Unohdettu kansamme kohtalo

OlemmeUnohdettuja

Ajattelevatko poliitikot niitä vanhuksia, asunnottomia ja niitä köyhiä jotka käyvät nälkäisinä nukkumaan, joilla ei ole varaa elämiseen ja heidän pitää mennä jonottamaan leipäjonoihin saadakseen edes jotain elantonsa ylläpitoon?
Päättäjämme tarmo on keskittynyt täysin elintasopakolaisten hyvinvoinnin ylläpitoon ja oma kansalaisemme ovat vain maksumiehinä tuon sirkuksen ylläpitoon.
Kaiken lisäksi pakolais-sirkuksesta on muodostunut oiva tulonlähde keinottelijoille jotka rikastuttavat tilejään kansalaisten verorahoilla ja tuo tapahtuu SPR:n toimiessa välittäjänä. Kansalle annetaan väärää tietoa turistipakolaisten kustannuksista että kansa pysyisi rauhallisena mutta kaikki tajuaa ettei tuota sirkusta pyöritetä 43 eurolla per: hyyssättävä, kun todellinen totuus laskettava kymmenkertaisilla luvuilla.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PolitiikanLahopäät

      Otetaan esimerkiksi tämä, meillä on ainakin 8000 asunnotonta ja heille ei millään löydy asuntoa ja näille turistina tulleille kunniavieraille eli muka pakolaisille kyllä löytyy asuntoja ja heidän toivomuksiensa mukaista ruokapalvelua.
      Suomalainen työntekijä maksaa tuon turistipakolaisten hyysäämisen verotuksillaan.
      Hallituksen lahopäät tekevät muka säästösuunnitelmia samalla maahamme ryntää miehittäjäsotureita kuin saluunanovista eikä tuolle ryntäykselle ole näkyvissä mitään loppupäätä.

    • MittaOnTäynnä

      Sipilän ja koko päättäjäpuupäitteneidän mukaan meidän pitää maksaa hyödyttömille turistipakolaisille vapaaehtoisesti kovavallatyöllä tienaamiamme euroja joita me tarvitsemme itse elääksemme?
      Luulisin jo monen työssä käyvän ajattelevan että heitä vartenko pitää raataa töissä ja nämä maahamme tunkeutuneet nuoretmiehet parveilevat laumoina katujenkulmilla toimettomina?

      • nytonaika

      • PetettyKansaHaluaa

        Hyvä olisi jos päättäjät noteeraisivat jotenkin noihin kansalaisaloitteisiin ja olemme jo nähneet ettei päättäjät välitä ottaa niitä edes esille.
        Aloitteet on hyvä niissä nähdään mitä kansa haluaa mutta siihen se sitten jääkin.

        Vaalit on ainut tapahtuma vaikuttaa asioihin, jolloin äänestetään edustajat eduskuntaan ja sitä sitten saamme mitä on tilattu joskin jotkut valitut ovat pettäneet äänestäjänsä ja kääntäneet takkinsa täysin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe