Nivalassa Liikennevalot, En ymmärrä!

Hoorem

Voi huh ja hailee! Oli meinaan aika silleen niin kui, että HÄ!!!???
Nivalassa liikennevalot!!! Risteyksessä ei ollu juurikaan autoja, mutta mitä ihmettä, kahteen risteykseen laitettu liikennevalot! Vähän mua meinas niin ku alkaa naurattamaan :D. Siis Nivalassa. Kylässä, joka sen kuin kuihtuu.

Ja isommilla paikkakunnilla mielellään vähennetään liikennevaloja, ni sit kaikenmaailman tuppukylät haluavat sellaisia! Kyll minnoon sitä mieltä kuulkaa poijaat, että kyllä nuo kiertoliittymät pesee moninverroin jonninjoutavat liikennevalot! Ihan höpöpuuhaa. Aloin ihan niin ku tossa SuperMarketin pihalla päivittelee, jotta on ihme, ku tohonkin risteykseen on liikennevalot täytynyt laittaa, niin joku paappara siinä loihee heti lausumaan, jotta ku nuo liikennevalot on paljon jalankulukijaystävällisemmät, mitä kiertoliittymät, ku se ottaa pyöräilijätkin paremmin huomioon!! Että tä niin ku ja vielä kerran TÄ!!!??
Kyllä minnoon ehottomasti sitä mieltä, että alikulut ottaa vielä paremmin jalankulukijat huomioon. Miksi Nivalassa pihtaillaan alikuluissa??!!
Menkäämme vaikka Ylivieskaan kattoo. Siellä on menestyksellä yhistetty liikenneympyröitä ja alikulkuja, joskin sielläkin on risteyksiä, joissa on liikennevaloja. Mutta kurkatkaapa vaikkapa Kärkkäisen kohdille. Vaikka risteyksessä onkin liikennevalot, on siellä myös alikulku!

Olen vakavasti sitä mieltä, että edes Ylivieskaan ei olisi pitänyt liikennevaloja laittaa. Kärkkäisen kohdalle olisi hyvin voinut laittaa kaksikaistaisen kiertoliittymän. Ja Kaksi muuta liikennevaloristeystä Kalajoen suuntaan oltais voitu yhdistää yhdeksi eritasoliittymäksi. Mutta ku ei. Liikenne valot on saatava! En ymmärrä... Sitten ylpeillään muille, että kattokaa ku me asutaan ihan niin ku sityssä, ku liikennevalotkin on.

Nivala on kuihtuva pitäjä.. Vaikka Nivalaan onkin tulossa Tokmanni, ei se tarkoita todellakaan sitä, että tänne nyt on ihan pakko saada myös liikennevalot. Menkäämme kattomaan Oulaisiin. Sielläkin on Tokmanni, mutta onko liikennevaloja? Ei, koska Oulaistelaiset ovat järkeviä. Ihan höpöhommaa. Ja mitä Haapvetiset. Neki vinkuu liikennevalojen perään!!!! Siis Haapavetiset, miettikää nyt ihan tosissaan, haluatteko pilata pitäjänne niin, kuin Nivalassa on jo tehty??!!

8

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Anun Tähti pihamaa siirrot Markku Lahtela, LVI nyt loppuu,ämpäri piiri, sulkevat netin TK kautta, Veikonkoneen netti TK.

      Töllin versio ylilaskutus Haapajärvi koulutus Jedu, jätetään betonia wc liitäntä , puhdistus ja toinen wc pöntöstä pakko alasveto.

      Kasvot lihakset,toutetaan esim mallikas Uusitalo tie korjaus.
      Nivala kulkee tätä vaikea korjata, .
      Op rekat läpi kyttää, reitti Ylivieska, peittää siirrettävä liikennevalo,,sen aloitus piste on Iisalmi korkea asuntoauto.
      Vuokraus 3 vuotta takautuva indeksin lasku kaava.

      • Anonyymi

        Kaivelit sitten lähes seitsemän vuoden takaisen aloituksen esiin päästäksesi kommentoimaan sitä. Mikäpä siinä, mutta mielipiteesi noista liikennevaloista jäi ainakin minulle epäselväksi.
        Skarppaa seuraavalla kerralla.


    • Anonyymi

      Selvästi persuja. Opettelisivat kirjoittamaan!

    • Anonyymi

      Nyt Nivalassa on jo ainakin kolmessa risteyksessä liikennevalot, mutta paikkakunta sen ku kauhtuu… Ei voi ymmärtää. Miksi noita liikennevaloja ei voitais vain repiä irti nurmikosta. Ei niillä tee yhtään mittään. Joku väitti, että neljännessäkin risteyksessä olisi liikennevalot. Mene ja tiedä, mutta eihän tässä ole mitään järkeä!!!

    • Anonyymi

      Ei niitä voi repiä nurmikosta irti koska niiden alapuolella on tunneli verkosto liikenne niissä tunneleissa soljuu samaan tahtiin kuin yläpuolen tienristeyksissä.K marketin kohdalta lähtee tunnelit Haapajärven asevarikolle ja Maliskylän kautta Haapaveelle.

      • Anonyymi

        Mitääh!!! Siis ihan oikeesti!!!! Nivalassa X0!!!
        Ei mitään järkeä, ei sitten mitään järkeä!!!!
        Kuka hullu sellaisen meni rakentaa. Eihän siellä varmaan ajele traktoreitakaan, kun ovat edelleen tientukkona maanpäällisessä liikenteessä!!!


    • Anonyymi

      Oikkeesti näin se on asianlaita,tunneleissa taistellaan ja maanpäältä siepataan vankeja etupäässä naisia ja lapsia.Tutustuppa aiheeseen nottei tarvi olla suu ymmyrkäisenä .

      • Anonyymi

        Ei järjenpäivää ja morjens! oikeestikko??!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe