Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sotalapset alkossa

EiRöyhkeydelläRajaa

Joskus luulin että näillä ammattitappajilla uskonto kieltää alkoholin mutta niin vain maanantaina kaupassa käydessäni neljä "sotalasta" haki täysiä keissejä alkosta. Pari muuta odotti ovella vissiin muita kavereitaan juomien hakuun. Ei siinä jos jano on mutta mistä se raha (no valtioilta tietysti) kun itse jos muutaman perjantai oluen haluaa niin se on näin rehellistä työtä tekevänä haettava lidlistä tai sitten virosta mutta nämä "pakolaiset" kanto nelos lootia alkosta kädet väärällään. Siinä missä meidän omia vanhuksia ja eläkeläisiä elätetään kurjuudessa ja nälässä niin nämä elintasopakolaiset elää herroiksi. Anteeksi vaan "rasistisuuteni" mutta yhtään Sipilän leikkaus vouhkaamista en ota tosissani. Siinä missä näitä terroristeja on varaa elättää ja juottaa niin sitten meidän eläkeläisillä ja vanhuksilla pitää olla inhimillinen elämä täysine palveluineen. Ja mikäli se minusta on kiinni niin tiedän kumpiko porukka on se joka ajetaan maasta ensin pois. Omat veronmaksajamme vai verorahojamme varastavat elätit.

19

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PianEXveronmaksaja

      Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Eihän ne mitään köyhiä ole jos on ollut varaa maksaa ihmissalakuljettajille 11000€ matkasta. Kyllä verommaksajaa suomessa vituttaa kun ihan suoranaisesti kusetetaan ja oma kantaväestö joutuu nälkäkuurille . Seuraavaksi alkosta hakevat varmaankin tilipäivänsä kunniaksi Larseenia isoja pulloja kun eihän suomiviinaa voi kuninkaat juoda.

    • Kattu

      Ei jokainen turvapaikan hakijoista ole muslimi, vaikka muslimivaltiosta olisikin kotoisin. Nuo, jotka Alkossa käyvät eivät siis toisin sanoen ole ainakaan radikaaleja muslimeja. Usko tai älä, niin se Alkossa käyminen on tässä tapauksessa siis erittäin hyvä juttu. Suhteessa.

      • sadisti.mamut.väijyy

        jep, rajojen yli vyöryvät torture killerit ovat fantsu juttu, voimavara.


    • AKEtiedotautoista

      Onko Oriveden pakolaisilla jo autoja? E mallin mesellä 2012vm ajelevat täällä korttelia kierrellen .

    • iloistaantajaajumala

      Eräältä ipodiparta-ankkurilapsoselta jäi OP:n pankkiautomaatilla tilitietolappu, missä summa 85 000€ näkyi kirkkaana.
      Että avustakaa nyt näitä onnettomia ihmisiä nenäpäiväkeräykseen runsaasti rahaa, leipokaa voisilmäpullia ja kutokaa villasukkia.
      Tarjotkaa myös kotianne vatulointiministeri-Sipilän ja Sipiläskän esimerkkejä noudattaen. Kyllä se siitä.

    • husseinilleturvaasuojaa

      Oriveden Sanomat (nro 43) hehkuttivat matuja oikein vuolaasti.
      Toinen matuämmistä väitti pentujensa kanssa kävelleen halki Euroopan! Siltä muikkelilta tuskin onnistuu pieni kauppareissu kävellen.
      Tällaisia paskoja, valehtelijoita, sitten tänne meidänkin nurkille halutaan nillittämään milloin mistäkin palvelun laadusta.
      Toisella ämmällä erittäin kallis Burberryn takki päällään.

    • mamyska

      itse omin silmin näin eilen kun mamu kävi pankki automaatilla keuruulla ja otto lappu jäi ottamatta 75.000 ekua oli tilillä rahaa ja mamu käveli varvastossuilla pakkasta 5 astetta ja nyt paikalliset liikennöitsijät ovat avanneet linja-vuorot näihin keskuksiin.älkää avittako spr.ää missään muotoa.

    • alkonasiakas

      En ihan ymmärrä tätä ihmettelyä. Todelliset kristityt (siis vapaitten suuntien uudestisyntyneet uskovat) eivät juo alkoholia. Suomalaisista iso osa juo sitä, ja samaan aikaan Suomea pidetään kristittynä maana.

      Näkisinkin niin, että alkossa käyvät muslimit ovat verrattavissa lähinnä luterilaisiin. Kummatkin ryhmät ovat vain nimellisesti oman uskontonsa edustajia.

      • maremamma

        Hyvähän se vaan on: liberaalius on aina fanaattisuutta parempi vaihtoehto!


      • Tutkipaislamia

        Islam on ehdoitta velvoittava uskonto ja Koraanin velvoitteiden noudattamista valvotaan kaikissa asioissa joka ikisen muslimin kohdalla. Islamissa mikään ei ole vapaaehtoista tai oman tunnon asia.

        Muslimin on pakko harjoittaa islamia ja islam puolestaan hallitsee koko elämää minkään asian jäämättä ulkopuolelle. Kaikki ihmisten yksityiselämäsä ja koko yhteiskunnassa on tehtävä Koraanin mukaisesti. Aivan kaikki.

        Alkoholi on yksiselitteisesti kiellettyä kaikilta muslimeilta. Alkoholikielto on yksi keskeisimpiä ja valvotuimpia Koraanin määräyksiä. Kiellon rikkomisesta seuraa piiskausrangaistus. Huumeista seuraa teloitus.

        Jokaisen muslimin on noudatettava Koraania kaikissa asioissa. Aivan jokaisen. Uskonnosta luopumisesta tai sen toiseen vaihtamisesta seuraa teloitus.

        Et voi muslimina sanoa että et noudata Koraania lainkaan tai joiltain osin koska olet maallistunut tai tulkitset itse sitä eri tavalla. Sellaisen luopion rangaistus on kuolema.


    • alkoonjees

      "Jokaisen muslimin on noudatettava Koraania kaikissa asioissa. Aivan jokaisen. "

      Tämähän on vallan kummallista höpötystä. Juurihan avausviestissä todettiin, että siellä ne hyppäävät alkossa. Eli ne ei sitten varmaan olekaan muslimeja??

      Erilaisilla uskonnollisilla fundamentalisteilla on jänniä näkemyksiä omista uskonnoistaan. Maailmassa on monia muslimeja, jotka ajattelevat juuri noin kuin edellä esitit. Maailmassa on myös paljon herätyskristittyjä, joilla on hyvin erikoisia näkemyksiä sopivasta elämästä.

      Onneksi kuitenkin monet ihmiset niin Suomessa kuin muuallakin ovat kohtuullisen normaaleja, juovat kaljaakin silloin tällöin.

      Tämän toteamalla en ota ollenkaan kantaa siihen, että mikä on yhteiskunnan tai minun moraalinen velvollisuus kustantaa erilaisten ihmisten ja ryhmien kaljaostokset. Siitä asiasta voi minustä nähden olla perustellusti montaa mieltä.

    • enkylläusko

      Ihmettelen, miten noi pankkiautomaattijutut voi pitää paikkansa.Tietääkseni ulkomaalainen ei voi Suomessa tosta vaan avata pankkitiliä ilman henkilöllisyyden toteamista ja tarkkoja selvityksiä tilille talletettavista varoista. Eikä näillä turvapaikanhakijoilla voi mitenkään olla suomalaista henkilötunnusta ainakaan tässä vaiheessa vielä.

      • bnsfnsnm

        eikö suomessa voi automaatilla käyttää ulkomaalaisia tilejä?

        ja juurihan näille mamuille luvattiin pikavauhtia henkilöllisystodistukset, jotta pääsevät baariin.

        en usko itsekään juuri tässä avauksessa esitettyjä väitteitä 85000 ja 75000 euron tileistä, mutta kyllä mamuilla rahaa on tulevathan he suomea vauraammista maista joissa moni heistä on sodankin varjolla rikastunut.


      • eläkeläismarjanen

        Sitähän me emme tiedä et sinä
        enkä minä, kuinka kauan tämäkin ökytilin omaava Kultamuna on Suomessa elellyt avoimeen piikkiimme Kela Gold Gard mukaan luken?!
        Omalla tililllä olevar rahat ovat vain pientä mukavaa bonusta oleiluun!


      • Sipiläskä
        bnsfnsnm kirjoitti:

        eikö suomessa voi automaatilla käyttää ulkomaalaisia tilejä?

        ja juurihan näille mamuille luvattiin pikavauhtia henkilöllisystodistukset, jotta pääsevät baariin.

        en usko itsekään juuri tässä avauksessa esitettyjä väitteitä 85000 ja 75000 euron tileistä, mutta kyllä mamuilla rahaa on tulevathan he suomea vauraammista maista joissa moni heistä on sodankin varjolla rikastunut.

        Suurin osa Arvovieraista tulee öljymaa Irakista joista monella on öljytilit Sveitsin pankeissa. Tuskin tyhmyyttään niistä tileistä täällä hyysäriämmille ja sinisilmäisille poliiseille kertovat. Lisäksi omistavat kalliita itämaisia mattoja ja kultakäätyjä.Meidän suomalaisten avoin piikki on mukavaa elämää tarjoava pyyteetön anti!


    • uunok

      no hei kun me menemme vaikka thaimaahan sielläkin voi nostaa rahaa ei ole ongelnaa.

    • pelailla

      Voiko olla totta noi rahamäärät? Jos olis niin hotelleissahan ne olis yötä/päivää ja eläis herroiks. Ostas autot yms pelit ja vempaimet. Luulis ainaskin niin...

      • potuttaaniinhelvetisti

        Aivan, mutta kun ilmaiseksi hyysärit syytävät veroeurojamme Kultamunille niin mikseivät niitä vastaanota. Säästyy omat rahat.


    • Sontakasat

      Ylevero , kunnallisvero , valtionvero , maakuntavero , alv , mutta pakolaisvero tulee ensivuonna pidät tai et vielä lisäksi jottei poikalapsien tarvitse asua teltoissa kylmässä pohjolassa ja saavat omat rivarikaksiot .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe