Terveysmatka Goa

Terveysmatkailija

Olen jo vuosia lukenut esim.Viroon tehtävistä terveysmatkoista, Unkariin ym.
Hampaat hoidetaan, optikolla käydään , röngtenkuvaukssissa ja vaikka missä operaatioissa koska todella edulliset hinnat ja hoito hyvää.
Nyt kiinnostaisi miten onnistuu Goassa, toki olen silmäläseja ostanut sieltä ja ollut tyytyvänen laatuun ja hintaan mutta siihen se onkin sitten jäänyt, Nyt olen lähdössä pariksi kuukaudeksi ja aikaa olisi vaikka kuinka hoitaa myös terveyttä.Kiinnostaisi kokemukset ja hinnat.Missä kannattaisi käydä.Mammografia,luomien poisto ym.
Onko tietoa klinikasta josta saisi useita terveyspalveluita.tarkastuksia.No nyt taas ihan varmasti tulee neuvoja G O O G L A A, sitä toki olen harrastanut mutta eipä ole tärpännyt ja nuo kokemukset siis olisivat sitä tarkeää tietoa jota haen.
Kiitos jo etukäteen vastaajille:)

14

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stiende

      Etkö tosiaan osaa googlettaa mitään? Intiastahan löytyy pilvin pimein tietoa netistä suoraan googlettamalla ja voi varailla paikat ym. Täällä palstalla on sen verta urpoa sakkia, että suurin osa tekee noita pakettimatkoja Goaan ja ramppaa vain hotellin ja rannan väliä, eikä tiedä mistään mitään, vaikka on (oman kertoman mukaan) käynnyt Intiassa 10 kertaa. Tuolla on ollut varsinainen suksee tämä viestiketju, jossa on arvosteltu aamiaiset ja aurinkovarjot, siitä löytyy tämän palstan koko kuva.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12928875/sea-breeze-beach-hotelli-6-2-1014-27-02-1014-ii
      Niin hammaslääkärissä kannattaa käydä Intiassa, hoito on paljon halvempaa, kuin Suomessa ja yhtä hyvää, kun menee kunnolliselle hammaslääkärille. Kruunut ja sillat onnistuu kullasta. Voit kysyä heiltä suoraan. http://www.dental-clinic-delhi.com/tooth-replacement.html
      Lääkärit muutenkin osaavat Intiassa hommansa ja osaavat määrätä oikeat lääkkeet. Lääkärit kannattaa muutenkin selvittää, vaikka ei olisikaan millään terveysmatkalla, sillä jos kulkukoira sattuu puraisemaan vaikkapa pankkiautomaatilla käydessä, on vitsit vähissä ja hoitoon on lähdettävä aika nopeasti. Apua kyllä löytyy, ei syytä paniikkiin.
      Perinteisiä hoitoja, kuten hierontaa selkävaivoihin osataan myös hoitaa. Hieroja tulee kotiin 600-800rs. hinnalla ja tuolla hintaa pahempikin lukko aukeaa selkälihaksista.
      Jos olet kymmenen kertaa jo aiemmin käynnyt Goalla, niin kaiketi olet katsellut paikallisen tarjonnan jo moneen kertaan paikan päällä...

      • urputiurputi

        Taitaa stiendellä olla sisälukutaitokin parempi kuin muilla kun en missään kohtaa huomaa terveysmatkailijan maininneen käyneensä kymmentä kertaa goalla


    • Terveysmatkailija

      Stiende oletpa sinä kiukkuinen ja kirjoituksestasi saa tuntuman että olet jotenkin ärsyyntynyt persoona, no meitä on moneen junaan.En tarvitse vaivaantua kirjoittelemaan tuolla asenteella.Ensinnäkin en todellakaan kuulu niihin jotka ramppaa hotelli ranta lomaa, olen paljon Intiasta oppnut ja haluan oppia ja nähdä,kokea lisää ja siihen tarvitaan tietoa jo etukäteen , ei voi olla kaikki tietävä ja matkailu on minulle mieluinen harrastus, mielelläni jo etukäteen tutkin ja selvittelen asioita, se on sellaista esi makua tulevaan matkaan ja mukavaa.Olen jo vuosia saanut todella hyviä vinkkejä ja osoitteita näiltä palstoilta.
      Ranta hotelli lomailijan ei todellakaan ole tarvis etukäteen hakea mitään tietoa, hotelli ja ranta varmasti löytyvät ilman sitä.Positiivista mieltä sinulle ja iloa elämääsi.

      • intiaantalveksi

        Täältä mitää hyviä ohjeita ja neuvoja saa.. Nää goanramppaajat tiedä mistää mitää. Jotkut jopa jakaa vaarallistakin tietoo, kuten malarialääkityksee jotkut suositteli Helioparia, joka ei misää nimessä toimi Intassa http://sic.fimea.fi/2_2012/malarianestolaakkeet_ja_niiden_haittavaikutukset.aspx
        ja sitte ne aamiaiset valitetaan ja vois hyvin vaihtaa majapaikkaa, eikä ola naama norsunpimpuralla. Entäs sitte ne lentokoneen safkat, nää luulee, et finnairi on ainut lentoyhtiö maailmassa, joka lentää Intiaa..
        Jos on muka käynny kymmenen kertaa Intiassa, nii osaa kyllä tai pitäs jo osata löytää vaikka mitä, ei sitä enää täällä tartte alkaa kyselee ja pätee.


      • urputiurputi

        Edelleenkään ei tässä ketjussa kukaan ole väittänyt käyneensä kymmentä kertaa goalla


      • samakuitenkin
        urputiurputi kirjoitti:

        Edelleenkään ei tässä ketjussa kukaan ole väittänyt käyneensä kymmentä kertaa goalla

        Tää sama mummo tehtailee näitä aloituksia tänne, on muka niin asiantuntija ja väittää käynneensä Intiassa kymmenen kertaa... Ei tarvii olla kummoinen nettiosaaja, kun pystyy selvittää.


      • hyvittuneena_seurannut
        samakuitenkin kirjoitti:

        Tää sama mummo tehtailee näitä aloituksia tänne, on muka niin asiantuntija ja väittää käynneensä Intiassa kymmenen kertaa... Ei tarvii olla kummoinen nettiosaaja, kun pystyy selvittää.

        Älä ole huolissasi, kyllä tilanne rauhoittuu, kun tämä vakihörhö pääsee taas sinne Intiaan sillä pakettimatkallaan, tammikuussa näyttää menevän :D


    • ggooaa

      ayuurshree ayurvedic clinkc lääkäri Calangute beach Goa on hyvä lääkäri
      käynti ei maksa vain luontaislääkkeet mitä ostat ...lääkäri antaa reseptin, suosittelen
      sekä hammaslääkäri smile dentail piste galangutessa lähellä holiday street katua toinen piste lähellä baga heillä on nettisivut. luotettava paikka ja hyvä hoito.
      muista ei itsellä kokemusta. englantilaiset käyvät siellä myös hammaslääkärissa ja mangneetti kuvauksissa.

    • Terveysmatkailija

      Kiitos ggooaa sinulle hyvistä tiedoista, molemmat kiinnostaa.
      Mukava kun täällä löytyy ihmisiä jotka jakavat tietojaan, ei kaikkea löydä googlaamalla ja vaikka löytääkin on tärkeää ja mielenkiintoista saada tietää muiden kokemuksia.

      • ggooaa

        ayuurshree ayurvedic clinkc lääkäri hän kysyy ekalla kertaa vain sinun iän. kynsilakkaa ei saa olla kysissä sillä hän katsoo kynnet,silmät ja kielen ja mittaa pulssi enkä olisi ikinä uskonut, että he tietää ennenkuin itse kävin. ja hänen määräämiä luontaislääkkeitä uskaltaa käyttää tehoaa. olen käyttänyt jo 3 vuotta ja suomessa on otettu maksa arvot ja kaikki mahdolliset muut ja kaikki ok.
        hammaslääkäriä smile dentail olen käyttänyt jo 3 vuotta tarkistus,hammaskivenpoisto, kruunun olen teettänyt sekä paikkaus. kaikki ovat hoidettu hyvin ja onnistuneet. jotku on teettänyt myös impalntteja.


    • Intiassaterveysmatkalla

      Minulla oli varsinainen terveysmatka Intiaan v. 2012, kun sain jalkaani haavan ja siitä meni paikallinen bakteeri sisuksiini. Kolme viikkoa henkihieverissä letkuissa vahvoilla antibiooteilla siinä vierähti ja kuukausi vielä saikkua. http://aijaa.com/jgDFCa
      Malarialääkitystä en missään nimessä jättäisi pois matkoillani Intiassa, mielestäni on sulaa hulluutta olla ilman malarialääkitystä.

    • Terveysmatkailija

      No niin, tulipahan kaikenlaista tietoa ja joukossa joitakin joilla nähtävästi on tapana ainoastaan purkaa pahaa oloaan näillä palstoilla. Sääliksi käy näitä ressukoita.
      Kiitos teille kaikille jotka annoitte hyviä ja asiallisia vinkkejä.
      Lopuksi näille säälittäville ressukoille tiedoksi että vaikka on 10 Intian reissua takana niin Intia on valtava maa ja ikinä ei varmaan voi kaikkea tietää ,oppia .Olen näillä matkoilla tutustunut maahan, ihmisiin, luontoon ja ah niin fantastiseen Intian keittiöön.
      Shoppailut ja muu on jäänyt lähes kokonaan. Tulevalla reissulla olisi siis tarkoitus hoitaa itseään ja siksi jo ennen matkaa täällä näitä asioita kyselen googlaamisen lisäksi, sitä varten nämä keskustelupalstat täällä ovat.
      Anteeksi nyt sitten jos joku ei sitä kestänyt, lääkitys kohdalleen niin eiköhän se elämä teillekkin ainakin joskus hymyile.

      • tääonniintätä

        Paljonpa tulikin tietoa... Vaan eipä tässäkään ketjussa kukaan varmaan purkanut pahaa oloaan, tämän palstan luonne on vain tälläinen, oli osio mikä hyvänsä.
        Intia on laaja maa ja paljon on näkemistä.
        Vaan terveyteen liittyvissä jutuissa luottaisin lääkäriin, enkä tälläisiin asiantuntijoihin, joita täällä on. Ja Intia on lääketieteen ja lääkäreiden suhteen ihan huippua, joten Intiassa on kyllä hyvä sairastaakin, jos kohta hoitaa terveyttään.
        Vaan shoppailuhan Intiassa vasta kannattaakin, sieltä voi tuoda niin monia tuotteita mukanaan tai lähettää muilla tavoin Suomeen rahtina.


    • terveenätakaisin

      Goallakin saa toki hoitoa ja terveysmatkailu sinne on suosittua, ei tosin yhtä suosittua kuin Chennaihin. Monentasoista yrittäjää sieltä takuulla löytyy, joten sinun tulee tehdä erittäin huolellinen "markkinatutkimus" asian suhteen, ennen kuin päätät, kenen puoleen käännyt. Loistaa neuvoa ja taustatietoa hyödyllsine linkkeineen löydät täältä (huomaa lopusta löytyvät linkit, joiden kautta voit suoraan selailla niin sairaaloita, klinikoita, niiden palveluita ja hintoja!) http://intia.info/terveysmatkailu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe