Abortinvastustajat pikaisen avun tarpeessa

huostaanotetutlapset

Millaisia tunteita ja ajatuksia herättää abortinvastustajan mielessä se, kun ihmiset vaan käyttää tätä lain suomaa mahdollisuutta keskeyttää raskaus niin halutessaan, eikä kukaan piittaa mitään heitä mitä moninaisimmilla solvauksilla pommittavan kiihkon mutuista, valheista, uhkailuista, nimittelystä, herjaamisesta ja leimaamisyrityksistä?

Tunteeko vastustajat itsensä voimattomiksi ja neuvottomiksi, koska eivät voi käytännössä tehdä mitään sille, että ihmiset vaan päätyy tekemään abortin sitä vastustavien ajattelutavasta ja räyhäämisestä huolimatta. Vai onko päällimmäinen tunne ahdistus, raivo vai mikä? Miten tuo raivo purkautuu lähipiiriissä tai työpaikalla? Vai katkeaako abortinvastustajan aivoverisuoni vääjäämättä ennen pitkää?

Miten vastustajasakki voisi päästä näistä tunteista ja elää kuten muutkin? Miten toiselle lapsettomuutta tai kuolemaa toivova voisi tasata verenpaineensa ja hillitä raivonsa ja käsitellä vaikeat tunteensa/traumansa?

Miksi abortinvastustajat aloittavat jatkuvasti vastapuolen älyn halventamisen, onko se jonkinlaista pahan olon purkua?

Lukuisat kiperät todisteet on poistatettu vastustajien haukkumistörkyjen aloituksesta. Onko liian kivulloisen häpeällistä ja suorastaan HYSHYS-TABU kun niin koville ottaa!?

Kokeeko vastustajat jonkinlaista helpotusta puolustajien kertomien kurjien tosiasioiden, tyhjentävien perusteluiden, väittelyissä häviön ja niiden aiheuttaman mielipahan edessä, että alkavat turhautuneena saivarrella tyhjänpäiväisiä ja takertua toisen älyyn halventavilla termeillä, kun eivät muutakaan voi, vai miksi se riitaa haastava, henkilöön käyvä nälvintänimittely näyttäisi alkavan ketjusta seuraavaan sieltä puolen??

Lopultahan sitten koko aloitus katoaa kun vastustajat on hävinneet keskustelussa ja suosijoilta tuli taas kerran liian kumoavat perusteet.

Tällä palstalla jos missä näkee pahoin vinoutunutta ihmisyyttä ja moraalin rapistumista. Ei normaalit tervejärkiset ihmiset tappavaa väkivaltaa lietsokaan ja vieläpä viattomille naisille, joiden ainoa "rikos" on raskauden keskeytys.

Tänne palstalle on pesiytynyt joukko omista teoistaan traumatisoituneita ihmisraunioita jotka joutuvat lakkaamatta 24/7 puolustelemaan omia naisia halventavia ja kyykyttäviä mielipiteitään. Se kohtalo on varmasti raskas, joskin itse valittu. Osa on muuten vaan kiihkoaatteidensa (muutama julistaa avoimesti naisvihaansa) sokaisemia uskontofanaatikkoja jotka eivät mm. halua nähdä eroja tiedostamattoman, kipua tuntemattoman soluryppään poiston ja elävän ihmisen murhan välillä.

Koska tälläinen marginaalinen sakki on enemmistönä täällä, kuvittelevat he vielä että naisten pakkosynnytysten hyväksyntä olisi joku yleisesti vallitseva asiantila palstan ulkopuolellakin, oikeassa maailmassa.

Tämäkin on kaikesta vastaavien paljastavien arvioiden hätäkiljunnasta päätellen kivulloisen tyhjentävä totuus tästä törkylaari-tunkiosta.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onneksi.ei.ole.monta

      Moni ottaa heidät viihteenä. Abortista tietoa haluava tai harkitseva jättää noiden vailla inhimillisyyttä olevien ihmisraunioiden raivopäiset haukkumiset omaan arvoonsa.
      Kun on käynyt lukemassa täällä tunnistaa kirjoittajan, todellista neuvoa kaipaava sivuuttaa hänet kokonaan.

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:



        Moni ottaa heidät viihteenä. Abortista tietoa haluava tai harkitseva jättää vastustajien haukkumiset omaan arvoonsa.

        Kun on käynyt lukemassa täällä tunnistaa kirjoittajan, todellista neuvoa kaipaava sivuuttaa hänet kokonaan.


    • onneksimarginaalissa

      Moni ottaa alottajan kaltaset traumoissaan rypevät suosijafanaatikot viihteenä. Lapsen synnytystä epäröivä tai murhaa hautova jättää noiden vailla inhimillisyyttä olevien ihmisraunioiden raivopäiset haukkumiset omaan arvoonsa.

      Kun on käynyt lukemassa täällä tunnistaa kirjoittajan, todellista lapsen elämän suojeluun kannustusta kaipaava sivuuttaa nämä kokonaan.

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        Moni ottaa aloittajan kaltaiset abortinsuosijat viihteenä. Lapsen synnytystä epäröivä tai aborttia harkitseva jättää puolustajien haukkumiset omaan arvoonsa.

        Kun on käynyt lukemassa täällä tunnistaa kirjoittajan, todellista lapsen elämän suojeluun kannustusta kaipaava sivuuttaa nämä kokonaan.


      • pakkomielteesjylläys

        Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
        "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"


      • Asiallisuuden_alkeet

        "traumoissaan rypevä suosijafanaatikko", "vailla inhimillisyyttä oleva ihmisraunio"

        Asiallista, hmm?


      • alkeita_samalla_mitalla

        "vailla inhimillisyyttä olevien ihmisraunioiden raivopäiset haukkumiset"

        Asiallista, hmm?


      • Asiallisuuden_alkeet

        Jos et sattunut huomaamaan, myös tuo lainaamasi viesti oli "käännetty" asialliseen muotoon. Kukaan ei siis pidä sitä asiallisena.

        Nyt, vastaa tähän yksinkertaiseen kysymykseen: onko asiallista sanoa toista kirjoittajaa "traumoissaan rypeväksi suosijafanaatikoksi" ja "vailla inhimillisyyttä olevaksi ihmisraunioksi"?


      • mikstäällä

        kenenkään tarttis vastata yhtään sen enempää sun lapsellisiin tivauksiis kun et sinäkään vastaa mihinkään.

        "Kukaan ei siis pidä sitä asiallisena."

        Kuitenkin TAAS "yllättäen" valitsit vastustajan samallamitalla-vastauksen johon aloit räksyttää etkä sitä oman sakkis ENSIN oksennettua asiattomuutta :DD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe