Siru Honkanen & Elsa Toivio

Salsudiggari89

Hei,

Minua on jo pidempään mietityttänyt salkkareirin liittyvä asia osaisiko, joku muu ammattilainen hieman valottaa tilannetta?

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qa8CBoVhdTU
Kohta: 1:11

Siru Honkanen on siis Elsa Toivion lapsenlapsi mutta, miksi myöhemmässä vaiheessa tapahtuvassa perinnönjaossa Ismolle siirretään koko omaisuus, koska Elsalla ei ole muita perillisiä vaikka aikaisemmasta videosta selviää, että Siru Honkanen on Elsa toivion laspenlapsi.

Kiitos jo etukäteen.

11

301

  Vastaukset

  • Siruhan oli lastenkodissa kasvanut, eikä sen vanhemmista mun mielestä koskaan tullu varmuutta. Muistan kun Siru luuli sitä pettäjä Liisaa omaks äitiks, ihan kauheeta. Mut joo kyllähän se Elsaa kutsu Mummoks:)

   • Elsa Toivio oli Sirun mummi, ja tätä kautta hän kuvitteli löytäneen tätinsä, ei äitinsä. Mainittiin Sirun äidistäkin, että oli alkoholisti ja Toiviota esittävällä Liisalla tuli mutkia matkaan, kun nuorisokodista vaadittiin todisteita sukulaisuudesta ja se oltaisiin tehty mahdollisesti Sirun äidin kautta lähettämällä kuvia. Isähän oli kuollut ennen kuin Siru syntyi. Liisahan sai sen nuorisokodinjohtajan uskomaan sukulaisuuteen puheilla, jolloin huoltajuus tuli.

    Se oikea täti Liisa Toivio olikin luostarissa. Hän vain jäi ihan vieraaksi ihmiseksi silloin, kun Sirulle ei ilmennyt että hänen oikea täti löytyi luostarista. Eipä varmaan Salkkareissa ole Sannillekaan kerrottu, minkälainen hänen isä Heikki oikeasti oli.


  • Mutta Ismohan oli oikeasti Elsan mummo ja siksi peri kaiken.

   • Ismo on tosi mummo.


  • Mutta kukahan oli Sirun näyttelijä??

   • Satu Pikkusaari


   • Anonyymi kirjoitti:

    Satu Pikkusaari

    Sirun vaari oli Martti Ahtisaari. Ne tykkäs pelata koronaa kun siru oli pieni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Satu Pikkusaari

    Tulisipa takaisin edes lyhyeksi aikaa. Tale ei ole mitään hänestä puhunut tai kaivannut. Olisi kiinnostava käänne, miten Siru varttui Kyyjärvellä ja ihastuiko johonkin toiseen poikaan, jonka kanssa on, vai onko edelleen ihastunut Taleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulisipa takaisin edes lyhyeksi aikaa. Tale ei ole mitään hänestä puhunut tai kaivannut. Olisi kiinnostava käänne, miten Siru varttui Kyyjärvellä ja ihastuiko johonkin toiseen poikaan, jonka kanssa on, vai onko edelleen ihastunut Taleen.

    Tuskin tulee ja mikä tarkoitus hänellä olisi Pihlajakadulla, kun Talekin kuoli. Muutenkin koko Siru taisi Talelta unohtua Kyyjärvelle muuton ja kerran Pihlakadulla vierailun jälkeen, ihan kuin ei olisikaan ollut enää hyvä ystävä.

    Sirun näyttelijä on nykyään äiti. Nämä nk. turhat hahmot näyttää päätyvän kotiäideiksi kuten Venlankin näyttelijä teki.


  • Siru oli 2010-luvun alun teineistä kiinnostava ja nätimpi kuin hänen jälkeensä tullut Matleena. Harmi, että hänen tarina jäi lyhyeksi.

  • Sirun äitihän oli muistaakseni alkoholisti ja isä oli kuollut ennen lapsen syntymää. Eipä siinä ole alkoholisti-äiti ehtinyt edes omaa lasta laittaa perijäksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   7447
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   5264
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4158
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3135