Oikeusministeri: Kuolemantuomio terroristeille!

Kova.laki

37

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kova.laki

      Amerikassa on ollut käytössä myös kaasukammio. Sellaisen saisi varmaan käytettynä halvalla. Pitää ottaa huomioon valtiontalouden synkkä tilanne. Aika magee, eikö vain:

      https://www.youtube.com/watch?v=ZY_Sq_euI6w

    • Sipilän_kohtalo

      No mitä Sipilälle pitäisi tehdä? Sehän on hommannut maahan jopa satoja terroristeja. Mikä noista esitetyistä teloitusvaihtoehdoista olisi paras?

      • SopivaTapa

        Kirveellä pää halki.


      • Allah.Akbar

        Sharia laki käyttöön, vääräuskoiset mestataan miekalla julkisesti, huorintekijä naiset kivitetään!


      • sslluurrpp

        Entä huorintekijämiehet?


    • Ei.se.auttais.kuitenkaan

      Se vaan on pikkaisen huono tuo kuolemantuomio terroristien kohdalla, kun ovat muutenkin valmiita heittämään veivinsä terroritekojensa yhteydessä. Ei siis ainakaan pelotevaikutusta olisi. Toisekseen, maat joissa on kuolemanrangaistus (esim. USA) eivät ole sen turvallisempia kuin maat ilman kuolemanrangaistusta.

      • SSlluurrpp

        Miten kaiken terrorismin takana olevat kansainväliset pankkiirit pitäisi käsitellä. Heistähän sodat ja terrorismi ovat todella lähtöisin.


      • TuomiotTulossa
        SSlluurrpp kirjoitti:

        Miten kaiken terrorismin takana olevat kansainväliset pankkiirit pitäisi käsitellä. Heistähän sodat ja terrorismi ovat todella lähtöisin.

        Jätetään se homma ikiaikojen Jumalalle, kyllä Hän heidät sieltä underground -cityista hakee ;-))) BUUAAHHH BUUAAHHH ....vai mitä, suomenruotsalainen ajatusrikollinen bilderberg-puppet Alex Stubid, BUAHAAAA ja eikös ole fantastista asiakirjaväärentäjä Jykä-Boy..... BUAHHHH BUUAAHHH haluaako coccare pojat vähän lievemmän tuomion Jahvelta kansanmurhaamisyriksestä......nilkki nimeltään Matti Apunen ei kysymyksen arvoinen....BUAHHAAAAA BUAAHHHHHAAAAAA ;-)))))


    • nappi-otsaan

      Siellä taas yksi vatipää, murhanhimonkiilto silmissä, laukoo sammakoita suustaan. Tottakai ne pitää tappaa, mutta sen voi tehdä ajoissa ja silloin kun tilanne on päällänsä, ettei ne siat jää vetelehtimään vankiselleihin ja ilmaisiin oikeudenkäynteihin, kaikkien veronmaksajien kukkarolle.

      • Ei.se.auttais.kuitenkaan

        Kuolemantuomiotako varten ei käydä oikeutta? Toki jos terroristit on mahdollista eliminoida jo tilanteen aikana, niin aina parempi. Mutta teloitettava terroristi saa vain turhaan marttyyrinviitan harteilleen, eikä, kuten sanottu, ko. rangaistuksella ole mitään pelotevaikutusta terroristeihin. Jokin äärimmäinen eristyssellituomio koko loppuiäksi eristettynä muista ihmisistä muutaman neliön sellissä olisi paljon karumpi rangaistus kuin teloitus, esimerkiksi.


      • Maximumuskottomuus

        Miten sinä, kaiken mediapropagandan uskova olet valtuutettu päättämään kuka saa kuolla ja kuka elää? Jeesusperkele auttaa sinuakin? Kukkahattutätien tänne hommaamia terroristeja ei kukaan tarvitse, mutta pitää nähdä kokonaiskuva tästä sairaasta maailmasta ymmärtääkseen kuka käskee kestä.


      • nappi-otsaan

        Tottakai käydään oikeutta, se vasta maksaa ja kestää. Heti vaan kylmäksi (vaikka vahingossa, kuljetuksen aikana), niin säästyy rahat.


    • tuleeTekemistä

      Kyllä kuolemantuomio auttaisi, mutta tappotapaa ei voida länsimaissa toteuttaa. Sekä Afrikassa että Kiinassa on ollut muinoin käytössä keittäminen julkisesti. Isossa astiassa, miedolla tulella. Kestää tuntikausia...
      Meksikossa käytettiin hunajalla valelua ja sen jälkeen lihaa syöviä muurahaisia.

      • Bidee_rangaistus

        Thorsin ja Bideen kanssa samaan koppiin muutamaksi tunniksi olisi jo paljon pahempaa kuin nuo mainitsemasi tuomiot.


      • TO5IMIES
        Bidee_rangaistus kirjoitti:

        Thorsin ja Bideen kanssa samaan koppiin muutamaksi tunniksi olisi jo paljon pahempaa kuin nuo mainitsemasi tuomiot.

        Kiitti helvetisti. Oliko pakko mainita tuo Bideen nimi? Loppuilta pilalla.


    • kannatan_

      Ihan oikeansuuntainen ajatus työministeriltä, se joka tappaa useita syytömiä ihmisiä, kuolkoon myös itse. Teloitustavalla ei oo väliä, kunhan kituu mahdollisimman kauan.

      Jalat poikki polvien kohdalta ja tuomittu roikkumaan hirsipuuhun, niin eiköhän se ole parissa tunnissa kuiva ukko. halpa ja varma kuolema.

    • KuuIa_kupoliin

      Oikein. Suvakeille ja muille takkulaisille sama tuomio.

    • nirrivekesano

      Nyt laborantti kovat otteet käyttöön yhdessä Simeonin kanssa!

    • johan_lähtee

      Aktiivimalli.

    • huisentään

      Nuohan ovat vihapuheita, miksei poliisi ala tutkimaan, ja moderaattori ei poista tuollaisia viestejä?!

    • Simonkiivailija

      Rupeaa pyöveliksi, paperimies voi antaa käsimerkin.

    • vittu.kun.vituttaa.niin

      Tän palstan lynkkauskiimaisethan on pahempia tappajia kuin itse muslimitterroristit.
      Kaikki persut vittuun Suomesta!

      • PitäisiRäjäyttääKaikki

        Eivät todellakaan ole pahempia kuin ne muslimisaastat!


      • EivätKuuluLainkaanTänne

        Arabimuslimit tulevat tänne pelkästään loisimaan ja purevat ruokkivaa kättä vailla pienintäkään moraalia!

        Nollatoleranssi niille täällä! Tämä ei ole mikään beduiinimaa, eihän täällä ole kameleitakaan!


    • meenukkuun

      Alottaja huurupää yhdistää 3 v sitten sanottuja asioita tähän raiskausbuumiin, hah.

      • Linströmmin.puheet

        Lindstörm on kovaan ääneen elvistellyt kannattavansa kuolemanrangaistusta. Muistaakseni vielä oli valmis käyttämään sitä mikäli joku kohdistaa rikoksia lapsiin. Nyt olisi aika lunastaa lupaukset ja ajaa se rangaistus Suomen lainsäädäntöön.


      • politiikon.ketkut

        ..vai pelkkiä vaalipuhe lupauksia. päästä hillotolpalle.


    • pulinatpussiin

      Mamuja on haluttu rikastutamaan suomalaista sisäsiittoista yhteiskuntaa. Onhan se tiedossa ollut että elämänkulttuuri hieman muuttuu mutta ne raiskaukset ja muut rötöstelyt on hyväksytty hinta monikulttuurisuudesta. Harmi vaan kenen kohdalle nuo lieveilmiöt osuu mutta sen kanssa on vaan elettävä ja asia hyväksyttävä. Kaikella on hintansa, ei mitään ilmaiseksi saa. Näin eletään demokraattisessa maassa, asia on päätetty ja pulinat pois vaan. Onhan meillä hyvää ja edullista työvoimaa kalliisiin ja laiskoihin suomalaisiin nähden. Kilpailukyky nousee kohisten.

    • remueetu

      Raiskaajamatuille kanssa kuolemaantuomio kivittämällä torilla kaikkien nähden.

    • Pakolaishallitus

      Eipä ole paljon identiteettivarkauksia oikeusministerinä estellyt.

      Lindström kertoi Ylelle myös, että hän on terroristien passien poistamisen kannalla.

    • Hammurab

      Nappi ottaan ja lämpökeskukseen polttoaineeksi.
      Voisi sanoa että ko henkilö/löt hyödyntävät laaja alaisesti yhteiskuntaa, kirjaimellisesti voisimme ajatella heitä lämmöllä termaria vääntäessämme ja mikä hyöty tomaattitarhoille tuhkana.
      Halpaa, tehokasta ja yleishyödyllistä. Päin vastoin kuin nykyinen paapominen, pokkuroiminen ja anteeksi anto mikä on vallalla.

    • Tämä_on_hyvä_idea

      Terroristit eivät ole ihmisiä. Ihmisoikeudet ovat vain ihmisiä varten, ja terroristi on omilla teoillaan irtisanoutunut koko ihmisyyden kunnioittamisen periaatteesta.

      On itsestäänselvää, että luonnevikaisten eläinten elossapitäminen on itsessään jo suurta julmuutta. Niistä ei saa tekemälläkään tehtyä ihmisiä, eikä niitä voi päästää vapaallekaan lisää ihmisiä tappamaan.

      Ainoa ongelma on se, että meidän pitää päästä eroon epäinhimillisistä petoeläimistä muuttumatta itse petoeläimiksi. Tästä syystä petoeläimiä ei ole syytä aktiivisesti tappaa, vaan ne tulee koota vankasti aidatulle alueelle. Mieluiten sellaiselle, jossa olisi viisimetrinen betonimuuri, mutta valtion kassan huomioiden sähköistetty natolankakin on tyydyttävä ratkaisu.

      Elukka menee aitaukseen. Elukka ei tule ulos.

      Kun aitaukseen ei toimiteta minkäänlaista ruokintaa, hoitaa luonto itse luonnottomuuden pois.

    • Pakolaishallitus

      Joko siniset ovat siirtyneet oppositioon lihomaan.

    • KaheleittanJohtama

      Moinen psykopaatti vielä ministerinä. Onnea vaan.

    • voivoisentään

      Vihapuhetta edelleen, onko se tullut sallituksi tuollainen kuolemantuomion vaatiminen! Missä moderattori?

    • Toki koko rangaistusjärjestelmää pitäisi muuttaa. Hotellivankila ei rangaistukselta tunnut kenestäkään. Kuolemanrangaistus on ok. henkirikoksista. Törkeistä pahoinpitelyistä ja lasten raiskauksista minimituomio 25 vuotta vankeutta olisi mielestäni sopiva. Näihin rikoksiin tulee lukea mukaan myös kansanedustajana, virkamiehenä jne. tehdyt rikokset. Lisäksi olen sitä mieltä, että vankeusrangaistusten täytäntöönpano näissä tapauksissa olisi hyvä alihankkia Venäjältä. Aika käsittämätöntä puhetta professoreilta ja joiltakin tyhjäntoimittajilta, kun lähtökohtaisesti ajatellaan rikollisen oikeuksia. Kun joku ryhtyy rikolliseksi, hän asettuu tieten järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolelle. Kaikki sympatia tulee olla uhrien puolella. Eivätkö pitkät rangaistukset lisää turvallisuutta ja takaa ainakin sen, että samat henkilöt eivät ole tekemässä uusia rikoksia?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe