Onko Konjak laihdutusvalmiste turvallinen?

notDrink

Konjac kokemuksia – Laihtuuko sillä?

Konjac Thyroxin?



"Glucomannan kuituvalmiste edistää painonpudotusta, kun nautit sitä ohjeen mukaisesti vähäenergisen ruokavalion yhteydessä."

http://www.sinunapteekki.fi/catalog/konjak/konjak-tehostamaan-painonpudotusta-p-4371.html

• Muista juoda runsaasti vettä käytön yhteydessä, muuten saatat saada vatsanväänteitä, ilmavaivoja tai ummetusta.
• Konjak laihdutusvalmiste voi haitata lääkeaineiden imeytymistä ...
*

12

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruokavaliokuntoon

      Laihtuuko sillä?

      EI LAIHDU

      Syömällä oikein ihminen laihtuu ja pysyy terveenä elintapasairauksista.

      Suomessa margariinileipä, puuro ja rasvaton maito perustuu maatalouspolitiikkaan, EI terveyttä edistävään ruokavalioon, tieteellisestä tutkimuksesta puhumattakaan.

      Viljavalmisteita ei raavaskaan mies tarvitse kahta leipäpalaa, yhtä pasta-annosta tai yhtä puurolautasellista enempää päivässä, sillä muuten ei jaksa syödä kasviksia riittävästi päivässä, joita tulisikin olla jokaisella aterialla puolet aterian koosta.

      Terveelliset ravitsemussuositukset yli 2-vuotiaalle ovat:

      Päivittäisestä energiasta lähes 40% pitäisi tulla hyvistä rasvoista. Aikuisen perusruokavaliossa tämä tarkoittaa lähes 100 grammaa rasvoja.

      Hyviä rasvoja ovat: villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut LUOMU kasviöljyt tummassa lasipullossa, koska ainoastaan kylmäpuristettu kookosöljy kestää valoa, mutta muut ei. Sekä eläinrasvat (luomu, niittyliha ja riista ovat parhaimpia). ÄLÄ SYÖ margariinia tai muitakaan prosessoituja kasviöljyjä (pullomargariini, kasvirasvakermat jne...).

      Proteiinia tulisi saada 1-2 grammaa per painokilo (normaali paino). 100 grammaa lihaa tai kalaa sisältää n. 20 grammaa proteiinia (riippuen lihan tai kalan rasvaprosentista), yksi kananmuna n. 7 grammaa ja 1dl maitoa, piimää, viiliä tai jogurttia 3 grammaa. Proteiinin liian vähäinen saanti johtaa vääjäämättä lihasmassan ja luuntiheyden menettämiseen sekä immuniteetin heikkenemiseen.

      Ja paljon kasviksia, hedelmiä, vihanneksia, juureksia, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja. Aikuisella vähintään 500 grammaa päivässä, mutta mieluummin 1000 grammaa.

      Ja juo ainoastaan vettä, ei maitoa, ei limsaa, ei sokerimehuja, ei kivennäisvesiä tai mitään muutakaan. Valio ei edes kerro, miten maito prosessoidaan. Moni pystyy käyttämään ulkomaisia maitotuotteita, mutta suomalaisia ei, joten suomessa maito pilataan joko prosessoinnilla tai lehmien rehu pilaa maidon. Suomessa maito on pelkkää maatalouspolitiikkaa, ei muuta.

      Vain alle 10 % suomalaisista syö suositusten määrän kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja päivässä. Osa ei lainkaan ja loput siltä väliltä.

      Syöthän D-vitamiinia?

      Iho muodostaa auringosta D-vitamiinia keskikesällä ja keskipäivällä, jopa 500µg puolessa tunnissa (elimistö hajottaa ylimäärän, joten liikaa sitä ei saa). Ruuasta D-vitamiinia saa muutaman mikrogramman päivässä, riippuen mitä syö.

      Suomessa alle 1-vuotias saa tippapullosta D-vitamiinia 10µg / vrk ja korvikkeesta (1dl korviketta sisältää 1,1 - 1,3µg D-vitamiinia) 10-20µg/vrk. Eli yhteensä alle 1-vuotias saa D-vitamiinia 20-30µg / vrk, riippuen paljonko korviketta menee. Ja tämä riittää alle 1-vuotiaalle.

      D-vitamiinin tarve kasvaa painon ja iän mukaan. EFSA:n turvallinen D-vitamiinin saanti päivässä on yli 1-vuotiaalle 50µg päivässä ja yli 10-vuotiaalle 100µg päivässä.

      Virallisia suosituksia korkeampia D-vitamiinitasoja puoltavia tutkimuksia tulee jatkuvasti, viikoittain. Suomessa ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) matalat (10µg/päivä) D-vitamiinisuositukset näyttävät yhä fossiilisemmilta. Ne riittävät vastasyntyneille sekä kissoille ja pienille koirille.

      • hoito_etusijalle

        Hormonihoidon aikana ei pidä rasittaa elimistöä "laihduttamalla". Toimiva hoito lisää aineenvaihduntaa ja ylipainoisten paino hitaasti putoaa pelkillä terveillä syömis- ja elintavoilla.


    • notDrink

      Väärinymmärretty!

      En ole mikä teini LAIHDUTTAJA! Paino vaan on kolmekymmentä kiloa lisääntynyt vajaatoiminnan takia. Vuosi olen Thyroksin-lääkityksellä ollut ja halusin hallita iltasyömistä, kun en pysty nukahtaman nälkäisenä.
      Margariinit, rypsiöljy, värilliset juomat, karamellit, sokeri, vehnä ei ole ikinä kuulunut minun ruokalistan. Kaupan "maitojuoman" tilalla käytän maitotilalta haettua maitoa. K2-vitamiinia saa käytännössä eläinrasvasta. Ruuat teemme itse kotona, mikro on vaan keittiökalusteena.

      Purkista lisä: D-vit 100µg, E-EPA 650mg, Selesan, magnesiumsuihke.
      *
      Kysyn uudestaan:

      Ovatko vastaajat itse kokeilut Konjacia?
      Onko joku Thyroxinia käyttävä kokeilut, onko Konjac turvallinen, jos otan Thyroxinia?

      • hoito_ei_toimi

        Kukkarosi laihtuu. Pyydä Thyroxin-annostelu toimivaksi tai yhdistelmälääkitys.


      • nejä_tuntia_varoaika

        Onneksi nämä monennimiset kukkaronlaihdutusvalmisteet eivät yleensä ole hengenvaarallisia. Tämä kysytty ilmeinen huijaustuote onneksi varoittaa haittaavansa lääkeaineiden imeytymistä. Kuten moni hyödyllinenkin aine, joiden otossa on neljän tunnin aikaväli.
        Thyroxin tutkimusten ja parhaiden lääkäreidenkin mukaan otettava illalla.


    • nettiapteekkarit

      "sinunapteekki.fi" ... nimitys "apteekki" on kenen tahansa käytettävissä?
      "Homeopatia" ... "Magneettituotteet" ... asialinjallako toimii?

    • ruokavaliokuntoon

      Kun saat lääkityksen kohdalleen, niin todellakin laihdut ihan simissä, jos ruokavaliosi on kohdallaan.

      Vesi ei läskiksi muutu, joten vajaatoiminnalla ei saa 30 kiloa ylimääräistä ihraa kroppaansa.

      Ja todellakaan ei ole yhtään mitän ihmepilleriä, jolla laihtuisi muu kuin lompakko.

      Syöt aitoa kunnon ruokaa ja liikut joka päivä ulkona.

      Muista jodi ja seleeni.

      • askelmittari_mukaan

        Kolmekymmentä ylikiloa tuntuu hyvin usein esiintyvältä luvulta näissä aineenvaihdunnan alenematapauksissa. Sitä kuormaa on vaikea syömällä ylläpitää jos suositellun kymmenentuhatta askelta päivässä ottaa


    • ruokavaliokuntoon

      Konjak -tuotteen sisältämä glucomannan -kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Kromi puolestaan tunnetaan makeanhimoa hillitsevänä.



      Ihan humpuukia.

      Oikealla ruokavaliolla laihtuu ja pysyy laihana.

    • zxzxzxsas

      Glucomannan kuituvalmiste edistää painonpudotusta, kun nautit sitä ohjeen mukaisesti vähäenergisen ruokavalion yhteydessä."

      hahaha eiköhän vähäenerginen ruokavalio laihduta ilman mitään ylikalliita huuhaa pillereitä. kuluta ennemän mitä syö niin laihdut. laita rahasi laatu ruokaan äläkä pillereihin millä ei ole mitään virkaa.

      • Gojimarjakeitto

        Luontaistuotekaupat on täynnä hölmöille tarkoitettuja huuhaa-pillereitä.


    • Anonyymi

      Ne Konjac-tuotteet on niin järkyttävän pahan makuisia ja RAKENTEISIA, että onnea vaan kaikille, jotka niitä pystyy syömään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6239
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      526
      3739
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      187
      3581
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2794
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2509
    6. 285
      2210
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1593
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      109
      1488
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe