Onecoin paras investointi 2015?

Digitalcurrency25

Onko kukaan liittynyt vielä onecoiniin? Tästä kryptovaluutasta odotetaan tulevan suurempi kuin Bitcoin ja se sijaitsee jo toiseksi suureks kryptovaluutaks xcoinx.com:ssa ja ei ole vielä julkaistu julkiseen pörsiin joten arvo vielä 2,45€, oli 50c tänä kesänä. Pörsiin aiotaan julkaista kun 70% Onecoineista on saatu esiin täällä hetkellä noin 20% on louhittu. Liity mukaan matkaan ei kannata odottaa. Jos kysymyksiä tai tämä asia kiinnostaa niin lähetä ne osoitteeseen [email protected] mulla on myös skype jonka kautta voin selittää lisää mutta annan sen vain uskottaviin ihmisiin joita tämä asia oikeesti kiinnosta.

https://www.youtube.com/watch?v=vs2orYsq_UA

31

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Digitalcurrency25

      tai liity suoraan mukaan henkilökohtaisen kutsulinkini kautta (et pääse rekisteröimaan suoraan osoitteeseen onecoin.eu) http://www.onecoin.eu/signup/Filipcoin02 ja laita viestiä että olet rekisteröinnyt niin otan yhteyttä ja autan mielelläni.

    • Meni_jo

      Taidatpa olla pahan kerran myöhässä. Tämä karavaani on jo kuollut ja koirat repivät sen raatoja.

    • Emmaus1
      • HahHahHah

        "Mikään ei ole uponnut" ...ainakaan viellä, mutta älkää huoliko koko pyramidi romahtaa kyllä.


    • DigitaIcurrency25

      Ei ole yhtään myöhässä juuri tuli tämmönen uutinen joka lisää varmasti kiinnostusta valuutasta Suomessa http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1446265310951.html ja vasta 18% kaikista coinsista on saatu esiin joten vielä riittää mahdollisuuta hyvin kaikille Suomessa asuville!! Mulla on vahva "upline" josta saa kaiken mahdollisen tuen jonka tarvitsette ja ne rakentaa downlinesi vahvasti. Liityminen Onecoiniin on ilmaista mutta jos haluata aloittaa tienata rahaa, pienin mahdollinen summa jonka voit investoida on 130€ sen kautta voitte oppia miten tämä homma oikeesti toimii (voitte myöhemminkin päivittää paketteja suuremmaksi kun tämä homma alkaa tuntua tuttuvaisemmaksi). Sitä nopeammin liityt mukaan sitä suurempaa mahdollisuuta tehdä isot voitot. Tän kautta pääset mukaan katselemaan ja saat paikan systeemissä ihan ilmaiseksi. EN SAA HENKILÖKOHTAISTA TIEOTA TEISTÄ TÄN KAUTTA!!. http://www.onecoin.eu/signup/Filipcoin02 ota yhteyttä [email protected] jos rekisteröidyt niin annan skype nimeni ja muut tiedot niin päästetään aloittamaan. This is the real deal. Käy tsekkailemassa http://www.xcoinx.com/ Onecoin sijaitsee jo toiseksi suureksi kryptovalutaaksi ja on vielä kovassa nousussa. Ei kannata odottaa, splitti onkin kohta tulossa jota tarkoittaa että investoitusi rahasi tuplantuu tästä voitte katsoa paljonko investointinne kasvaa kun valuutan arvo nousee http://one-coin.one/mut-zum-risiko/ muistakaa Bitcoin meni noin kymennestä sentistä 1300 euroon/coin

    • DigitalCurrency25
    • DigitalCUrrency25

      tänään tuli Onecoinin arvonnousu taas 2,45 ---> 3,35 (Y)

      • Onepörssi

        Mistä se arvonnousu tuli? Kuka sen päätti?


      • Digltalcurrency25

        Taas tuli arvonnousu nyt arvo 3,95€ sitä enemmän jäseneitä liityy mukaan peliin sitä vaikeammaksi tulee algorithmien ratkaisemista joten arvokin nousee.


      • Herätyyys

        Ja suhteessa mihin???
        Koitappa kotiuttaa? Ainiin sitä taidellaan säädellä aika tarkasti. Ootte te kyllä pöljiä...


    • onecoininarvo

      Onecoin ei ole vapailla markkinoilla. Sillä on vain yksi ostaja, omistaja Ruja Ignatova, ja hän määrittää kolikolle arvon millä hän suostuu ostamaan. Myyntirajoitukset ovat tottakai tiukat, muuten ei ostajan rahat riittäisi.

      • ahaaelämys

        eli onecoineista ei pääse eroon. Arvottomiahan ne sitten on.


      • OotteTeKanssa

        Juuri näin pyramidi jossa jokaisella tilin saldot nousevat, mutta niitä ei pysty kotiuttamaan, koska rahaa ei oikeasti ole 2,4miljardia. Välttämättä ei edes koko onecoinia ole olemassa, koska sitä ei tässä huijauksessa tarvita. Teknisesti bitcoinin irvikuva, jolla ei ole tällä hetkellä yhtään ostopaikkaa ja näin ei mitään arvoakaan. Kai ymmärrätte, että mitään todellisia ostopaikkoja ei ole edes tulossa, vaan hype kestää minkä kestää, jonka jälkeen pörssi mahdollisesti avataan ja pääsette toteamaan onecoininne arvottomaksi, sekä rahanne puhalletuiksi jonkun bulgarialaisen pankkitilin kautta. Se käyrä joka ilmaisee ilmeisesti "kurssia" on pystytty jo ennakkoon määräämään, koska pörssinne suljettu, jossa jännästi kaikki rikastuvat, ilman, että niistä onecoineista on mitään kilpailua tai vaihdettavuuden mittaria.


      • yks1968

        Niin, saahan sitä raksuttaa niin kauan ku siihen jaksaa energiaansa kuluttaa!! ite nyt kuitenkin ottaisin itteeni niskasta kiinni ja katsoisin pikkusummalla millasesta kusetuksesta sit on oikein kyse kun kuitenkin näyttää aika paljon kiinnostavan kun tännekkin viittii noin pitkiä mielipiteitään kirjoittaa , Itteeni ainakin vituttas suunnattomasti kun kohtalaisen edullisesti vieläkin pääsee mukaan niihin "riskeihin" nähden, mutta eipä täällä junttilassa koskaan muuta oo osattukkaan kuin märistä pieni pelko perseessä että mitä jos se ookkaan "kusetusta" ja noi tyypit tuleekin tienaan tosta ihan kivasti!! Aasiassa ei vaan tunnuta onneksi noin ajattelevan vaan siellä oikeesti on jo ymmäerretty mitä mahdollisuuksia eikä pelkoja tällainen tuo tullessaan !!! mutta eihän sieltä lähdekkään kuin 2 - 4 tuhatta ihmistä mukaan joka päivä että mun puolesta on ihan se ja sama mitä täällä junttilan sivuilla vauhkotaan ja mellastetaan pyramideista , pontzeista sun muusta. Tän tuotteen elämä on onneksi aivan muualla kuin täällä missä ei ees puhata pisara meressä vaan vieläkin pienempi osa, mutta niinku sanoin mielipiteitä saa olla ja hyvä niin mutta ite ottaisin kunnolla asiasta ja asioista selvää ennekuin alkaisin julistaan mitään mikä jo tän vuoden lopulla vituttaa suunnattomasti jos tilaisuuden jättää käyttämättä!!


      • KädellisiäKoijjataan

        Lue uudestaan tekstisi ja mieti moniko noista kirjoittamistasi lauseista, oli näiden pääkusettajien myyntipuheesta? Sekä lue viellä kerran ja mieti sisälsivätkö ne yhtään faktaa, vai oliko jokainen lause enemmän "musta tuntuu ja uskon".
        En lähtisi tohon kusetukseen mukaan millään summalla, mieluummin siirrän rahat pietarin katuhuorille kun bulkarialaiselle katuhuoralle.
        Ja minkä tilaisuuden??? Itse olen omistanut bitcoineja vuosia, mutta silloin kun ostin ei sen ympärillä ollut mitään hämärää rutjaketta tai sisäistä "pörssiä", johon rutjake ravistaa hihasta kurssit. Ja myös markkinoille tullessaan rutjake hinnoitteli onecoininsa 0,50*2,1miljardia, eli louhittuna miljardin arvoiseksi. Bitcoin oli joskus 0,10 eli teoreettinen hinta koko valuutalle louhittuna olisi ollut tuolloin 0,1*2,1miljoonaa eli 210000, onko ihme, että valuutta voi hieman nousta läpilyödessään. Teillä tällä hetkellä louhittuna on varmaan jossain 4*2,1miljardia eli noin 8,5 miljardin hintaluokassa. Onko viellä kauan uskoa rutjakkeen "kurssi" käyriin, teillä ei ole yhtään käyttökohdetta, eikä kauppapaikkaa niille onecoineille, se teidän onecoininne kaikkien kryptovaluuttojen irvikuva. Bitcoin ei ensinnäkään ole yritys, eikä keskitetty mihinkään bulgariaan. Vaan jokaisen tarkistettavissa oleva avoimen lähdekoodin, HAJAUTETTU OIKEA kryptovaluutta. Ei valuuttaa voi luoda keskitetysti, eikä varsinkaan itse hinnoitella sitä.
        Katsoppas piruuttasi sen teidän maakoijjarin sivuilta sitä laillisuus "todistusta" siinä ensimmäinen ja viimeinen sivu on aika hämäriä. Suurentaessa huomaa, että todistuksesta osa on sähköisenä teräväreunaisena ja sivut 1ja 4 taas ihmeellisen suttuisia, myös saksalaisen lakitoimiston logon alla näyttäisi olevan jotain. Tässä nyt ei muuten mitään erikoista olisi, mutta vain sivuilla 1 ja 4 mainitaan mitään onecoinista, 2-3voivat olla mistä tahansa lausunto. Myös puhelin numerot eivät toimi, jotka siinä on, sekä semmoista firmaa ei löydy koko saksasta ja jos et usko tarkista. Saksasta näkee jokaisen yrityksen tiedot rekisteristä ilmaiseksi, samoin kun suomessakin.
        http://benzmith.tumblr.com
        https://bitcointalk.org/index.php?topic=200177.0
        Myös onecoin.eu sivuissa on käytössä sama pohja kuin useissa muissa netissä toimivissa sivustoissa.
        Yhtä kaikki kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että arvo alkaa määräytyä vasta markkinoiden avauduttua, tällä hetkellä toi on ns monopolirahaa. Ei teillä paljon päätä palella niillä herätysjuhlillanne kun miljardeja tulee ja onecoin kurssi nousee, mutta mistä ja missä. Kävi oikein välillä sääliksi kun tietämättömiä huijataan nykyaikaisilla termeillä ja ilmiöllä, jotka loppupeleissä ei ole lähelläkään toisiaan. On myös idiotismia ottaa itselleen viellä hyvässä lykyssä rikostuomio kun homma valuutan vapautuksen jälkeen jonkin laiseksi puhallukseksi. Rutjake luistelee kyllä rahoineen pois, mutta te voitte joutua verkostonne kanssa syytteeseen.


      • Puoliaivo
        KädellisiäKoijjataan kirjoitti:

        Lue uudestaan tekstisi ja mieti moniko noista kirjoittamistasi lauseista, oli näiden pääkusettajien myyntipuheesta? Sekä lue viellä kerran ja mieti sisälsivätkö ne yhtään faktaa, vai oliko jokainen lause enemmän "musta tuntuu ja uskon".
        En lähtisi tohon kusetukseen mukaan millään summalla, mieluummin siirrän rahat pietarin katuhuorille kun bulkarialaiselle katuhuoralle.
        Ja minkä tilaisuuden??? Itse olen omistanut bitcoineja vuosia, mutta silloin kun ostin ei sen ympärillä ollut mitään hämärää rutjaketta tai sisäistä "pörssiä", johon rutjake ravistaa hihasta kurssit. Ja myös markkinoille tullessaan rutjake hinnoitteli onecoininsa 0,50*2,1miljardia, eli louhittuna miljardin arvoiseksi. Bitcoin oli joskus 0,10 eli teoreettinen hinta koko valuutalle louhittuna olisi ollut tuolloin 0,1*2,1miljoonaa eli 210000, onko ihme, että valuutta voi hieman nousta läpilyödessään. Teillä tällä hetkellä louhittuna on varmaan jossain 4*2,1miljardia eli noin 8,5 miljardin hintaluokassa. Onko viellä kauan uskoa rutjakkeen "kurssi" käyriin, teillä ei ole yhtään käyttökohdetta, eikä kauppapaikkaa niille onecoineille, se teidän onecoininne kaikkien kryptovaluuttojen irvikuva. Bitcoin ei ensinnäkään ole yritys, eikä keskitetty mihinkään bulgariaan. Vaan jokaisen tarkistettavissa oleva avoimen lähdekoodin, HAJAUTETTU OIKEA kryptovaluutta. Ei valuuttaa voi luoda keskitetysti, eikä varsinkaan itse hinnoitella sitä.
        Katsoppas piruuttasi sen teidän maakoijjarin sivuilta sitä laillisuus "todistusta" siinä ensimmäinen ja viimeinen sivu on aika hämäriä. Suurentaessa huomaa, että todistuksesta osa on sähköisenä teräväreunaisena ja sivut 1ja 4 taas ihmeellisen suttuisia, myös saksalaisen lakitoimiston logon alla näyttäisi olevan jotain. Tässä nyt ei muuten mitään erikoista olisi, mutta vain sivuilla 1 ja 4 mainitaan mitään onecoinista, 2-3voivat olla mistä tahansa lausunto. Myös puhelin numerot eivät toimi, jotka siinä on, sekä semmoista firmaa ei löydy koko saksasta ja jos et usko tarkista. Saksasta näkee jokaisen yrityksen tiedot rekisteristä ilmaiseksi, samoin kun suomessakin.
        http://benzmith.tumblr.com
        https://bitcointalk.org/index.php?topic=200177.0
        Myös onecoin.eu sivuissa on käytössä sama pohja kuin useissa muissa netissä toimivissa sivustoissa.
        Yhtä kaikki kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että arvo alkaa määräytyä vasta markkinoiden avauduttua, tällä hetkellä toi on ns monopolirahaa. Ei teillä paljon päätä palella niillä herätysjuhlillanne kun miljardeja tulee ja onecoin kurssi nousee, mutta mistä ja missä. Kävi oikein välillä sääliksi kun tietämättömiä huijataan nykyaikaisilla termeillä ja ilmiöllä, jotka loppupeleissä ei ole lähelläkään toisiaan. On myös idiotismia ottaa itselleen viellä hyvässä lykyssä rikostuomio kun homma valuutan vapautuksen jälkeen jonkin laiseksi puhallukseksi. Rutjake luistelee kyllä rahoineen pois, mutta te voitte joutua verkostonne kanssa syytteeseen.

        Asiapitoinen kommentti mutta eipä nuo one-apinat sisäistä tuosta lausettakaan. Hurmiotila on niin kova ettei noiden surkastuneet rusina-aivot ota vastaan minkäänlaista järkipuhetta.


    • dnalnif_fo_okla

      Kun nordea täällä perähikiässä äkkäröi tuon käteisen kanssa niin äityin vertailemaan palvelumaksuja ja yleensä sitä että käteistä saan, aivan sama onko sidottu eläkerahastoihin tai jenkkien sotatarvikemyyntiin. Onko se fyysisiä kuparikolikoita, vesileimattua paperirahaa vai muovikortista mankeloitua kuvitteellista kalkkeerista kopiorahaa, aivan sama.

      No nyt sitä saa, mutta ei täältä. Pankkiautomaatista, mutta ei täältä. Pääkaukumpialueella käsitellään vielä käteistä.
      Kesällä vielä Naruskan torilla, mutta sitten ei enää sielläkään. Syksyllä alkaen 10/2016 max. 50 e setelit ovat vain käypää kuittia.

      Paikallinen pankki ei anna eikä ota. Sano että mee sinne virtuaalirahaan jos "ilimasta" kaluat.

      No hirveen sellaamisen ja koluamisen kautta tullee vastaan danskepankin perustama bitcoinpankki.fi.

      Se mitä kaveri kertoi niin tiliotteet eivät maksa mitään, eikä niitä myöskään saa. En niitä kuulemma myöskään tarvitse. Paperista jonotuslappua ei ole käytössä, ei muutakaan. Niitäkään ei tarvita. Koko jonotus on deaktivoitu?!

      Koko pankkiasiointi on poistettu. Ei jonotuksia. Ei selityksiä.

      Helevetin kätevää!! Jotenkin nyt vanhat sieraimet haistaa jottain ihan muuta.
      Onko uuen elläimen paskanhaju ja uuen kusetuksen tuoksu?

      Onko kokemuksia?

      • KamelinPerseKalifaatti

        Hahahah


    • Valmissysteemi

      Onkohan onecoinille vastaavaa pankkia kuin tuo bitcoinpankki.fi?
      Voi laittaa coinit varmaan talteen. Laskujen maksussa ja muissa saan kätevästi suorituksen kun soitan ja pyydän siirtoa. Heitän heille saajan tilinumeron tekstiviestinä tai kännykästä email. ja pyydän siirtää siihen 0.8677 bitcoin. Siirtävät heti ja heti kilahtaa.
      Näin minun lompakosta minulta ei voi varastaa kun coinit eivät ole minulla. Ne ovat pankissa.

      Ajattelin laittaa vielä tuollaisen xapo.com debit kortin ja tuon kortin btc-tilille bitcoinpankista automaattisen laskun maksamisen, eli siirtävät kortille kerran kuukaudessa kuun ensimmäinen päivä 4kpl bitcoin kunnes toisin pyydän.

      Kortilla korvaan nykyisen pankkikorttini (lopetan). Lopetan kaikki normaalit tilit ja säästän kuluja n.20,- kuukaudessa.
      Jos kortti varastetaan tai muutoin joku menee pieleen, häviän vain sen mitä olen kortin btc-tilille ladannut, en enempää, koska loput ovat bitcoinpankissa.
      Kortilla noin nostaa automaatista euroja ja kassalla voin kortilla maksaa ostokset.

      Olen rehellinen kansalainen, mutta jos en olisi, niin kela tai verottaja menisi katsomaan tilejäni, niin mitään ei löydy!! Nehän pääsevät näkemään kaikki Suomessa olevat normaalit tilit sos.tunnuksella ja viimeisen kahden vuoden tapahtumat ja ihan ilman minkään muun viranomaisen lupaa. Tiedän jopa että on seurattu millä naapurin auto on maksettu (oli osamaksulla). Kyllä ovat nyt ihmeissään kun ei löydy mitään tilejä???
      Vaikka tilit lopetan, niin pankkitunnukset jätän itselle. Ne eivät maksa mitään ja niitä tarvitaan yhteiskunnassa monessa paikkaa asioidessa.

      Normaalit laskut maksan bittimania.fi kautta. Saan heiltä eur laskusta minulle bitcoinlaskun ja sen maksan bitcoinpankissa.

      Nyt kukaan ei tiedä minusta yhtään mitään. Koskaan ei kysellä mitään ja kaiken kokoiset siirrot onnistuvat ilman mitään kysymyksiä.

      • ihmettelijä-

        onpas mahtavaa. taidat olla harhainen


    • VeikkolaA

      Bitcoin hallitsee 98% virtuaalisen rahan markkinoita. Suomalaisista vähemmän kuin yksi tuhannesta on vasta oivaltanut virtuaalirahan hienouden.
      Kun tieto leviää ja suuri yleisö älyää, muutos rahamarkkinoilla on suurempi kuin netin tulo aikoinaan.
      Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja.

    • utelias-epäilijä

      onecoinilaiset on höpissy, että kohta voi onecoineilla ostaa vaikka mitä, kun loppukeväässä aukeaa ostopaikka. Onko tämä totta ja jos on niin pääseekö "ulkopuoliset" katsomaan myös mitä myydään?

    • Onecoin

      Olette ymmärtäneet hiukan väärin. Kohta kauppapaikan avataan. Sitten euroilla voi ostaa Onecoineja.

      • opservatoorio

        Aihe OneCoin todella kuuluu tälle osastolle. Kyse on valuutasta - kryptovaluutasta.
        Toinen asia on - kirjoittaako tälle palstalle sellaiset henkilöt, jotka seuraavaat markkinoita, maailman tapahtumia ja suuntauksia, vai onko tämä paikka sitten kuitenkin "Esson baari" rinki?
        Puhutaan - mitä isot pojat kylillä on saattanut sanoa - lause sinne, lausahdus tänne.
        Itse olen sitä mieltä, kun henkilö, joka on ansainnut rahansa pankkimaailmassa ja on johtohenkilöön kuuluva ja kertoo luennolla julkisesti avoimessa tilaisuudessa, mitä oikeasti tapahtuu kulisseissa - niin ainaskin kannattaa miettiä ja puntaroida, mitä tämä henkilö on esittänyt.
        Nyt tänään tai ainakin äskettäin Talouselämä julkaisi artikkelin aiheesta, joka koskee pankin kokemaa uhkaa, nimittäin kryptovaluutta. Miksi uhka? Koska kryptovaluuttaan ei ole pankeilla otetta ja keskuspankit eivät voi politisoida arvoja.
        Jos arvon lukija on seurannut Suomen politiikkojen viestejä, sen minkä ovat julkisuuteen tuonneet ja kuuntelee tarkkaan - niin sieltä täältä kuulee, että suomalaista kansalaisomaisuutta ollaan vaan myyymässä ulos - ja kuitenkin kansa vain maksaa vielä, vaikka se ei enää heille kuulukkaan!!!!
        Ja näin on myös muissa EU-maissa. Kansaa kusetetaan. Ja nimenomaan maissa, joissa on kotimaan uskollisuus niinkin syvään juurrutettu kuin Suomessa, kansaa on niin helppo viedä kuin pässiä narussa.
        Niissä maissa, jossa on totuttu karulla tavallakin luottamaan omiin aisteihin ja ymmärrykseen, osataan varautua kauaskatseisemmin. Tällä hetkellä valtaosa uusista asiakkaista OneCoin piiriin tulee Aasiasta ja nimenomaan Kiinasta. Kun jengi täällä Suomessa pohtii, että onko kusetusta, WinCapitaa tai onko KRP mahdollisesti kuitenkin tulkinnut toiminnan laittomaksi, Aasialaiset huolehtii siitä, että heillää on valuuttaa myös sitten, kun EU- keskuspankki ilmoittaa, että varat on nyt loppu ja rahaa tulee säädellä. ( Nyt on jo valmisteilla, että säästöjä ei noin vain nostella tileiltä) Sen tietää kyllä miksi - koska pankeilla ei oikeasti ole niitä varoja, joita he väittävät hallitsevansa - katastrofi syntyy, jos jengi haluaisikin melko samaan aikaan fyrkat ulos.
        Onhan se hirveetä, että Bulgarian Ruja Ignatova vetää nyt eurot liiveihhinsä ja asiakkaille vakuutetaan, että teillä on käytössä kryptovaluuttaa, muta ette ihan vielä voi sillä ostaa muuta kuin toisiltanne valuuttaa.
        Kyllä OneCoin määrittää valuutan arvon, samoin kuin rakennuksen rakennuttaja kertoo rakennuksen arvon, kun siitä haluaa ostaa huoneiston tai kaksi.
        OneCoin-valuuttaa olllaan rakentamassa, siitä on noin 30% valmiina, luohijat on maksettava, koneet pidettävä toimintakunnossa ja vakuudet rakennettava.
        Tämä pyramidikeskustelu nousee aina silloin tällöin esille. Fakta on, että lähes jokainen suuryhtiö on nimenomaan pyramidi.
        Korjatkaa, jos olen väärässä.
        Onko OneCoin sitä, en osaa sanoa. Tällä hetkellä aktiivimarkkinoijat saavt palkkioita siitä, että kertovat valuutasta toisille.


        Lukekaa se Talouelämäm juttu - funtitkaa ja sitten komenttia tähän.

        Ai niin - tää kryptovaluutan tavoite on paljon suurempi, kuin se miltä se nyt näyttää - Sillä on todella tarpeeseen tuleva funktio - suuressa maailmassa.


    • ewertyuiopå

      aloitus ei liene kysymys, vaan MAINOS. tajutkaa ero

    • rakkausuu

      aloitus ei liene kysymys, vaan fiksu mainonta. tajutkaa ero

    • PELI_HIMO

      tajua, aloitus on mainos, laitettu vai kysymyksen muotoon.

    • PELI_HIMO

      sanoi > palveluvirhe<, näytti että ei lähetä, tuli sen takia kahdesti

    • PELI_HIMO

      sanoi > palveluvirhe<, näytti että ei lähetä, tuli sen takia kahdesti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe