei astu jalkakäytävällä laattojen välisiin rakoihin.

  • Kahvi ja tupakka on AA-pastorien salainen ase.

   Niillä saadaan asiakas koukkuun.

  • hommatkaa bentsoja ne jeesaa... ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   15845
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   535
   8483
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   55
   4902
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2077