SIPILÄ ON JO SILLASSA!

Hallitus_nurin

Markkinavoimat ja AY-liike näyttivät Sipilälle kaapin paikan.Kohta on Jussin molemmat olkapäät lattiassa joten sitten puhutaankin selätyksestä,näin painitermejä lainatakseni.

28

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehei_Meidän

      pääministerimme seisoo vahvana. AY-synkistelijät joutuvat häpeään.

      • Osmium7

        Juha Sipilä seisoo kuin toteemipaalu, tyhmän, mutta yksinkertaisen näköisenä, hiukan ihmeissään, kädet levällään, peukalot sojottavat toinen itään, toinen länteen eikä tiedä mitä sanoisi, mitä tekisi tai mitä ajattelisi. Taitaa olla vielä suurempi tolvana kuin Oikeus- ja Totuustollisko Anneli Jäätteenmäki.

        Muistin virkitsemiseksi; ensin tämä Toteemi Tollero esitti sellaista "yhteiskuntasopimusta" joka oli silkka uhkavaatimus, jollette tähän suostu tulee raippoja. Hän hylkäsi kaikki neuvottelutiet ja päätti romuttaa sopimus-jollei yhteiskuntaa, niin ainakin neuvottelukäytännön. Sellaiset pikkuseikat kuten Perustuslaki ja kansainväliset sopimukset eivät paina mitään kun Sipilä ja Soini ajavat aivan äärioikeistolaista linjaa ja Stubb irvistelee mitä kuminaama antaa periksi. He tekevät päätökset ja lyövät lukkoon aikataulun kysymättä mitään asiantuntijoilta.

        Tästä oli ja on hyvä esimerkki. Ensin hallitus päättää rakentaa maaliman suurimman ydinsukellusveneen. Tämä tapahtuu elokuun lopussa. Sitten he lyövät lukkoon aikataulun, ja se on ehdottomasti kaikkia sitova, maaliman suurimman ydinsukellusvene on valmis tammikuun viimeinen päivä siis 6 kk kuluttua. Sitten tulevat asiantuntijat, jotka kertovat että se on mahdotonta. Ei Sika Soini ja Toteemi Tollero tästä hätkähdä vaan hetekevät uuden päätöksen ja Stubb jatkaa hymy-irvistelylinjalla. uusi päätös on se, että aikataulu pysyy, mutta tehdäänkin vain puolikas.
        Oppositiosta tulee kysymyksiä kuten että, mitä teemme ydinsukellusveneen puolikkaalla? Ei SSS vähästä muuta mieltään, tehdään sitten jolla, mutta aikataulu on ja pitää. Sitten opposition puolelta kuuluu, ei sitä voi tehdä pahvista.

        Tälläkin saitilla ovat kepulaiset kehuneet Juha Sipilän johtajuutta ja sitä, että päätöksiä on hallitus tehnyt ja aikatauluja on lyöty lukkoon. Niin on, mutta yksikään kärkihanke ei ole edennyt. Ainoa mitä Sika Soinin ja Toteemi Tollero Juha Sipilä ovat aikaan saaneet on yksi lakkopäivä.


      • Kepuonrikollisjärjestö

        Se on raakaa hommaa kun kepulaiset ovat hallituksessa, siinä aitaa kaatuu ja talous on kohta sellaisessa pisteessä kun se oli Eskon Ahon hallituksen jäljiltä. Lisää rahaa ökyrikkaille ja jos he ovat vielä rikollisia, niin syytesuoja siinä on kepun sydänystävät ja rikolliset rahoittajat kuten oli Matti Vanhasen KMS:n aikana.


    • Varmatietovaiei

      AY liike näyttää varmasti halutessaan kaapin paikan.

      • lkjhgfertyu

        NIin JOS jäsenistö on sen takana. Tähän asti ei ole ollut. Ei Lyly siihen yksin pysty vaikka olisi kunka haluja.


