WC-elokuvan paikka Oulussa

Muuntaja_230V

Törkeästä rahanpesusta on syytteessä nainen, joka syyttäjän mukaan on muun muassa ottanut vastaan ja muuntanut sekä peittänyt tai hävittänyt rikoksella saatua omaisuutta ja rikoksen tuottamaa hyötyä.

Mies on syyttäjän mukaan siirtänyt sijoitusklubin varoja naiselle ainakin 500 000 euroa, jolla nainen on hankkinut omiin ja alaikäisen poikansa nimiin asunto-osakkeita ja muuta omaisuutta.

Syyttäjän mukaan varoilla on hankittu kaksi lomaosakehuoneistoa, henkilöauto ja peruskorjattu naisen yrityksen omistamaa kiinteistöä ja maksettu sen laskuja.

Syyttäjä vaatii, että oikeus tuomitsee miehen, naisen ja tämän alaikäisen pojan menettämään yhteisvastuullisesti valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä 795 508 euroa.

Lisäksi syyttäjä vaatii, että mies ja nainen on tuomittava vankeusrangaistuksiin.

Naisen, pojan ja naisen yrityksen omaisuutta on määrätty takavarikkoon, jota syyttäjä vaatii edelleen pidettäväksi voimassa.

http://yle.fi/uutiset/wincapita-varoja_kaytettiin_luksuselamaan__syyttaja_vaatii_vankeusrangaistuksia/8441443

57

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TulppionTalipää

      ”Syyttäjän mukaan mies on kerännyt varoja yli miljoona euroa, josta hän siirtänyt klubiin vajaat 430 000 euroa, palauttanut jäsenille reilut 185 000 ja siirtänyt naisen ja tämän pojan tileille yli 415 000 euroa.”

      No huh hah hei taas. Omaan taskuun puolet rahoista ja klubiin puolet. Tämäkö nyt on sitä toimintaa, jota meidän Tröllykkä kertoo suoritetun vilpittömin mielin ja hyvässä uskossa.

      Tässäkö me näemme tavallista paremmin toimeentulevan ja hyvin kulutetun kansalaisen aktiivisena ponnistelevan yhteisen hyvän eteen. ;)))))))

      On nämä koijareita.

      • Taasko-vaihdoit-nikkiä

        > Tämäkö nyt on sitä toimintaa, jota meidän Tröllykkä kertoo suoritetun vilpittömin mielin ja hyvässä uskossa.

        Kylläpä Brynä nyt innostui, kun 12 000 jäsenestä alkaa kohta olla se vuosia sitten lupaamani "likainen tusina" koossa: sehän tarkoittaa lukuna peräti kokonaista yhtä promillea jäsenistä, juuri kuten sanoin jo vuonna yksi-ja-kaksi.

        Jos muistan oikein, laskit joskus ylivertaisella teknillisen yliopiston matematiikalla meille muille, että tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. Samassa suhteessa se tarkoittaisi Winkkariin melkein viittäkymmentä (50) petoksen tehnyttä. Mikä siis mättää, vai oliko kaavasi väärin? Vaikka kaikki mahdolliset rikoslajit läimitään nyt yhteen, Winkkarista on saatu aikaan se 10 tai 20 syytettä.

        Eikö muuten olekin hieno, että jutussa talouden kauniimpi puolisko oli ajatellut alaikäisen poikansa tulevaisuutta ja perheensä parasta sijoittamalla varoja erityisesti kiinteään omaisuuteen? Siitähän on myös helpompi maksella rikoshyödyn palautuksia kuin haihtuneista viinahöyryistä tai palaneista kerosiineista.

        Ps. Miten se Tiinan jäsenyysasia edistyy, lumet ovat olleet jo pitkään vallitseva olotila osassa maatamme?


      • Todellinen-rikoskeskitty

        JK. Taisit käyttää ilmausta: "Winkkarissa on todellinen rikoskeskittymä." Et vain ole voinut todistaa asiaasi. ;)))))))))

        Vai vielä 0,38 %. Kissan viikset.


    • Voivoivoivoi

      Jos on maksanut verot klubista saamistaan tuotoista, käyttänyt rahat sitten mm. talon remonttiin, loma-asuntojen hankintaan sekä muutamaan ulkomaanmatkaan ja saa niskaansa syytteen törkeästä rahanpesusta niin kyllä minun vaillinainen järkeni tilttaa.

      Olisiko nuo rahat pitänyt säilöä piironginlaatikkoon ruskeassa kirjekuoressa varustettuna tekstillä: "KRP:n poikain sekstailulomarahastoon" jotta olisi välttynyt tuolta törkeältä rahanpesusyytteeltä.

      Eihän noille syytteille ole minkäänlaisia järjellisiä perusteita.

      Voivoi, kyllä se syyttäjä taas näkee märkiä päiväunia ja YLE tapansa mukaan uutisoi juuri sen mitä viranomainen haluaakin.

      Perheen pään törkeät petossyytteet nurjahtavat perusteettomina, korvausvaateet hylätään, valtio ja korvausvaateiden esittäjät velvoitetaan maksamaan oikeudenkäyntikulut ja pariskunta saa muutaman tonnin ns. koppikorvauksia.

      Rahat toki menetetään valtiolle, kuinkas muuten.

      YLE otsikoi jotensakin, että "luksuselämään"...

      Voivoivoi....

      • On-nämä-koijareita

        "WinCapita-varoja käytettiin luksuselämään."

        Mies on syyttäjän mukaan siirtänyt sijoitusklubin varoja naiselle ainakin 500 000 euroa, jolla nainen on hankkinut omiin ja alaikäisen poikansa nimiin asunto-osakkeita ja muuta omaisuutta.

        Siinähän sitä on luksuselämää kerrakseen, kun hankkii asunto-osakkeita itselleen ja pojalleen. Ja jos ne osakkeet ovat ulkomailla, paikan päälle olisi pitänyt kävellä, hiihtää tai liftata, ei tietenkään lentää. Lentäminenhän on metsäläiselle luksusta.

        Lisäksi on peruskorjattu naisen yrityksen omistamaa kiinteistöä - ettei olisi peräti pistetty uutta tapettia seinään tai hiottu puulattiaa uuden veroiseksi...? Siinä on varsinaista rahanpesua ja luksusta. Harkittua sellaista. (Not!)


      • Ihahahahanrehellistä

        Siis tässä on kyllä mielestäni toimittu ihaa ihaa ihaaaa iiiihan rehellisesti hirnahtaa kohta Eokin aasi joka makaa edelleen ojassa selällään jalat kohti taivasta.


    • mmmmmmm1

      Ootellaanpa KRP:n käsikassaran Kalevan raflaavia otsikoita.

      Eiköhän se Susku jo huomeniin ole saanut jutun näpyteltyä.

      Tabloidi-käsikassarassa sitten koko aukeaman juttu luksuselämää ja muutaman kuukauden kuluttua ihmetellään kun ei tahdo herua keneltäkään kommenttia.

      Ei vastaa syyttäjä puheluihin, lyhytsanaisia ovat lainopilliset avustajat, vastaajat hymyilevät vienosti vaan eivät sano sanaakaan, korvauksenvaatijat järkytyksestä mykkinä tavaavat käräjäoikeuden langettamia oikeudenkäyntikulujen korvauspäätöksiä.

      "Jos teet rikosilmoituksen 15.6.2009 mennessä, niin syyttäjä voi ajaa kanteesi..."

      • Tilinauha

        Tais mennä rojut myyntiin.


      • OliNousukkaita

        Ihan sama vaikka koko rahalla olis ostettu ahtopainemittareita.
        Rahat on rikoshyötyä. Ne on palautettava.

        Olipas taas muuten persaukista porukkaa.


    • Toi mahtaa olla juurikin se sama juttu mistä aikoinaan kerroin nimiä mainitsematta esimerkin siitä, jotta miten alaikäsetkin sotketaan juttuun mukaan. Tosin mun mielestä sen lapsen (oli kuulusteltaessa täysi-ikäinen) kuulustelupöytäkirjasta kävi hyvin ilmi se, että lapsi oli saavuttanut luxuselämästä nauttiessaan täys`ikäisyyden ja omaksunut samalla jonkin sortin ahneuden mukavaan elämään, eikä enää niin välittänyt mistä ne rahat tulivat, kunhan vaan tulivat. Muistaakseni tuo lapsukainen ei edes ymmärtänyt pankin tiliotteista (tipahteli vaan postiluukusta ja jotkut eivät kuulemma tipahtaneet ollenkaan)kuulustelupöytäkirjan mukaan yhtikäs´mitään.

      Oliko vielä sama pariskunta, jonka mies sanoi kuulustelupöytäkirjassa, että emäntä se haluaa ajella sillä niiden uutukaisella 407 Pösöllä (vm. jotain 2005-2006) ja hän ukkona saa ajaa vaan jollain iänikuisella menopelillä? Tästä en ole varma, mutta mulle jäi jotenkin tuo Pösö 407 mieleen, kun meillä on sunnuntaiajossa vuoden 2007 malli. Taisin silloin sanoa, että se, vaikka onkin kaksilitranen, on laiska kiihtymään, mutta vauhtiin päästyään ymmärtää, jotta miksi selkänojat on keksitty.

      Ja mitaan ette voi...

      • LeoLuxus

        "Oliko vielä sama pariskunta, jonka mies sanoi kuulustelupöytäkirjassa,"

        Eipä ole tämän miehen kuulustelupöytäkirjoja KRP:n myyntiin panemien joukossa.
        Taitaa tietää noista ministerien mukanaoloista normijäsentä enemmän.

        Vietin muuten juuri luksuselämää ja maksoin pari laskua. ; ))))


      • LeoLuxus kirjoitti:

        "Oliko vielä sama pariskunta, jonka mies sanoi kuulustelupöytäkirjassa,"

        Eipä ole tämän miehen kuulustelupöytäkirjoja KRP:n myyntiin panemien joukossa.
        Taitaa tietää noista ministerien mukanaoloista normijäsentä enemmän.

        Vietin muuten juuri luksuselämää ja maksoin pari laskua. ; ))))

        Sitten on kyllä hyvin, hyvin samanlainen tapaus. Voi kait sitä sitten olla kaksikin hyvin saman tyyppistä juttua. Törmäsin siihen juttuun KRP:n tallenteissa, kun jäljittelin Jouni Kataisen osuuksia.

        Mulla on mielikuva, että lomaosake (lapsen nimiin ostettu) olisi ollu Suomesta ja kuulustelupöytäkirjassa tuohon liittyneen yrityksen nimi olisi alkanut S-kirjaimella.

        Täytyy kaivella ensiviikolla, kun alan viettämään pari viikkoa luxusta. Alkaa nääs palkallinen kesäloma.

        Ja mitaan ette voi...


    • VuotsonVeltto

      Nimimerkki ”Taasko-vaihdoit-nikkiä” pohtinee minun nikkiäni. Minähän taannoin jätin sinulle sen Brynolfin, etkös enää muista? Pakko se on taas jostakin pieraista esiin uusi nikki. Säälittäviä nämä pikkuovelat nikin nussijat.

      Aikanaan Wincapita todettiin umpirikolliseksi luvuin 4 – 2300. Klubista tehtiin noin 2300 rikosilmoitusta ja toisaalta Pikkutakki, Hanski, Junttu ja Trölli puolustelivat toimintaa lailliseksi. Trölli jopa vertaisi Winkkari verottomaan luontaistalouteen, puolukan poimintaan.

      Jääkäämme mielenkiinnolla odottamaan jatkoa. Tästä Oulun koijarista tiedämme:
      • Hän on tavallista paremmin asiansa hoitanut, koska oli klubin jäsen
      • Hän on keskimääräistä kansalaista varakkaampia
      • Hän omaa keskimääristä kansalaista paremman koulutuksen
      Nämä kaikki hienot asiat tiedämme Tröllin propagandalähetysten perusteella.

      Minä taas elämänkokemukseni perusteella ounastelen, että taas näemme yhden pers’aukisen koijarin. Rahaa ei löydy mistään - ei latiakaan - ja valtion pitää maksaa raukkaparan oikeudenkäyntikin.

      Olenkohan minä oikeassa vai Trölli? Molemmat emme voi olla oikeassa. ;))))))

      • LeoLuxus

        "• Hän on tavallista paremmin asiansa hoitanut, koska oli klubin jäsen
        • Hän on keskimääräistä kansalaista varakkaampia

        • Hän omaa keskimääristä kansalaista paremman koulutuksen"

        Osui ja upposi.

        "Rahaa ei löydy mistään - ei latiakaan - ja valtion pitää maksaa raukkaparan oikeudenkäyntikin."

        Näin käy, paitsi, että on sitä rahaa jo löytynnä tuossa vajaat seitsemän vuotta sitten ja on ollunna takavarikoitunna siitä lähtien.

        Muutamat sadat tuhannet jäävät uupumaan tuosta syyttäjän vaatimasta ja korvausvaateiden esittäjät joutuvat yhdessä valtion kanssa korvaamaan noita oikeudenkäyntikuluja.

        Koppikorvauksia ja oikeudenkäynnin viivästyksiä valtio myös makselee.

        Satantonnin kieppeille ne mänöö nuo valtion vastuut tässä käräjäoikeusvaiheessa, hovista sitten vähän lisää.

        Ajattelin jatkaa tätä elämän luksustelua ja asentaa television antennikaapeliin signaalinvahvistimen, maksaa 14,90 eurukaista kärkkärillä.


      • VuotsonVeltto

        "Pakko se on taas jostakin pieraista esiin uusi nikki. Säälittäviä nämä pikkuovelat nikin nussijat."

        Älä viitsi minua sääliä. Kyllä me molemmat mahdumme tänne palstalle, kun sovussa olemme ystävinä.

        Rekisteröimätöntä nikkiä ei voi varastaa, koska ne ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Rekisteröityä nikkiä ei voi varastaa, koska järjestelmä suojaa sen salasanalla. Rekisteröi siis nikkisi, niin vaivasi loppuu.


    • KäyrämönKovis

      Feikki ”VuotsonVeltto” esittää tekohurskaita neuvojaan. Äläpä viitsi.

      Nikin nussimisen motiivina on aito ja puhdas halu tehdä kiusaa toiselle kirjoittajalle.

      Ei nikin nussinta ole puolusteltavissa. Ethän sinä puolustele sitäkään, että aikuinen mies saa kaivella persettään K-Kaupassa, koska missään sitä ei ole kielletty. ;)))))

      • KäyrämönKovis

        Ei rekisteröimätöntä nikkiä voi varastaa. Sehän olisi aivan hölmöä, että yksi "Matti" huutelisi naama punaisena kaikille muille Mateille, että menkää tuhmat pois. Kyllä tänne palstalle mahtuu Matti jos toinenkin. Rekisteröimättömät kirjainyhdistelmät ovat kenen tahansa käytettävissä. Rekisteröi nikkisi, jos haluat olla ainoa, joka sitä käyttää. ;)))))


    • Rekkaa-nikkisi-itkupilli

      > Nimimerkki ”Taasko-vaihdoit-nikkiä” pohtinee minun nikkiäni.

      Sinunpa sinun.

      > Minähän taannoin jätin sinulle sen Brynolfin, etkös enää muista?

      En minä tarvitse sinun nikkiäsi.

      > Pakko se on taas jostakin pieraista esiin uusi nikki. Säälittäviä nämä pikkuovelat nikin nussijat.

      No piereisemallahan sait aikaisemmat nikkisikin, samoin kuin suurimman osan hulluista väitteistäsikin. Aivopieruja sinulla riittää, siinä olet oikeassa, vaikkakin muutoin olet melkein poikkeuksetta väärässä.

      ////

      Miksi et rekisteröi nikkiäsi, vaan itket täällä nikkisi perään kuin pienet tytöt barbie-nukkensa perään? Oletko kenenkään muun nähnyt tai kuullut täällä itkevän nikkinsä perään? Sinullahan oli yksi rekattu tuote, jota ei varmuudella muut käyttäneet, mutta tuhosit sen ja kymmeniä ellet satoja viestejä nikkisi mukana. Pelkonahan sinulla taisi silloin olla mahdolliset kunnianloukkaussyytteet.

      Olit kertomasi mukaan selvittänyt muiden paskapuheittesi mukana myös minun henkilöllisyyden, ja olit käynyt uhkailemaan väärää henkilöä. Huonostihan sellaisessa uhkailussa käy.

      ////

      > Klubista tehtiin noin 2300 rikosilmoitusta ja toisaalta Pikkutakki, Hanski, Junttu ja Trölli puolustelivat toimintaa lailliseksi. Trölli jopa vertaisi Winkkari verottomaan luontaistalouteen, puolukan poimintaan.

      Tapasi mukaan taas valehtelet. Kerroin, että jäsenistöstä 99,9 % tulee kävelemään vapaana kuin taivaan linnut: tämä asiahan myös toteutui. En myöskään verrannut Winkkaria puolukan poimintaan, vaan kerroin Tasmanian pussipirulle, että Winkkari sai tuottonsa luontaistaloudesta: sienistä, marjoista ja tyhjistä pulloista. Et ymmärtänyt silloin etkä ymmärrä nyt, että väitteeni oli yhtä sarkastinen kuin Winkkarin valuuttakauppa.

      > Nämä kaikki hienot asiat tiedämme Tröllin propagandalähetysten perusteella.

      Tässä on tuota kuvaamaasi propagandaa Hesarista: "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia.... Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."

      Nämä hienot asiat siis tiedämme, aivan kuten sanot.

      > Minä taas elämänkokemukseni perusteella ounastelen, että taas näemme yhden pers’aukisen koijarin.

      Me kaikki täällä jo tiedämme, että sinun elämänkokemuksesi on yhtä-tyhjän-kanssa; vanhassa sillitynnyrissä olet kasvanut ja sieltä tapinrei'ästä kurkistelet maailmaa. Ns. ounastelusi puolestaan on vääristelyä ja valehtelua, noin etupäässä.

      > Olenkohan minä oikeassa vai Trölli?

      Minä en ole tästä asiasta juuri mitään sanonutkaan. Sanoin vain, että tässä jutussa talouden kauniimpi puolisko oli ajatellut alaikäisen poikansa tulevaisuutta ja perheensä parasta sijoittamalla varoja erityisesti kiinteään omaisuuteen. Siitähän on myös helpompi maksella rikoshyödyn palautuksia kuin haihtuneista viinahöyryistä tai palaneista kerosiineista.

      Sen sijaan kaikki se, mitä sinä sanot, hajoaa yleensä kuin huonosti tehty korttitalo. Sinä olet erittäin harvoin oikeassa, koska etupäässä valehtelet, ajattelet ihmisistä pahaa ja toivot ihmisille pahaa. Vain vähän olet oppinut vuosien varrella.

      ////

      Jos muistan oikein, laskit joskus ylivertaisella teknillisen yliopiston matematiikalla meille muille, että tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. Samassa suhteessa se tarkoittaisi Winkkariin melkein viittäkymmentä (50) petoksen tehnyttä.

      Mikä siis mättää, vai oliko kaavasi väärin? Vaikka kaikki mahdolliset rikoslajit läimitään nyt yhteen, Winkkarista on saatu aikaan se 10 tai 20 syytettä.

      Ps. Miten se Tiinan jäsenyysasia edistyy, lumet ovat olleet jo pitkään vallitseva olotila osassa maatamme?

      • Väittämäsi; "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia...." - ei pidä ihan tolleen paikkaansa. Rantala kuvaa tuossa niitä sijoittajia jotka lähtivät viimemetreillä (lue; loppurahastukseen vuonna 2008 talvella) mukaan.

        Ne jotka liittyivät aikaisessa vaiheessa sijoittivat muutaman kympin tai muutaman satasen. Nämä alkuaikana mukaanlähteneet ovat nyt juuri niitä keiltä sitä rahaa karhutaan ihan siitä syystä, että he ehtivät kasvattaa pottiaan mukavasti. Ne jotka lähtivät lopussa mukaan jäivät nuolemaan näppejään.

        Noista liittymismaksuista on ollut forumeilla paljon "tilastotietoa" siitä, että paljonko liittyminen maksoi aikajanassa 2004-2008.

        Olkoot vaikka millainen tohtori ta rohvessori tämä Rantala tahansa, niin sen tolvaisuilla voi pyyhkiä hanuria. Tai sitten sitä gradua väännellään tarkoitushakuisesti clubilaisten keskuudessa niin, että se miellyttää winkkarilaisia.

        Ja mitaan ette voi...


      • Ei-ollut-gradu
        RailiSuominen kirjoitti:

        Väittämäsi; "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia...." - ei pidä ihan tolleen paikkaansa. Rantala kuvaa tuossa niitä sijoittajia jotka lähtivät viimemetreillä (lue; loppurahastukseen vuonna 2008 talvella) mukaan.

        Ne jotka liittyivät aikaisessa vaiheessa sijoittivat muutaman kympin tai muutaman satasen. Nämä alkuaikana mukaanlähteneet ovat nyt juuri niitä keiltä sitä rahaa karhutaan ihan siitä syystä, että he ehtivät kasvattaa pottiaan mukavasti. Ne jotka lähtivät lopussa mukaan jäivät nuolemaan näppejään.

        Noista liittymismaksuista on ollut forumeilla paljon "tilastotietoa" siitä, että paljonko liittyminen maksoi aikajanassa 2004-2008.

        Olkoot vaikka millainen tohtori ta rohvessori tämä Rantala tahansa, niin sen tolvaisuilla voi pyyhkiä hanuria. Tai sitten sitä gradua väännellään tarkoitushakuisesti clubilaisten keskuudessa niin, että se miellyttää winkkarilaisia.

        Ja mitaan ette voi...

        > Väittämäsi; "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia...."

        Ei tämä ole minun väitteeni, vaan suora kopio Hesarista.

        > Tai sitten sitä gradua väännellään tarkoitushakuisesti...

        Ei se ollut gradu, vaan tohtorin väitöskirja. Niinhän Hesarilla on aina ollut taipumus väännellä näitä Winkkarin asioita. Heh heh...


    • Mitä-ttua-Brynolf

      Valuuttakauppias 14.6.2012 12:48: "Winkkaripopulaatio eroaa merkittävästi normikansalaisten populaatiosta. Erehtymisriski on alle 5%. Luvut on laskettu Tilastokeskuksen materiaalista. Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. ;)))"

      Missä vit...ssa on se Brynolfin aka Valuuttakauppiaan mainostama rikoskeskittymä, jonka hän katsoo todistaneensa?

      • PorttipahdanPösilö

      • Housusi-nilkoissa
        PorttipahdanPösilö kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/10709172/janiskoira-winkkarin-jaljilla---ajo-alkaa

        Tässä se koko keskustelusäie on. Nauratti kovasti kun luin. Kaikella kunnioituksella, sait kyllä pataasi tässä väittelyssä 6-0. ;))))

        Siellähän kerrottiin avainasiana näin: "Sinun looginen virheesi kuitenkin on, että vertaat yhteismitattomia asioita keskenään, kuten sinulle on monesti jo osoitettu."

        Vertasit siis appelsiineja ja omenoita toisiinsa ja kekkaloit humalassa kuin alasti paikallisella torilla.

        Edelleen sinulla jäi vastaamatta kysymykseen: "Onko piin desimaaleilla vain yksi oikea järjestys?"

        Aluksi väärensit (tarkoituksella) piin desimaalit, jonka jälkeen väärensit (tarkoituksettomasti osaamattomuuttasi) suomalaisten petosluvut!

        Ei kyseessä ollut väittely - sinä väärensit asioita ja muut sen sinulle kertoivat. Jäit kiinni taas housut nilkoissa.


      • PorttipahdanPösilö
        PorttipahdanPösilö kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/10709172/janiskoira-winkkarin-jaljilla---ajo-alkaa

        Tässä se koko keskustelusäie on. Nauratti kovasti kun luin. Kaikella kunnioituksella, sait kyllä pataasi tässä väittelyssä 6-0. ;))))

        Olipas mukava viestiketju. Tuollahan minä opetin sinulle logiikkaa oikein olan takaa. Kun en millään saanut kovapäistä ja umpilaiskaa oppilastani tekemään vähän oma-aloitteista aivotyötä, väänsin sitten ratakiskosta missä pikku-Trallalaani oli mennyt metsikköön väitteineen. Siitähän sinä aloitkin murjottamaan ja rääväsuuna huutelemaan. Saipoota vaan suuvärkkiisi olisit sietänyt saada.

        Huomaa, että tuo keskustelu käytiin vuosi Suuren piikeskustelun jälkeen, jossa riepottelin sinua näin jälkikäteen katsottuna melko lailla kovakouraisesti. Ei ihme, että olit vuotta myöhemmin vielä henkisesti mustelmilla ja arka. Menit jälkiuhoissasi noinkin hökäisemään:

        "Siinä hupaissa pii-keskustelussahan tuon jo opin. Viisautta sain kaataa kuin ämpärillä pirtua lahoon kantoon. Kaikki meni sinne, mutta mitään näkyvää ei tapahtunut."

        Hupaisa katsantokanta piikeskusteluun, huomioiden sen että myöhemmin matematiikkapalstalla tunnustit olleesi kaiken aikaa väärässä piikeskustelussa. Sellaista se oli se sinun viisautesi. Muille näkymätöntä. ;)))))))


    • TanhuanTaikinapää

      ”Oletko kenenkään muun nähnyt tai kuullut täällä itkevän nikkinsä perään?”
      Eikös me yhdessä itkeä tuherrettu muutama vuosi sitten, kun vallan hukkasit rakkaan Capitrolli-nikkisi?


      Olen edelleenkin sitä meiltä, että nikin nussimisen motiivina on aito ja puhdas halu tehdä kiusaa toiselle kirjoittajalle. Se ei ole hyväksyttävää.


      ”Olit kertomasi mukaan selvittänyt muiden paskapuheittesi mukana myös minun henkilöllisyyden…”
      Käytit omatekemää sivistyssanaa, jota kukaan muu tässä maailmassa ei käytä. Se ohjasi minut kotisivuillesi. Näppärä nuorihan sinä olet, mutta ei minulla ollut mitään tarvetta julkaista henkilöllisyyttäsi – ei silloin, eikä ole nytkään. Oli rattoisaa huomata, miten paniikissa tuhosit kotisivusi, kun hieman vihjasin asiasta. ;)))))


      "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia…”
      Niin mielelläni minä uskoisin sinua tai Rantalaa, mutta kun omat silmäni kertovat vallan muuta. Kun winkkarikoijari on oikeudessa luovuttamassa rikoshyötyään, niin kertomus tuppaa olemaan tätä: Rahat ovat menneet, terveys kronklaa, muija on jättänyt ja nyt pitäisi saada ilmainen oikeudenkäynti.

      Usko siinä nyt Rantalaa, kun omin silmin näet pers’aukisen pellen.

      Moskovan Tiltuhan se yötä päivää jauhoi älyvapaata propagandaansa rintaman radiolähetyksissä. Ja sama usko se on sinullakin: Kun älyttömyyttä toistaa kyllin, siitä on tultava fakta.

      Mutta soittele sinä menemään vaan, olen immuuni propagandalle, koska olen itsenäisesti ajatteleva yksilö. ;)))))

      • Olet-melkein-aina-vääräs

        > Eikös me yhdessä itkeä tuherrettu muutama vuosi sitten, kun vallan hukkasit rakkaan Capitrolli-nikkisi?

        Sinä itkit silloin ja itket nyt. Minä aloin kirjoittaa toisella nikillä.

        > Olen edelleenkin sitä meiltä, että nikin nussimisen motiivina on aito ja puhdas halu tehdä kiusaa toiselle kirjoittajalle. Se ei ole hyväksyttävää.

        Jos olet noin pikkutarkka, rekkaa nikkisi. So simple.

        > Käytit omatekemää sivistyssanaa, jota kukaan muu tässä maailmassa ei käytä. Se ohjasi minut kotisivuillesi. Näppärä nuorihan sinä olet, mutta ei minulla ollut mitään tarvetta julkaista henkilöllisyyttäsi – ei silloin, eikä ole nytkään. Oli rattoisaa huomata, miten paniikissa tuhosit kotisivusi, kun hieman vihjasin asiasta. ;)))))

        Sinulla ei ole harmainta aavistusta siitä, kuka tai mikä minä olen. Jos minulla on tai olisikin kotisivut, en varmuudella poistaisi niitä kaltaisesi ääliön uhkailujen takia.

        > Niin mielelläni minä uskoisin sinua tai Rantalaa, mutta kun omat silmäni kertovat vallan muuta.

        Älä minulle ole katkera siitä, että Tri (väit.) Rantala ja Hesari näin kirjoittavat. Totuus saattaa koskea sinuun kovinkin.

        > Ja sama usko se on sinullakin: Kun älyttömyyttä toistaa kyllin, siitä on tultava fakta.

        Toista, mitä toistat. Sinun suustasi ei faktaa saa kuin korkeintaan rautakangella vääntämällä.

        > koska olen itsenäisesti ajatteleva yksilö.

        Todellinen individualisti, joka keksii oman totuutensa, ja tästä muutama esimerkki, ihan vain tästä avauksesta:

        - "Tiina ei ollut Winkkarin jäsen."
        - "Tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. "
        - "Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. "

        (Tiina oli todellisuudessa Winkkarin jäsen; suomalainen ei tekaise todellisuudessa petosta 0,38 % tod. näk.; Winkkarissa ei ollut todellisuudessa rikoskeskittymää.)


      • Missässeonkaan
        Olet-melkein-aina-vääräs kirjoitti:

        > Eikös me yhdessä itkeä tuherrettu muutama vuosi sitten, kun vallan hukkasit rakkaan Capitrolli-nikkisi?

        Sinä itkit silloin ja itket nyt. Minä aloin kirjoittaa toisella nikillä.

        > Olen edelleenkin sitä meiltä, että nikin nussimisen motiivina on aito ja puhdas halu tehdä kiusaa toiselle kirjoittajalle. Se ei ole hyväksyttävää.

        Jos olet noin pikkutarkka, rekkaa nikkisi. So simple.

        > Käytit omatekemää sivistyssanaa, jota kukaan muu tässä maailmassa ei käytä. Se ohjasi minut kotisivuillesi. Näppärä nuorihan sinä olet, mutta ei minulla ollut mitään tarvetta julkaista henkilöllisyyttäsi – ei silloin, eikä ole nytkään. Oli rattoisaa huomata, miten paniikissa tuhosit kotisivusi, kun hieman vihjasin asiasta. ;)))))

        Sinulla ei ole harmainta aavistusta siitä, kuka tai mikä minä olen. Jos minulla on tai olisikin kotisivut, en varmuudella poistaisi niitä kaltaisesi ääliön uhkailujen takia.

        > Niin mielelläni minä uskoisin sinua tai Rantalaa, mutta kun omat silmäni kertovat vallan muuta.

        Älä minulle ole katkera siitä, että Tri (väit.) Rantala ja Hesari näin kirjoittavat. Totuus saattaa koskea sinuun kovinkin.

        > Ja sama usko se on sinullakin: Kun älyttömyyttä toistaa kyllin, siitä on tultava fakta.

        Toista, mitä toistat. Sinun suustasi ei faktaa saa kuin korkeintaan rautakangella vääntämällä.

        > koska olen itsenäisesti ajatteleva yksilö.

        Todellinen individualisti, joka keksii oman totuutensa, ja tästä muutama esimerkki, ihan vain tästä avauksesta:

        - "Tiina ei ollut Winkkarin jäsen."
        - "Tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. "
        - "Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. "

        (Tiina oli todellisuudessa Winkkarin jäsen; suomalainen ei tekaise todellisuudessa petosta 0,38 % tod. näk.; Winkkarissa ei ollut todellisuudessa rikoskeskittymää.)

        Valuuttakauppias 14.6.2012 12:48: "Winkkaripopulaatio eroaa merkittävästi normikansalaisten populaatiosta. Erehtymisriski on alle 5%. Luvut on laskettu Tilastokeskuksen materiaalista. Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. ;)))"

        Missä vit...ssa on se Brynolfin aka Valuuttakauppiaan mainostama rikoskeskittymä, jonka hän katsoo todistaneensa ?


    • LaanilanLautapää

      ”Minä aloin kirjoittaa toisella nikillä.”
      Niin se aika kultaa muistot ja kuivaa kyyneleet. ;))))


      ”Jos olet noin pikkutarkka…”
      Mukavaa, että tunnustit kiusantekosi. Toki tekijästä ei minulla ole ollut koskaan epäselvyyttä.


      ”Jos minulla on tai olisikin kotisivut…”
      Oli sinulla. Kyllä nauratti, kun sivut lähtivät netistä kuin kuppa Töölöstä, kun hieman vihjaisinkin niihin.


      Eihän nyt, Trölli-kulta, pers’aukinen pelle millään puheella muutu keskimääräistä paremmin toimeentulevaksi. Ei maailma ole sellainen. ;)))

      • Punapääpaviaani

        > Niin se aika kultaa muistot ja kuivaa kyyneleet. ;))))

        No miksi sitten edelleen itket?

        > Mukavaa, että tunnustit kiusantekosi. Toki tekijästä ei minulla ole ollut koskaan epäselvyyttä.

        Missä sinä tunnustuksen olet nähnyt? Jos joku kirjoittaa sinun kanssasi samalla nikillä, miksi sinä siitä alat itkeä, vaan rekkaa nikkisi. Sulassa sovussahan olette yrittäneet olla. Ja ja ... varastithan sinäkin minun Capitrolli-nikkini, sehän on kaikille ollut jo pitkään selvää. En minä sinulle ole siitä katkera.

        ”Jos minulla on tai olisikin kotisivut…”

        > Oli sinulla. Kyllä nauratti, kun sivut lähtivät netistä kuin kuppa Töölöstä, kun hieman vihjaisinkin niihin.

        Minun luvallani saat julkistaa näiden (olettetujen) sivujen silloisen osoitteen. Ja jos katsot tietäväsi, saat luvallani myös julkistaa nimeni. Eikö olekin houkutteleva tarjous? Ellet julkaise kumpaakaan, meillä on sen jälkeen tiedossa, että sinä tapasi mukaan olet uhkaillut väärää henkilöä ja valehtelet. ;))))))

        ////

        > Eihän nyt, Trölli-kulta, pers’aukinen pelle millään puheella muutu keskimääräistä paremmin toimeentulevaksi. Ei maailma ole sellainen. ;)))

        Mutta enhän minä sille mitään voi, mitä Hesari ja tohtori väitöskirjassaan kertovat.

        Hesari: "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia.... Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."

        Lähetä valituksesi Hesarille, älä täällä surkeuttasi itke.


      • PsPsPs
        Punapääpaviaani kirjoitti:

        > Niin se aika kultaa muistot ja kuivaa kyyneleet. ;))))

        No miksi sitten edelleen itket?

        > Mukavaa, että tunnustit kiusantekosi. Toki tekijästä ei minulla ole ollut koskaan epäselvyyttä.

        Missä sinä tunnustuksen olet nähnyt? Jos joku kirjoittaa sinun kanssasi samalla nikillä, miksi sinä siitä alat itkeä, vaan rekkaa nikkisi. Sulassa sovussahan olette yrittäneet olla. Ja ja ... varastithan sinäkin minun Capitrolli-nikkini, sehän on kaikille ollut jo pitkään selvää. En minä sinulle ole siitä katkera.

        ”Jos minulla on tai olisikin kotisivut…”

        > Oli sinulla. Kyllä nauratti, kun sivut lähtivät netistä kuin kuppa Töölöstä, kun hieman vihjaisinkin niihin.

        Minun luvallani saat julkistaa näiden (olettetujen) sivujen silloisen osoitteen. Ja jos katsot tietäväsi, saat luvallani myös julkistaa nimeni. Eikö olekin houkutteleva tarjous? Ellet julkaise kumpaakaan, meillä on sen jälkeen tiedossa, että sinä tapasi mukaan olet uhkaillut väärää henkilöä ja valehtelet. ;))))))

        ////

        > Eihän nyt, Trölli-kulta, pers’aukinen pelle millään puheella muutu keskimääräistä paremmin toimeentulevaksi. Ei maailma ole sellainen. ;)))

        Mutta enhän minä sille mitään voi, mitä Hesari ja tohtori väitöskirjassaan kertovat.

        Hesari: "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia.... Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."

        Lähetä valituksesi Hesarille, älä täällä surkeuttasi itke.

        > koska olen itsenäisesti ajatteleva yksilö.

        Todellinen individualisti, joka keksii oman totuutensa, ja tästä muutama esimerkki, ihan vain tästä avauksesta:

        - "Tiina ei ollut Winkkarin jäsen."

        - "Tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. "

        - "Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. "

        Mutta missä ovatkaan Brynän todisteet? No eihän niitä tietenkään ole!


    • ApukanApupappi

      ”Jos joku kirjoittaa sinun kanssasi samalla nikillä...”
      Toisaalta, enpä ole koskaan olettanut, että koijari tunnustaisi tekoaan. Sehän olisi vastoin koijarietiikkaa: Älä ikinä tunnusta mitään.

      ”...varastithan sinäkin minun Capitrolli-nikkini...”.
      Trölli-kulta, yhdessähän me tätä nikkiä kaipailtiin. Sinä jopa masentuneena haksahdit käyttämään nikkiä ”Kuppatrulli”, kunnes minä kaivoin sinut ylös masennuksen syvästä rotkosta. Näinkö se on veljellinen apu jo unohtunut?

      ”Ellet julkaise kumpaakaan ...”
      Älä nyt siellä tyhjää mölyä. Minähän jo kerroin, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista sinun nimeäsi tai kuopatun webbi-sivun osoitteita tällä palstalla. Sitä paitsi se olisi vastoin Suomi24-keskustelupalstan sääntöjäkin. ;))))

      "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia....”
      Odotellaan sitten rauhassa, ehkä sieltä putkahtaa tämmöinenkin kapine näkyviin. Tähän saakka olen nähnyt vain pers’auksia pellejä. ;)))))

      • Lopeta-jo-itkusi

        ”Jos joku kirjoittaa sinun kanssasi samalla nikillä...”

        > Toisaalta, enpä ole koskaan olettanut, että koijari tunnustaisi tekoaan. Sehän olisi vastoin koijarietiikkaa: Älä ikinä tunnusta mitään.

        Tunnustaisi mitä? Oletko sinä foorumin tuomari vai katolinen pappi, mitä? Vaikka en olekaan kirjoittanut sinun nikilläsi, annan sinulle ohjeen: lopeta itkusi ja rekkaa nikkisi.

        ”...varastithan sinäkin minun Capitrolli-nikkini...”.

        > Trölli-kulta, yhdessähän me tätä nikkiä kaipailtiin. Sinä jopa masentuneena haksahdit käyttämään nikkiä ”Kuppatrulli”, kunnes minä kaivoin sinut ylös masennuksen syvästä rotkosta. Näinkö se on veljellinen apu jo unohtunut?

        Minä en kaivannut, mutta sinä varastit ja rekisteröit nikkini, ja eihän kaltaisesi koijari sitä tunnustaisi. Keksit itse lisäksi (teko-leikkisän) nikin Kuppatrulli, jolla kirjoittelit samaan aikaan, kun minä kirjoitin nikillä Kellitrolli.

        Sinä olet kuvaamaksesi rehelliseksi mieheksi melko kiero mies - sinä syöt kettinkiä ja paskannat korkkiruuvia! Mutta ei se haittaa, koska me kaikki muut tunnemme luonteesi jo.

        ”Ellet julkaise kumpaakaan ...”

        > Älä nyt siellä tyhjää mölyä. Minähän jo kerroin, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista sinun nimeäsi tai kuopatun webbi-sivun osoitteita tällä palstalla. Sitä paitsi se olisi vastoin Suomi24-keskustelupalstan sääntöjäkin.

        HIIHAAAA! Sinulla ei ole harmainta aavistusta, kuka tai mikä minä olen. Sinä olit uhkaillut alunperin väärää henkilöä, ja jouduit tuhoamaan sekä rekatun nikkisi että kymmeniä ellet satoja viestejäsi siinä pelossa, että kunnianloukkaussyyte uhkaa.

        "Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia....”

        > Odotellaan sitten rauhassa, ehkä sieltä putkahtaa tämmöinenkin kapine näkyviin. Tähän saakka olen nähnyt vain pers’auksia pellejä.

        Eikö sinun kannattaisi tehdä Rantalan väitöskirjasta oikein virallinen valitus? Se kun ei vastaa sinun käsitystäsi asiasta.


    • KanttooriKupianen

      "HIIHAAAA! "
      Mukavaa, että rentouduit.

      Näin jo sieluni silmin kuinka sydämesi läpätti kuin lampaan saparo, hiki kihosi niskaasi ja jäätävä rengas syleili persikkaasi.

      Älä pelkää, minä olen sanani mittainen mies; minulla ei ole mitään tarvetta julistaa nimiä tai webbi-sivun osoitteita tällä palstalla. ;))))

      • Taipeen

        Miksi lähdit karkuun?


      • Olet-ihme-heppu

        > minulla ei ole mitään tarvetta julistaa nimiä tai webbi-sivun osoitteita tällä palstalla.

        Minähän annoin sinulle varta vasten lupani! Olet sinä ihme kyyppäri, et lainkaan sanasi mittainen mies. Paljon lyhyempi.

        Sinä olit uhkaillut alunperin väärää henkilöä, ja jouduit tuhoamaan sekä rekatun nikkisi että kymmeniä ellet satoja viestejäsi siinä pelossa, että kunnianloukkaussyyte uhkaa.


      • SavonrannanSuntio

        "Sinä olit uhkaillut alunperin väärää henkiöä".

        Kovin outo tulkinta uhkailusta. Olen alusta alkaen kertonut, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista nimiä tällä palstalla.

        Sinähän käyt kuumana kuin pajapihdit. ;))))


      • SavonrannanSuntio
        SavonrannanSuntio kirjoitti:

        "Sinä olit uhkaillut alunperin väärää henkiöä".

        Kovin outo tulkinta uhkailusta. Olen alusta alkaen kertonut, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista nimiä tällä palstalla.

        Sinähän käyt kuumana kuin pajapihdit. ;))))

        "Kovin outo tulkinta uhkailusta. Olen alusta alkaen kertonut, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista nimiä tällä palstalla."

        Ymmärrät tahallasi väärin. ;))))


    • ErsinusVihtahammas

      > Kovin outo tulkinta uhkailusta. Olen alusta alkaen kertonut, että minulla ei ole mitään tarvetta julkaista nimiä tällä palstalla.

      Poistit kuitenkin rekatun nikkisi ja kymmeneniä, ellet peräti satoja viestejäsi. Olit todennäköisimmin käynyt uhkailemaan väärää henkilöä.

      Koska sinulla kuitenkin on nimeni tiedossa, saat minun luvallani julkaista nimeni tai entisen nettiosoitteeni - sen minkä tuhosin sinua pelästyessäni (sanoit).

      Aloitetaanko sillä tavoin, että annat aluksi etunimeni ja sukunimeni ensimmäiset kirjaimet? Siis jos nimeni on Ersinius Vihtahammas (tiedät), lähetät viestin E.V. Tällä tavoin voit osoittaa, että saatat olla oikeassa etkä riko edes foorumin sääntöjä.

      • TämäUnohtui

        > Sinähän käyt kuumana kuin pajapihdit.

        Ei varsinaisesti. Kiinnostaa vain tietää, ketä olet käynyt uhkailemaan, kun jouduit tuhomaan rekatun nikkisi ja lukuisia viestejäsi.


      • UntamoUnhola

        Eikös se aiempi teoriasi ollut, että kalapuikkoviiksinen ei-asianajaja olisi pahoittanut pienen mielensä ja ryhtynyt toimiin. Itsehän kerroit minun saaneeni sähköpostia. ;))))


      • Teit-erehdyksen
        UntamoUnhola kirjoitti:

        Eikös se aiempi teoriasi ollut, että kalapuikkoviiksinen ei-asianajaja olisi pahoittanut pienen mielensä ja ryhtynyt toimiin. Itsehän kerroit minun saaneeni sähköpostia. ;))))

        Sinullahan niitä teorioita EOK:sta on riittänyt. Itse olet lähetellyt sähköposteja ja uhkaillut vääriä ihmisiä.


    • KöyliönKirkkoväärti

      ”Aloitetaanko sillä tavoin, että annat aluksi etunimeni ja sukunimeni ensimmäiset kirjaimet?”
      Saatkohan sinä edes öitäsi nukuttua, kun vellit housuissa pelkäät kärähtäneesi taas kerran?

      Rauhoitu nyt. Ei minulla ole tarvetta jaella täällä sinun nimeäsi tai entsisen webbi-sivun osoitetta. Olen edelleenkin sanani mittainen mies. ;)))

      • Voi-sinua-Brynolf

        > Saatkohan sinä edes öitäsi nukuttua

        Saan, kiitos kysymästä.

        > Ei minulla ole tarvetta jaella täällä sinun nimeäsi tai entsisen webbi-sivun osoitetta.

        Kyllä sinulla on tarve, mutta kaikki me jo tiedämme, että puhut tapasi mukaan paskaa. Minun luvallanihan sinä omat nimikirjaimeni (aluksi) tänne antaisit.

        Kyllä totuus on se, että sinä olet uhkaillut väärää henkilöä, ja sen takia tuhosit rekatun nikkisi ja kymmeniä tai satoja viestejäsi. Sinulla, valehtelevalla pohjalaisella, ei ole kenenkään täällä kirjoittajan nimi tiedossa - muuten ne kyllä antaisit meille muille. (Kaksi poikkeusta.)

        1. Annan esimerkin siitä, miten muodostat kirjoittajan nimikirjaimet: Raili Suominen = R.S.
        2. Cluso = A.S.

        > Olen edelleenkin sanani mittainen mies.

        Et ole. Sinä olet paljon, paljon lyhyempi.

        ////

        > koska olen itsenäisesti ajatteleva yksilö.

        Todellinen individualisti, joka keksii oman totuutensa, ja tästä muutama esimerkki, ihan vain tästä avauksesta:

        - "Tiina ei ollut Winkkarin jäsen."

        - "Tavan suomalainen tekaisee petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä. "

        - "Väitteeni siitä, että Winkkari muodostaa rikoskeskittymän, on todistettu. "

        Mutta missä ovatkaan Brynän todisteet? No eihän niitä tietenkään ole!


    • SakastinSiivooja

      ”Minun luvallanihan sinä omat nimikirjaimeni (aluksi) tänne antaisit.”
      Jopas nyt asia kalvaa sinua kuin rotta pulun raatoa.

      En ole antamassa sinun, enkä kenenkään muunkaan nimeä tänne. Asia ei sen väärti. Tyhmyyttäsi sinä kikkailit sivistyssanoilla ja paljastit samalla todellisen henkilöllisyytesi. En minä tee sinun tai muiden klubilaisten nimillä yhtään mitään.

      Asia olisi toinen, jos nimi tulisi julki tiedotusvälineissä, tai henkilö on muuten julkisuuden henkilö. Silloin voisin viitata tapaukseen nimeä käyttäen.

      En ole edes pohjalainen, arvauksesi ovat menneet surkeasti metsään. ;)))))

      PS. Viittaa valheellisesti ”petoksen 0,38 %:in todennäköisyyteen”.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10709172/janiskoira-winkkarin-jaljilla---ajo-alkaa
      Tässä keskustelusäikeessä on koko juttu, mutta sitähän sinä et suostu myöntämään.

      Parempi se on vain kusettaa koko ajan kybällä, kuten kunnon koijarin kuuluukin. ;)))

      • OletKoiranOksennus

        Miksi sinä väärensit piin desimaalit?

        ////

        > Tässä keskustelusäikeessä on koko juttu, mutta sitähän sinä et suostu myöntämään.

        Niin? Ei siinä sitä paitsi ole toki kaikki, koska valehtelit asiasta jo aikaisemmin. "JackD" vei sinua sinua, kurppaa, kuin märkää rättiä.

        Tässä asian ydin, millä tavoin luku muuttui (vääristelit aluksi lukuja tietämättömyyttäisi ja olit lopulta aivan sekaisin):

        "Vertailukelpoiset luvut ovat siis 0,38 % --> 0,25 % ---> 0,033 %. Kurppa voi itse kertoa, mikä luvuista on vähiten väärin ja miksi hän julkaisi samasta asiasta kertovia lukuja näin paljon! (Kurppa alunperin vertaili asioita, joita ei voi verrata keskenään.).... Kurppa siis voi kertoa, mutta ei kerro, koska on niinpirunväärässä. Kurppa syyllistyi myös piikeskustelussa valehteluun, mutta miksi?"

        Mitään et ole oppinut vuosien varrella.

        ////

        > Jopas nyt asia kalvaa sinua kuin rotta pulun raatoa.

        Jos jokin asia kalvaa, se on se, että vääristelet ja valehtelet jatkuvasti aivan sikana, ja rakastat omia vääristeltyjä väitteistäsi.

        > En ole antamassa sinun, enkä kenenkään muunkaan nimeä tänne.

        Loistavaa, olemme kaikki kiitollisia siitä. (Olet vain tavallinen Asshole!) :))))


      • SakastinSiivooja

        "En ole antamassa sinun, enkä kenenkään muunkaan nimeä tänne."

        Koska sinulla ei ole hajuakaan siitä, että tietäisit oikeita nimikirjaimia etkä uskalla selvittää. ;))))


      • KellotapulinTervaaja
        OletKoiranOksennus kirjoitti:

        Miksi sinä väärensit piin desimaalit?

        ////

        > Tässä keskustelusäikeessä on koko juttu, mutta sitähän sinä et suostu myöntämään.

        Niin? Ei siinä sitä paitsi ole toki kaikki, koska valehtelit asiasta jo aikaisemmin. "JackD" vei sinua sinua, kurppaa, kuin märkää rättiä.

        Tässä asian ydin, millä tavoin luku muuttui (vääristelit aluksi lukuja tietämättömyyttäisi ja olit lopulta aivan sekaisin):

        "Vertailukelpoiset luvut ovat siis 0,38 % --> 0,25 % ---> 0,033 %. Kurppa voi itse kertoa, mikä luvuista on vähiten väärin ja miksi hän julkaisi samasta asiasta kertovia lukuja näin paljon! (Kurppa alunperin vertaili asioita, joita ei voi verrata keskenään.).... Kurppa siis voi kertoa, mutta ei kerro, koska on niinpirunväärässä. Kurppa syyllistyi myös piikeskustelussa valehteluun, mutta miksi?"

        Mitään et ole oppinut vuosien varrella.

        ////

        > Jopas nyt asia kalvaa sinua kuin rotta pulun raatoa.

        Jos jokin asia kalvaa, se on se, että vääristelet ja valehtelet jatkuvasti aivan sikana, ja rakastat omia vääristeltyjä väitteistäsi.

        > En ole antamassa sinun, enkä kenenkään muunkaan nimeä tänne.

        Loistavaa, olemme kaikki kiitollisia siitä. (Olet vain tavallinen Asshole!) :))))

        Jahas, keskustelusäie näyttää jälleen kerran päättyvän sinulle tyypilliseen itku-potku-raivariin.

        Kun et pysty keskustelemaan sivistyneesti ja empaattisesti, kannattaakohan sinun kirjoittaa tänne lainkaan? Voisit ottaa minusta mallia. ;)))

        Mitä taas tulee yksittäisen klubin jäsenen intimiteettisuojaan, niin se asia on minulle pyhä. Voisit vallan hyvin rauhoittua jo. ;)))


      • Voi-sinua-Brynolf
        KellotapulinTervaaja kirjoitti:

        Jahas, keskustelusäie näyttää jälleen kerran päättyvän sinulle tyypilliseen itku-potku-raivariin.

        Kun et pysty keskustelemaan sivistyneesti ja empaattisesti, kannattaakohan sinun kirjoittaa tänne lainkaan? Voisit ottaa minusta mallia. ;)))

        Mitä taas tulee yksittäisen klubin jäsenen intimiteettisuojaan, niin se asia on minulle pyhä. Voisit vallan hyvin rauhoittua jo. ;)))

        Miksi sinä väärensit piin desimaalit? Oliko Tiina klubin jäsen?

        ////

        "Jahas, keskustelusäie näyttää jälleen kerran päättyvän sinulle tyypilliseen itku-potku-raivariin."

        Ei nyt varsinaisesti. Voitaneen pitää pelkästään toteen näytettynä, että sinä olet ollut vuosia sitten todella kova valehtelemaan ja olet sitä myös vielä.

        "Mitä taas tulee yksittäisen klubin jäsenen intimiteettisuojaan, niin se asia on minulle pyhä. Voisit vallan hyvin rauhoittua jo."

        Mehän jo edellä yhdessä totesimme, että sinulla ei ole asiasta minkäänlaista käsitystä. Sinä tiedät vain, että tyhmänä ja ahneena pitämäsi sukulaismiehesi kaipaa intiimisuojaasi.

        Totetsin, että sinä olet aivan tavallinen Asshole, vai mitä? :))))

        ////

        "Tässä keskustelusäikeessä on koko juttu, mutta sitähän sinä et suostu myöntämään."

        Melkein kaikki, sillä sinä valehtelit asiasta jo aikaisemmin. "JackD" vei sinua sinua, kurppaa, kuin märkää rättiä.

        Vääristelit aluksi lukuja tietämättömyyttäisi ja olit lopulta aivan sekaisin, kas näin:

        "Vertailukelpoiset luvut ovat siis 0,38 % --> 0,25 % ---> 0,033 %. Kurppa voi itse kertoa, mikä luvuista on vähiten väärin ja miksi hän julkaisi samasta asiasta kertovia lukuja näin paljon! (Kurppa alunperin vertaili asioita, joita ei voi verrata keskenään.).... Kurppa siis voi kertoa, mutta ei kerro, koska on niinpirunväärässä. Kurppa syyllistyi myös piikeskustelussa valehteluun, mutta miksi?"

        Mitään et ole oppinut vuosien varrella.


    • BUHAHAHAHAAAHHÄÄÄÄÄ

      BUHAHAABUHÄÄÄÄÄÄ

    • Kellosoittajakuopassa

      Sanoisin, että itku-potkukohtauksesi näyttää jatkuva.

      Akateeminen arvoni ei salli minun kommentoida palstalle lapioimaasi paskaa. ;))))

      • Itku-potku-raivari

        Miksi sinä väärensit piin desimaalit? Oliko Tiina klubin jäsen? Tekaiseeko tavan suomalainen petoksen 0,38 %:in todennäköisyydellä kuten väitit? Miten olet todistanut väitteesi siitä, että Winkkari muodostaa todellisen rikoskeskittymän?

        ////

        > Akateeminen arvoni ei salli minun kommentoida palstalle lapioimaasi paskaa.

        Sinä olet paaaljon...paljon sanojasi lyhempi mies. Sinä olet varsinainen lyhytpätkänen kaikin puolin. :))))


    • KonevitsanKäki

      Itku/potkumöykkä tuntuu vaan jatkuvan. Yrittäisit nyt rauhoittua. ;))))


      ”Lyhytpätkänen”, ja kaikki sen muunnokset (lyhyenläntä, ei-niin-pitkä, pers'jalkainen pösilö, salkkuun mahtuva nutipää, jne) ovat varattu ei-asianajajien käyttöön. En voi omia toisen omistamaa nimikettä. ;))))

      • Itkun-sektoreilla

        > Itku/potkumöykkä tuntuu vaan jatkuvan.

        Niinpä. Sinä väännät jo useammalla sektorilla itkunsekaista tuherrusta, koska kirjoittajien tekstit muistuttavat iikaa toisiaan. Rekkaa nikkisi, pelle, ja lopeta itkusi.


      • KollaanKaiffari

        Hyväksyit kuitenkin tuon "Lyhytpätkäsen" palautuksen, kiitos siitä. ;)))


      • Pätkänen-rikoskeskittymä
        KollaanKaiffari kirjoitti:

        Hyväksyit kuitenkin tuon "Lyhytpätkäsen" palautuksen, kiitos siitä. ;)))

        "Sinä olet varsinainen lyhytpätkänen kaikin puolin. :))))"

        > Lyhytpätkänen, ja kaikki sen muunnokset (lyhyenläntä, ei-niin-pitkä, pers'jalkainen pösilö, salkkuun mahtuva nutipää, jne) ovat varattu ei-asianajajien käyttöön. En voi omia toisen omistamaa nimikettä. ;))))

        Kyllähän Valkku on ei-asianajaja, ei-minkään-alan-ammattimies, eli hyvin sopii Valkulle kuvaus "lyhytpätkänen": hän on paljon sanojaan lyhkäsempi mies. Valkun tietämyshän on lakiin liittyvissä asioissa lähellä puhdasta nollaa, ja arvosanalla neljästä kymppiin (4-10) mitattuna tietämys on vääristellyn piin verran.

        Miksi Valkku väärensi piin desimaalit? Oliko Tiina klubin jäsen? Millainen on se Valkun todistelema Winkkarin rikoskeskittymä?


      • SallanIskuryhmä

        Tiedätkös, että tekstisi on kyllä melkoista soosia. ;))))


    • RahaRatkaisee

      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/wincapita-syytteita-nurin-oulussa/718103/

      "Koska mies ei oikeuden mielestä syyllistynyt törkeään petokseen, ei myöskään hänen puolisonsa ole syyllinen törkeään rahanpesuun koska rahanpesun edellyttämä niin sanottu esirikos puuttuu."

      "Käräjäoikeuden mielestä syyttäjän tekemät laskelmat eivät osoita, että vuonna 1940 syntynyt mies olisi saanut hyötyä klubista joten hänen ei tarvitse maksaa mitään."

      "Lähes 60 WinCapitaan sijoittanutta vaati vahingonkorvauksia jutussa. Vahingonkorvausvaatimusten suuruus vaihteli noin 2 000 euron ja noin 74 000 euron välillä. Kaikki vaatimukset hylättiin.

      Pieni osa heistä haki valtiolta hyvitystä oikeudenkäynnin viivästymisen vuoksi. Oikeus hylkäsi vaatimukset.

      Syyttäjä halusi, että vuonna 1940 syntyneen miehen tietokoneet tuomitaan valtiolle rikoksentekovälineenä. Tämäkin vaatimus hylättiin."

      Tuohon kun lisätään vielä se, että oikeudenkäyntikulut vastaajien osalta menivät valtion piikkiin n. 1400 euron omavastuuta lukuunottamatta niin tämä sirkus lienee tullut tiensä päätökseen.

      PS. Tämänkin jutun konnaksi kaavailtu oli vangittuna kaikkiaan seitsemän viikon ajan vuonna 2009 ja hänen sähköpostistaan lähetettiin yli 200:lle klubilaiselle viesti ajankohtana, jolloin potentiaalia rikollista pidettiin lukkojen takana Oulun lääninvankilassa eikä sähköpostin lähettämispäivänä hänelle suoritettu kuulusteluja.

      Valtio sai taas mitä halusikin, siinä ei paljon oikeusturvat paina kun rahasta on kyse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe