Pamex -kokemuksia autokorjaamosta

Tyytymätönasiakas

Minkälaisia kokemuksia muilla pamexista? Työn vastaanottaja epäasianmukainen, hyökkäävä useaan otteeseen ollut. Asiakaspalveluun ei tarvitse ilmeisesti heillä kiinnittää huomiota: asiakkaille voi lähes vittuilla puhelimessa ja jos työaika on päättymässä, niin esimerkiksi säätötyö voidaan tehdä vain osittain ja sanoa että ei saatu säädettyä täysin?. Veloitetaan kuitenkin silti täydestä työstä. Myös muilta olen kuullut huonoja kokemuksia. Muita pamexilta huonoa palvelua saaneita?
ps. vien autoni jatkossa muualle vaikka se maksaisi enemmän.

65

8229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • velkamaa

      kallista ainakin on auton huolto.......liian kallista kaikki palvelut suomessa. kansa on köyhää kokoomus leipäjonoissa.

    • vaikeetako

      Minä olen kiertänyt jo kauan ja kaukaa tuon korjaamon, valohoitoa osaan annettua itsekkin ilmaiseksi kun avaan konepellin ja vaihtaa ehjiä osia vikaa etsiessä.

    • kädettömille

      Miää vienkin Lensun Pentille, P hymyilee ja sanoo katellaan , ja auto on parin päivän päästä parempi kuin uutena. Ei tartte länkyttää paskaa, eikä tapella ns. takuu korjauksistä. Pelit soi ja laulaa.

    • pettynytkaikenkaikkiaan

      Viimeeks kun käytin öljynvaihdossa Pamexilla niin sanoivat että moottorissa öljyvuotoa. Kotiin ajaessa ihmettelinkin öljyn käryä jota ei aiemmin ollut esiintynyt. Kotona konepelti auki ja vuodon syy oli löysälle jätetty öljyntäyttökorkki.. että semmosta palvelua siellä..

    • tervperkele

      Lappeenrannan Automaalaamo Nokkala .. siinä toinen pamexin kaltainen

    • oivkurkku

      noin 40 tullutta ja mennyttä asentajaa vois kertoa sitä sun tätä mutta häveliäisyyden verho laskeutuu heidän päälleen.

      • amkfullgay

        Oisko aika vaihtaa työnjohtoa?


    • vmpaskea

      Todella epämääräitä toimintaa. Itse kävin vaihdattamassa alustaan osaa ja en suostunut heidän melkein väkisin pakottamaansa aurauskulmien säätöön, sillä kyseisten osien ei edes kuuluisi ainakaan merkittävästi aikuttaa auraukseen. Kappas vain auton rattia joutuu nyt tuplasti vääntämään kääntäessä. Renkaat eivät edes miltei hievahdakaan 90-100 asteen ratin käännöllä. Mitä lienee tehty. Autonasentajaystäväni ihmetteli ettei tuollainen ole mahdollista osan vaihdon jälkeen. Voin toki kuvitella outoja mutta vähän haiskahtaa touhu.

      Ps. Kyseisessä paikassa on jatkuvasti asentajan paikkoja auki. Miksiköhän?

      Suosittelen välttämään paikkaa.

    • Puhtaathaalarit

      Usean väärän diagnoosin antanut autosta... Erästä vikaa menin korjauttamaan kyseiseen puljuun ja sain aika-arvioksi 2h. Työnvastaanottaja ei arvannutkaan, että jään paikanpäälle odottamaan työn valmistumista. No vajaa puolituntia loppupeleissä meni. Mitään en asiasta sanonut, mutta asiantuntijaa tuntui vituttavan.

      Eli tiivistettynä pamexilta saat valohoitoa, että hutkitaan sitten tutkitaan palvelua. Ei tarvitse enään kyseisen puljun saranoita kuluttaa...

    • valohoitamo

      Ja sovittuja osia ei vaihdeta, vaan ovat seuraavassakin huollossa paskana...

    • laatupaskaa

      Tämän tyylisiä yrittäjiä tiedän useamman tässä kylässä, onneksi on nykyisin some niin ei tarvitse jokaisen tuhlata rahojaan. Harmi vaan että asialliset yrittäjät ei ole esillä.

      • todtodellakin

        Se on meissä suomalaisissa vähän perivikana että haukutaan todella herkästi mutta kehua ei sitten osata millään.


    • m----3

      Ihan positiiviset kokemukset kyiseisestä paikasta. Auto on aina tullut kuntoon. Viimeeksi kytkin remppa olisi maksanut puolet enemmän merkkikorjaamossa...

    • hot5

      Kyseiseen paikkaan en enää ikinä vie. Sovittiin korjauksen hinta puhelimessa kahteen kertaan. Yrittivät veloittaa tuplamaksun. Kyllä jäi huijattu olo.

    • nelikko

      Siinä töiden vastaanotossa kyllä sellaisia möllejä etten uskaltanut painaa mitään namiskaa siitä miten onnistuimme -taulusta. Piti pysähtyä siihen huoltsin pihaan ihmettelemään autosta kuulunutta kolinaa kun hain sen huollosta, juu oli eka ja vika kerta kun siellä auton käytin.

    • sitäettä

      Itselläni on vain hyvää kokemusta Pamexin palveluista. Tulen edellen käyttämään Pamexia. Vain valiitajat täällä liikenteessä.

      • Hohhoijjaa

        Työnlaadusta tulee ja pitääkin valittaa, jossei se vastaa hintaa. Maailma on kova paikka ja se joka saa suunsa auki, se täällä pärjää. Kaikkea ei pidä ja tarvitse niellä, ei edes sinun. Ja tosiaan usean omakohtaisen kokemuksen perusteella etelä-karjalan suoraan sanottuna paskin korjaamo.


    • Pamex

      Korjatkaa itse romunne ei niitä ole mikään pakko tuoda tänne!

      • Anonyymi

        toivottavasti ei ollut korjaamon oma kommentti.korjaamo yrittäjänä pitäisi aina ajatella se on asiakkaan paras auto eikä romu


    • M855

      En kyllä enää autoani kyseiseen paikkaan vie..Surkeaa palvelua.

    • huijattuolo

      Kyllä jäi ikävä maku suuhun. Sovittiin korjaus hinta puhelimessa. Kun laskutuksen aika tuli vaadittiin puolta korkeampaa hintaa. Eivät millään uskoneet vaikka tarkistin hinnan uudemman kerran viedessäni auton korjaukseen. Tunsin itseni petkuttajaksi. Ei enää koskaan ko. paikkaan.

    • Motonetkorjaamo

      Miksi nimi piti vaihtaa? Huonon maineen vuoksiko?

      • tyyt.asiakas

        taisi tulla lähtö ja nimenvaihto takaisin kun Motonet etsii korjaamoyrittäjää...


      • nyplääjät

        Ei mikään ihme


    • Ytjj

      Näyttivät jostain ostaneen tyytyväisen asiakkaan maineen, moneltakohan oli kysytty?

    • proooo

      Yritti ammattilaissarjaan, ei vaan kyvyt tainnu riittää.

    • Minun auto on aina korjattu hyvin.

    • Pohjakosketus

      Kulmien tark./säätö oli sovittu klo 13:00. Työn aika-arvio varmistettu "kestää 45-60 min. ja puhelimeen tulee viesti kun valmis". Ei viestiä, menen paikalle kun aikaa kulunut 1h 15 min.-> auto samassa paikassa pihalla, mihin jätin. Ovesta sisään-> herroilla töiden vast.otossa hyvät juorut menossa, asiakkaan saapumista ei noteerata millään tavalla. Kysymykseen "mikä tilanne" vastaus "siellä on nyt Transportteri nosturilla". Olipa nosturilla sitten tuo kyseinen "Transportteri" tai pelkkää ilmaa, niin minun autooni oli sovittu työ aloittamatta/ tekemättä. Otin avaimet ja varmistin lähtiessä, että ei ole laskutusperusteita. Eli: minun ajallani oli otettu joku toinen ajoneuvo työn alle, asiaa ei selitetty/ pahoiteltu millään lailla. Kymmenen minuuttia myöhemmin toinen alan yritys sai asiakkaan. Sääliksi käy yrittäjää, jolla työntekijöinä henkilöitä, joiden kyvyt eivät riitä annetun tehtävän suorittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole rakettitiede, eihän...

    • suuuloviiilen

      Näkyy kyhäävän uutta "korjaus YRITYSTÄ" Myllymäkeen

    • Huoh

      Onneksi ei ole peukku keskellä kämmentä ja siksi tarvihtis käyttää noita skeida palveluja. Kohta joku jonne jurputtaa ettei onnistu remontti kerrostalon pihalla ja ei ole työkaluja :) :)

      • Repomies

        Ihailtavaa yrittäjähenkeä kun jaksaa vielä uuden pajan avata pankin tuella.


    • audimies69

      moi.kaikille,olen käyttänyt autoa pari vuotta pamexilla,kaikki mennyt hyvin,ajattelin kysyä vaimoni autoon jarrupalojen vaihtoa myös muualta,pamexilla 350e vaihettuna,lappeenrannan autosähkössä 168e vaihettuna,pamexilla sanoivat että ne pitää olla jotkin erikois hiilikuitu palat...jep jep.jos näköjään vaihdat korjaamoa,aluksi kaikki menee ok,mut jos käyt säännöllisesti,alkaa jossain vaiheessa tulevat hinnat muuttumaan,pikkuhiljaa ylöspäin,siksi kannattaa,vaikka se vaatii hieman aikaa jne,kysellä tarjouksia monesta paikkaa.

    • dieselvuotooli

      Motonetti pitää nyt omaa pajaa siinä. ainakin on ystävällinen palvelu ja auto tuli kuntoon odottaessa. Oon tyytväinen.

    • PettynytKorjaamoKävijä

      Pamex ja As-Huolto rahastaa pelkällä valohoidolla. Nämä korjaamot löytävät autosta mitä ihmeellisimpiä vikoja, auto ei vaan tule kuntoon. Testeri näyttää sitä ja tätä, nämä osat pitää vaihtaa niin vika korjaantuu. Mutta kun ei vaan korjaantunut... Vien autoni oikealle korjamolle ja tutkivat n. tunnin niin vika on löydetty. Työt ja vaihdettavat osat kerrotaan ja sovitaan uusi aika korjukselle. Vien auton sovitusti korjaamolle ja kappas, n tunti ja auto on kunnossa. Ja kustannusarviokin piti paikkansa toisin kun Pamexilla ja As-Huollossa. Kyselin heiltä pamexin ja as-huollon vaihtamista osista ja ko viasta mikä autossani oli. Eivät ottaneet muiden vika diagnooseihin kantaa mutta itselle jäi käsitys että osat vaihdettiin ihan turhaan. Eivät ainakaan autossani olleeseen johtosarja vikaan liittyneet millään tavoin. Suurin osa korjaamoista tuijottaa vaan koodeihin ja osia vaihdetaan sen mukaan, toivotaan että onnea olisi ja auto tulisi kuntoon.

    • laadukastakorjaamoaEtsin

      Pamex käyttää motonetin varaosia,hinta on vaan paljon kalliimpi mitä motonetistä itse ostettuna. Alapallo autooni motonetistä 24,90€ ja Pamexilla 39,90€ työt. Kysyin korjaamotiskiltä minkä merkkisen osan olette laittaneet autooni kun kuitissa ei ole muuta kun alapallo 39,90€. Aikansa änkytettyä tiskiltä sain vastauksen että motonetin osa on autoosi laitettu, hekään ei tiennyt varaosan numeron perusteella mitä laatua osa on. Varmaan jotain kiinalaista roju metallia vuoden takuulla. Saman oloista kun Atoy autohuollon osatkin joilla vuoden takuu. Korjaamolta katsastukseen ja läpi meni mutta seuraavan vuonna samasta saa** nivelestä hylkäys. Sielläkin käytetään yhtä laadukasta osaa kun pamexilla... kiinalaisia niveliä ja puolalaisia suodattimia kuulemani mukaan. Ennen As-Huolto oli ihan ok, nykyään kallis ja sovitusta poiketaan ilman että asiakkaalle ilmoitetaan. Ja heilläkään ei kuitissa mitään varaosan numeroita ole, osan nimi ja hinta. Siellä sentään osasivat sanoa mikä osa on autooni laitettu, pienellä tivaamisella sain selville heidän käyttävän jotain nf osia. Näitä osia kuulemma maahan tuo iso varaosa tukkuri ja autoasi korjaamot käyttävät niitä paljon. Soitin sitten kahdesta autoasi korjaamosta samasta työstä nimenomaan näillä nf osilla tarjouksen. Molemmat korjaamot tekivät paljon halvemman tarjouksen samoilla nf osilla kun as-huolto Lappeenranta. Sinänsä tämä on jo naurettavaa kun toinen näistä autoasi korjaamoista oli Imatran as-huolto ja toinen autoasi korjaamo oli Luumäellä. Ei täällä Lappeenrannassa olekkaan autoasi korjaamoa?? Taidan seuraavaksi lähteä autoani huollattamaan/korjauttamaan Imatralle tai Luumäelle. On nämä paikalliset korjaamot erikoisia vedättäjiä.

      • Anonyymi

        Pamex ei todellakaan käytä Motonetin varaosia!Syy Motonet korjaamosta eroamiseen oli kuulemma nimenomaan varaosat mitä pakottivat asentamaan.Asentaa nykyään ainoastaan alkuperäisvastaavia varaosia ja senkin takia kalliimpia kuin tarvikepalikat.Asiakas saa kyllä tarvike osiakin jos välttämättä haluaa.Varaosanumero löytyy kyllä jokaiselta varaosalta minkä asentavat ja siitä on aika helppo googlata onko motonetistä..Pakosta ainoastaa käyttävät jos ei muualta saa ja auto pitää saada ajoon,muuten ei todellakaan
        Huippu asentajat siellä nykyään on käykää sivuilla katsomassa henkilökunta


      • Anonyymi

        kas , yrittäjä itse...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pamex ei todellakaan käytä Motonetin varaosia!Syy Motonet korjaamosta eroamiseen oli kuulemma nimenomaan varaosat mitä pakottivat asentamaan.Asentaa nykyään ainoastaan alkuperäisvastaavia varaosia ja senkin takia kalliimpia kuin tarvikepalikat.Asiakas saa kyllä tarvike osiakin jos välttämättä haluaa.Varaosanumero löytyy kyllä jokaiselta varaosalta minkä asentavat ja siitä on aika helppo googlata onko motonetistä..Pakosta ainoastaa käyttävät jos ei muualta saa ja auto pitää saada ajoon,muuten ei todellakaan
        Huippu asentajat siellä nykyään on käykää sivuilla katsomassa henkilökunta

        Taitaa omistaja ite kirjotella vaiko vaimo? Lurjukset...


    • Anonyymi

      Jep. Ei ainakaan huonontunut kun pääsivät mätänetistä eroon.

    • Anonyymi

      Pari kertaa huollatin auton Pamexilla. Ekalla kerralla oli puolet koneen peitteen kiinnittimistä hävinnyt. No vuoden päästä uusi huolto ja laittoivat vaatimuksestani uudet kiinittimet. No tämän huollon seurauksena löytyi kaksi irtonaista pulttia konetilasta. Ihmettelin, että mistä ne puuttuvat. Ja jarrunestesäiliön kansikin oli poissa ja se oli säiliön vieressä. Soitin ja sanoivat vaan, että hyvä jottei nestettä valunut pihalle!

      Se jäi viimeiseksi huoltokerraksi. Sanovat, että voi korvata merkkiliikkeen määräaikaishuollon. No öljyt ja suodattimet vaihtavat, muttei muita tarkistuksia tehdä. Ite pitää huolehtia jarrupalojen tarkistukset, alustan löysyydet, öljyämiset, vaihteiston öljynvaihdot, polttimijen vaihdot, pyyhkijät yms. Nää Paneksit on tälläsiä tee-se-ite -tyyppien korjaamoita. Ite pitää ymmärtää huollot ja tarkistaa ite tehdyt työt.

    • Anonyymi

      Tälläinen kokemus tällä kertaa;
      Käytin vian etsinnässä josta toki vika löytyi ja työnjohto sanoi että maksaa 20-30e. Sitten viikon päähän aika ja tilaavat osan ja työlle hinta arvio itse "Pomon" (pasin) suusta 200-300e.

      Eipä mitää loppuhinta 450e ja vian etsintä täys tuntivelotus eikä 20-30e. Tietty olivat jonku yleismalli osan tilanneet eivätkä kertoneet että tulossa jokin osa joka ei tietenkää sovi ja tupla hinta. Työnjohto ei tiedä mitään kun kysyy niin vastaus "ei tietoa", työn johdolle terveisiä että voisit selvittää vaikka?

      Yhteenveto;
      En suosittele, koska aidosti HUIJAAVAT ja TUPLAAVAT loppusumman koska itse tilaavat yleismallin osia joita täytyy prässillä muovata ja SURKEIN mahdollinen asiakaskokemus mitä tähän mennessä olen kohdannut autokorjaamoissa ja se on Pa(ska)mexillä, velä karsean korkeaTUNTIVELOITUS josta luulisi että olisi OSAAVA työnjohto.

      • Anonyymi

        Jep ei mitään uutta tällä tavalla ovat aina toimineet..


    • Anonyymi

      Kilpailutan aina huoltoni eräässä nettipalvelussa ja kirjailen sinne tarkasti mitä huollossa milloinkin pitää tehdä.

      Sieltä tulee oletuksena kolme tarjousta. Ensimmäisenä tarjoukseen vastaa aina Pamex - aina samalla tavalla : "Hei, jätämme tarjouksen vähän myöhemmin, nyt juuri vähän ruuhkaa..." Tämä on heidän keinonsa varmistua että ovat noiden kolmen tarjoajan joukossa.

      Paha vain että tarjous on aina kallein, viimeksi termostaatin vaihtotyö 339€ osa 39€ vs. toiseksi kallein tarjoaja (jonka otin) 250€ (hinta sisältää osan). Sitä edellisellä kerralla öljynvaihtohuolto satasen kalliimpi kuin kilpailija.

      Sen verran vanhasta autosta on jo kyse etten ala maksella "asiantuntijuudesta" tai "testereistä" mitään vaan haluan osan vaihtoon ja auton ajoon. Pamex selkeästi hakee varakkaampaa asiakaskuntaa.

      • Anonyymi

        Itsekin olen huomannut että muuton jälkeen on hinnat noussut Pamexilla. Pari kertaa olen heiltä kysynyt eri huoltojen hintoja ja hämmästynyt kuinka paljon ilmaa tarjouksissa on ollut kilpailijoihin verrattuna...

        Varmaan alkaa Pamexilla olemaan sen verran vakioasiakkaita ja tunnettavuutta jotta voivat pyytääkin enemmän hintaa ja silti kauppa käy...


    • Anonyymi

      Tuollasessa systeemissä alkaa olla sen verran raskas kulurakenne että pakko on rahastaa jos meinaa selvitä velvoitteistaan. Se taas on asiakkaan valinta että haluaako maksaa extraa komeasta pytingistä.

    • Anonyymi

      Ihan sika kallis, sanotaan toista ja laskutetaan muuta. Kusetuksen makua, kustannusarvio on aina paljon edukkaampi kun lopullinen lasku!! Ja kai vielä on joku summa tai prosentti olemassa mitä ei saa ylittää korjauksen kustannuksissa ilman asiakkaan lupaa?? Ja tuo heidän dpf pesu on huuhaata.... Pesun jälkeen dpf toimii muutaman tuhat kilsaa ja sitten taas tukossa vaikka auto toimi moitteitta. He sanoivat että autossa on vikaa ja auto ei itse tee "polttoa" Vein sitten auton toiselle korjaamolle ja vastaus oli että dpf tukossa ja "polttoa" ei tapahdu kun pakokaasun vastapaine on liian korkea. Pamexilla tuntuvat olevan varsinaisia ammattilaisia tuossakin hommassa, kuten tämän tukkeutuneen dpf suodatttimen jälki hoidossa... Paska paikka sanon minä ja koskaan en enää mene ko paikaan.

    • Anonyymi

      Ei kannata koko firmaan mennä,ohjauskulmien säätö jo ylivoimainen tehtävä ratti vinossa mutta laskun kirjoitus suju kyllä

    • Anonyymi

      Eipä ole pahaa sanottavaa. Talvirenkaat sain alle ihan ok

      • Anonyymi

        Aha. Hyvähyvä. Kyllä ne sitten päteviä ovat.


    • Anonyymi

      Pamex on ihan yhtä hyvä kun as-huolto, rahat pois valohoidolla. Vikaahan ei tiedetä tai löydetä, vaihdellaan osia sattumalta jos auto tulisi kuntoon.

    • Anonyymi

      Pamex ja ass huolto kilpailevat töiden vastaanoton henkilökunnan ammattitaidottomuus tittelistä... Molempien tiskien takana on kyllä yksinkertaista henkilökuntaa, autoista ymmärtävät yhtä paljon kun sika pohjantähdestä.

    • Anonyymi

      Kirjoitan myöhemmin tarinan kunhan kuluttajariita-asia on ratkaistu.

      • Anonyymi

        Joko?


    • Anonyymi

      No ei mulla ainakaan oo mitään valittamista . sain ihan hyvää palvelua , kaikki meni niinku pitikii laskun loppusummakii oli ihmeen halpa ,et sillai .

    • Anonyymi

      Pam experience.

    • Anonyymi

      Autoni käynyt 5 kertaa Pamexilla ja 4 kertaa on itse saanut korjata sen jälkeen lisää.
      Kiitos EI Pamexille. Parempiakin paikkoja löytyy Lappeenrannasta !

      • Anonyymi

        Juuri eilen käytettiin Audin DPF pesussa ja tämä irroitettiin eri paikassa valmiiksi. Ennen pesua pakokaasun lämmönmittaus anturi 2 oli ehjä mutta nyt ei ole ja lisäkuluja tulee 120 euroa uudesta anturista sen asennuksesta. Eikä tietenkään myönnetä mitään....


    • Anonyymi

      Mekaanikot vaihtuvat hyvin taajaan ja johtoporrasta taitaa olla enemmän kuin työmiehiä, mutta kai se noinkin pyörii. Aikansa.

    • Anonyymi

      Ostin auton Lpr:n autoliikkeestä. Aika nopeasti autossa alkoi olemaan ongelmia jäähdytysnesteen kanssa, sitä hukkui ja kun korkin avasi, oli kovat paineet vaikka moottori kylmä. Reklamoin liikettä joka ohjasi auton sopimuskorjaamolle tutkittavaksi: kyllä, Pamexille. Siellä oli tehty kannen tiiveys testi, eikä mitään vikaa löydetty. Kun auto ei antanut lämmintä ilmaa, sanoivat että laita viimasuojus etumaskiin. Silloin oli keli nollassa...

      Kun vein auton marmoritiskille että Webasto lähtisi toimimaan niin korjaaja sanoi ettei kannata korjata sitä ennenkuin kansivika on korjattu! Huomasi heti jäähdytysnestesäiliön paineista mikä on vialla.

      Tässä vaiheessa auto uudestaan Pamexille, joka ei suostunut myöntämään huonosti tehtyä tiiveyskoetta kun vika ei ollut löytynyt. Myöskään autoliike ei suostunut maksamaan kansiremppaa. Lopulta sanoin molemmille osapuolille että aivan sama kumpi maksaa, tapelkaa keskenämme, mutta minä en maksa. Enkä maksanut. En tiedä kumpi maksoi mutta jäi todella huono maku Pamexin touhusta. Jälkeenpäin kuulin ettei Pamex ole tuon jälkeen ollut enää ko. autoliikkeen sopimuskorjaamo. Tästä nyt muutama vuosi aikaa. Aiemmin myös kokenut että hinta-arvion ylittyminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Joskus yrittivät tuplata hintaa työn jälkeen!

      Pamexilta saat a) ylihintaista "palvelua" jonka jjäljet joudut korjaamaan muualla b) erittäin huonoa asiakaspalvelua.

      Ihme, että paikka on pystyssä vielä näin monen huonoilla kokemuksilla.

    • Anonyymi

      Pamexille oli kaveri vienyt auton huoltoon. Kohta oli oma auto näkynyt McDonald'sin autokaistalla... Ei kuulemma ollut, vaan hallissa. No, kaveri sanoi että katsoo autoaan juuri sillä hetkellä ja paikka on mäkin autokaista... Törkeää touhua!

      Koko ajalta olivat vielä yrittäneet veloittaa "korjaushintaa", mutta kun mitään ei oltu vielä tehty, niin vei autonsa muualle.

    • Anonyymi

      aikanaan auto tyhjäkäynnillä öljyn paine matala, korjattiin öljypohjaa jossa ei vuotoa. ei korjattu vikaa vaikka luvattiin. vaihdettiin jarruvalopoltin,ei palanut valo. syy vääränlainen poltin. että silleen..

    • Anonyymi

      lisäys edelliseen. 1 päivä työtunnit ja samalla olisi voinut vaihtaa öljypumpun jossa vika oli.ei voi ymmärtää joittenkin "ammattilaisten" ajatuksia. vika muka öljypohjassa...

    • Anonyymi

      Rahat pois, varsinkin naisasiakkaalta joka ei ymmärrä moottorista mitään. Vianlukija maksoi 237e vikavalo palaa taas😡😡

    • Anonyymi

      eikö tuo ole jo lopettanut??????

    • Anonyymi

      Kyllä oli hyvä palvelu.Auto tuli kuntoon.Eikä ylihintaa ollut.Hyvää työtä ja lisäksi ystävällinen asiakaspalvelu.Pamexia on perheemme käyttänyt jo vuosikausia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16730
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2133
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      190
      1712
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1092
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      738
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe