Pakolaisvyöry on maamme tuho

PaskaLaumatLiikkeellä

Hallituksen pönttöpäät pitää saada heräämään tähän aikaan ja tähän sirkukseen mihin turvattomuuteen he ovat kansan saattaneet.
Moni kansalainen on alkanut pelätä kun näitä partalapsia liikkuu laumoittain täällä kylillämme ja se heidän röyhkeä käytös on suoraan inhottavaa että me saimme tuonkin paskan päällemme.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HölmölänPäättäjäPönttöt

   Poliitikot rikastuvat turvapaikkabisneksellä ja pääministeri Sipilä näytti mallia antamalla talonsa pakolaisten käyttöön.
   Muuta syytä tuohon pakolaisten houkutteluun on vaikea keksiä, miksi maahantunkeutujia ja terroristeja ei pysäytetä heti rajalle?

   Ulkoministeri Soini myötää että maahamme on tullut myös Isis- sotureita ja eihän mitään rajavalvontaa ollutkaan aikaisemmin syksyllä jolloin joukoittain miehittäjiä ryntäsi tänne maahamme.

   Miksi ei oteta kiinni Isis_terroristeja jos tiedetään että vaarallisia terroristeja liikkuu vapaasti joukossamme?

  • Palvelinvirhe

   Palvelinvirhe

  • Palvelinvirhe2

   Palvelinvirhe

  • tässätotuus

   Stubb ja Sipilä ovat syyllisiä. He ovat kiivain äänenpainoin ja uhkailuin estäneet rajatarkastukset ja suorastaan kutsuneet mamut Suomeen. Kaiken takana hulluksi tullut Merkel ja Suomessa puolueista eniten rkp, sdp ja kok. Nyt Suomi on äärimmäisen hengenvaarallinen maa asua.

  • TotuusOnKaruaKatsoa

   Surkeinta politiikkaa mitä koskaan on ollut poliitikot itse myöntävät että Isis-terroristeja on tullut maahamme, mutta eivät edes yritä tehdä asialle yhtään mitään.
   Miksi rajoilla ei käännytetä heti ne epäilyttävät ja paperittomat miehet, kun ei tiedetä heistä ovatko he syyllistyneet lähtömaissaan terroritekoihin?
   Kansamme on saatettu turvattomaan tilaan ja keinottelijat SPR:n johdolla keräävät valtiolta mahtavia summia omiin taskuihinsa, huomioikaa mukana tuossa on päättäviä poliitikkoja joille kansan turvallisuus ei merkitse yhtään mitään.
   Veronmaksajilta kynitään kaikki rahat, mitä näitten maahan ryntäävien hyysäämiseen kuluu ja ei edes kansalle anneta tietoa siitä mitä oikeat kustannukset tästä pakolaisriskuksesta oikeasti ovat.

   • Pakolaispisnekset

    Suomen valtio joutuu ottamaan lisää velkaa tämän turistipakolaispisneksen pyörittämiseen ja tämä sirkus ei tuota takaisin koskaan yhtään mitään vain lisääntyviä kuluja veronmaksajille.


  • EROKOLLEKTIIVISTA2016

   Norja suunnittelee turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä Venäjälle – ministeriö: Ei mahdollista Suomelle

   Suomi ei voi tehdä kuten Norja

   Suomi sen sijaan ei voi palauttaa turvapaikanhakijaa Venäjälle ellei ole täyttä varmuutta siitä, ettei häntä palauteta edelleen turvattomiin oloihin.

   Norja ei ole Euroopan Unionin jäsenmaa, eikä sitä sido EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi, jossa määrätään siitä, että turvapaikanhakijoilla on oltava muutoksenhakuoikeus käännytyspäätökseen.

   Vuorio kertoo, että Suomi ei voi seurata Norjan mallia, sillä EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi ja perustuslain 9. pykälä eivät mahdollista vastaavien lakimuutosten tekemistä eduskunnassa.

   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1448081841496.html

   • AinutToivomme

    EU:n loppuliuku on jo alkanut ja koko unioni hajoaa tähän pakolaissirkukseen sillä ei mikään valtio pysty elättämään ja torjumaan samalla terroristien hyökkäyksiä.
    Mitä yleensä ihmisten elämästä tulee jos kaikkea pitää pelätä ja mihinkään ei voi mennä ettei ole pelkoa tulla ammutuksi tai joudu silpoutumaan itsepommipää muslimeitten räjähteisiin.
    Toivotaan että Isis-sotureitten ensimmäiset uhrit olisivat näitä pönttöpäitä eduskunnastamme ja varsinkin hallituksen pääpöntöt.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   1970
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1327
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1264
  4. 45
   1145
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   881
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   878
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   873
  Aihe