N18 EHT 2015 Venäjä

suomileijonat

Mitäs mieltä pelaajavalinnoista? Omaan silmään näyttää ihan hyvältä! Savanderin poissaolo iso miinus joukkueen kannalta, mutta tytölle hieno mahdollisuus taas naisten leirillä. Aika paljon pelaajia Kuortaneelta mutta ihan oikeutetusti. Team on aloittanut kauden varsin hyvin ja ykkös/kakkos kentät tekee paljon työtä kentällä.

Maalivahdit:
1 Johanna Oksman, Kärpät
31 Tiia Pajarinen, Team Kuortane

Puolustajat:
2 Sini Karjalainen, Team Kuortane
3 Anni Hietaharju, Team Kuortane
4 Janina Aro, Team Kuortane
5 Aino Karppinen, RoKi
6 Juulia Salonen, Blues
7 Minni Lehtopelto, Team Kuortane
11 Iina Tohila, JHT
29 Ada Ukkola, Kärpät

Hyökkääjät:
9 Petra Nieminen, Team Kuortane
13 Ella-Maria Lappi, KalPa
15 Linnea Melotindos, Team Kuortane
16 Jenniina Nylund, Team Kuortane
19 Emilia Varpula, Team Kuortane
20 Kiia Nousiainen, JHT
21 Camilla Reinikainen, Team Kuortane
22 Sofia Sahlström, Kärpät
25 Petra Keromaa, Team Kuortane
26 Sanni Grönroos, Team Kuortane
27 Sara Säkkinen, Team Kuortane
28 Anni Udd, KJT

39

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaalipelto

      järkkytävä porukka osa kuortaneen jengistä ei kuulu porukkaan monissa joukkueissa parempia mutta kun ei miellytä valmennusjohtoa kun on omat työpaikat kyseessä sisäpiiri jyllää naisten ja nuorten naisten maajoukkueissa ottais mallia miespuolisten maajoukkue valinnoista ja antaisi muillekin mahdollisuuksia kuin vaan kuortaneen porukalle

      • tuskinlöytyy

        Ihan samalla tavalla voidaan sanoa poikien puolella että parempia kuin nyt valitut löytyy, mutta olisi sitten myös suotavaa nimetä ne paremmat jos kerran löytyy. Minusta ihan hyvät valinnat.


      • ainavoivalittaa

        Ketä itse olisit ottanut? Minun mielestä myös hyvät valinnat. Kuortaneelta löytyy motivoituneita ja ahkeria pelaajia. Jos joillain ei ole niin hyvät kädet kuin toisilla, he korvaavat sen taistelutahdolla.


      • samaamieltä

        Samaa mieltä! Valmentajien valintoja ei pitäisi kritisoida koska me ei voida tietää valintaperusteita. Joku voi olla vaikka kuinka hyvä pelaaja mutta jos ei osaa toimia muiden kanssa tai pää ei ole kunnossa niin parempi ne on korvata ahkerilla ja tunnollisilla pelaajialla.


      • kaalipelto
        tuskinlöytyy kirjoitti:

        Ihan samalla tavalla voidaan sanoa poikien puolella että parempia kuin nyt valitut löytyy, mutta olisi sitten myös suotavaa nimetä ne paremmat jos kerran löytyy. Minusta ihan hyvät valinnat.

        taitaa isät ja äitit taas olla et kyl meidän tyttö kuuluu joukkueeseen kun on kuortaneella sisäpiirit ratkaisee osan lähtijöistä muutama nimi ok ok mutta mutta osaa kuraa


      • tuskinlöytyy
        kaalipelto kirjoitti:

        taitaa isät ja äitit taas olla et kyl meidän tyttö kuuluu joukkueeseen kun on kuortaneella sisäpiirit ratkaisee osan lähtijöistä muutama nimi ok ok mutta mutta osaa kuraa

        Eipä ole tyttöä Kuortaneella, mutta et kuitenkaan pysty nimeämään pelaajia jotka ei kuulu joukkueeseen ja ketkä kuuluisi tilalle. Valmennuksen mielestä nämä on parhaat ja eiköhän jokainen valmentaja pyri valitsemaan joukkueeseen aina ne pelaajat joihin hän eniten luottaa sillä hetkellä ja jotka pystyvät parhaiten noudattamaan joukkueen pelitapaa.


      • valmentajatietää

        Samaa mieltä. Ei valmentaja valitse joukkueeseen "toiseksi" parhaita. Pelaajan suurin vahvuus voi olla vaikka henkisellä puolella jotka vain valmentaja voi huomata - ei ulkopuoliset kommentoijat.


      • samaarataaniinkuaina

        Täysin samaa mieltä!


      • dippidiudau
        samaamieltä kirjoitti:

        Samaa mieltä! Valmentajien valintoja ei pitäisi kritisoida koska me ei voida tietää valintaperusteita. Joku voi olla vaikka kuinka hyvä pelaaja mutta jos ei osaa toimia muiden kanssa tai pää ei ole kunnossa niin parempi ne on korvata ahkerilla ja tunnollisilla pelaajialla.

        Miksi valmentaja haluisi valita toiseksi parhaita pelaajia? Henkisen puolen ominaisuudet on helpompia korvata nopeassa ajassa, kuin kädettömiä ja jalattomia hyökkääjiä.


      • näinseon
        dippidiudau kirjoitti:

        Miksi valmentaja haluisi valita toiseksi parhaita pelaajia? Henkisen puolen ominaisuudet on helpompia korvata nopeassa ajassa, kuin kädettömiä ja jalattomia hyökkääjiä.

        Menttaalipuolen ongelmat ei todellakaan ole helppoa korjata. Vaatii pitkäaikaista työtä ihan yhtä lailla kuin luistelutaidon tai minkä tahansa lajitaidon korjaamisen.


    • Ajattelia

      ? Muutama ihmetys

      • pieniherne

        Elä turhaan vaivaa niitä pieniä herneitä.


      • höböx

        Sitten voi ihmetellä jos on nuo kaikki nähnyt... oletko?


      • Ihmetteljä
        pieniherne kirjoitti:

        Elä turhaan vaivaa niitä pieniä herneitä.

        Joo en vaivaa sinun kannattaisi


    • niinkyllästynyt

      Kuortane aina etusijalla! Muillekkin mahdollisuuksia!

      • mikätämäkuortaneon

        Ketä muita niinkyllästynyt tarkoittaa? En nyt asiantuntija Kuortaneen suhteen ole, mutta eikös tämä Kuortane pitäisi olla se paikka jonne haalitaan kaikki mahdolliset potentiaaliset N-18 pelaajat? Jos näin on niin ihmeen paljon tuossa listassa on kuitenkin muistakin seuroista pelaajia ( 9kpl)? Tämä kertoo joko siitä että Kuortaneen rekrytointi ei ole onnistunut tai sitten ei ole edes tarkoitus saada kaikkia parhaita Kuortaneelle ja näin muistakin joukkueista pääsee mukaan.


    • Mestiksessäkin_pelureita

      Minkähän verran tuota pelaajatarkkailua suoritetaan? Ihmetyttää todella, että osalla tuntuu olevan kiintiöpaikka joukkueeseen ja pelaajia, jotka ovat jossakin vaiheessa vuosi-kaksi sitten kieltäytyneet leirityksestä ihan pätevänkin syyn vuoksi ei sen jälkeen enää kutsuta leirille lainkaan. Käytännössähän tuo ryhmä on pysynyt hyvin stabiilina eikä sen ulkopuolelta ole mahdollisuuksia nousta maajaoukkueeseen. Leirien ja harjoutusturnausten yhtenä tarkotuksena kai olisi kartoittaa potentiaalisia pelureita ihan viime hetkiin saakka eikä vain samoja naamoja koko ajan leirittää ja tarkkailla. Nythän joukkueessa on lukuisia hyökkääjiä, jotak eivät vielä tälle kaudelle ole sarjapeleissään pistetiliä avanneet - ei taida tarvita odotella kovinkaan rapoisia tehoja kv-peleissäkään.

      • mitenlienee

        En tiedä kuinka laajaa pelaajatarkkailu on, mutta ilmeisesti jonkinlaista tarkkailua on koska joukkueessa on poikajoukkueissakin pelaavia pelaajia eikä vain sm-sarjas sa pelaavia pelaajia.


      • loogista

        Ideana on että joukkuepeli kehittyy ja opitaan tuntemaan pelikaverit kun suurin piirtein samat pelaajat ovat mukana. Leirejä on kuitenkin alkukaudestakin paljon jolloin jo pystytään kartoittamaan pelaajien taso. Ei ole mitään järkeä että kisajoukkue olisi kasassa vasta kun ollaan lähdössä kisoihin.


    • Mestiksessäkin_pelureita

      Jotekin tuntuu että mestiksestä löytyisi yhtä potentiaalisia pelureita kuin osa kuortaneen tytöistä tai kärppien ja rokin tyttö.....

      • pelaamaansmsarjaan

        Ovatko nämä mestiksen potentiaaliset pelaajat osallistuneet kartoitustapahtumiin? Tosin sekin on ongelma jos mestiksessä pelaa että ne pelit ovat todella kaukana kansainvälisten pelien temmosta niin vaikea on sellaisia pelaajia valita joukkueeseen.


    • kohtikisoja
    • kohtikisoja
      • tyttöjellonat

        Kisat lähenee ja toivottavasti nyt sitten tulisi se toinen mitali N-18 kisoissa. Viime vuonna kisat olivat Usan ja Kanadan jälkeen todella tasaiset. Tänäkin vuonna varmaan Pohjois-Amerikan joukkueet ovat kaksi kovinta, mutta tuskin tällä kertaa nähdään ihan niin tasaisia kisoja kuin viime kaudella. Ennakkoon voitaneen sanoa että jos Kanada ja Usa ei kohtaa finaalissa niin sitten on nähty iso yllätys. Valitettavasti tällä kertaa näyttää myös Venäjällä ja Ruotsilla olevan kenties hieman kovempi joukkue kuin Suomella. Tsekki on treenipeleissä hävinnyt Venäjälle, mutta eihän ne treenipelit tietenkään kaikkea kerro. Mutta vaikka Venäjällä ja Ruotsilla onkin kenties hieman kovempi joukkue, niin ei se ero niin iso ole etteikö Suomi hyvänä päivänä pystyisi kaatamaan niin Ruotsin kuin Venäjänkin ja sitä myötä tappelemaan mitallista. Vuosi ja kisat vaihtuvat, mutta yksi asia on ja pysyy. Tänäkin vuonna Suomelta löytyy maalivahtikolmikko joka kestää vertailun mitä maata vastaan tahansa. Puolustus voi olla jopa hivenen viime kisoja parempi ja toivottavasti Savander ottaa ison roolin puolustuksen johtajana. Hyökkäys on varmaan suunnilleen samalla tasolla kuin viime kisoissa ja nyt mm Nieminen on jo yhdet kisat pelannut ja toivottavasti pystyy muutaman muun pelaajan kanssa tekemään tarvittavat maalit Suomelle.
        Onnea kisoihin tytöt!


    • g0g0

      Valitettavasti kisajoukkueesta puuttuu Kuortaneen kärkipään pelaaja, liekö loukkaantunut. Kumminkin suuressa roolissa joukkueessa ja nyt Kuortaneessa ei niin paljon peliaikaa saavat 4. kentän pelaajia joudutaan käyttämään. Hieman laajempi pelaajatarkkailu olisi voinut olla paikallaan jos Kanadasta mitalia lähdetään hakemaan.

      • mitenlienee

        Loukkaantumisia valitettavasti sattuu ja niillä ei pitäisi selitellä, mutta selittelen kuitenkin. Suomen kaltaisen maan kannalta jolla materiaali on hyvin kapea niin toivoisi että niitä loukkaantumisia ei kärkipään pelaajille sattuisi jos menestyä meinataan. Kaikista ikävintä se on tietenkin sille loukkaantuneelle pelaajalle jolla kisat jää väliin. Pelaajatarkkailun laajudesta minulla ei sinällään mitään tietoa, mutta on vaikea uskoa että Suomessa jossa pelaajamäärät ovat aika pienet niin enpä oikein usko etteikö poteentiaalisia pelaajia löydettäisi.


    • tyttöjellonat

      Jännäksi menee. Suomi voitti Ranskan peräti 11 - 1, mutta kärsi tappion seuraavana päivänä Sveitsille 2 - 0. Jos ja toivttavasti Suomi voittaa maanantaina Ruotsin niin sitten lasketaan maalieroja. Onneksi Suomi voitti niin reilusti Ransan joten jatkopaikka lienee edelleen omissa käsissä! Tsemppiä maanantain peliin tytöt!

    • pöllöpuoli

      näin käy kuin aina samat valmentajat, suurin osa liiton joukkueesta mukana. Huonosti tämä menee.

      • toivotaanparasta

        Eikös tuo Bluesin valmentaja ole nyt ekaa vuotta mukana ja sehän tuolla näyttää joukkueen peliä johtavan. Aika hyvin kyseinen valmentaja on ainakin seurajoukkueessa pärjännyt.


      • vaikuinka

        Kyllä, Blues valmentaja oli ensimmäistä kertaa mukana maajoukkueen mukana. Pöllöpuoli ei taida hirveästi kiekkoa seurata jos ei edes sitä tiennyt.


    • kotisohvafani

      Wuuhuu, hyvä voitto, hyvä tyttöleijonat! Tsemii koko jengille, nyt on jälleen isoja mahdollisuuksia!

      • oppiperille

    • nöyryyttä

      viiiuuuuh, ja uppos, eräs hyökkääjä Ruotsi pelin jälken ylimielisin kommentein, no se siitä

      • ihmekitinää

        ???????????? Olisiko pitänyt sanoa että anteeksi kun voitettiin? Ei todellakaan ollut ylimielinen vaan jos olisi sanonut jotain vahingossa voitettiin niin olisi mennyt nöyristelyksi ja nöyristelemällä ei olisi voittaneet edes Ranskaa.


    • osuiko12

      hiljasta kuin huopatossu tehtaalla, ei tainut mitallia tulla, voita oikeat pelit niinkuin Ruotsi

      • emmänyttierä

        Aina ei voi voittaa ei edes joka kerta


    • komposiitti

      Hyvinhän tytöt pelas.Nämähän on vasta tyttöjä,eikä mitään ammattilaisia,jotka kilpailee jostain varauspaikasta NHL:ään.Näille tytöille pelaaminen on tärkeintä eikä rahakaukalot.Kyllä tyttöjen mollaaminen on aivan typerää touhua.Hyvä tytöt,ja kiitos jännittävistä peleistä.

      • vaikuinka

        Pari tärkeää peliä tytöt nukkuivat kentällä, ei kunto ihan riittänyt näihin karkeloihin.


      • komposiitti
        vaikuinka kirjoitti:

        Pari tärkeää peliä tytöt nukkuivat kentällä, ei kunto ihan riittänyt näihin karkeloihin.

        Parhaat siellä kuitenkin oli reissussa,joten pulinat pois.Varmasti tytöillä kuntoakin oli ihan riittävästi,joten turha mollata valittuja tyttöjä ja koko joukkuetta.HYVÄ TYTÖT JA JOUKKUEJOHTO:OLLAAN ME AIKA HYVIÄ.ENSI VUONNA VIELÄ PAREMPIA::


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe