Onko kokemattomuus turn off?

kakskytpluskaks

Niih, elikkäs en vaan ole jotenkin saanut aikaiseksi :D Olen kyllä pussaillut erinäisiä neitoja mutta siinäkään en mikään mestari ole. Olisiko sinulle kumppanin kokemattomuus huono asia? Missä vaiheessa se kannattaisi ottaa puheeksi vai kannattaako ollenkaan? :)

9

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amatöööri

      Jei sama tilanne täälä ja samaa oon miettiny!! Up up!

    • HNO3

      En tiedä tarvitseeko kokemattomuutta erityisesti ottaa esille, se tulee esille kyllä mutta ainakin itselleni se ei ole turn off vaan pidän sitä söpönä piirteenä.

    • heuohbwhufibf

      Kyllä musta olisi hyvä mainita, jos ei muusta syystä niin siksi että olisi itsellä mukavampi olo. Itse en kyllä maininnut silloin kun olin samassa tilanteessa vaan myöhemmin ;)

    • mitäänvikaa

      Vastaus kysymykseen: Ei ole. Vastakysymys: Miksi olisi?
      Vaikka olisi sekstaillut aikaisemmin, on aina kokematon uuden ihmisen kanssa. Nimittäin vaikka yhdelle toimii jokin jippo, ei se toimikaan välttämättä toiseen. Siksi on erittäin hyvä kertoa onko vähän hermostunut/jännittynyt ja mitä haluaisi tehdä ja kokevan.
      Ei se tietenkään aina mene niin ja hyvinkin sponttaanessa tilanteissa paljon puhuta vaan toimitaan.
      Kyllä se ns pussaustaitokin kehittyy kun hyvä "harjoituskumppani".

    • onhanse_

      Siinä mielessä on se, koska se kokematon saattaapi etsiä ja haluta ainoastaan uusia kokemuksia eikä suinkaan oikeasti sitä suhteen toista osapuolta. Halu kokea jotain uutta ja jännää voi olla suuri aidan toisella puolen jos ja kun on kokematon ja haluaisi vaan uusia jänniä kokemuksia. Olo on kuin karkkikaupassa, haluaisi maistella mahdollisimman montaa karkkilajiketta.

      Siinä mielessä se ei ole turn off, jos on tosissaan halua oppia kaikkea uutta. Kokemattomuutta isompi turn off on kuitenkin tyhmyys, liiallinen pinnallisuus, liika itsekkyys, ylpeys, omahyväisyys, epärehellisyys, roolien esittäminen, huomion ja hyväksynnän hakeminen muilta naisilta tai kaveruuden, rakkauden, hyväksynnän ostaminen joko suoraan rahalla tai sitten drinkeillä, merkkivaatteilla jne. Itselleni ainakin myös vakavat persoonallisuushäiriöt, rikostausta, huumeiden käyttö jne. ovat ehdoton ei.

    • Tokime

      On se vähän. Koskaan ei tiedä millasta draamaa tulee, jos ero tulee.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/8984462/vain-miehet-ihastuu-muhun

    • Kylläkannattaa

      Ei kokemattomuus ole turn off, se on suloista. Mutta kyllä siitä kannattaa etukäteen kertoa. Ihan jo senkin vuoksi, että suurin jännitys poistuu ja voi keskittyä nauttimaan. Ja on mahdollista keskustella omista tunteista ja ajatuksista etukäteen. Itse haluan kuulla, jos kumppanini on kokematon. Osaan silloin ottaa hänet entistä paremmin huomioon jo ensihetkistä alkaen.

    • Voi ei lainkaan turn off, mielummin vähän kuin todella paljon kokenut. Uskoisin että jokaisen kohdalla kokemus on erilainen, ja aina eka kerta erityisen jännittävä. Mutta oleellisinta on se että välittää toisesta ja haluaa , kyllä loppu hoituukin noiden avulla :)

    • Juuhjaa

      Itselle ehkä vähän turn off, tosin riippuu mikä tilanne on. Onko kyseessä bisse, joka on aina ollut miesten kanssa mutta on kokematon naisten kanssa ja haluaa "opettajan"? Vai onko kyseessä täysin kokematon nuori nainen?

      Itselle suhde onnistuisi kokemattoman kanssa, mutta en haluaisi olla kenenkään bissen testipano.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe