Hallituksen päätöksistä

Perussuomalaiset ja varsinkin kepulaiset ovat kehuneet koko tämän Hallituksen eliniän kuinka Sipilä osoittaa vahvaa johtajuutta ja Soini kehuu kuinka hallitus tekee päätöksiä ja kaikki mitä on päätetty sen myös Hallitus tekee, muta onko näin? Minä sanon että ei, ei todellakaan. Onkohan meillä koskaan ollut näin kompuroivaa hallitusta Minä vastaan: Ei.

Juha Sipilä seisoo kuin toteemipaalu, tyhmän, mutta yksinkertaisen näköisenä, hiukan ihmeissään, kädet levällään, peukalot sojottavat toinen itään, toinen länteen eikä tiedä mitä sanoisi, mitä tekisi tai mitä ajattelisi. Taitaa olla vielä suurempi tolvana kuin Oikeus- ja Totuustollisko Anneli Jäätteenmäki. Timo "sika" Soini näyttää nauttivan suunnattomasti kun voi kostaa persujen peruskannattajakunnalle.

Muistin virkitsemiseksi; ensin tämä Toteemi Tollero esitti sellaista "yhteiskuntasopimusta" joka oli silkka uhkavaatimus, jollette tähän suostu tulee raippoja. Hän hylkäsi kaikki neuvottelutiet ja päätti romuttaa sopimus- jollei yhteiskuntaa, niin ainakin neuvottelukäytännön. Sellaiset pikkuseikat kuten Perustuslaki ja kansainväliset sopimukset eivät paina mitään kun Sipilä ja Soini ajavat aivan äärioikeistolaista linjaa ja Stubb irvistelee mitä kuminaama antaa periksi. He tekevät päätökset ja lyövät lukkoon aikataulun kysymättä mitään asiantuntijoilta. He joutuvat jatkuvasti perääntymään kun esitykset eivät ole lainmukaisia tai sitten ne ovat muuten mahdottomia toteuttaa.

Tästä oli ja on hyvä esimerkki. Ensin hallitus päättää rakentaa maaliman suurimman ydinsukellusveneen. Tämä tapahtuu elokuun lopussa. Sitten he lyövät lukkoon aikataulun, ja se on ehdottomasti kaikkia sitova, maaliman suurimman ydinsukellusvene on valmis tammikuun viimeinen päivä siis 6 kk kuluttua. Sitten tulevat asiantuntijat, jotka kertovat että se on mahdotonta. Ei Sika Soini ja Toteemi Tollero tästä hätkähdä vaan hetekevät uuden päätöksen ja Stubb jatkaa hymy-irvistelylinjalla. uusi päätös on se, että aikataulu pysyy, mutta tehdäänkin vain puolikas.
Oppositiosta tulee kysymyksiä kuten että, mitä teemme ydinsukellusveneen puolikkaalla? Ei SSS vähästä muuta mieltään, tehdään sitten jolla, mutta aikataulu on ja pitää. Sitten opposition puolelta kuuluu, ei sitä voi tehdä pahvista.

Tälläkin saitilla ovat kepulaiset kehuneet Juha Sipilän johtajuutta ja sitä, että päätöksiä on hallitus tehnyt ja aikatauluja on lyöty lukkoon. Niin on, mutta yksikään kärkihanke ei ole edennyt. Ainoa mitä Sika Soinin ja Toteemi Tollero Juha Sipilä ovat aikaan saaneet on yksi lakkopäivä.

Saas nähdä miten suuria pimeitä rahoja ulkomaille tallettaneiden armahdus ja syytesuoja etene. Se on Timo "sika" Soimin ja koko HALLITUKSEN kärkihanke.

Soinin voi luottaa: HÄN VALEHTELE AINA.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhasmp

      Timo Soiniin voi luottaa, hän valehtelee aina.

      • HannaJariTimo

        Lue sinäkin "perussuomalainen peukalonjälki", niin näet mitä nimenomaan meidän OMAT mininisterit ovat saaneet aikaiseksi. On helppo huudella opposiosta.


      • Kyllä persujen peukalon- ja etusormen jan kjokom kähmivän käden jälki näkyy ja se kuinka se koura vie köyhimmän kansan elintasosta hyvin, hyvin paljon.

        Se, että Tino "sika" Soini on patologinen valehtelija ei muta tosiasioita miksikään.
        Onko Soinilla pimeitä ja pimitettyjä rahoja veroparatiisissä? Taitaapi olla, miksi muuten tämä "köyhän asialla" oleva ajaisi niin ponnekaasti anteeksiantoa ja SYYTESUOJAA tosi rikkaille veronkiertäjille.

        Onko teitä ääliöitä vielä pajon jotka uskovat tätä patologista valehtelijaa?


    • OySaneluÄssät

      Pääasia että on yritysmäistä tekemisen meininkiä, vähän kuin telkkarissa. Vakuuttaa eikä ole turhia erimielisyyksiä ja moniäänisyyttä vaan selkeää sanelua. Kunnes joku kätilö tulee hellyttävästi kääntämään pään ja kertomaan, millaisia erilaisia töitä Suomessa tehdään ja miten hallituksen kaavailemat agendat vaikuttavat niihin.

      Katainen kääri aina kokoomuslaisesti hihoja (edestakaisin?), nykyinen porukka taas panostaa "meininkiin".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      153
      3242
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      95
      2197
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      321
      2138
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      126
      2050
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1809
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1465
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1261
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      28
      1240
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1130
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      103
      1019
    Aihe