Hillsin erikoisruoka nivelille

Kysymystäesitän

Elikkä koiralla nivelrikko. Ostin tuota Hillsin j/d ruokaa. Siinä sanottiin että ainoastaan tuota ruokaa kolmen kuukauden ajan. Mutta meillä tottunut että raksuja ja märkäruokaa sekoitetaan keskenään. Tilasin Zooplussalta Rintin mobility ruokaa,mikä sekin siis erikoisruoka. Voiko näitä antaa yhdessä noihin nivelvaivoihin ? Vai onko tosiaankin niin että ainoastaan tuota hillsin safkaa,siinähän koira kyllä laihtuisi kun ei niitä ala syömään ilman tuota märkäruokaa.

6

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1720

      Ruoka EI OLE LÄÄKE. Lääkeruoat on hyvä keino rahastaa lukutaidottomia koirienomistajia. Hyviä koiranruokia on pilvin pimein, mutta LÄÄKERUOKIA ei ole. Kun Evira kielsi ruokien kutsimista läälkeeksi, eläinlääkärien ruoat muuttui TERAPIARUOIKSI. Jos jotain ruokaa saa antaa rajoitetun ajan, se ei ole terveellistä käytettäväksi lainkaan. Puutostaudit nyt ei vaan näy heti. Järki käteen ja pyydä koirallesi hoito-ohjeet.

    • Henkimaailmaa

      Nivelrikko ei parane mutta vaivoja voi lievittää. Luultavasti ruoka sisältää hieman glukosamiinia, ehkä omega kolmosia . Googleta nivelrikko ja hommaa haluamasi rohdot itse, lisäät ruokakuppiin vaan niin voit ruokkia miten haluat. Ruuan lisäaineet eivät ole lääkkeitä,vaan lisäravinteita, joiden uskotaan auttavan vaivassa. Hieman. Ehkä. Tutkimustulokset ovat ristiriitaisia, uskoo ken tahtoo.

    • 2060

      Markkinoilla on paljon täysravintoja, missä on runsaasti glukosamiinia ja muita niveliä voitelevia aineita mukana. Ja ihan samaan hintaan. Ja ihan vakiona. Hölmö maksaa hillsistä tai muistakaan ylihintaisista lääkeruoista.

    • 6020

      Nivelrikkoa ei voi parantaa, mutta oireita voi lievittää.

      Tuossa Hill'sin ruoassa on pääraaka-aineet maissirouhe ja riisirouhe. Lisäksi siellä on soijarouhetta, soijajauhoa, eläinrasvaa (mitä hel...n eläintä?). Rikollista olisi myydä tuota korkealaatuisena ravintona, joten onneksi eivät edes mainosta sen olevan korkealaatuista.

      Tuoteselosteessa mainitaan, että sisältää runsaasti omega 3:sta ja omega 6:sta, kondrotiinia ja glukosamiinia, mutta ei kerrota kuinka paljon. Kaikki laadukkaat koiranruoat sisältää noita ainesosia.

      "Ei se ole tyhmä joka myy vaan se joka ostaa"

    • pilleriveto

      annan koiralleni ihan tavallsita ruokaa, kennlin jauhelihaa perunaa, riisiä, kotiruuan jämiä ja jahtivahtia sekaisin, Glugosamiinin ja omegat saa suoraan pillereina purkista, kuten eläöinlääkäri suositteli. särkylääkettä lisänä.

      • 9018

        Nivelrikkoiselle ei kannata antaa mitään punaista lihaa, sillä tutkimusten mukaan punainen liha ruokkii tulehduspesäkkeitä. Tiedon saantiin ei tarvita eläinlääkäriä, google riittää.

        Meillä on nivelrikkoinen syönyt vuoden ajan clinivetin kuivaruokaa, ei olla tarvittu lisäaineita eikä kipulääkkeitä. Tällä mennään jatkossa ja toivotaan, että tilanne pysyy jatkossakin ennallaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe