Pakolaisvyöry on maamme tuho

PaskaLaumatLiikkeellä

Hallituksen pönttöpäät pitää saada heräämään tähän aikaan ja tähän sirkukseen mihin turvattomuuteen he ovat kansan saattaneet.
Moni kansalainen on alkanut pelätä kun näitä partalapsia liikkuu laumoittain täällä kylillämme ja se heidän röyhkeä käytös on suoraan inhottavaa että me saimme tuonkin paskan päällemme.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölänPäättäjäPönttöt

      Poliitikot rikastuvat turvapaikkabisneksellä ja pääministeri Sipilä näytti mallia antamalla talonsa pakolaisten käyttöön.
      Muuta syytä tuohon pakolaisten houkutteluun on vaikea keksiä, miksi maahantunkeutujia ja terroristeja ei pysäytetä heti rajalle?

      Ulkoministeri Soini myötää että maahamme on tullut myös Isis- sotureita ja eihän mitään rajavalvontaa ollutkaan aikaisemmin syksyllä jolloin joukoittain miehittäjiä ryntäsi tänne maahamme.

      Miksi ei oteta kiinni Isis_terroristeja jos tiedetään että vaarallisia terroristeja liikkuu vapaasti joukossamme?

    • Palvelinvirhe

      Palvelinvirhe

    • Palvelinvirhe2

      Palvelinvirhe

    • tässätotuus

      Stubb ja Sipilä ovat syyllisiä. He ovat kiivain äänenpainoin ja uhkailuin estäneet rajatarkastukset ja suorastaan kutsuneet mamut Suomeen. Kaiken takana hulluksi tullut Merkel ja Suomessa puolueista eniten rkp, sdp ja kok. Nyt Suomi on äärimmäisen hengenvaarallinen maa asua.

    • TotuusOnKaruaKatsoa

      Surkeinta politiikkaa mitä koskaan on ollut poliitikot itse myöntävät että Isis-terroristeja on tullut maahamme, mutta eivät edes yritä tehdä asialle yhtään mitään.
      Miksi rajoilla ei käännytetä heti ne epäilyttävät ja paperittomat miehet, kun ei tiedetä heistä ovatko he syyllistyneet lähtömaissaan terroritekoihin?
      Kansamme on saatettu turvattomaan tilaan ja keinottelijat SPR:n johdolla keräävät valtiolta mahtavia summia omiin taskuihinsa, huomioikaa mukana tuossa on päättäviä poliitikkoja joille kansan turvallisuus ei merkitse yhtään mitään.
      Veronmaksajilta kynitään kaikki rahat, mitä näitten maahan ryntäävien hyysäämiseen kuluu ja ei edes kansalle anneta tietoa siitä mitä oikeat kustannukset tästä pakolaisriskuksesta oikeasti ovat.

      • Pakolaispisnekset

        Suomen valtio joutuu ottamaan lisää velkaa tämän turistipakolaispisneksen pyörittämiseen ja tämä sirkus ei tuota takaisin koskaan yhtään mitään vain lisääntyviä kuluja veronmaksajille.


    • EROKOLLEKTIIVISTA2016

      Norja suunnittelee turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä Venäjälle – ministeriö: Ei mahdollista Suomelle

      Suomi ei voi tehdä kuten Norja

      Suomi sen sijaan ei voi palauttaa turvapaikanhakijaa Venäjälle ellei ole täyttä varmuutta siitä, ettei häntä palauteta edelleen turvattomiin oloihin.

      Norja ei ole Euroopan Unionin jäsenmaa, eikä sitä sido EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi, jossa määrätään siitä, että turvapaikanhakijoilla on oltava muutoksenhakuoikeus käännytyspäätökseen.

      Vuorio kertoo, että Suomi ei voi seurata Norjan mallia, sillä EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi ja perustuslain 9. pykälä eivät mahdollista vastaavien lakimuutosten tekemistä eduskunnassa.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1448081841496.html

      • AinutToivomme

        EU:n loppuliuku on jo alkanut ja koko unioni hajoaa tähän pakolaissirkukseen sillä ei mikään valtio pysty elättämään ja torjumaan samalla terroristien hyökkäyksiä.
        Mitä yleensä ihmisten elämästä tulee jos kaikkea pitää pelätä ja mihinkään ei voi mennä ettei ole pelkoa tulla ammutuksi tai joudu silpoutumaan itsepommipää muslimeitten räjähteisiin.
        Toivotaan että Isis-sotureitten ensimmäiset uhrit olisivat näitä pönttöpäitä eduskunnastamme ja varsinkin hallituksen pääpöntöt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe