Suomi on pakolaisille kuin etsikkomaa

LeipäjonotPitenee

Mielestäni maahamme rynnivien elintasosurffareitten pitäisi ymmärtää, että heidän tulee muuttaa elämäntapansa, ei suomalaisten pidä omaksua heidän uskontoaan tai elämäntapaansa sillä täällä toimitaan meidän lakia noudattaen.

Me suomalaiset olemme jalomielisesti toivottaneet heidät tervetulleiksi ja annamme heille ilmaiset ruuat ja asunnot eikä edes omat kansalaisemme saa samoja palveluja mitä täällä heille tarjoillaan. Me olemme kuitenkin nyt saaneet kiittämättömyyttä palkaksi näiltä miehittäjiltä sillä he ovat moittineet ruokaa ja asuinolojaan huonoiksi onko tuo käyttäytyminen muka jotain hädänalaisen pakolaisen käytöstä?

Meillä on köyhiä, asunnottomia ja väosaisia jotka seisovat pitkissä jonoissa saadakseen edes vanhoja elintarvikkeita että jotenkin pärjäisivät elämässään.
Elintasopakolainen saa neljä lämmintä ateriaa päivässä sekä aamu ja iltapan siihen päälle lisäksi ne tarjoillaan heille. Siivoukset ja paskat korjaillaan heiltä että heidän ei tarvitse itse hoitaa mitään vaan olla toimettomana ja maleksia ympäriinsä ja häiritä työtätekeviä kansalaisiamme.

Päätäjämme ovat täysiä pönttöpääpaskoja joille omien kansalaistemme eläminen ja vointi ei kosketa minkään vertaa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElämmeVaikeitaAikoja

      Pakolaisuus on projekti jolla poliitikot rahastavat ja ne rahat rosvotaan veronmaksajilta.
      Pakolaislaumoilla on alkupää ollut jo pitkään mutta niillä pitäisi olla myös loppupää mutta sitä loppupäätä ei ole olemassakaan sillä pakolaisia riittää maailmantappiin.

      Mitä tarkoittaa, että pakolaiset käyvät lomamatkoilla lähtömaissaan ja palaavat sitten taas takaisin Suomeen ilmaisille aterioille, päivärahoille ja hotelleihin asumaan kun täällä hölmöt kerta maksavat kaiken. Ihmeellistä on sekin että heidän kotimaansa on sitten turvallinen mennä lomailemaan?

      Tälle poliitikkojemme rajatauki hölmöilylle tulee vielä paskanen loppu kun verorahat eivät riitä kaikkien turistipakolaisten elättämiseen ja kansakin alkaa siihen lisäksi kapinoimaan.

      Tulevaisuus tuo kurjuutta tänne suomeen ja muihin EU:n maihin jos nykyistä pakolaispuumia ei saada loppumaan ja nykyinen EU:n malli hajoaa tähän pakolaisvirtaan sillä ei minkään valtion talous kestä äärettömästi elätettäviä.

      Niille nuorille jotka nyt aloittavat valmistautumisen ammattiin ja elää omillaan heillä tulee vaikeuksia selvitä täällä maassamme jossa ei ole muuta kuin työttömyyttä ja velkaa heille tarjottavana. Syy tuohon löytyy poliitikkojen täydellisestä hölmöydestä ja kyvyttömyydestä hoitaa heille valtuutettuja asioita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe