Rauhan uskonto

allahinkosto

Jälleen kerran islamia panetellaan... islam on rauhan uskonto. Muslimit eivät ole syyllistyneet 65 vuoteen yhteenkään terrori-iskuun. Kaikki terrori-iskut ovat verenhimoisten kristittyjen tekemiä.

https://aikapommi.wordpress.com/

Tuollaisia valheita julkaistaan islamista ja muslimeista.

34

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei125e

      Islam on antikristuksen uskonto eli saatanan uskonto Raamatun mukaan, sillä se kieltää Pojan. 1 Johanneksen kirje 2:22 "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja POJAN." Kyseessä ei ole sama jumala tämän takia. Islamissa annetaan oikeus tappaa jos puolustaudutaan, mutta mikään väkivalta ei koskaan ole oikein! Jeesus sanoi Matteuksen evankeliumi 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat." Ja "rakasta vihamiestäsi". Jumala rakastaa kaikkia siksi meidän kuuluu rakastaa kaikkia, islam ei tätä tee.

      • Paha-ammatti

        Se tiedetään,mitä Jeesus sanoi,mutta kuka sitä noudattaa nykyaikana.Kaikki uskonnolliset järjestöt tappavat jos joutuvat tiukoille.Kukaan ei enää uhraa
        elämäänsä "uskonsa takia",kuten tekivät Apostolit,ja muut profeetat.Saatanan hallituksen aikana se näkyy selvästi.Paholainen kiihoittaa molempia osapuolia sotaan toisiaan vastaan,"se" on siinä ammattilainen.


      • SonniOnni
        Paha-ammatti kirjoitti:

        Se tiedetään,mitä Jeesus sanoi,mutta kuka sitä noudattaa nykyaikana.Kaikki uskonnolliset järjestöt tappavat jos joutuvat tiukoille.Kukaan ei enää uhraa
        elämäänsä "uskonsa takia",kuten tekivät Apostolit,ja muut profeetat.Saatanan hallituksen aikana se näkyy selvästi.Paholainen kiihoittaa molempia osapuolia sotaan toisiaan vastaan,"se" on siinä ammattilainen.

        Uskonnot ovat mielisairautta puhtaimmillaan. Hihhuleita tulisikin ensisijaisesti kohdella pahasti häiriintyneinä yksilöinä. Tapetaan ja raiskataan tai tehdään itsemurha vain jonkun kuvitteellisen jumalan vuoksi.
        Ihminen onkin maailman typerin olento maanpäällä.


      • ISLAMJARAKAUS
        SonniOnni kirjoitti:

        Uskonnot ovat mielisairautta puhtaimmillaan. Hihhuleita tulisikin ensisijaisesti kohdella pahasti häiriintyneinä yksilöinä. Tapetaan ja raiskataan tai tehdään itsemurha vain jonkun kuvitteellisen jumalan vuoksi.
        Ihminen onkin maailman typerin olento maanpäällä.

        ISLAM Uskontomme Suomessa ja rakkaus Uusi Suomi ja suomalainen kansalainen
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288778124779.html
        Suomalainen Rakasta meitä Hän itse sanoi


    • roileri

      tuskin kristityt huutaa allahia kun ampuvat ihmisiä hengiltä.. eikös isis ole nimenomaan islamistinen järjestö.. kaula poikki jos et käänny muslimiksi ja alistu sen terrorin orjaksi.

    • myönnättaikkaEt

      Jaa että muka ISIS sotilaat ovat kristittyjä.Men sinne pappisi eteen ja pyydä
      syntejäsi anteeksi.Totta on kristittyjen murhaamiset yhtälailla tuomittavia.Muslimit huutavat "Sharia-lakia"valloittamiinsa maihin eikä se onnistu muuten kuin "UHRAAMALLA"vastapuolen valkoista kansaa.Eikä tämä ole rasismia vaan puhdas totuus,myönnät sen,taikka et.