      • Näin
        lkjhgfertyu kirjoitti:

        NIin JOS jäsenistö on sen takana. Tähän asti ei ole ollut. Ei Lyly siihen yksin pysty vaikka olisi kunka haluja.

        Jäsenistö tekee just niinkuin johto sanoo.Sillä voimalla vastustetaan minkä johto katsoo kulloisenkiin tilanteeseen sopivaksi.Ei siellä erikseen kysellä työläisiltä huvittaako vai eikö.Kuulumme liittoihin ja tottelemme.


      • NäinOn--
        Näin kirjoitti:

        Jäsenistö tekee just niinkuin johto sanoo.Sillä voimalla vastustetaan minkä johto katsoo kulloisenkiin tilanteeseen sopivaksi.Ei siellä erikseen kysellä työläisiltä huvittaako vai eikö.Kuulumme liittoihin ja tottelemme.

        Niinköhän. Jos jäsenistö päättää erota liitoista siin pamppujen sana paljon paina.


      • Bfu99
        NäinOn-- kirjoitti:

        Niinköhän. Jos jäsenistö päättää erota liitoista siin pamppujen sana paljon paina.

        Miksi ihmeessä eroaisi? Ja vielä tällaisena aikana? AY on työläisen tuki ja turva.


      • NäinOn--
        Bfu99 kirjoitti:

        Miksi ihmeessä eroaisi? Ja vielä tällaisena aikana? AY on työläisen tuki ja turva.

        Ay on nyt työläisen pahin uhka.

        Saavutetut edut..


      • Pitkä_ura
        NäinOn-- kirjoitti:

        Ay on nyt työläisen pahin uhka.

        Saavutetut edut..

        Mikä muu voisi olla ay-liikkeen tehtävä kuin pitää jäsenistönsä eduista kiinni? Jos tämä ei olisi nykyisellä liitollani kristallinkirkkaana tavoitteena eroaisin heti siitä.


    • Yrjööööö

      Sipilä hikisissä painitrikoissa,yök,yöks,Nyt lentää laatta jo pelkästä ajatuksesta.

    • sipisipisippi

      Sipilä piileskelee rotankolossaan.
      Sipilällä ei ole mitään sanomista.
      Jos Sippilä sanoo jotain, se on suoraa EKn ohjeistusta.

    • Lesta.pöllö

      Sipilä on pelkkä ÉK:n jouksupoika.Onneton säheltäjä.

    • 232222

      Markkinavoimat ja AY-liike, eivät näytä mitään, niillähän menee vuosia ennen ne pääsee edes kääntymään. hidasta hivutusta vain, niinkuin aina. Lopulta ei tapahdu mitään, ainakaan parannusta, viisi vuotta ainakin meni eläke ratkaisussakin.

      • 7546

        Olet oikeassa siinä että eläkeuudistuksessa ei todellakaan parannusta tapahtunut.


    • Eroa-odottava

      Kertokaapa nyt mitä Sipilän hallitus on saanut aikaiseksi? Sekaannusta ja hässäkkää, mutta ei mitään oikeaa tekemistä. Suurimmaksi saavutukseksi voi sanoa sen yhden päivän ay-liikkeen toimintapäivän, se on hallituksen suurin saavutus. No toinen suuri saavutus on yli 30 000 uutta asukasta jotka tulivat yllättäin ja pyytämättä kuin faxit Jäätteenmäelle.

      • VArsinaisetasiat

        Onhan jaettu lisää vastikkeetonta rahaa rikkaille suurmaanomistajille ja helpotettu veronkiertäjien asemaa. Nämä ovat ykköstavoitteita.


      • Hallitus_on_is-

        tunut vasta noin 100 päivää. Miten siinä ajassa muka olisi voinut korjata kaiken sen, minkä edelliset hallitukset ovat tuhonneet.

        Kolmen vuoden päästä ollaan jo paljon paremmassa tilanteessa. Kahdeksan vuoden kuluttua Suomi on taas huippumaa, jos kansa vain ymmärtää pitää Sipilä-Stubbin vallassa. Jollei ymmärrä, syyttökööt itse itseään tuhosta.

        AY-synkistelijöillä ei enää ole mitään merkitystä.


      • Miten rikollisten hämärämiesten armahduslaki ja syytesuoja korjaa Suomen taloudellista asemaa tai moraalista kuntoa? Ei siinä Perustuslait, muista laista puhumattakaan paina mitään kun Sipilä ja Soini ajavat aivan äärioikeistolaista politiikkaa. Rikkaille aina vain enemmän ja heikommassa asemassa olevilta viedään aina vain enemmän kunnollisen elämisen mahdollisuuksia.

        No on tämä Totemipaaluun verrattava pääministeri sentään lyönyt Fax Annelin ennätyksen.

        Miten nämä pakkolait auttavat jostakin, milloin mistäkin loikasta. Kyllä kepulaiset ankarassa vihassa, kaunassa ja kateudessaan veisivät koko järjestäytyneen Ay-joukot saunan taa ja ampuisivat, mutta on KAI PORVAREILLA SENTÄÄN JOTAKIN JÄRKEÄ, SITÄ MITÄ KEPUÄNKYRÖILTÄ JA VARSINKIN TOLLISKOILTA PUUTTUU.


    • toistamiseen

      Ja hintti-Stubbi odotaa vaseliinipurkki kourassa Sipilän siltaa.... kokoomus kusettaa kaikki kumppaninsa. Nyt toistamiseen kepun vuoro tuhoutua.

      • Kyyti.on.kylmää

        Kokoomus vie Sipilää kuin pässiä narussa.Olisi kepun kannattanut laittaa joku poliitikko pulueensa johtoon eikä mitään insinöörin retkua.


      • KepuPaskaa
        Kyyti.on.kylmää kirjoitti:

        Kokoomus vie Sipilää kuin pässiä narussa.Olisi kepun kannattanut laittaa joku poliitikko pulueensa johtoon eikä mitään insinöörin retkua.

        Kepusta ei löydy kuin umpikieroja poliitikkoja.Ehkä on pienempi paha kun siellä on nyt insinööri Sipilä tonokkina sekoilemassa.


    • Tukiaispellet

      Lyly ja ay-liike nosti mtk:n corleonelle keltaisen kortin. Turhake putosi polvilleen.

    • Olen_valmis

      Yleislakko päälle ja Sipilälle kenkää ja koko nykyiselle hallitukselle myös.

    • Siementä.vakoon

      Sipilä hallituksineen tätä maata johtaa eikä AY.

      • Miten tämä Juha Sipilän hallitus johtaa? Käsittämätöntä sekoilua, typerää ja törkeää uhkailua ja siten täyskäännöksiä kun "johtaminen" on mennyt kuten tuollaiselta toteemipaalulta voi odottaa.
        Mitä on se johtajuus mitä kepulaiset ovat nyt 100 päivää huutaneen, niin miten se näkyy? Syytesuoja kaikkein suurimmille hämärämiehille ja kaikki lisät pois palkansaajilta. NÄIN TOIMII MAALAISLIITTO ja kepu pettää aina.


      • Kylmää_kyytiä

        Enpä haluaisi sanoa johtamiseksi, tämä hallitus on ajopuuna talous- ja pakolaisaalloilla. Se on tekevinään päätöksiä, joita se joutuu seuraavalla viikolla perumaan kun ne ovat laittomia tai muuten toteutuskelvottomia.


      • Sippiläntemput

        Jos yritysten johtaminen on samaa tasoa, ei kannata ihmetellä talouden tilaa eikä vaatia pienipalkkaisia maksamaan huonon johtamisen hintaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      34
      3101
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1925
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      191
      1473
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      127
      1386
    5. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1074
    6. 127
      974
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      242
      852
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      839
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      66
      721
    10. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      81
      652
    Aihe