Aihe

Uusi Toyota hinurin lavalla..

Feodor

....ei tarkoita sitä, että auto olisi rikki vaan hinausliikkeet kuljettelevat uusia autoja liikkeistä toiseen. Esim. minun autoni kuljetettiin Keski-Suomalaiseta kaupungista hinurin lavalla Itä-Suomalaiseen kaupunkiin.

Olin vastaanottamssa autoa kun hinuri toi sen. Ei noissa kuljetuksissa mitään outoa ole

7

<50

  Vastaukset

  • palstan trollipojun mielestä on Toyota rikki jos sitä siirretään minkäänlaisen auton lavalla autoliikkeestä toiseen.

  • Eikö muita autoja tarvitse kuljettaa hinurilla? Minä olen nähnyt senkin että Lada Samara on hinannut E mallin mersua.

  • Täysin ymmärrettävä ratkaisu, ottaen huomioon tojon "ajo-ominaisuudet". Liian paha rangaistus pistää liikkeen/maahantuojan väkeä ajamaan tollolootalla talvikeleillä.

   • Niin ja lisäksi kun jos tohjon ajamalla tuo paikanpäälle on se jo sisään/loppuunajettu ja pellit rapistuisi ja tippuisi parempi tuoda tojolle tutulla värkillä eli hinurilla paikanpäälle. Heikkoa on tohjon "laatu".


   • tojo_muovit_ruostuu kirjoitti:

    Niin ja lisäksi kun jos tohjon ajamalla tuo paikanpäälle on se jo sisään/loppuunajettu ja pellit rapistuisi ja tippuisi parempi tuoda tojolle tutulla värkillä eli hinurilla paikanpäälle. Heikkoa on tohjon "laatu".

    Kyllä se pojalla mielikuvitus rallattaa, sinussa on politikon ainesta.


  • Yleensä uudet autot tulevat SE Mäkisen kyydillä keskusvarastosta tai satamasta noin viikkoa ennen luovutusta, eli kuka on oikeasti odottamassa kun rekka tuo auton odottamaan varustelua ja puunausta luovutusta varten?

  • Kun nykyisin autoja kuljetetaan, korjaamon - maalamon - autoliikkeen - vuokraamon välillä, niin ei niitä sinne ajeta vaan yksi henkilö voi kuljettaa yhtä tai useampaa autoa tarpeen vaatiessa.
   Näin ainakin meidän firmassa on toimittu jo pitkään, eikä siinä ole mitään eroa minkä merkkisiä autoja siellä lavalla seisoo:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   355
   17131
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   631
   9626
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   5813
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2364