Suojelupoliisikin on herännyt unestaan

PäättäjienPönttöpäät

Supo:" Turvapaikanhakijoista merkittäviä vaikutuksia Suomen turvallisuudelle – tulijoilla kytköksiä väkivaltaisiin ryhmiin"
Terroristeja tulee yhtenä virtana ja päättäjät ovat hiljaa ja odottavat milloin ensimmäiset pommit silpovat kansalaisiamme ?
Onko näistä päättäjistä ketään joka ottaa vastuun, kun jotain alkaa tapahtumaan hehän tähän terroristien hyysäämiseen ovat syyllisi että pitää oikein veronmaksajien elättää näitä väkivaltaryhmiä?

Turvattomuus kansalaisten keskuudessa on lisääntynyt ja kuka on järjestänyt tämän että kansalaisten pitää pelätä kun elää omassa kotimaassaan täällä Suomessa?

Me suomalaiset olemme nyt pahemmassa kusessa mitä koskaan on oltukkaan.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikshgdsfjkhs

      Halosen ja Halosen hoppelihovin kutsuvieraita on nyt lopulta saatu isot laumat Suomeenkin. Ahkeraan Halonen on yksityiskoneilla Afrikassa lennellyt vielä eläkevuosinaankin. Seksityön ohella on kiva esittää kutsuja. Luovutti Syyrian Assadillekin korkean Suomen Tasavallan kunniamerkin henkilökohtaisesti. Näin pääsi tapaamaan ihailemaansa Assadia.

      • 58473

        Halonen ei ole syynä yksittäisen ihmisen pahoinvointiin. Valitettavasti Kellokosken sairaalakin lopetetaan.


      • tottapuhuen11

        Pitäisi alkaa jo kaikkien puhua asian oikeilla nimillä. Esim. Lähi-idästä tulleille nuorille perheellisille matumiehille voisi suoraan sanoa ja ilmoittaa, että parhaiten yhdistätte perheenne menemällä kotiin perheenne luokse.


      • TilanneOnKestämätöntä
        tottapuhuen11 kirjoitti:

        Pitäisi alkaa jo kaikkien puhua asian oikeilla nimillä. Esim. Lähi-idästä tulleille nuorille perheellisille matumiehille voisi suoraan sanoa ja ilmoittaa, että parhaiten yhdistätte perheenne menemällä kotiin perheenne luokse.

        Nämä miehet joita nyt tulee solkenaan ei heitä huoleta miten heidän perheelleen käy kun he ovat paenneet sillä he etsivät täältä uudet vaimot joita varmaan on tarjolla täälläkin. Lähi-idästä tulleet ja parempaa elintasoa etsivät miehet eivät anna mitään arvoa naisille ja minkälainen on mies joka jättää perheensä vihollisen tapettavaksi ja pakenee kuin jänishousu eikä puolusta omaisiaan?

        Tyrmistyttävää on että täällä elätetään väkivaltaisia ryhmittymiä jotka ovat osallistuneet ihmisten tappamiseen ja muihin hirmutekoihin omassa lähtömäässaan. Mitä tarkoittaa sekin että kansalta salataan asioita ja kansan sananvaltaan puututaan sensuurilla?


      • PoisKamelinpaska

        Eläkeläisiltä on kaavailtu leikattavaksi asumistuki, mutta samaan tarkoitukseen ollaan sitten valmiita ottamaa lisää lainaa näitä turisti kansalaisia varten.
        Ei tässä hallituksen päättäjillä ole päätä eikä häntää.


    • 007täällä

      Sipilän hallitus on korruptoitunut joka välittää vain rahasta ja vallasta, eikä kansasta joka sen äännesti valtaan. Sananvapautemme on uhattuna ja moni muukin vapaus on vaarassa. Suomi on nyt pahassa lamassa ja silti turistipakolaisten maahan ryntäykselle ei tehdä mitään vaan rajat ovat auki kuin saluunanovet näille miehittäjille.
      Jos tilanne jatkuu on kansan noustava ja talvisodan toimintaan.

    • PelkoTullutKyläämme

      Yhteiskuntarauha on kohta menetetty, viranomaiset eivät pysty enää takaamaan kansalaisten turvallisuutta. Kansalaisilta pimitetään totuus ja näin ovat asiat muuttuneet pysyvästi, paluuta, vanhaa rauhalliseen ja turvalliseen yhteiskuntaan ei enää ole vain pelko ja turvattomuus valtaa kansalaisten elämän.
      Tämäkö on se hinta jonka lapsemme ja heidän jälkeläisensä joutuvat maksamaan yrittäessään elää täällä sekasortoon saatetussa maassamme?
      Pölkkypää poliitikot ja hyysärit ovat järjestäneet koko maamme tilaan josta jää historiaamme synkkä aikakausi.

    • SyyllisetEsille

      Kohta kukaan ei uskalla mennä pienillä paikkakunnilla edes ulos kun nämä maahamme tunkeutuneet rosvolaumat vaeltaa pitkin teitä ja katuja.
      Vanhukset joutuvat pelkäämään ja kuka on syyllinen tähän tilanteeseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2803
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      73
      2576
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2121
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1449
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1413
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe