Presidentti Niinistö vakuutteli ettei ole vaaraa

PönttöpäätPäättämässä

Tuntuu ihmeelliseltä ettei Ranskan tilanne näytä jo missä mennään vaan nämä lapselliset päättäjämme elävät jossain satumaailmassa ja katsovat maailmaa mikkihiirilasiensa läpi.
Suomeen on tullut ilman mitään rajatarkastuksia tuhansittain miehiä joitten tekemisistä ei kukaan saa mitään selkoa ja miksi Isis-terroristien tuloon ei oteta mitään kantaa? On törkeää että nämä Isis joukkoihin liittyneet tulevat takaisin ja heitä pidetään sankareina kuin mitäkin hyväntekijöitä?
Mahtaako olla, että Niinistö kutsuu näitä Isis- sotaveteraaneja jopa itsenäisyypäivän vastaanottojuhliinkin

" FBI:n johtaja totesi, ettei turvapaikanhakijoista kukaan tiedä; voivat olla terroristeja." Parhaillaan kerrotaan Ranskaan turvapaikanhakijoina tulleista terroristeista.
Milloin Yle, Supo, Sauli Niinistö ja Sipilä kumppaneineen lopettavat ihmisten aliarvioimisen ja sumuttamisen vai pitääkö siihen tapahtua samoja asioita mitä tapahtui Ranskassa ?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnkoEnääMitäänJärkeä

      Viimeisin älyttömyys poliitikoilta on jo täyttä hölmöyttä ja edustaa älyttömyyden huippua miten voikin olla noin tyhmiä poliitikkoja meillä eduskunnassamme?
      Taistelualueelta palaavat Isis ja jihadistit halutaan Suomessa ohjata terapiaan ja tukea yhteiskuntaan sopeutumista erilaisilla kuntoutusohjelmilla.
      Myös taistelualueille lähtöä suunnittelevia halutaan saattaa erilaisten tukipalvelujen piiriin ja kulut maksaa suomalaiset veronmaksajat.

      Ajatelkaapa sitä kun jotkut hullut lähtee ja sotimaan osallistuu Isis- terroristiseen toimintaan eli tappamaan syyttömiä naisia ja lapsia ja sitten he palaavat tänne kunniaveteraaneina ja saavat täyden elatuksen meidän verovaroillamme?
      Tiettävästi näitä lähtijöitä on jo satoja ja nyt he palailevat lomille tänne maahamme nostamaan päivärahoituksiaan ja elämään herroina meidän maksaessa kulut.

    • pelkkä-puhuja

      Turhaakin turhempi ökypalkkiota, TÄYSIN VEROTONTA, vetävä pressanposti järkevintä säästösyistä lopettaa. SUOMEN KANSAN YLI KÄVELLYT, ILMAN KANSANÄÄNESTYSTÄ EUROON SUOMEN VIENYT kokoomus-niinistö se yksipuolisesti soittelee Venäjän päämiehelle, tämä ei soita takaisin. Kuka tuotakin vielä jaksaa kunnioittaa?

      Itsestäänselvyyksiä, jotka jokainen aivot omaava tietää muutenkin, latelee, pitää VERONMAKSAJIEN RAHOILLA kalliita "itsenäisyysjuhlia" vaikka Suomi ei ole enää EU-nöyristelijänä ollut aikoihin itsenäinen. Olisi rahoissaan kieriskelevän eliitinkin aika päivittää tämä, itsenäisyydet meni jo. Pikkutuloisilta ja eläkeläisiltä lestadiolais-Sipilän hallitus repii rahat suista, miksi ei päivitetty eläkeläisille veroalea? Ökykokoomus ja ps siunasi tämän.

      • TämäOnSulaaHulluutta

        Ainakin kustannukset nousevat jatkuvasti turistipakolaisten tai kehitysmaalaismuslimien tulvasta esimerk: (vuositasolla 80 000 tulijaa) ja kustannukset jo kototeutuista ja asutetuista kehitysmaamuslimeista on 1,9 miljardia 1,6 miljardia = 3,5 miljardia/vuosi.
        Pääministeri Sipilän hallitus on ottamassa lähes puoli miljardia euroa tuohon turistipalaisten elatukseen mutta sehän on vain olematon summa koko ruljannista, kun menot ovat moninkertaisesti suurempia.
        Mistä muualta Suomi saa nämä rahat kuin lainaamalla yksityisomisteisilta pankeilta ja valtionvelka kasvaa vauhdilla.
        Kansamme on menossa syvlle suohon josta ei nousta enää koskaan pois ja syyllisin hyörii Sipilän puupäähallitus.

        Huomioikaa nyt ollaan taas korottamassa terveysasemma maksuja 30% ja sehän koskettaa taas köyhiä ja sairaita vanhuksia joilla jo muutenkin on huonoa saada kokoon päivittäiset elantonsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe