Demarit on nyt hurjassa nousussa

DemaritSuosiossa

Ja jo nyt löytyy demareille huimia kannatuslukuja.Tuossa alla olevat asiat kun muistamme niin en ihmettele puolueen suosiota.

Tuossa on edellisen hallituksen aikaansaanokset:

-pysyvä suurtyöttömyys

-miljardien lahjoituksen Kreikaan ja sen tukipiikin avaaminen

-2,4 miljardin veronkiristykset

-Venäjän kauppapakotteiden hyväksyminen

-suurin velan määrä ja velkaantumisnopeus kautta Suomen historian

-eläkeläiset muistavat hyvin myös miten demut hoitivat eläkeläisten asioita ja varsinkin aikaisemmin kun Lipponen oli pääministerinä.

9

118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • DemaritSuosiossa

   Jos demarit olisi nyt hallituksessa meillä taitaisi olla näitä elintasopakolaisia moninkertaisesti enempi mitä nyt? Ruotsin demut ovat päästäneet valtavasti pakolaisia maahansa ja samalla työntäneet heitä tänne meillekkin kun jänishousujohtomme ei pysty vasdustamaan ruotsin määräysvaltaa.

  • EROEUSTATIEVAPAUTEEN

   DEMARIT OLIVAT HYVÄKSYMÄSSÄ NÄITÄ SOPIMUKSIA JA SÄÄDÖKSIÄ

   Norja suunnittelee turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä Venäjälle – ministeriö: Ei mahdollista Suomelle

   Suomi ei voi tehdä kuten Norja

   Suomi sen sijaan ei voi palauttaa turvapaikanhakijaa Venäjälle ellei ole täyttä varmuutta siitä, ettei häntä palauteta edelleen turvattomiin oloihin.

   Norja ei ole Euroopan Unionin jäsenmaa, eikä sitä sido EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi, jossa määrätään siitä, että turvapaikanhakijoilla on oltava muutoksenhakuoikeus käännytyspäätökseen.

   Vuorio kertoo, että Suomi ei voi seurata Norjan mallia, sillä EU:n turvapaikkamenettelydirektiivi ja perustuslain 9. pykälä eivät mahdollista vastaavien lakimuutosten tekemistä eduskunnassa.

   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1448081841496.html

   • HölmölänPäättäjäPönttöt

    Suomi on rikas maa ja pystyy elättämään kaikki miehittäjät jotka vain suostuvat tulemaan ja SPR:n pisnekset pyörivät hyvin ja veronmaksajien rahat siirtyvät kuin hihnalta herrojen tileille. Kaikki lakipykälät tarkoittavat sitä ettei ketään turistipakolaista palauteta koska siihen ei ole suomella laillista mahdollisuutta.
    Miten käy sitten kun nämä maahamme tulleet terroristit alkavat toimimaan ja kansalaiset joutuvat hautaamaan omiaan ja ainakin variksille löytyy suolenpätkiä oksistoista ja pientareilta.


   • PelkoOnKotonamme

    Suomi ei mikään vitun lähi-itä,tulta munille sanon- minä ja maasta vittuun !


  • näinontosi

   Osoittaa mitä suurinta järjen köyhyyttä kannattaa demareita.

   • äänestys-ei-auta

    Onko ihmiset täysin aivottomia ja dementioituneita, koska eivät enää muista sdp-läisten kurjistamis- ja kusetuspolitiikka eläkeläisiä kohtaan? Ihmiset taisivat kuvitella asioidensa parantuvan, kun menivät vaaleissa äänestämään kepulaisia, muistamatta yhtään enää, miten kepulais-kokoomushallitus aikanaan riisti ja kusetti heitä kepu-vanhasen johdolla.

    Yrittäkää nyt kantapään kautta tajuta jo viimeinkin, ettei TÄSSÄ KORRUPTOITUNEESSA "HYVÄ-VELI"- PAKKORUOTSIMAASSA ÄÄNESTÄMÄLLÄ VUORON PERÄÄN NÄITÄ SUURIA TEITÄ KURJISTANEITA JA TEILLE VALEHTELEVIA, KAIKKIEN MUIDEN KUIN SUOMALAISTEN ETUJA AJAVIA SUURIA PUOLUEITA SAADA IKINÄ TAVALLISEN SUOMALAISEN ASIOIHIN PARANNUSTA. Sama verojenkorottelu ja tavallisen suomalaisen verorahoista revutty rahanjako ja lahjoittelu verojaanmaksamattomille etelän korruptiomaille jatkuu, OMIA SÄÄNTÖJÄÄN RIKKOVAN EU:N JÄSENMAKSUJEN KOROTTELU JATKUU, SUURPÄÄOMAYRITTÄJIEN ÖKYTULOJEN TAKAAMISEKSI HAALITTU KYMMENIÄTUHANSIA TURVAPAIKKATURISTEJA, KOHTA LAPSI- JA AKKAKATRAINEEN, sinun elätettäväksi. TURVAPAIKKATURISTITULVAKIN OLI SUOMEN POLIITIKKOJEN TIEDOSSA JO V 2008. kansalle ei tietenkään siitä kerrottu.

    Suomen nuoret, pitkälle kouluttautuneet, ilman töitä, MUTTA PERUSSUOMALAIS-LINDSTRÖM SE VAAN HUOLISSAAN ELINTASOTURISTIEN TYÖLLISTÄMISESTÄ, VITUT NÄKÖJÄÄN OMASTA KANSASTA. PS on takinkääntäjineen syönyt KAIKKI vaalilupauksensa, soini kaveeraa kokoomuksen ja kepun kanssa.
    YLEISLAKKO JA PÄÄOMAHALLITUS ULOS.


   • PönttöpäätPäättämässä

    Mitä ilmeisemmin yleislakko on tulossa kun oikeat palkaneuvvottelut alkavat.
    Yleslako näyttäisi missä oikeasti täällä mennään ja siinäpä hallituksen pönttöpäille
    olisikin miettimistä miten jatkaa kun maa rypee pohjattomassa suossa.
    Olemme nyt siinä tilanteessa ettei suomessa ole yhtään puoluetta joka puolustaisi omaa kansaa ja itsenäisyyttämme maamme on jo miehitetty vieraanmaan miehillä.
    Ajatellaanpa kun meille on rynninyt ensivuonna ainakin ne 50 000 sotilasoulutuksen saanutta miestä joista osa on terroristeja niin missä tilassa me suomalaiset sitten elämme?
    Poliiseilla ei riitä henkilöstö turvaamaan kansalaistemme koskemattomuutta ja yleinen pelko ja turvattomuus kansalaisten keskuudessa lisääntyy eikä kukaan uskalla liikkua missään, mikä silloin on tilanne?


   • sairas-maa

    "Helistelkää avaimia-helistelkää avamia", siinä poliisin mantra, voiko maailmasta enää YHTÄÄN korruptoituneempaa ja KAIKKIEN MUIDEN KUIN OMAN MAAN KANSALAISTEN ASIAA AJAVAA MAATA löytyä, ei taida....?


  • EiVälitetäPienistä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   67
   2053
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   80
   1415
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   87
   1378
  4. 51
   1253
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1032
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   1019
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   940
  8. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   908
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   901
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   893
  Aihe