    • äärioikeisto

      Allah on saatana. Islam on pedofiliaan pyhittävä uskonto ja sen mukaan vääräuskoiset tulee tappaa. Muslimit ovat Allahin sotureita, jotka vuodattavat "vääräuskoisten verta Euroopassa. Tämän olemme nähneet myös Pariisin verilöylyssä.
      Islam on pahuutta ja satanismia puhtaimmillaan.

    • äärioikeisto

      Allah herätti muslimisoturinsa pyhään sotaan vääräuskoisia vastaan.
      Myös profeettaraiskaaja Muhammed teki aikoinaan eläessäään näitä sankaritekoja tappaen 500-600 vääräuskoista Arabian niemimaalla.
      Jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä, mutta minusta Islam on saatananpalvontaa, kärsimystä ja verenvuodatusta parhaimmillaan.
      Heidän jumalansa on Allah eli saatana!

    • Tuulah1

      islamin uskoinen saa valehdella kolmessa paikassa ihan laillisesti. 1) vääräuskoiselle (kristityt, juutalaiset jne)2) jos valehtelu edistää islamin uskonnon levitystä. 3) omalle vaimolle. nainenhan on islamin uskossa ihan miehen armoilla. se saa naiselta vaikka katkaista kädet taikka ihan mitä vaan tehä. joten suosittelen, että ette usko islamin uskoista, joka täällä kehuu islamia. se voi sen tehdä ihan tietämättä taikka tiedostaen. heillä on siihen allahin lupa saada vääräuskoiselle valehdella.

    • Väärin.meni

      Yhtä paljon rauhan uskonto kuin sinä olet oikeassa

    • Mops

      Just saatana on hereillä. Noita pimeitä uskontoja. Hui.....

    • sanonpavaan

      Soopaa! Muslimit ja islam on pahuutta. Siinä tuntuu olevan totuus.

    • eläköön_murhaaminen

      Jakomielitautisen raa'an nistin tekemä hallinto-oppi, jota sivistynyt ihminen ei voi uskonnoksi tunnustaa. Oletus, että joku loisi vastaavanlaisen opin tänä päivänä, niin loppu tulisi. Kusipäiset länsimaiden johtajat ovat maailman tapahtumista ulkona.
      VAI SUURI USKONTO.

    • humanity789

      Ihmettelen sitä että kuinka ihmiset ovat niin kapeakatseisia ja nielevät sen mitä heille syötetään... se mitä julkaistaan yleisesti mediassa tulisi niiden alkuperä tutkia eikä uskoa sitä mitä rikkinäisen puhelimen kautta on kulkenut. Missä on nykypäivän humanity uskonto tai ei olemme kaikki ihmisiä ja tollaiset rasistiset ja vihapuheet saavat sotia ja riitoja aikaiseksi eletään sovussa ilman vihapuheita.
      PS. niille jotka laukovat mielipiteitä ilman miettimättä ja lietsovat viha minun mielestäni teidön tulisi lukea koraania paremmin sekä raamattua... älkääkä ottako vain yksi jae, josta jätätte muuut pois

      • Kristitty23v

        Itse olen lukenut Koraania mutta aiheutti vaan ahdistusta ja pahan olon koska se on ristiriidassa Jeesuksen opetusten kanssa. Se kuinka koraani opettaa sotimisesta ja jos joku esim. varastaa. Jos varastaa eikä kadu, niin pitää katkaista kädet. Raamatussa on kirjoitettu että Jumalan on kosto ja rangaistus, ei ihmisen.
        Jeesus opetti rakkaudesta. Antakaa anteeksi tai muuten Jumala ei anna anteeksi meidänkään syntejämme. Jos joku lyö poskelle, käännä hänelle toinenkin poski. Jos joku pyytää, anna hänelle enemmän. Rakasta vihamiestäsi.
        Matteuksen evankeliumi 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat."
        Jesaja ennusti Jeesuksesta ja hänen kuolemastaan kauan ennen kuin Jeesus syntyi. Ja koska Jeesuksen jumaluudesta on ennustettu ja ennustukset ovat toetutuneet en ikinä voi uskoa sitä mitä Muhammed opetti teille. Ja koska ,uhammed opetti toiseen suuntaan kuin Jeesus, en voi uskoa että Muhammed oli meidän Jumalamme lähettiläs.
        Ja on kirjoitettu että: Kuka ei usko Poikaan, ei hänellä Isääkään ole. Joten ei. Itse en lähde kulkemaan toista tietä kuin mitä Jeesus opetti.
        Mutta silti, eläkäämme rauhassa keskenämme. Kerron vain mitä juutalaisten Tanak ja kristittyjen Raamattu opettaa. <3


    • Kaikki.Jumalalle

      Älkää moittiko heitä. Jeesus tahtoo pelastaa jokaisen muslimin. Tässä linkissä pelastuskutsu oikein esitettynä:

      http://Jeesus-on-Herra.com/?p=1068

      Se on aivan lyhyt kirjoitus, mutta siinä on kaikki tarvittava. Koko pelastustie.

    • eipahalle

      Onko kysyjällä eri riteerit miten luokitellaan terroristi. Voisiko kysyjä perustella hieman käsityksiään terrorista.
      Voisitko avata hieman vaikka pyhän sodan oikeutuksista muihin uskontoihin nähden.
      Tuskin Jumala joka on luonut ihmisen kehoittaa luomansa tappamaan muita luotujaan.
      Eikö mieluimmin Jumala käske pitämään huolta toisistaan rakastamaan muita ja ennen kaikkea itseään voidakseen rakastaa.
      Eikö Jumala ole kaikkivaltias joka ei vähäpätöisen ihmisen apua tarvitse olemassa olonsa turvaamiseksi. Jumala haluaa vain että ihminen uskoo ja tekee Jumalan tahdon kuten se on Raamattuun kirjoitettu. Onko se suoranaista pilkkaa Jumalaa kohtaan että taistellaan asein Jumalan puolesta kun silloin aliarvioidaan Jumalan suuruus. Ihminen on se joka tarvitsee apua uskoakseen ja tehdäkseen parannusta kelvottomista teoistaan.
      Onko niin että pahuus sumentaa aivot.

    • alfa123om2222

      Ihmisillä ei ole vaikeuksia omaksua Koraania ja islamia sillä se on ILOSANOMA. Eli sanoma jostakin paremmasta kuin mitä ennen oli.

      Joka laskelmoi: Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu! Ja että islam itse povaa itselleen huonoa loppukohtaloa niin hän ajattelee kyllä mitä suuremmalla viisaudella asioita. Kaikilla ei noin suurta viisautta ole, vaan voipi olla viisauden hengen asemasta heissä vallita tiedon henki tms.

      Islam itse arvostaa eniten Jumalan pelon henkeä. Eli sitä joka on viisauden alku.

      Ihmiset ovat erilaisia. Joillekin islam soveltuu ja toisille se ei ole hyväksi. Koraanin jaloutta ja pyhyyttä ei käy kuitenkaan epääminen eikä sitäkään, että islam on Puolustaja, Totuuden Henki, Hän alkuperin määrätty olemaan. Profeettoja ei myöskään tulisi mitenkään pilkata. (Elämme nyt kyllä Ilm. 13 aikaa, jolloin taivaallisia pilkataan, mutta kuitenkin ......). Toivon, että tuo Ilm. 13 tie vie lopulta Totuuden uskonnon voittoon.

      Islam tulee aina olemaan dominoiva oppi kaikkien uskontojen johtohenkilöiden oppina. Jolle on paljon annettu, siltä myös paljon vaaditaan. Islamin keskuudessa on vääryyttä jopa pahat ajatukset eikä pelkästään pahat puheet. Islam on uskonto, jonka haltuun on paljon uskottu ja sen vuoksi on varoituksia voimakkaita sen lopullisesta kohtalosta.

      • Xenofon

        Islam on ORJUUTTA eikä suinkaan mikään ilosanoma. Raamatussa on totuus. Jeesus toi ilosanoman. Muhammad on Perkeleen lähettiläs.


    • yksinkertaisia

      Islam ei ole olemassaolonsa aikana koskaan ollut rauhanuskonto, se on näiden useimmiten suomalaisten käännynnäisten uskomus, ja joidenkin jotka ovat imaamiensa opettamia että moni menisi siihen uskontoon.
      Islamissa ei naisella ole koirankaan arvoa. Se mitä koraani puhuu profeetoista ja jostain vanhantestamentin ihmisistä, on Muhamedin lainausta silloisilta juutalaisilta joita asui Arabiassa kaikkialla. Koska hänellä oli myös yhteyksiä kristittyihin joita oli sillä alueella silloin, lainasi myös heiltä joitain raamatun tekstejä. Todellinen sekasoppa koko uskonto.

    • äimänkäkenäkuutelin

      Kyllä kun kuuteli Ylen radion Koraanin lukua, niin ei siinä Koraanissa ole päätä eikä häntää. Kaikkea sekasotkua ne jaksavat tutkia. Ja suurissa tuli usein esille että vääräuskonen ja vihamies tulee hävittää. Ja taivaassa on sitten niitä neitsyitä ja hekumallisia iloja.

    • alfa123om2222

      Ei myöskään kristinusko ole rauhan uskonto. Tulta minä olen tullut tuomaan maan päälle....... etc.

      Profeetta Jeremia tai Jesaja todellakin puhuvat siitä Siionin tyttärestä (=islam), että se toivottaa rauhaa, mutta hankkii sotaa.

      Intian uskonnoilla on Ahimsa periaate, mutta eivät nekään ole täydellisiä rauhan uskontoja.

      Jumalattomalla ei ole rauhaa...... on vanhan testamentin kirous heitä kohtaan.

      Seitsemäs autuaaksi julistus onkin : Autuaita ovat rauhan tekijät, he saavat Jumalan lapsen nimen..... Viisaimman kuningas Salomon luettelossa eri aikojen ominaisuuksista mainitaan Rauhan saavutettavan noin vuonna 13 000 jKr.

      Imaami Mahdin väitetään tuovan: Rauhan, Yltäkylläisyyden, Oikeuden sekä Totuuden. Hän on onnistunut näissä tehtävissä henkisesti sangen hyvin, mutta on eri asia voiko Totuuden julistaa katoilta huutaen ääneen? Totuus on arkaluontoinen asia.

      Ei ehkä ole olemassakaan mitään Rauhan USKONTOA. Ehkä ateistit ovat oikeassa sanoessaan, että silloin voi olla rauha kun uskontoja ei enää ole maailmassa.

    • HarhaanVieLuulot

      Kristinuskon ydin on Uudessa testamentissa, ei tässä vanhassa, jota lainaat.

      Vain ihmisen "mestarointi" tekee uskonnoista väkivaltaa ja alistamista. Ja sitähän riittää.. Jeesuksen opetus ja ajattelu uskomisesta ei pidä sisällään uskoa ihmisen tekoihin ja luuloihin.

    • ihjokjnn

      "Koraani on täynnä seksuaalisuuteen liittyviä kirosanoja. Koraanissa on kummallisia oppeja. Täytyy mennä naimisiin kahden, kolmen tai neljän naisen kanssa, täytyy olla niin monta vaimoa. Ja mennä naimisiin jokaisen kanssa, jonka pystyy ottamaan kiinni oikealla kädellä tai ostamaan. Tämä on haureutta, aviorikos. Voisiko Jumalan inspiroimassa kirjassa olla jotain tällaista? Ja murhat. Olen laskenut 35 213 Koraanin ja hadithin sanaa tai jaetta, joissa puhutaan ihmisten tappamisesta. Kehotetaan tappamaan toisia ihmisiä. Kaikkia, jotka eivät ole muslimeja. Niin on kirjoitettu Katumuksen suuran jakeissa 5 ja 29. Ja monissa muissa jakeissa Koraanissa. Koraanissa sanotaan, että islamissa marttyyrillä tulee olemaan 72 sivuvaimoa taivaassa. Tai ei oikeastaan taivaassa vaan Zhenna-puutarhassa. Joissain muissa kertomuksissa puhutaan tuhansista sivuvaimoista. Marttyyrillä tulee olemaan 7-kerroksinen talo, jonka joka kerroksessa on noin 70 huonetta. Joka sängyssä on 70 sivuvaimoa. Onko tämä Jumalan kirja? On paljon vastaavanlaisia asioita. Kun puhun näistä asioista, en vain totea, että tällaista islam on tai ei ole, vaan totean, että näin on kirjoitettu muslimien omissa kirjoissa." -Isä Zakaria Botros-

      http://www.pelastussanoma.fi/Islamin opit/islam.htm

    • SaatananÄhlämit

      Islam ehdottomasti kiellettävä länsimaissa. Muslimien elämäntehtävänä on tehdä pommi-iskuja ja tappaa muita ihmisiä, ja vihervasemmistolaiset suvakit on sitä mieltä että se pitää sallia koska se kuuluu niiden kulttuuriin. Saatana, menkää omiin ählämimaihin raiskaamaan ja ammuskelemaan, semmonen perseily ei vittu kuulu meidän kulttuuriin! Hukkukaa vaikka Välimereen, PERKELE!!!

    • kaikkea_kans

      Eikö mene jakeluun. Islam on jakomielitautisen raiskaajan, himomurhaajan/nistin tekemä hallinto-oppi. Mikä uskonto on sellainen, jonka keksijä on tuollainen?

    • näin
    • eipahalle

      Olisiko peiliin katsomisen paikka.

    • isijamuut

      Kuule Hitler ei myöskään syyllistynyt yhteenkään murhaan, alamaisethan sen teki. ei FÜHRER! PASKAPUHETTA KUULE KOKO OTSIKKO.

    • eipahalle

      Tänään kanava 3. teksti tv. sivuilla sanoi entinen raskaansarjan maailman mestari v.72 Muhammad Ali.erikoisella tavalla Islamin uskosta.
      Todelliset muslimit tietävät että Jihadistien häikäilemätön väkivalta sotii koko meidän uskontoamme perustaa vastaa.
      Kannanotot tällä tavoin antaa mielestäni uskottavuutta muslimien uskosta rauhan uskonnosta. Samansuuntaiset kollektiiviset mielipiteet todennäköisesti lisäisivät käsitystä suvaitsevaisesta uskonnosta.
      Summittainen tappaminen ei voi olla minkään uskonnon tavoite se kannattaa myöntää vaikka se Muslimien mielestä antaa huonon kuvan tarkoitus peristä. Myöntäminen vääryydet lisää uskottavuutta vaikka koraani sanoo toista.
      Toivoisin että maailman laajuisesti paheet tuomitaan ja hyveitä edistetään jolloin rinnakkaiselo maallisesti on yhdistävää kaikkien uskontojen välillä.
      Rakkautta Jumala vaatii Itseensä kohtaa että ihmisten välille. Rakkaus on se kantava voima joka saa ihmeitä aikaan ihmisten suhteissakin.

    • säälittävää

      Oletpa tosiaan todellinen islamin aivopesun tuote, päähäsi ei muuta mahdukkaan, kuin heidän propagandansa.

    • Ärrän_kierrän_orren_ympä

      Siitä on hyvä vitsi englanniksi:
      "-Islam is a religion of peace"
      BANG!
      "There's a piece of you over there and a piece of you over there and another over there..."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe