Finsk genmutation och alkohol,riskfylld

helsingforsuniversitet

kombination.
Det finns en biologisk förklaring till att en del finländare oftare än andra blir mycket impulsiva,tar risker och råkar i konflikter när de druckit även litet alkohol.
2,2% av finländarna har den genmutation som ökar risken ,säger psykiatern Roope Tikkanen som lett forskningen(hbl )

43

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • över100000personer

      Det förklarar ju varför vissa människor inte alls borde använda alkohol.

      • vanligareänmantror

        Vi har säkert alla någon i familjen eller bland vännerna som redan efter något glas vin eller öl blir aggressiv och bråkig.


    • alkoholförbud

      Fint med vetenskapliga undersökningar,men själva problemet kvarstår i alla fall.

      • vassruggen

        Nu vet vi varför det blir så många fylleslagsmål som börjar utav "ingenting ".Räcker med ett fel ord.


      • dkkfhlv

        Vem skulle nu erkänna att man kanske lider av den här genmutationen.Inte en vanlig finländare i allafall (även om det finns symptom som tyder på det )


      • livsfarligt
        dkkfhlv kirjoitti:

        Vem skulle nu erkänna att man kanske lider av den här genmutationen.Inte en vanlig finländare i allafall (även om det finns symptom som tyder på det )

        När man står i en taxikö om lördagsnatten då ser man många levande exempel på den här genmutationen.


      • våldochtråkigheter
        dkkfhlv kirjoitti:

        Vem skulle nu erkänna att man kanske lider av den här genmutationen.Inte en vanlig finländare i allafall (även om det finns symptom som tyder på det )

        Det verkar som om den här mutationen uppträder redan i tonåren enligt vad man får läsa om i olika tidskrifter.


      • nykterhet
        livsfarligt kirjoitti:

        När man står i en taxikö om lördagsnatten då ser man många levande exempel på den här genmutationen.

        Fint att få bekräftelse på sådant som man länge misstänkt.


      • fjfjfjutg

        Det är ju bra med invandrare,de använder inte alkohol i samma utsträckning.


    • VäkivaltageeniPeriytyy

      Jo yli sata vuotta sitten, suuren Amerikan siirtolaisaallon aikana, useimmat kapakat, eli alkoholinmyyntipaikat Yhdysvalloissa ja Kanadassa olivat laittaneet ovelleen kyltin "Finns and Indians not allowed". Fennojen väkivaltageeni tunnettiin jo silloin maailmanlaajuisesti, vaikka tieteellinen todiste tuli vasta nyt. Eli intiaaneilta ja suomalaisilta pääsy kielletty, alkoholinmyyntipisteistä! Minkä johtopäätöksen voimme tästä vetää? En tiedä, mutta kenties fennoilla ja intiaaneilla on jotain yhteistä perimää. Fennot ainakin avioituivat suhteettoman ahkerasti inkkarinaisten kanssa, molemmat metsäläisiä. Geenitutkimukset osoittanevat. Molemmat, fennot ja inkkarit, samanlaisia aasialaisia nomaadikansoja. Toiset lähtivät länteen, toiset itään, mutta väkivaltageeni pysyi. Eikä kumpikaan heimo kestä alkoholia ryhtymättä väkivaltaiseksi.

      • TosiTarinaEläväElämä

        Silloin fennoilla oli myös vaikeuksia saada Yhdysvaltain kansalaisuutta. Aasialaisille ei myönnetty helpolla kansalaisuutta silloin ja fennoja luultiin mongoleiksi.


      • Nettisuomal-nettifenno

        VäkivaltageeniPeriytyy kysyy: "Minkä johtopäätöksen voimme tästä [geneettisestä perimästä] vetää?"

        Muun muassa sen, että sinullakin saattaa olla tuo geeni perimässäsi.


    • valtaisa_kustannus

      Alkoholin käytön turvarajoja on "tiukennettu" entisestään (= kuinka monta annosta voi juoda per viikko), eikä ihme. Jos suomalaisten alkoholin aiheuttamat kuolemat, vammat ja muut ongelmat poistuisivat, olisimme velaton maa!

      • RATTFYLLERISTER

        Tänk så många oskyldigas liv och hälsa som skulle sparas..


    • RakastanSiskoani

      Fennoista tehdyt geenitutkimukset ovat lisäksi paljastaneet maailmanluokassa aivan omassa sarjassaan painiskelevan sisäsiittoisuuden, joka ilmenee monena pernnöllisena sairautena Itä- ja Pohjois-Suomessa.

    • Geenihirviö

      Onhan tuo huomattu mm nakkikioskijonossa.

    • PhD.95

      Ikävä sanoa, mutta te olette pelkkää roskajoukkoa, ruotsinkielestänne huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi.

      Sivistymättömiä, typeriä ja rasistisin asenteiden liikkeellä.

      Amerikassa tunnetaan "white trash", joka ei muuten tarkoita amerikansuomalaisia. Meiltä Suomesta löytyy vastaavasti suomenruotsalainen roskaväki, joka on näkyvästi mellastamassa tällä palstalla.

      Hävetkää.

      • nyland

        Det finns ett ordspråk :Som man ropar får man svar.Kanske svenskspråkiga har tröttnat på att alltid bli smuskastade och svartmålade av de "såkallade språkativisterna "


      • alkoholin_vaarat

        Mitenköhän tämä liittyy ap:n viestiin? Ei mitenkään.
        Vielä alkoholista sen verran, että Suomessa lähisuhdeväkivaltaluvuvt ovat huolestuttavan korkeita. Kuinkakohan moni väkivallanteko tehdään humalassa. Sitä voi nettifennokin miettiä.


      • kanskehögre
        alkoholin_vaarat kirjoitti:

        Mitenköhän tämä liittyy ap:n viestiin? Ei mitenkään.
        Vielä alkoholista sen verran, että Suomessa lähisuhdeväkivaltaluvuvt ovat huolestuttavan korkeita. Kuinkakohan moni väkivallanteko tehdään humalassa. Sitä voi nettifennokin miettiä.

        Skall vi tippa på minst 85 % ?


      • niinmetsävastaa
        nyland kirjoitti:

        Det finns ett ordspråk :Som man ropar får man svar.Kanske svenskspråkiga har tröttnat på att alltid bli smuskastade och svartmålade av de "såkallade språkativisterna "

        Yritätkö oikeasti selittää käytöstänne tuolla? Suomalaisten käyttäytymisessä kielipolitiikassa on kyse juuri VAIN siitä! "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan". Me siis vastaamme teidän rasismiinne ja syrjintäänne sekä puolustaudumme, kun taas te jatkatte hyökkäämistä ja vaatimuksianne.

        Tilanteeseen VOI saada muutoksen vain epäoikeudenmukaista politiikkaa muuttamalla. Emme me valita kielipolitiikasta yhtään, kun se vastaa Ruotsin kielipolitiikkaa! Siinä vaiheessa valotamme siitä yhtä vähän kuin ruotsalaiset nyt valittavat kielipolitiikastaan!

        Maistatte tällä hetkellä vain omaa lääkettänne. Ettekä edes sitä, suomalaiset eivät ole alentuneet samalle tasolle edes kaikesta epäoikeudenmukaisuudesta huolimatta.


    • nuvetvi

      Bra förklaring.

    • Kannattenee siis pysyä kaukana suomalaisista.

      • realisten

        Månne inte den här mutationen finns bland svenskspråkiga också,över 40 000 har en finskspråkig äkta hälft.


    • olettesäälittäviä

      Täällä puhutaan siois tosissaan "suomalaisten vkivaltageenistä" - kun tutkimusten mukaan Suomi kuuluu maailman turvallisimpiin maihin ja Ruotsi taas maailman vaarallisimpiin? Miten täm voi olla mahdollista??

      Tällaista tutkimusta ei ole muualla tehty - ja koska Suomessa kansa on niin yhtenistä, Suomessa sellainen on ollut helppo tehdä. Takuuvarmasti kuulkaa keksmäärin ylipäätään IHMISISTÄ löytyy tuo geeni n. 2%:lla. Joten älkää säälittävät "ruotsalaiset" rasistit huoliko. Te itsekin sitä paitsi olette tutkimusten mukaan geneettisesti niitä suomalaisia, joten tieillä tuo geeni on 2%:lla aivan yhtälailla. Ihmisillä ei ole mitään "alkoholigeenejä" sitä paitsi oikeasti, ei Jumala tunne alkoholia niin, että laatisi geenejä sitä varten. Kyse on siis jostain yleisestä "geenimutaatiosta", jotka ruotsalaiset ovat taas tunnetulla propagandallaan halunneet kääntää omanlaisekseen.

      • LapsenMieli

        Onko nettifenno kuullut evoluutiosta? Ei mikään jumala ole mitään geenejä suunnitellut.


    • Fine! now we will get rid of that pakkoruotsi, cause we are not worth of that earthly blessing ((:

    • alkaariittää

      Huhhuh!

      Miettikää nyt tätä Suomen kielipolitiikkaa, kun SVT valitsi "SATTUMOISIN" juuri tämän uutisen omaan uutisvalikoimaansa! Toimittajat ovat ihmisiä, joilla on samat alitajuiset traumansa kuin muillakin Ruotsin kansalaisilla! Ei todellakaan ole sattumaa, että Suomesta edelleenkin halutaan antaa tietynlainen kuva puolustellakseen juuri Suomen ja Ruotsin kielipolitiikan epäsuhtaa - suomen kielen heikkoa asemaa Suomessa, Ruotsissa ja Pohjoismaissa. Kaikella on kuulkaa ihmiset tarkoituksensa!!!!

      Ruotsalaisilla on aivan takuuvarmasti myös sama geeni n. 2 %:lla kansalaisista, vaikkei kyseistä asiaa olekaan tutkittu siellä. Silti kyseinen uutisoija kehtasi vielä kirjoittaa jotenkin suomalaisia halveksuvasti, "kan finnas även hos VISSA svenskar" . Ei voi olla edes totta, että tällainen on mahdollista vuonna 2015.

      Suomi yksikieliseksi! Nyt olen lopullisesti jo ymmärtänyt sen ruotsalasten ja ruotsinkielisten jatkuvan TARPEEN mustamaalata rauhallista, lämmintä, lempeää suomalaisuutta.

    • Hävetkää

      Suomenruotsalaista rasismia löytyy tästä ketjusta ja sitä löytyy myös Höblän yleisönosastosta. Höblä ei suomalaisiin kohdistuvaa rasismia moderoi, sillä suomenruotsalaiselle on kunnia-asia olla rasisti silloin, kun kohteena on suomenkielinen suomalainen. Saahan se ruotsinkielisen suomalaisen tuntemaan itsensä hieman paremmaksi ihmiseksi ja siten ikään kuin oikeuttamaan omat etuoikeutensa.

      Olisi jo korkea aika nostaa suomenruotsalainen rasismi julkiseen keskusteluun, tyypillisenä esimerkkinä suomenruotsalaisten halvasta kaksinaismoralismista.

      Toisaalta kauhistellaan persujen kirjoituksia, mutta kotona ollaan itse pahimpia kaikista.

      Esimerkkejä tältä palstalta:

      VäkivaltageeniPeriytyy

      18.11.2015 23:58

      Jo yli sata vuotta sitten, suuren Amerikan siirtolaisaallon aikana, useimmat kapakat, eli alkoholinmyyntipaikat Yhdysvalloissa ja Kanadassa olivat laittaneet ovelleen kyltin "Finns and Indians not allowed". Fennojen väkivaltageeni tunnettiin jo silloin maailmanlaajuisesti, vaikka tieteellinen todiste tuli vasta nyt. Eli intiaaneilta ja suomalaisilta pääsy kielletty, alkoholinmyyntipisteistä! Minkä johtopäätöksen voimme tästä vetää? En tiedä, mutta kenties fennoilla ja intiaaneilla on jotain yhteistä perimää. Fennot ainakin avioituivat suhteettoman ahkerasti inkkarinaisten kanssa, molemmat metsäläisiä. Geenitutkimukset osoittanevat. Molemmat, fennot ja inkkarit, samanlaisia aasialaisia nomaadikansoja. Toiset lähtivät länteen, toiset itään, mutta väkivaltageeni pysyi. Eikä kumpikaan heimo kestä alkoholia ryhtymättä väkivaltaiseksi.

      TosiTarinaEläväElämä

      19.11.2015 0:04

      Silloin fennoilla oli myös vaikeuksia saada Yhdysvaltain kansalaisuutta. Aasialaisille ei myönnetty helpolla kansalaisuutta silloin ja fennoja luultiin mongoleiksi.

    • Nettisuomal-nettifenno

      "2,2% av finländarna har den genmutation som ökar risken ,säger psykiatern Roope Tikkanen som lett forskningen(hbl )"

      Geenimutaatio on aikoja sitten levinnyt suomenmaalaisiin, siis svekoihinkin. Ei kannata lyödä rintoihinsa, ennen kuin tietää oman geenistönsä tilan ja rakenteen.

      • RauhaaRakastava

        Toivottavasti jälkipolvemme osaa vältellä tätä geeniä.


      • hah.hah
        RauhaaRakastava kirjoitti:

        Toivottavasti jälkipolvemme osaa vältellä tätä geeniä.

        Sinun tapauksessasi se ei ole vaikeaa. Kaikki kiertävät sinunlaisesi kieroutuneen rasistin kaukaa.


      • olettesäälittäviä
        RauhaaRakastava kirjoitti:

        Toivottavasti jälkipolvemme osaa vältellä tätä geeniä.

        Miten vältellä, kun se jo on heissä? Ei pelkästään siksi, että ruotsinkieliset ovat geeneiltään suomalaisia, vaan myös siksi, että tuo 2% koskee koko maailman ihmisiä. Muualla kun tällaisia tutkimuksia ei ole tehty.


    • Totuus.Suomesta

      Suomalaiset ovat kiistatta alkuperäiskansa, jonka perimä poikkeaa kaikista muista kansoista, niin eurooppalaisista, venäläisistä kuin saamelaisistakin. Meidän perimämme on myös kiistatta olennaisesti jääkautista perintöä.

      Me suomalaiset olemme jääkaudesta lähtien Suomessa asunut alkuperäiskansa, toisin kuin rannikoiden ruotsalaiset maahanmuuttajat. Suomenruotsalaiset eivät ole historiallisesti tai geneettisesti suomalainen alkuperäiskansa, vaan pelkästään maahanmuuttajia aivan samalla tavoin kuin somalialaiset, kurdit tai irakilaiset. Suomenruotsalaisten kieli ja kulttuuri ovat vain Ruotsista tuotua lainatavaraa. Suomenruotsalaisuus edustaa vain Ruotsin suurvaltakauden aikaista kolonisaatioylijäämää Suomessa.

      Toisin kuin väitetään, suomalaiset eivät ole sisäsiittoisia, vaan asia on päinvastoin. Suomalaisten heimojen perimät poikkeavat toisistaan enemmän kuin useiden eurooppalaisten kansojen.

      Samoin on suomensukuisen perimän kanssa. Meillä on joitain perinnöllisiä sairauksia, joita muilla ei juuri ole, mutta muilla on monia perinnöllisiä sairauksia, joista me emme kärsi.

      • askjkjlakjdlakdj

        Suomalaiset eivät ole tämän maan alkuperäiskansa. Alkuperäisasukkaat ovat saamelaisia. 10000 vuotta sitten alueelle tuli maahanmuuttajia, jotka olivat keräilijä-metsästäjiä. Osa suomalaisista kantaa näiden maahanmuuttajien geenejä. Mutta vain osa.


      • 5489
        askjkjlakjdlakdj kirjoitti:

        Suomalaiset eivät ole tämän maan alkuperäiskansa. Alkuperäisasukkaat ovat saamelaisia. 10000 vuotta sitten alueelle tuli maahanmuuttajia, jotka olivat keräilijä-metsästäjiä. Osa suomalaisista kantaa näiden maahanmuuttajien geenejä. Mutta vain osa.

        Suomalaiset ovat alkuperäiskansa, joka on asunut keskeisessä Suomessa jääkauden lopusta alkaen. Saamelaiset asuivat pohjoisempana.

        Saamelaiset ovat myös Ruotsissa enemmän alkuperäiskansa kuin ruotsalaiset. Ruotsalaiset ovat myös Ruotsissa vasta myöhempää perua olevia maahantunkeutujia, eivät mikään alkuperäinen ruotsalainen väestö.


    • Rasraseri

      Totuus rasismista ei pala tulessakaan. Kun ihonväriin perustuva rasismi ei enää ole hyväksyttävää, niin suomenruotsalaiset ottavat geenit avuksi ja perustelevat rasistista käytöstään suomalaisten geeniperimällä - itse he eivät siis pidä itseään suomalaisina.

      Tavanomaista niin vanhassa USA:n etelässä tai 1930-luvun Saksassa rotuja tutkitaan vain isovanhempiin asti, mutta svenskfinlandin rasistit menevät ajassa satoja ellei tuhansia vuosia taaksepäin voidakseen heiluttaa rasistisia mielipiteitään.

      • todisteiden_puutteessa

        Nettifenno menee vielä kauemmaksi, jääkauteen saakka (jään alle), ja väittää polveutuvansa sieltä. Mitään todisteita ei ole olemassa tällaisesta.


      • 3267
        todisteiden_puutteessa kirjoitti:

        Nettifenno menee vielä kauemmaksi, jääkauteen saakka (jään alle), ja väittää polveutuvansa sieltä. Mitään todisteita ei ole olemassa tällaisesta.

        Paitsi, että kieli- ja geenitutkimus on todistanut meidät suomalaiseksi alkuperäiskansaksi.


    • 5590

      Ruotsalaisen väkivaltageenin seurauksia Ruotsissa on mm. se, että Ruotsi on maailman väkivaltaisimpia maita.

      Ruotsin raiskaustilastot ovat maailman toiseksi korkeimmat heti etelä-Afrikan jälkeen.

      Onneksi meillä Suomessa tilanne ei ole vielä noin paha, kun surut ovat vähemmistössä.

      • Tämä.myös

        Kannattaa muistaa myös ne lukuisat sodat keskiajalla ympäri Euroopaa, joihin me suomalaisekin olemme joutuneet osallisiksi ruotsalaisten kantaman väkivaltageenin uhreina.


      • 2218

        Niinpä, tuo päättyi vuoteen 1436, joten siinä oli vasta pieni osa Ruotsin sodista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1745
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1365
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1222
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1167
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      193
      961
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      84
      951
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      903
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      839
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      798
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      138
      722
    Aihe