Alkokauppa.fi

nettikaupatvaanlisääntyy

Uusi nettikauppa ilmestynyt jälleen ja lisää varmasti tulee mikäli suomen verotus pysyy näin korkeana. Toki ei mitään uutta. Samaa hinta kastia viinahuudon ja viinakauppa.eu kanssa. Perustakaa Latviaan tai Saksaan näitä niin tulee vielä helvempia. Viron kaupat kun kallistuu kun vero virossa nousee.

16

2945

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eikönetajuamitätehdä

   Meinaako alko haastaa tämänkin oikeuteen?. Kun on alko alkuinen nimi.

   Eikö niitä monopoleja vois jo purkaa. Niiden aika meni jo aikaa sitten. Samaten veronkorotuksia kun lyö alkoholiin pitää miettiä myös minkäalista veotusta muut maat käyttää. Mut eihän nämä markka aikaa elävät tajua mikä on Euro aikana homman nimi. Kummasti katoaa tälläiset senjäleen kun alkon monopoli puretaan ja verotusta lasketaan viron tasolle. Jos jatketaan monopolilinjalla ja nostetaan veroa niin tälläiset nettikaupat vaan lisääntyy.

  • grgrg

   Alkokauppa.fi on Virossa toimiva RMI Trade OÜ rek.nro 12912491 yritys jonka päätoimi-ala on alkoholijuomijen verkkokauppa Eestissä. Myymme tuotteita verkossa.

   Jokainen EU-n kansalainen voi tilata meiltä haluamansa määrän alkoholia omaan käyttöön. Ostajan ei tarvitsee maksaa mitään veroja lisäksi kun tilataan alkoholia muista EU-maista. Alkoholin tilaaminen netistä on täysin lailllista toimintaa ja etämyynnissä vastuu veroista on verkkokaupalla.

   Alkoholijuomien ostaminen internetin kautta on laillista, tämä perustuu EU-tuomioistuimessa annettuun päätökseen C-179/04 (Ns.Rosengren tapaus) jonka mukaan alkoholin ostaminen internetistä on sallittua eikä sitä voida estää olemassa olevan EU perussopimuksen 34 artiklan (SEUT 34) mukaisen tavaroiden vapaan liikkuvuuden edellytysten takia.

   Maksaako siis suomeen verot? tuskin? No mut ei ole asiakkaan vastuulla tuolla verojen maksu jos ei maksa.

   • jepjepjajoopajoo

    Eipä kiinnosta makseleeko veroja suomeen, kiinnostaa vaan se että saa järkevään hintaan.


  • Mipilöintiä

   Alkon toimitusjohtaja Hille Korhonen on Pertti Korhosen (ent nokian johtaja puoliso, ent Elektrobitin toimitusjohtaja). Pääministeri Juha Sipilä on entinen Elektrobitin toimitusjohtaja ja korhosten kaveri.

   Periaate on: keskiolut Alkoon, koska keskiolut kaupoissa aiheuttaa alkoholihaittoja. Toinen periaate on: väkevien myynti Alkon puolelta vapaaksi, koska lisää Alkoholihaittoja.

   Mitä sanoo Soininivaara vai uskaltaako kukaan sanoa valtaapitävien yhteisten intressien ja intressiristiriitojen puolesta/vastaan mitään? Voihan olla, että päätyy
   ei-toivottavien työntekijöiden rekrytointifirmojen listalle.

   Mutta kannattaa puhua aina suoraan ja rehellisesti, sanoivat valtaapitävät kaverukset mitä tahansa.

   • alkostamyöshaittoja

    Miten näidenkin mielestä joku kaupassa myytävä keskiolut aiheuttaa suremmat haitat kuin alkossa myytävä väkevä? Aivan vain siksi,koska haluavat senkin monopolisoida. Höpöttämällä haittoja saadaan aikasiseksi monopoli. Seuraavaksi varmaan energiajuomat alkoon,koska ne aiheuttavat haittoja, mutta miten ihmmessä ne haitat poistuu kun niitä keskoluita kuitenkin myydään siellä alkossa? Tämän haluasin näiltä monopolin kannatajolta kuulla. Taittaa syy olla sittenkin lisää rahaa itselle eikä haitta. Itse en suomesta osta kuin noita keskioluita niin kauan kun niitä saa kaupoissa myydä. väkevämmät haen virosta ja lonkerot, koska ne on ruokaupoissakin ylihinnoiteltu. Keskioluesta nyt vielä maksaa eikä sitä virosta jaksa raahata. toki virossa lähes kaikki on nelosolutta. Miksi ei viro ja muut maat perusta alkontapaista monopoliliikettä jos se on kerran niin hyvä?


   • sakkoja2000eur

    > Miksi ei viro ja muut maat perusta alkontapaista monopoliliikettä jos se on kerran niin hyvä?
    Naulan kantaan. Suomi ja Ruotsi taitavat olla ainoat EU-maat, joissa on tämä alkoholimonopoli. Ruotsissa sentään Systembolaget on velvoitettu hankkimaan asiakkaalle tämän haluamaa alkoholijuomaa (vaikka yhden pullon), meillä Alko vaatii 12:n pullon satsia (ihme standardi) minimissään -- eikö se ole asiakkaan alkoholisointia?


  • 09809098aaaaaa098

   > Miksi ei viro ja muut maat perusta alkontapaista monopoliliikettä jos se on kerran niin hyvä?

   Naulan kantaan. Jokin outo makkarankuoripizzamentaliteetti sitoo Suomea niin monessa asiassa. Makkarankuoripizza? Vertauskuva. Pizza oli aikoinaan jotakin eksoottista. Pizzaan voidaan käyttää päällysteeksi ruoantähteitä. Suomessa makkarasta jää kuori, jota ei syödä: siispä pannaan "pitsan" päälle makkarankuoria. Mitä valitatte, tässä on teille kotimaista eksoottista ruokaa, syökää ja olkaa hiljaa. Jaloviina riittäköön teille.

   - Eli meillä otetaan ulkomaalaisista vaikutteista ne huonot, yhdistetään ne, lätkäistään iso hintalappu ja pannaan ihmiset jonottamaan sitä. Jos sitten menekki kuitenkin olisi yllättäen hyvä, sen sijaan että tuotantoa ja palvelua lisättäisiin, niitä aletaan karsia.

   • jätteetHyödyksi

    Tai huoltoasemakahvilan tomaatinkantasämpylä... nyt ymmärrän sanan "kanta-asiakas".


   • kanto-pöytä

    Hehe... minä pyydän huoltiksen baarissa että tekevät juustosämpyläni pelkästä juustosta ja leivästä. Ei tartte kantoja syödä.


  • Katrihan

   Just viime viikolla tuli tilattua juomat sieltä alkokaupp.fi -stä, niin kyllä hienosti pelas

   • LisääJuomaa

    MItesn kuljetus toimi? Ja mikä oli firma joka toi tavata kotiin?


   • Simo-K980

    *matkahuolto* kotiin kuljetus


  • ree2

   Ei kannata.

   Oon kaikki viimeiset tilaukset tehnyt mydrink.ee, tulee nopeasti perillee

   • Simo-K980

    minulle tuli tänään 60kg tilaus kotiin :P


   • Timo_vaatehuoneelta
    Simo-K980 kirjoitti:

    minulle tuli tänään 60kg tilaus kotiin :P

    Tilasit siis pienen kotiapulaisen luottelohintaan?


  • vilhonvuorenkadulla

   kannattaa kertoa täällä kaikki nettikaupat, joista tilaa
   helpottaa kovasti etämyynnin seurantaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   95
   3242
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   2734
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   143
   2012
  4. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   70
   1509
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   417
   1507
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1427
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1045
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   50
   862
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   58
   859
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   143
   826
  Aihe