Julmaa!! Hallitus leikkaa lisää sairailta = o

Itken

Onko tämä painajaista! sillä ei se voi ja ei saa olla totta! USKOMATONTA !!!!!!!!

Todella karmeaa! Kuvitella leikataan sairauspäivarahoistakin, eikö se jo riittänyt, että lääkkeet, palvelut, ja sairausmenot kasvaa?

Hitler apureineen ei katsonut suopeasti sairaisiin, tai vammaisiin, joten heidät piti tuhota : (
Mutta näyttää Suomen Hallituksessa istuvan samankaltaista porukkaa, keinot vaan on erilaiset, mutta usein lopputulos tulee olemaan sama, kun ihmiset ei enää jaksa, tai kuolevat kun ei ole varaa ostaa lääkkeitä ja syödä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiollajoo

      Voi pitää paikkansa koska sosiaali ja terveysministeri Persujen Hanna Mäntylä leikkaa mielellään sairailta ja vanhuksilta kun Sipilä ja Stubb käskevät, samoin työministeri Jari Lindström leikkaa työttömiltä kun Sipilä ja Stubb käskevät, omia ajatuksia ei näillä perässähiihtäjillä olekaan, paitsi se että otetaan köyhiltä ja nauretaan päälle, saihan Timo Soini alennettua uusien autojen autoveroja, se otaan sitten sairailta ja eläkeläisiltä ja naroivat päälle, että kalkkia saa niellä.

    • Pelottavaa

      Miljonäärin, on hankala ymmärtää kun rahat ei riitä.
      Uskoakseni, entisenä yrittäjänä, yrittäjien ystävänä, sukulaisena jne. sensijaan he ovat harmitelleet yhdessä, kun palkansaajat sairastuu, tai kun työntekijöille pitää maksaa palkaa pyhistäkin, lomista, ja sairauslomista. Ei ihme kun päätöksiä syntyy kun liukuhihnalta, kun visio oli ennakkoon valmis ja nyt nauttivat aikaansaannoksistaan.
      Mitä muuta voisi odottaa hallitukselta, jonka jokainen jäsen on ollut joko yrittäjä, yrityksen perillinen, lähisukulainen yrittäjänä jne.

      Tottakai yritysten edustusmäärärahat palautettiin entiselleen, se oli heti hallitusohjelman kärkihankkeissa.

      Ikävä kyllä kuluttajien uskomus omaan talouteen on nopeasti tämän hallituskauden aikana heikentynyt, ja loppukädessä se tulee olemaan pois, niin Suomen- , yrittäjien- ,työttömien ja köyhienkin pussista, ja osuu lopulta myös omaan nilkkaan. Vanhaa sananlaskua lainaten, ahneella on pa..anen loppu. Joten en näe tässä voittajia. Herrakerhot ja hyväveliverkostot porskuttaa, mutta kahtia jakautunut yhteiskunta luo levottomuuksia ja turvattomuutta, joka koskettaa kaikkia.

      Sen minkä teet yhdelle pienemmistä, sen teet minulle. Miten se Jumalan sanoma nyt menikään. Ajatella uskovaiset miehet Sipilä ja Soini, ei uskoisi.

      • kuin.kastraatti

        Juuri näin. Raha sumentaa näkökyvyn ja inhimillisen ajattelun. Sipilä oli huono valinta pääministeriksi siksikin, että hänellä ei ole tajua tavallisten ihmisten elämästä enää, ei ole ollut vuosikymmeniin. Kaiken tuon päälle vielä omahyväinen pikkuisen ryhmän hihhuliuskonnollisuus, jolla on nostanut itsensä ja läheisensä "Jumalan valituiksi" ja siten etuoikeutetuiksi, ei paranna miehen putkinäköä.
        Köyhä kansa on hänenlaiselleen aina väärintekijä, jota tulee rangaista ja opettaa. Että sellainen liero.


    • hyvätveljet

      Karmea tulevaisuus kun Sipilä, Stubb ja Orpo tuhoavat suomen hyvinvointiyhteiskunnan, rikkaille kaikki, pois köyhiltä ja tilalle lukematon määrä mamuja elätiksi, heille riittää Sipilän kautta suomen valtion rahaa se maksatetaan sairailla, työttömillä ja eläkeläisillä.

    • hulluutouhuu

      En äänestä enää koskaan, yhtäkään nyt Hallituspuolueessa olevaa puoluetta. Toivotaan, etteivät ehdi laittaa maan asioita peruuttamattomasti kuralle.

    • Tajutonta

      Karenssipäivä palkaton, ja sitä seuraavan 9 päivän ajan saat 80% palkastasi. Nyt kaavaillaan itse sairauspäivärahan leikkaamista.
      Sairaat on helppo kohde, heiltä on helpoin leikata, koska eivät sairaina kykene taistelemaan heikennyksiä vastaan.
      Moni sairas masentuu kun sairaus vie voimia ja toimintakyky on heikentynyt, sen päälle kaatuu vielä talousvaikeudet.
      Kodin hoito jää heikoille, ja ei pysty palkkaamaan apua, kun ei itsekkään pärjää sairauspäivärahoillakaan, vaan on säästettävä ruuasta ja lääkkeistä. Ja nyt aiotaan vielä leikata lisää.
      Ei enää paljon puutu Hitlerin vainon ajoista, ja heidän syrjinnästään sairaita ja vammaisia kohtaan. Tuskin sentään joudutaan keskitysleiriin tai kaasukammioon. Mutta ihmettelen, että miten tälläistä voi tapahtua tämän ajan svistysvaltiossa.
      Luulisi Hallituksen toimien olevan lain vastaista, mutta luulo ei ole tiedon väärtti ja kai se on sitten niin, että sairaita on lupa kohdella näin kovalla kädellä.

    • Herratjanarrit

      Mediasta luettua: kansa olisi toivonut ettei terveysmenoja leikattaisi, joten kansan enemmistö on oikeudenmukainen.
      Edustajamme ovat saaneet kansalta valtakirjan, mutta eivät siitä huolimatta noudata kansan tahtoa.
      Vaihdan itse puoluetta, sillä olen todella pettynyt äänestämäni puolueen epäoikeudenmukaisiin päätöksiin, joka syrjii mielestäni sairaita, lapsiperheitä ja työttömiä.
      On arvovalinta miten talous laitetaan kuntoon, ja kenen taskuilla käydään. Keinot olisi monet, mutta mitä päättäjät haluavat ja kenen etuja ajavat, sen meistä moni tietää.

    • hyväsdp

      Persujen kannatus kallubbien mukaan syöksyy pohjalukemiin. Keskusta johtaa edelleen ja sdp on toisena. Ihmettelen silti vielä keskustan kannatusta sillä siellä on tuo poroporvari miljonääri Sipilä pääministerinä, jonka nuottien mukaan sävelletään.
      Kautta aikojen sdp pääministeripuolueena on pystynyt karsimaan kokoon muiden tekemät leikkaukset ja maan asiat, niin hyvin kun se tilanne huomioiden on ollut mahdollista. Sdp kunnioittaa ihmisiä säätyyn tai sukupuoleen katsomatta ja tekee mahdollisimman oikeudenmukaista politiikkaa, etenkin he ovat pitämässä sairaiden, työttömien ja vähävaraisten puolia. Viime kaudella ollessaan hallituksessa heidän kätensä oli sidotut sillä hallituksessa oli selkeä porvarienemmistö, joten sdp joutui tekemään vaan hyvää puolustustyötä ja torjuivat loistavasti porvarien yritykset tehdä maaleja. Muutama syöttö valitettavasti onnistui pääsemään maaliin, sillä vastustajilla oli enemmistö, joten kaikkia ei pystynyt torjumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe