Demarit on nyt hurjassa nousussa

DemaritSuosiossa

Ja jo nyt löytyy demareille huimia kannatuslukuja.Tuossa alla olevat asiat kun muistamme niin en ihmettele puolueen suosiota.

Tuossa on edellisen hallituksen aikaansaanokset:

-pysyvä suurtyöttömyys

-miljardien lahjoituksen Kreikaan ja sen tukipiikin avaaminen

-2,4 miljardin veronkiristykset

-Venäjän kauppapakotteiden hyväksyminen

-suurin velan määrä ja velkaantumisnopeus kautta Suomen historian

-eläkeläiset muistavat hyvin myös miten demut hoitivat eläkeläisten asioita ja varsinkin aikaisemmin kun Lipponen oli pääministerinä.

9

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DemaritSuosiossa

      Jos demarit olisi nyt hallituksessa meillä taitaisi olla näitä elintasopakolaisia moninkertaisesti enempi mitä nyt? Ruotsin demut ovat päästäneet valtavasti pakolaisia maahansa ja samalla työntäneet heitä tänne meillekkin kun jänishousujohtomme ei pysty vasdustamaan ruotsin määräysvaltaa.

    • EROEUSTATIEVAPAUTEEN

      DEMARIT OLIVAT HYVÄKSYMÄSSÄ NÄITÄ SOPIMUKSIA JA SÄÄDÖKSIÄ

      Norja suunnittelee turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä Venäjälle – ministeriö: Ei mahdollista Suomelle

      Suomi ei voi tehdä kuten Norja

      Suomi sen sijaan ei voi palauttaa turvapaikanhakijaa Venäjälle ellei ole täyttä varmuutta siitä, ettei häntä palauteta edelleen turvattomiin oloihin.

      Norja ei ole Euroopan Unionin jäsenmaa, eikä sitä sido EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi, jossa määrätään siitä, että turvapaikanhakijoilla on oltava muutoksenhakuoikeus käännytyspäätökseen.

      Vuorio kertoo, että Suomi ei voi seurata Norjan mallia, sillä EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi ja perustuslain 9. pykälä eivät mahdollista vastaavien lakimuutosten tekemistä eduskunnassa.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1448081841496.html

      • HölmölänPäättäjäPönttöt

        Suomi on rikas maa ja pystyy elättämään kaikki miehittäjät jotka vain suostuvat tulemaan ja SPR:n pisnekset pyörivät hyvin ja veronmaksajien rahat siirtyvät kuin hihnalta herrojen tileille. Kaikki lakipykälät tarkoittavat sitä ettei ketään turistipakolaista palauteta koska siihen ei ole suomella laillista mahdollisuutta.
        Miten käy sitten kun nämä maahamme tulleet terroristit alkavat toimimaan ja kansalaiset joutuvat hautaamaan omiaan ja ainakin variksille löytyy suolenpätkiä oksistoista ja pientareilta.


      • PelkoOnKotonamme

        Suomi ei mikään vitun lähi-itä,tulta munille sanon- minä ja maasta vittuun !


    • näinontosi

      Osoittaa mitä suurinta järjen köyhyyttä kannattaa demareita.

      • äänestys-ei-auta

        Onko ihmiset täysin aivottomia ja dementioituneita, koska eivät enää muista sdp-läisten kurjistamis- ja kusetuspolitiikka eläkeläisiä kohtaan? Ihmiset taisivat kuvitella asioidensa parantuvan, kun menivät vaaleissa äänestämään kepulaisia, muistamatta yhtään enää, miten kepulais-kokoomushallitus aikanaan riisti ja kusetti heitä kepu-vanhasen johdolla.

        Yrittäkää nyt kantapään kautta tajuta jo viimeinkin, ettei TÄSSÄ KORRUPTOITUNEESSA "HYVÄ-VELI"- PAKKORUOTSIMAASSA ÄÄNESTÄMÄLLÄ VUORON PERÄÄN NÄITÄ SUURIA TEITÄ KURJISTANEITA JA TEILLE VALEHTELEVIA, KAIKKIEN MUIDEN KUIN SUOMALAISTEN ETUJA AJAVIA SUURIA PUOLUEITA SAADA IKINÄ TAVALLISEN SUOMALAISEN ASIOIHIN PARANNUSTA. Sama verojenkorottelu ja tavallisen suomalaisen verorahoista revutty rahanjako ja lahjoittelu verojaanmaksamattomille etelän korruptiomaille jatkuu, OMIA SÄÄNTÖJÄÄN RIKKOVAN EU:N JÄSENMAKSUJEN KOROTTELU JATKUU, SUURPÄÄOMAYRITTÄJIEN ÖKYTULOJEN TAKAAMISEKSI HAALITTU KYMMENIÄTUHANSIA TURVAPAIKKATURISTEJA, KOHTA LAPSI- JA AKKAKATRAINEEN, sinun elätettäväksi. TURVAPAIKKATURISTITULVAKIN OLI SUOMEN POLIITIKKOJEN TIEDOSSA JO V 2008. kansalle ei tietenkään siitä kerrottu.

        Suomen nuoret, pitkälle kouluttautuneet, ilman töitä, MUTTA PERUSSUOMALAIS-LINDSTRÖM SE VAAN HUOLISSAAN ELINTASOTURISTIEN TYÖLLISTÄMISESTÄ, VITUT NÄKÖJÄÄN OMASTA KANSASTA. PS on takinkääntäjineen syönyt KAIKKI vaalilupauksensa, soini kaveeraa kokoomuksen ja kepun kanssa.
        YLEISLAKKO JA PÄÄOMAHALLITUS ULOS.


      • PönttöpäätPäättämässä

        Mitä ilmeisemmin yleislakko on tulossa kun oikeat palkaneuvvottelut alkavat.
        Yleslako näyttäisi missä oikeasti täällä mennään ja siinäpä hallituksen pönttöpäille
        olisikin miettimistä miten jatkaa kun maa rypee pohjattomassa suossa.
        Olemme nyt siinä tilanteessa ettei suomessa ole yhtään puoluetta joka puolustaisi omaa kansaa ja itsenäisyyttämme maamme on jo miehitetty vieraanmaan miehillä.
        Ajatellaanpa kun meille on rynninyt ensivuonna ainakin ne 50 000 sotilasoulutuksen saanutta miestä joista osa on terroristeja niin missä tilassa me suomalaiset sitten elämme?
        Poliiseilla ei riitä henkilöstö turvaamaan kansalaistemme koskemattomuutta ja yleinen pelko ja turvattomuus kansalaisten keskuudessa lisääntyy eikä kukaan uskalla liikkua missään, mikä silloin on tilanne?


      • sairas-maa

        "Helistelkää avaimia-helistelkää avamia", siinä poliisin mantra, voiko maailmasta enää YHTÄÄN korruptoituneempaa ja KAIKKIEN MUIDEN KUIN OMAN MAAN KANSALAISTEN ASIAA AJAVAA MAATA löytyä, ei taida....?


    • EiVälitetäPienistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe