Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Cartter Hutton

PhallusImpudicus

Nashville Predattos kannattaja minulla on täysi oikeus olla närkästynyt Rinteen viime yön otteista joukkueen maalilla.
Se että hän haparoi neljä kiekkoa selkänsä taakse oli surkea esitys. Se että hän pieksi mailansa päreiksi, se kertoo miehestä aivan muuta.Samoja asioita joita esimerkiksi romahdus mm-finaalissa ja aikaisemmat otteet pudotuspeleissä kertovat. Ei siitä nyt enempää.
Joukkueen kannattaja, mutta myös lajista jotain tietävänä asiantuntijana henkilökohtainen mielipiteeni on että Cartter Huttonin on otettava ykkös maalivahdin paikka joukkueessa.
Cartter Hutton on tällä hetkellä jokkueen paras maalivahti.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RinnevillePredators

      En usko, että Hutton on ratkaisu. Tässä tilanteessa kyse saattaa olla myös ylipäätään siitä, että Pekka - kenties yhdessä valmennuksen kanssa, kenties omin päin - antaa välillä siimaa vastustajille, jotta Nashvillen ottelua kohti <0,26 maalia keväällä päästävä maalivahtipeli ei tulisi scoutatuksi turhan tarkoin vielä tässä vaiheessa kautta.

      Mikäli maalivahtihuoli alkaa painaa johtoporrasta, niin fiksuinta olisi silloin tarvittaessa treidata seuraan lisää Stanley Cup -tason voittavia suomalaismaalivahteja, kuten esim. Dallas on tehnyt. Näitä veskareita on kuitenkin runsaasti markkinoilla tai irrotettavissa nykyisistä seuroistaan pelaamaan Cup kotiin Predatorsille. Samalla Pekka saisi suomalaiskavereita omaan, johtamaansa seuraan, joiden kanssa organisaation pitkän tähtäimen maalivahtistrategiaa voisi juonia yhteistuumin.

      Huttonin rooli tässä tapauksessa voisi olla perinteinen kisällin eli apupojan rooli.

      • 10-14

        Yksikään maalivahti ei anna tuolla tavoin "siimaa" vaan haluaa ehdottomasti torjua jokaisen kiekon, joka kohti tulee. No, voi se motivaatio vähän horjua siinä vaiheessa, jos samassa pelissä on puolitusinaa mennyt taakse.


      • RinnevillePredators

        Taktiset kuviot ovat joukkueen sisäisiä, monesti me ulkopuoliset saamme ymmärtää ne vasta jälkikäteen, osa ei sittenkään.

        Jääkiekko on myös ns. "pehmeä" laji; välillä annetaan kaverille tasoitusta.


      • PhallusImpudicus

        Kukaan ei ole väittänyt että Hutton olisi ratkaisu mihinkään. Hän on vain tällä hetkellä Nashville Predattorssin paras maalivahti. Sen suomin valtuuksi hänen kuuluisi antaa pelata enemmän.
        Minä ja monet muut asiantuntijat olemme sitä mieltä että se olisi joukkueelle suunta ylöspäin.
        Ei ratkaisu, mutta oikea suunta kuitenkin.


      • RinnevillePredators

        Tässä saattaa olla taustalla myös sellainen ovela kuvio, että tietyissä asiantuntijapiireissä yliarvostettua Huttonia ei peluuteta, koska hän on itse asiassa siirtymässä kotiotteluissaan pahoihin maalivahtiongelmiin romahtaneen New Yorkin Rangerssin penkille, mahdollisesti Sveitsin liigaan siirtymässä olevan Antti Rantan tilalle?! Kukapa näistä pelaajakuvioista tietää.

        Kuitenkin yksi on selvää: Rinteen asema totuttuna Vezina-suosikkina kauden päästessä vähitellen kunnolla käyntiin.


      • PhallusImpudicus
        RinnevillePredators kirjoitti:

        Tässä saattaa olla taustalla myös sellainen ovela kuvio, että tietyissä asiantuntijapiireissä yliarvostettua Huttonia ei peluuteta, koska hän on itse asiassa siirtymässä kotiotteluissaan pahoihin maalivahtiongelmiin romahtaneen New Yorkin Rangerssin penkille, mahdollisesti Sveitsin liigaan siirtymässä olevan Antti Rantan tilalle?! Kukapa näistä pelaajakuvioista tietää.

        Kuitenkin yksi on selvää: Rinteen asema totuttuna Vezina-suosikkina kauden päästessä vähitellen kunnolla käyntiin.

        Minä perustan kommenttini tosiasioihin ja faktoihin. Sinun vouhotuksesi perustuu "kukapa näistä tietää" tyhjänpäiväiseen jaskan jauhantaan mistä totuus puuttuu kokonaan.
        Hyvät naurut mielipuoliset sepustuksesi kuitenkin tarjoavat. Kiitos siitä.


      • RinnevillePredators

        Äläpäs ala vouhottaa epäkunnioittavasti toisia keskustelijoita kohtaan. Tässähän alkavat julistuksesi omasta asiantuntijuudestasikin asettua jo kyseenalaisiksi, jos et pysty hillitsemään itseäsi vaan käyttäydyt kuin asemaansa tyytymätön kakkosmaalivahti. Tyystin epäammattimaista.

        Pidetään keskustelu asiallisena ja faktuaalisena, eikä sorruta mihinkään mielipuolisuuksiin tai muuhun keskenkasvuiseen ulosantiin, jota viimeisimmät kommenttisi ikävä kyllä edustavat.


      • RinnevillePredators

        Ja mitä siis omiin seuratilanneyhteenvetoihini tulee, niin ne perustuvat ainoastaan tarkkaan ja analyyttiseen ajankohtaisten asiantuntijakeskustelujen erittelyihin. Toki käytän ilmaisussa ajoittain myös pientä leikillisyyttä; huhuaiheita ei tarvinne aina rautalangasta vääntäen käydä selittämään, vaan asioita ymmärtävät osaavat päätellä huomiot väljemmistäkin vihjeistä rivien väleistä...


    • änärimies

      Pekka Rinne on pitänyt Nashvilleä monesti pelissä mukana aivan uskomattomilla venymisillä eli urheiluruutu torjunnoilla. Predsin puolustus on tökkinyt pahasti muutamissa peleissä ja Rinne joutuu torjumaan paraati pelastuksia joka pelissä. Ja tämä Hutton ei ole tähänkään asti pystynyt olemaan ykkösvahti änärissä eikä tule olemaankaan ainakaan Nashvillessä.

    • PhallusImpudicus

      Siitä kai voidaan olla montaa mieltä. Henkilökohtainen mielipiteeni kuitenkin on että maalivahtia, joka riehuu mailansa kanssa ei pidä kentälle päästää.
      Ja luulen että olen oikeassa. Kysykää vaikka Josh Grattonilta, jos ette minua usko.
      Luulen että Nashvillen tapaisen seuran on vaikea, kenties mahdotonta hankkia stanley cup tason voittavaa maalivahtia.

      • 10-14

        Josh Gratton syyttäköön itseään. Maalivahti on kuningas, joka voi vaikka laskea ilmat pihalle kenttäpelaajasta, joka hänen tontilleen tunkee. Säännöistä pitäisi poistaa kokonaan mahdollisuus antaa veskarille jäähyä. Ja jos veskari jotakuta lyö, niin jäähy lyödylle samoilla periaatteilla kuin kenttäpelaajan lyödessä annettaisiin lyöjälle.

        Grattonille siis 5 20 ja vähintään 10 ottelun pelikielto. Laskeminen alkaa, jos hän joskus tervehtyy pelikuntoiseksi, loukkaantumisaikana väliinjääviä pelejä ei lasketa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe